2015 Temmuz Anneleri

benim yok canım. öyle günlere itibar etmem :)

Sevgililer Günü'nde eşime ben dedim hediye istemiyorum diye daha ilk yıldan. Benimde öyle günlerle aram yoktur. Ama benim hormonlar hediye istiyor. Daha doğrusu anneler günümğn kutlanmasını

Kızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)

bende beklemiştim ama bu ay zaten tüm özel günlerimizle dolu :) topluca hediyelerimi aldı :))

ben tuz konusunda sizle aynı durumda dğilim eriği hala tuzlayarak limonu da aynı şekilde yiyorum şişme olmuyo değil ama sadece akşamları yatarke ayaklarım hafif şişiyo o normalde de olan bişey bende

Bende öyle canım. Azalttım ama kesemiyorum. Dediğin gibi erik filan tuzlu. Yemekler eskisi gibi. Benim sadece işten gelince çoraplar iz yapmış oluyor.

Kızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
cnm bizimkide öyle dedi :) bende geleceğin annesıym dedm ama sanrm almyck ve hfta sonu yanımda değil halasının kızının düğünü var ama eli boş gelırse üzülcm laf söylycm gitmdn umrm almadn gelırde başının etını yerım :))

bende beklemiştim ama bu ay zaten tüm özel günlerimizle dolu :) topluca hediyelerimi aldı :))

Neyse tek değilim :) hadi sen almışsın. Darısı başımıza. Benimki %100 almayacak. Yarın düğün var. Bana kart verdi. Kendime elbise annelere hediye alcam. Kesin elbise aldık ya diyecek. Tanıyorum benim odunu

Bende sen baba olmadın ama ben anneyim miniğim içimde dedim. Bakalım yukarda yazdığım gibimi olacak durum. Yalnız fenayız. Almasada beynini yesek diye pusuda bekliyoruz. Alsın diye bu kadar dua etsek belki kabul olur

arkadaşlar günaydın . :) ben 31+1 günlük hamileyim.galiba geceleri horluyorum.
aranızda horlama sorunu olan var mı ? eşim horlama sesim yüzünden yataktan kaçıyor

canm ama söyldgm halde almynca yapck bişey bırakmyr bana ki düşünmesi lazm da erkek milleti nerde o incelikk :)

aranızda horlama sorunu olan var mı ? eşim horlama sesim yüzünden yataktan kaçıyor
( bende var ama yastık dik olursa düzeltyrm sonra bişey yok yastgnı düzelt

:))) minnak cimcime annesjne özenmiş.hizli yazck ya senin gibi ondndr :))
evet :))))
Hayırlı sabahlar ,, hayırlı cumalarr ,, Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar yapıpp evlatlarımızla evimize gelmeyi nasip etsin inşallahh ..
amin inşallah hayırlı cumalar canım
bununla geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında alırsın bebeğini kucağına..
hayırlı cumalar canım tabikide okurum allahın izniyle rabbim minik bebeğine şifa versin şifa bekleyen herkeslere şifa versin inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.. doktora gitiğinde haberimiz olsun..
yorgunluktan olabilirmi acaba temizlikten sonra ağrılar başlıyor bir kaç gün geçmiyor ama ağrılar çoğalırsa ihmal etme doktora git..
maşallah prensese neresi zayıf canım gayet iyi sende buna kafa takma bence haftasıyla uyumlu cimcime.. artık bu son 1 ay sonra iki haftada bir haftada bire düşücek hayırlısı allahdan..
allah yardımcın olsun canım allah zihin açıklığı versin..
Günaydın kızlar herkese slmlar nasılsınız bugün kapalı hava enerji düşük bende otomatikman ama çok şükür cuma haftasonu dinleniriz artık evimizde oğluşumla bu arada HAYIRLI CUMALAR...
hayırlı cumalar canım iyiyim hamd olsun..
canım tuzu yemekelrde azalt miğdeyide salçalı şeyler yakıyor sanırım dün bendede başladı çok kötü oldu miğdem..

