- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.541
cnm orsaı daha sıcaktr haklsn yağdı bıraz serın gibi ama benm içim yanyr haladönsün ya çok erken gelmişti yaz bulutlu bugun antalya süper benim için
dün seraları kontrol ederken dereceye bi baktım 38.5 du
hayrılı cumalr canım...şurup olarak almıştım ilk hamileliğimde ama çiğneme tableti daha mantıklı alsmamı kiGünaydın canım haftalar ilerledikçe tuz konusunda daha dikkatli olunmalı demişti doktorum. Ölü doğuma ve erken doğuma bile sebebiyet verebilirmiş. Tansiyonunu yükseltmemeye çalış. az daha dişini sık istersen
Bende de var. HAftaya rapor için gideceğim tekrar kan tahlili falan yapacak ama ntsye hiç bağlamadı beni. Zamanı gelince bakarız dedi.
Hayırlı Cumalar canım
REflü için gaviscon çiğneme tableti vermişti bana doktorum ve hamileler için hiç riski yok. İstersen doktoruna danış birde uyumadan 2 saat öncesine kadar hiç bir şey yeme ve başını yükseğe koy. Ben 3 yastıkla yatıyorum düşün halimi
Günaydın
Hayırlı Cumalar
Estagfurullah canm :) bebek çantası olarak kullanıcam. Hastaneye gitmek zaten 2günlük bişe. Kendi esyalarımda olcağı için daha büyük bi çantayla giderim diye düşündüm. Bunu günlük dışarı cıkarken kullanıcam. Gözleride fazlasıyla var askısıda var canm. Benetton'dan 200tl'ye aldmGiderli Hatun canım çanta çok güzelmiş güle güle kullan :)) benetton sanırım dimi ? Bunu bebek çantası olarak mı kullanıcaksın, yoksa doğuma giderken falan valizniyetine mi ? Boyutları nasıl , bir de omuza asılabilecek askısı var mı ? :)) çok soru sordum biliyorum ama eğer bebek çantası olarak kullanılabilecekse ben de alıcam :))
cnm bende o sertlk yorulnca olyr yanı işten eve gittğimde yada evde yorlnca o kasılma mı olyr anlayamyrm ya benGünaydın kızlar kasılma şikayeti olanlar varmıs, herkeste aynı olurmu bilmem ama benim kasılmalarım cok sert oluyordu ve günde 5 kere falandı. Hastanede yattığım süre boyunca kasılmalarım için serum verdiler ve inanılmaz kalp çarpıntısı yapıyordu. Suanda evdeyim serum olarak verilen ilacın şimdi hapını içiyorum yarımsar tabletten günde 6 kere. Rahimin kasılmasını önlüyomuş ki cidden şikayetlerim azaldı. Ben hastaneye gittiğimde doktorum doğum başlamak üzere demişti. Allahım bidaha yaşatmasın o günlerimisizleri korkutmak istemem ama ihmal etmeyin doktorunuza mutlaka danışın doğumun başladığını ben anlayamamıstım mesela sadece karnım sertti. Herkese hayırlı cumalar..
Doktorunu ara sor evet derse gidip alabilirsin. Çiğneme tabletleri kullanımı kolay ama benim malum kusmalardan dolayı çok kullanamıyorum. Eşim benden daha çok kullandı diyebilirim.hayrılı cumalr canım...şurup olarak almıştım ilk hamileliğimde ama çiğneme tableti daha mantıklı alsmamı ki
Cnm ben paylaştığın çantayı bulmaya çalıştım ama bulamadımEstagfurullah canm :) bebek çantası olarak kullanıcam. Hastaneye gitmek zaten 2günlük bişe. Kendi esyalarımda olcağı için daha büyük bi çantayla giderim diye düşündüm. Bunu günlük dışarı cıkarken kullanıcam. Gözleride fazlasıyla var askısıda var canm. Benetton'dan 200tl'ye aldm
Kızlarr e-bebekte anneler günü indiriminde palmer's ürünleride var. Kakaolu çatlak kremi aldım. Çok güzel kokuyo ve çok yoğun.
dr uma sormuştum çok zorda kalırsan rahatsız olursan kullan demişti...Doktorunu ara sor evet derse gidip alabilirsin. Çiğneme tabletleri kullanımı kolay ama benim malum kusmalardan dolayı çok kullanamıyorum. Eşim benden daha çok kullandı diyebilirim.
Günaydın canım haftalar ilerledikçe tuz konusunda daha dikkatli olunmalı demişti doktorum. Ölü doğuma ve erken doğuma bile sebebiyet verebilirmiş. Tansiyonunu yükseltmemeye çalış. az daha dişini sık istersen
Bende de var. HAftaya rapor için gideceğim tekrar kan tahlili falan yapacak ama ntsye hiç bağlamadı beni. Zamanı gelince bakarız dedi.
Hayırlı Cumalar canım
REflü için gaviscon çiğneme tableti vermişti bana doktorum ve hamileler için hiç riski yok. İstersen doktoruna danış birde uyumadan 2 saat öncesine kadar hiç bir şey yeme ve başını yükseğe koy. Ben 3 yastıkla yatıyorum düşün halimi
Günaydın
Hayırlı Cumalar
O zaman alırsın canım belki rahatlatır.dr uma sormuştum çok zorda kalırsan rahatsız olursan kullan demişti...
Benimde tansiyonum genelde düşüktür. Düştüğü zaman tuzlu yememi söylemişti doktor abartırsamda ciddi sonuçlar doğpurabileceğini belki gözümü korkuttu bilmiyorum ama uyarayım dedim seniTansiyon sıkıntım yok şükür hatta çok düşük 60-100 yada 60-90 falan genelde simdiye kadar hic tuzlu yemedim nirmaldede yemiyordum zatende dün disardan yedik ondan tuzluydu yoksa biz pek tuz kullanan bi aile degiliz.
1,5 saatt sonrada bel agrim icin doktora gidicem bakalim ne diyecek
Güzelmiş gerçektenbide buna bayıldım inşallah hediye getiren olur
Kızlar günaydın.artık taharetlenırken zorlanıyorumwc bile zor olmaya başladı.
İnşallah temiz çıkar. Dinlen güzelce. Allah beterinden korusunHepinize cokk tesekkur ederim guzel anne anneler sabah doktorum geldi oglen sonu taburcu edicek 2serum takiliydi carpinti yapan agri serumu kapatildi digeride bitince kapatilcak son kez nst grip bise cikmazsa yine rabbmin izniyle taburcu olicam dogru anneme gdicem biraz orda kalicam esimde hftasonu yanima gelicek doktor bi ilac yazmis onu alip kullanicam insallh bidaha erkn dgum riskinden yatmam bebisim zmannda gelir simdilik hersey yoluna griyo hepinizden allh razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?