2015 Temmuz Anneleri

kızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündür ağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok

Merhaba kızlar... İş güç derken ne yazabildim ne okuyabildim

Saçımı boyatmak istiyorum. Sizde durumlar nasıl? Sizce hata mı ederim?

Merhaba Temmuz anneleri. Şikayeti olanlara geçmiş olsun, tez zamanda iyileşin inşallah.
Bence boyatma. Emin ol, bendeki beyazlar senden çoktur ama boyatmadım. instagramda akademisyenanne var, ona bakıp bakıp ya aslında çok da kötü değil de ben idol aldım kendime, beyazlarla barışmaya çalışıyorum. Yoksa zararları malum, içindeki amin maddesinden dolayıydı sanırım. Ve en önemlisi zararsız olduğu kanıtlanmış bir şey değil. Sonra bebeğinde bir sorun çıkar, için içini yer acaba ondan mı oldu diye

kızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündür ağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok
Bnmde parmklarim gece sisiyo sabh bukemiyrum.tuzu azaltayim diyorum.ama genede oluyo.bn cok ayaktadurdugumda sisiyo canim dinln yuksek tut insallh biraz olsun iner

Bir önceki kontrolümde (24.hafta) dr yakında ödemlerin başlar demişti. Sanırım normal bir şey. Bende henüz başlamadı ama başlasa normal olacak demek ki. Genelde tuzdan olduğu söyleniyor. Dikkat ediyor musun tuz tüketimine? Bol su, tuzu azaltma ve hareketle minimuma iner diye düşünüyorum

canm cok güzelmş :) güle güle kullanın inş

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar olsun inş.

kızlar günaydın nasılsınz? hava kışa döndü sanki kapalı ama iyiyiz şükür.
iyiyiz kızlar sağolun hava kötü tabi ama cuma bugün haftasonu geliyo o güzel
geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın ihmal etmemek lazım bencede çok haklısın
Kızlar günaydın.artık taharetlenırken zorlanıyorumwc bile zor olmaya başladı.
orası öyle iş yerinde yok klozet sinir oluyorum dengem bozuluyo
geçmiş olsun canım

Dr 4. Aydan sonra izin veriyor ama ben boyatmadım. Denk getirebilirsem son hafta istiyorum.

canm cok güzelmş :) güle güle kullanın inş

Sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah. Bakalım eşim başka beğeniyor. Hangisini alacağımızı görcez

bence sabret biraz daha doğumdan sonra boyat...ciltle temas eden kimsayal madde sonuçta direk plesentaya geçiyor..

Kızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)

ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri tuzu çıkardım hayatımdan hatta şimdi peynirin zeytininde tuzsuzuna geçicem şişmedim henüz ama tabi herkes şişiyor sanırım bellide olmuyor

ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri tuzu çıkardım hayatımdan hatta şimdi peynirin zeytininde tuzsuzuna geçicem şişmedim henüz ama tabi herkes şişiyor sanırım bellide olmuyor

ben tuz konusunda sizle aynı durumda dğilim eriği hala tuzlayarak limonu da aynı şekilde yiyorum şişme olmuyo değil ama sadece akşamları yatarke ayaklarım hafif şişiyo o normalde de olan bişey bende

canım tuzu tüketmiyorum sadece kahvaltıda yumurtanın üstüne biraz döküyorum. yemeklerde kullanmıyorum. salçanın içindeki tuz yeterli oluyor. anlamadım. inş normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…