günaydın kızlar, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar..
hayırlı cumalar canım
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar olsun inş.
hayırlı cumalar iyiym canım sen nasılsın..
kızlar günaydın nasılsınz? hava kışa döndü sanki kapalı ama iyiyiz şükür.
günaydın canım iyiyim sen nasılsın buradada öyle zaten yağmur anca durdu sabah kızı okula götürürken sırıl sıklam oldum şemsiyeyi bulamadım eve döndüğümde çamaşır makınasından yeni çıkmış gibiydim :))
Kızlar günaydın.artık taharetlenırken zorlanıyorumwc bile zor olmaya başladı.
günaydın canım artık eğilmek gerçekten zor oluyor daha doğrusu eğilmek mümkün değil izin vermiyor minuk
bu gün heyecanlym bkalım bebişimi görcem büyüdümü döndümü ner yapıyor içerisi nasıl merak ediyorumm.
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
güzelmiş canım
Merhaba kızlar... İş güç derken ne yazabildim ne okuyabildim

Saçımı boyatmak istiyorum. Sizde durumlar nasıl? Sizce hata mı ederim?
merhaba canım bence boyatma zaten şunun şurasında ne kaldı doğuma bıraz daha idare et..
kızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündür ağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok
havalar sıcak ondanmı acaba tuzsuzda yiyorsun sen hmm genede dikkat et canım çok aşırı bi şişlik olmadıkca sorun değilde aşırı şişlik olursa hemen doktorunu ara veya git
:))) alır belki allahdan ümit kesilmez

Bnde cok horluyomusum esim diyor motor gibi ses cikariyoun hor hor. Ama burnum tikaniyo bnm yastigim.ortopedik yastik ondanda degil kendimden geciyorum sanirim uyurken :))

Bnde cok horluyomusum esim diyor motor gibi ses cikariyoun hor hor. Ama burnum tikaniyo bnm yastigim.ortopedik yastik ondanda degil kendimden geciyorum sanirim uyurken :))
ilk hamileliğimd eçok horluyordum...
eşim aslan gibi kükrediğimi söylüyordu
bigün uyandırdı çok horluyorsun uyuyamıyorum diye sabaha kadar ağlamıştım ne yapabilirim burnum tıkalı nefes alamıyorum hamilelikten işte diye küsmüştüm...şimdi horluyormuyum bilmem ama söylemiyor küpe oldu ona

Bnde hic nefes alamiyom aksilik ilk uc ay ve son uc ay tikali burnum aradaki donmde iyiydim:)amn sabretsinler napalimm :))

Hediye beklentim yokta cnm, pazar gününe bize özel birşeyler yapmasını beklemiyor değilim ama onu da ben söylemeden yapmaz sanırım. Bekleyelim görelim.

Bilmiyom benim gündüz başladı haftaiçi gidicem zaten belki magnezyumu çoğaltır.

Özel günlere çok karşıyım hepsinin ticari amaçla insanların güzel Duygularını alet ederek ortaya atıldığını düşünüyorum.
Anneler günü birgüne sığmaz
Sevgililer Günü'de
Yıldönümleride saçma geliyo eşimde huyumu bildiği için belirli günlerde değilde normalde zaten gönlümü alır mutlu eder süpriz yapar çok daha güzel geliyor. Bence eşlerinize çocuklarınıza bunu aşılayın hiç beklemediğiniz anda Kapıdan girip bi Demet gül bi tane çikolata getirmesi daha samimi değil mi sizce
Bu benim naçizane fikrim Bugünleri kullanarak Köşeyi dönenlerin ekmeğine tap sürmeyelim sürdürmeyelim
Annelik kutsaldır bunun bilincinde olalım yeter Allah herşeyi gören ve bilendir.
Iyki anneyiz iyki seçilmişiz !!!!

sgl canım renklileri ayrı yıkayacağım ama baskıları renkli olanda var onlar mı renk veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…