- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.581
benim yok canım. öyle günlere itibar etmem :)
Kızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
ben tuz konusunda sizle aynı durumda dğilim eriği hala tuzlayarak limonu da aynı şekilde yiyorum şişme olmuyo değil ama sadece akşamları yatarke ayaklarım hafif şişiyo o normalde de olan bişey bende
cnm bizimkide öyle dedi :) bende geleceğin annesıym dedm ama sanrm almyckKızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
bende beklemiştim ama bu ay zaten tüm özel günlerimizle dolu :) topluca hediyelerimi aldı :))
cnm bizimkide öyle dedi :) bende geleceğin annesıym dedm ama sanrm almyckve hfta sonu yanımda değil halasının kızının düğünü var ama eli boş gelırse üzülcm laf söylycm gitmdn umrm almadn gelırde başının etını yerım :))
canm ama söyldgm halde almynca yapck bişey bırakmyr bana ki düşünmesi lazm da erkek milleti nerde o incelikk :)Neyse tek değilim :) hadi sen almışsın. Darısı başımıza. Benimki %100 almayacak. Yarın düğün var. Bana kart verdi. Kendime elbise annelere hediye alcam. Kesin elbise aldık ya diyecek. Tanıyorum benim odunu
Bende sen baba olmadın ama ben anneyim miniğim içimde dedim. Bakalım yukarda yazdığım gibimi olacak durum. Yalnız fenayız. Almasada beynini yesek diye pusuda bekliyoruz. Alsın diye bu kadar dua etsek belki kabul olur
arkadaşlar günaydın . :) ben 31+1 günlük hamileyim.galiba geceleri horluyorum.
aranızda horlama sorunu olan var mı ? eşim horlama sesim yüzünden yataktan kaçıyor
evet :)))):))) minnak cimcime annesjne özenmiş.hizli yazck ya senin gibi ondndr :))
amin inşallah hayırlı cumalar canımHayırlı sabahlar ,, hayırlı cumalarr ,, Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar yapıpp evlatlarımızla evimize gelmeyi nasip etsin inşallahh ..
bununla geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında alırsın bebeğini kucağına..Hamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
hayırlı cumalar canım tabikide okurum allahın izniyle rabbim minik bebeğine şifa versin şifa bekleyen herkeslere şifa versin inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.. doktora gitiğinde haberimiz olsun..Hayirli cumalar hamisler bu mubarek cuma ve receb ayi hurmetine Rabbim dualarinizi kabul buyursun bebeklerimize saglikla hayirla kolaylikla guzellikle kavusmayi nasip etsin bizi kuzucuklarimiza hayirli ana baba miniklerimizi de bize hayirli evlat etsin.Benim sizlerden bi ricam var musait olanlar oğluşumun sifasi niyeti ile yazacagim salavati serifeyi okursa cok sevinirim.Hepiniz aňne adayisiniz halimi anlarsiniz simdiden cok tesekkur ederim Rabbim bu salavati Serife hürmetine hepimizi saglikla bir avazda kavustursun meleklerimize.ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDiNA MUHAMMEDiN EL HABBİL MAHBUB SAFİL İLELi VE MÜFERRİCEL KÜRÛB VE ALA ALİHi vE SAHBİHi ADEDE MA VESİÂHÛ ÎLMULLAH. Rabbim hepinizden razi olsun butun hayur muratlarinizi versin insaallah. Hayirli cumalarr
yorgunluktan olabilirmi acaba temizlikten sonra ağrılar başlıyor bir kaç gün geçmiyor ama ağrılar çoğalırsa ihmal etme doktora git..Günaydın kızlar
Kızımı kocamı yolladım saat 10 da da ben okula geçicem ufak kızımla anneler günü Etkinliği için. Öğretmene hediye alıcaktım güya hava nasıl Yağışlı haftasonu alıp Pazartesi kızım görürsün artık.
Temizliğim bitmedi dün sadece buzdolabı iç dış ince temizledim sonra pilim bitti resmen birazda çocukları parka götürdüm.
