2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar kasılma şikayeti olanlar varmıs, herkeste aynı olurmu bilmem ama benim kasılmalarım cok sert oluyordu ve günde 5 kere falandı. Hastanede yattığım süre boyunca kasılmalarım için serum verdiler ve inanılmaz kalp çarpıntısı yapıyordu. Suanda evdeyim serum olarak verilen ilacın şimdi hapını içiyorum yarımsar tabletten günde 6 kere. Rahimin kasılmasını önlüyomuş ki cidden şikayetlerim azaldı. Ben hastaneye gittiğimde doktorum doğum başlamak üzere demişti. Allahım bidaha yaşatmasın o günlerimi sizleri korkutmak istemem ama ihmal etmeyin doktorunuza mutlaka danışın doğumun başladığını ben anlayamamıstım mesela sadece karnım sertti. Herkese hayırlı cumalar..

hayrılı cumalr canım...şurup olarak almıştım ilk hamileliğimde ama çiğneme tableti daha mantıklı alsmamı ki

Estagfurullah canm :) bebek çantası olarak kullanıcam. Hastaneye gitmek zaten 2günlük bişe. Kendi esyalarımda olcağı için daha büyük bi çantayla giderim diye düşündüm. Bunu günlük dışarı cıkarken kullanıcam. Gözleride fazlasıyla var askısıda var canm. Benetton'dan 200tl'ye aldm

cnm bende o sertlk yorulnca olyr yanı işten eve gittğimde yada evde yorlnca o kasılma mı olyr anlayamyrm ya ben

hayrılı cumalr canım...şurup olarak almıştım ilk hamileliğimde ama çiğneme tableti daha mantıklı alsmamı ki
Doktorunu ara sor evet derse gidip alabilirsin. Çiğneme tabletleri kullanımı kolay ama benim malum kusmalardan dolayı çok kullanamıyorum. Eşim benden daha çok kullandı diyebilirim.

Cnm ben paylaştığın çantayı bulmaya çalıştım ama bulamadım tekrar paylasırmısın?

Kızlarr e-bebekte anneler günü indiriminde palmer's ürünleride var. Kakaolu çatlak kremi aldım. Çok güzel kokuyo ve çok yoğun.

aynen canım bendeonu kullanıyorum krem sürmeyi sevmem ama az kullanmama ragmen şuan çatlak yok

bu takıma bayıldım ama artık almamıycam biraz büyüsün diye beklicem çok aştım kendimi

Eklentiler

• 8680618035742_0.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 118

Tansiyon sıkıntım yok şükür hatta çok düşük 60-100 yada 60-90 falan genelde simdiye kadar hic tuzlu yemedim nirmaldede yemiyordum zatende dün disardan yedik ondan tuzluydu yoksa biz pek tuz kullanan bi aile degiliz.

1,5 saatt sonrada bel agrim icin doktora gidicem bakalim ne diyecek

dr uma sormuştum çok zorda kalırsan rahatsız olursan kullan demişti...
O zaman alırsın canım belki rahatlatır.
Benimde tansiyonum genelde düşüktür. Düştüğü zaman tuzlu yememi söylemişti doktor abartırsamda ciddi sonuçlar doğpurabileceğini belki gözümü korkuttu bilmiyorum ama uyarayım dedim seni
bide buna bayıldım inşallah hediye getiren olur
Güzelmiş gerçekten

Günaydın kızlar. Hava yağmurlu kasvetli istanbul. Alıntı yapmıştım ama telefon silmiş hepsini yanmaları kasılmaları bulantıları olan herkese acil şifalar. Bebek arabasıda karar verdim gibi

http://m.n11.com/britax-romer-b-agile-travel-sistem-bebek-arabasi-baby-safe-plus-P17033893

Bunun oturuşu filan ortopedikmiş çocuk doktoru tavsiye etmiş birine. Bende modelde beğendim ama n11 de indirimde. Burada ordan alışveriş yapmayın diyenler olmuştu. Ben daha önce yaptım gerçi ama korktum şimdi

Hepinize cokk tesekkur ederim guzel anne anneler sabah doktorum geldi oglen sonu taburcu edicek 2serum takiliydi carpinti yapan agri serumu kapatildi digeride bitince kapatilcak son kez nst grip bise cikmazsa yine rabbmin izniyle taburcu olicam dogru anneme gdicem biraz orda kalicam esimde hftasonu yanima gelicek doktor bi ilac yazmis onu alip kullanicam insallh bidaha erkn dgum riskinden yatmam bebisim zmannda gelir simdilik hersey yoluna griyo hepinizden allh razi olsun

İnşallah temiz çıkar. Dinlen güzelce. Allah beterinden korusun

Merhaba kızlar... İş güç derken ne yazabildim ne okuyabildim

Saçımı boyatmak istiyorum. Sizde durumlar nasıl? Sizce hata mı ederim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…