- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.561
iyi haberlerini bekliyoruz canımbu gün heyecanlym bkalım bebişimi görcem büyüdümü döndümü ner yapıyor içerisi nasıl merak ediyorumm.
Merhaba kızlar... İş güç derken ne yazabildim ne okuyabildim
Saçımı boyatmak istiyorum. Sizde durumlar nasıl? Sizce hata mı ederim?
Bnmde parmklarim gece sisiyo sabh bukemiyrum.tuzu azaltayim diyorum.ama genede oluyo.bn cok ayaktadurdugumda sisiyo canim dinln yuksek tut insallh biraz olsun inerkızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündürağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok
Bir önceki kontrolümde (24.hafta) dr yakında ödemlerin başlar demişti. Sanırım normal bir şey. Bende henüz başlamadı ama başlasa normal olacak demek ki. Genelde tuzdan olduğu söyleniyor. Dikkat ediyor musun tuz tüketimine? Bol su, tuzu azaltma ve hareketle minimuma iner diye düşünüyorumkızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündürağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok
canm cok güzelmş :) güle güle kullanın inşGünaydın kızlar. Hava yağmurlu kasvetli istanbul. Alıntı yapmıştım ama telefon silmiş hepsiniyanmaları kasılmaları bulantıları olan herkese acil şifalar. Bebek arabasıda karar verdim gibi
http://m.n11.com/britax-romer-b-agile-travel-sistem-bebek-arabasi-baby-safe-plus-P17033893
Bunun oturuşu filan ortopedikmiş çocuk doktoru tavsiye etmiş birine. Bende modelde beğendim ama n11 de indirimde. Burada ordan alışveriş yapmayın diyenler olmuştu. Ben daha önce yaptım gerçi ama korktum şimdi
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar olsun inş.
iyiyiz kızlar sağolun hava kötü tabi ama cuma bugün haftasonu geliyo o güzelkızlar günaydın nasılsınz? hava kışa döndü sanki kapalı ama iyiyiz şükür.
geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın ihmal etmemek lazım bencede çok haklısınGünaydın kızlar kasılma şikayeti olanlar varmıs, herkeste aynı olurmu bilmem ama benim kasılmalarım cok sert oluyordu ve günde 5 kere falandı. Hastanede yattığım süre boyunca kasılmalarım için serum verdiler ve inanılmaz kalp çarpıntısı yapıyordu. Suanda evdeyim serum olarak verilen ilacın şimdi hapını içiyorum yarımsar tabletten günde 6 kere. Rahimin kasılmasını önlüyomuş ki cidden şikayetlerim azaldı. Ben hastaneye gittiğimde doktorum doğum başlamak üzere demişti. Allahım bidaha yaşatmasın o günlerimisizleri korkutmak istemem ama ihmal etmeyin doktorunuza mutlaka danışın doğumun başladığını ben anlayamamıstım mesela sadece karnım sertti. Herkese hayırlı cumalar..
orası öyle iş yerinde yok klozet sinir oluyorum dengem bozuluyoKızlar günaydın.artık taharetlenırken zorlanıyorumwc bile zor olmaya başladı.
geçmiş olsun canımHepinize cokk tesekkur ederim guzel anne anneler sabah doktorum geldi oglen sonu taburcu edicek 2serum takiliydi carpinti yapan agri serumu kapatildi digeride bitince kapatilcak son kez nst grip bise cikmazsa yine rabbmin izniyle taburcu olicam dogru anneme gdicem biraz orda kalicam esimde hftasonu yanima gelicek doktor bi ilac yazmis onu alip kullanicam insallh bidaha erkn dgum riskinden yatmam bebisim zmannda gelir simdilik hersey yoluna griyo hepinizden allh razi olsun
Merhaba kızlar... İş güç derken ne yazabildim ne okuyabildim
canm cok güzelmş :) güle güle kullanın inş
bence sabret biraz daha doğumdan sonra boyat...ciltle temas eden kimsayal madde sonuçta direk plesentaya geçiyor..Merhaba kızlar... İş güç derken ne yazabildim ne okuyabildim
benimd eşiş ayakalrım davul gibi... ellerimde şişiyor yüzük vs takamıyorum artıkkızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündürağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok
Bir önceki kontrolümde (24.hafta) dr yakında ödemlerin başlar demişti. Sanırım normal bir şey. Bende henüz başlamadı ama başlasa normal olacak demek ki. Genelde tuzdan olduğu söyleniyor. Dikkat ediyor musun tuz tüketimine? Bol su, tuzu azaltma ve hareketle minimuma iner diye düşünüyorum
ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri tuzu çıkardım hayatımdan hatta şimdi peynirin zeytininde tuzsuzuna geçicem şişmedim henüz ama tabi herkes şişiyor sanırım bellide olmuyor
canım tuzu tüketmiyorum sadece kahvaltıda yumurtanın üstüne biraz döküyorum. yemeklerde kullanmıyorum. salçanın içindeki tuz yeterli oluyor. anlamadım. inş normaldirBir önceki kontrolümde (24.hafta) dr yakında ödemlerin başlar demişti. Sanırım normal bir şey. Bende henüz başlamadı ama başlasa normal olacak demek ki. Genelde tuzdan olduğu söyleniyor. Dikkat ediyor musun tuz tüketimine? Bol su, tuzu azaltma ve hareketle minimuma iner diye düşünüyorum
benim yok canım. öyle günlere itibar etmem :)Kızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?