Akşamdan beri afedersiniz apışarası mı denir o kısım çok ağrıyo ben böyle ağrı görmedim oturduğum yerden kalkamıyorum pijamamı giycem ayağımı kaldıramıyorum yatarken oturamıyorum. Çok fena Buda mı magnezyumla alakalı bilmiyorum. Yada iki gün çok yoruldum acısı çıkıyo
maşallah prensese neresi zayıf canım gayet iyi sende buna kafa takma bence haftasıyla uyumlu cimcime.. artık bu son 1 ay sonra iki haftada bir haftada bire düşücek hayırlısı allahdan..günaydın kızlaaardün ben de kızımı gördüm 1 ayın sonunda. Çok şükür sağlığı yerinde. 30+1 de 1408 gr 39 cm. Bana biraz zayıf geldi. Doktoruma sordu 3500lerde doğmaz 3000lerde doğar ne var, bak normal doğum istiosun zaten daha iyi .bu hafta hep 2600,2800lerde doğumlar oldu, gelişimi iyi onun dedi. İçim rahatladı . Yüzü aşağıya dönüktü yine fotoğraf alamadan geldik. İdrar ve kan tahlilİ vericem bugün . Bi sonraki randevum da taaa 1ay sonra ( bizden haberler bu kadar. Hazırlıklar hafiften hızlandığı için çok fazla yazamıyorum ama hep takibimdesiniz
allah yardımcın olsun canım allah zihin açıklığı versin..Canım bende geçen hafta gittim. 3 hafta sonra dedi ha bir hafta etken ha bi hafta sonra bebişkolar iyi olduktan sonra. Biz tabi heyecan yapıyoruz. Ama diğer randevular sık oluyomuş son aya girdiğimiz için merak etme. Bu son uzun ara. Ondan sonra zaten inşallah kucağımıza alırız bebişleri. Benim 15 gün sonra sınavlarım başlıyo ve hergün 15 gün sınavım olacak son günlerini sınavda ter akıtarak geçircem. Bana dua edin.
hayırlı cumalar canım iyiyim hamd olsun..Günaydın kızlar herkese slmlar nasılsınız bugün kapalı hava enerji düşük bende otomatikman ama çok şükür cuma haftasonu dinleniriz artık evimizde oğluşumla bu arada HAYIRLI CUMALAR...
canım tuzu yemekelrde azalt miğdeyide salçalı şeyler yakıyor sanırım dün bendede başladı çok kötü oldu miğdem..günaydın göbüşdaşlar... akşam olunca elim ayağım çok şişiyor... bide reflü abarttı iyice yanıyorm... yorgunluktan mesai bitimine doğru karnımda taş gibi semsert oluyor... randevum haftaya ama öne çeksem mi diyorum
hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar..
hayırlı cumalar iyiym canım sen nasılsın..Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar olsun inş.
günaydın canım iyiyim sen nasılsın buradada öyle zaten yağmur anca durdu sabah kızı okula götürürken sırıl sıklam oldum şemsiyeyi bulamadım eve döndüğümde çamaşır makınasından yeni çıkmış gibiydim :))kızlar günaydın nasılsınz? hava kışa döndü sanki kapalı ama iyiyiz şükür.
günaydın canım artık eğilmek gerçekten zor oluyor daha doğrusu eğilmek mümkün değil izin vermiyor minukKızlar günaydın.artık taharetlenırken zorlanıyorumwc bile zor olmaya başladı.
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canımbu gün heyecanlym bkalım bebişimi görcem büyüdümü döndümü ner yapıyor içerisi nasıl merak ediyorumm.
güzelmiş canımGünaydın kızlar. Hava yağmurlu kasvetli istanbul. Alıntı yapmıştım ama telefon silmiş hepsiniyanmaları kasılmaları bulantıları olan herkese acil şifalar. Bebek arabasıda karar verdim gibi
http://m.n11.com/britax-romer-b-agile-travel-sistem-bebek-arabasi-baby-safe-plus-P17033893
Bunun oturuşu filan ortopedikmiş çocuk doktoru tavsiye etmiş birine. Bende modelde beğendim ama n11 de indirimde. Burada ordan alışveriş yapmayın diyenler olmuştu. Ben daha önce yaptım gerçi ama korktum şimdi
merhaba canım bence boyatma zaten şunun şurasında ne kaldı doğuma bıraz daha idare et..Merhaba kızlar... İş güç derken ne yazabildim ne okuyabildim
Saçımı boyatmak istiyorum. Sizde durumlar nasıl? Sizce hata mı ederim?
havalar sıcak ondanmı acaba tuzsuzda yiyorsun sen hmm genede dikkat et canım çok aşırı bi şişlik olmadıkca sorun değilde aşırı şişlik olursa hemen doktorunu ara veya gitkızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündürağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok
:))) alır belki allahdan ümit kesilmezcnm bizimkide öyle dedi :) bende geleceğin annesıym dedm ama sanrm almyckve hfta sonu yanımda değil halasının kızının düğünü var ama eli boş gelırse üzülcm laf söylycm gitmdn umrm almadn gelırde başının etını yerım :))
Bnde cok horluyomusum esim diyor motor gibi ses cikariyoun hor hor. Ama burnum tikaniyo bnm yastigim.ortopedik yastik ondanda degil kendimden geciyorum sanirim uyurken :))arkadaşlar günaydın . :) ben 31+1 günlük hamileyim.galiba geceleri horluyorum.
aranızda horlama sorunu olan var mı ? eşim horlama sesim yüzünden yataktan kaçıyor
ilk hamileliğimd eçok horluyordum...Bnde cok horluyomusum esim diyor motor gibi ses cikariyoun hor hor. Ama burnum tikaniyo bnm yastigim.ortopedik yastik ondanda degil kendimden geciyorum sanirim uyurken :))
Bnde hic nefes alamiyom aksilik ilk uc ay ve son uc ay tikali burnum aradaki donmde iyiydim:)amn sabretsinler napalimm :))ilk hamileliğimd eçok horluyordum...
eşim aslan gibi kükrediğimi söylüyordu
bigün uyandırdı çok horluyorsun uyuyamıyorum diye sabaha kadar ağlamıştım ne yapabilirim burnum tıkalı nefes alamıyorum hamilelikten işte diye küsmüştüm...şimdi horluyormuyum bilmem ama söylemiyor küpe oldu ona
biz onalrın horultusunu hep çekiyoz ama :)Bnde hic nefes alamiyom aksilik ilk uc ay ve son uc ay tikali burnum aradaki donmde iyiydim:)amn sabretsinler napalimm :))
üzülme canım doğumdan sonra geçiyor... hepimiz yaşadık bunlarıyastıkta yükselttim hatta oturur pozisyonda uyumayı denedim yine de kesilmiyormuş.
bide kayda alıp bana dinletti inanmıyorum diye :)
Hediye beklentim yokta cnm, pazar gününe bize özel birşeyler yapmasını beklemiyor değilimKızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
Bilmiyom benim gündüz başladı haftaiçi gidicem zaten belki magnezyumu çoğaltır.benim her sabah kalktığımda ağrı oluyor canım son bir haftadır.
bikini bölgemde.kalkıp yürüyünce normale dönüyor. gece sola doğru yatıyorum, sabah kalkıyorum ki hiç kımıldamamışım. aynı yere yatmaktan mı ağrıyor acaba
sgl canım renklileri ayrı yıkayacağım ama baskıları renkli olanda var onlar mı renk veriyoBende yıkadım 30 derecede bugün ütülerim dedim yavaş yavaş fakat bir tane yeni aldığım bordolu beyazlı bi 5 li takım vardı. Renk vermiş bikaç eşyam bordolanmış moralim bozuldu sen dikkat et renkli yeni bişi varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?