- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.601
50 derecede çekmiyormu canımBen yıkadım bebek giyim ayarında 50 derece oluyomuş heralde. Ütü yapıyorum şimdi. Bence bebek ayarında yıka sende. Benimki de uzun yıkadı. Makinamda çok dandik ama bebek giysi ayarı koymuşlar sağolsunlar
cnm bende o sertlk yorulnca olyr yanı işten eve gittğimde yada evde yorlnca o kasılma mı olyr anlayamyrm ya ben
canım bendede başladı burnum tıkanıyor arada horluyorum uyanıorum sesinden düşün yani hamilelikte normal demekarkadaşlar günaydın . :) ben 31+1 günlük hamileyim.galiba geceleri horluyorum.
aranızda horlama sorunu olan var mı ? eşim horlama sesim yüzünden yataktan kaçıyor
Geçmiş olsun cnm benimde arada sağ ayagımda şişlik oluyor ama sabah kalktığımda geçiyor otururken altına tabure koyuyorum oda iyi geliyor,eğer parmağınla bastırdığında içine çökmüyosa çok telaş yapma ama yine de doktoruna sor istersenkızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündürağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok
aynı fikirdeyiz canımÖzel günlere çok karşıyım hepsinin ticari amaçla insanların güzel Duygularını alet ederek ortaya atıldığını düşünüyorum.
Anneler günü birgüne sığmaz
Sevgililer Günü'de
Yıldönümleride saçma geliyo eşimde huyumu bildiği için belirli günlerde değilde normalde zaten gönlümü alır mutlu eder süpriz yapar çok daha güzel geliyor. Bence eşlerinize çocuklarınıza bunu aşılayın hiç beklemediğiniz anda Kapıdan girip bi Demet gül bi tane çikolata getirmesi daha samimi değil mi sizce
Bu benim naçizane fikrim Bugünleri kullanarak Köşeyi dönenlerin ekmeğine tap sürmeyelim sürdürmeyelim
Annelik kutsaldır bunun bilincinde olalım yeter Allah herşeyi gören ve bilendir.
Iyki anneyiz iyki seçilmişiz !!!!
sağol canım. benim ki gün boyu var. sabahları uyandığımda falan hiç inmiyor şişlik.Geçmiş olsun cnm benimde arada sağ ayagımda şişlik oluyor ama sabah kalktığımda geçiyor otururken altına tabure koyuyorum oda iyi geliyor,eğer parmağınla bastırdığında içine çökmüyosa çok telaş yapma ama yine de doktoruna sor istersen
arkadaşlar günaydın . :) ben 31+1 günlük hamileyim.galiba geceleri horluyorum.
aranızda horlama sorunu olan var mı ? eşim horlama sesim yüzünden yataktan kaçıyor
Sadece geceleri miyastıkta yükselttim hatta oturur pozisyonda uyumayı denedim yine de kesilmiyormuş.
bide kayda alıp bana dinletti inanmıyorum diye :)
Ben de hediye filan beklemem ama kizlarim resim filan yapiyorlar siir okuyorlar cok hosuma gidiyo, bi de o pazar kahvaltiyi onlar hazirliyor genelde, cay yerine de sofrada kakaolu süt oluyorÖzel günlere çok karşıyım hepsinin ticari amaçla insanların güzel Duygularını alet ederek ortaya atıldığını düşünüyorum.
Sevgililer Günü'de
Yıldönümleride saçma geliyo eşimde huyumu bildiği için belirli günlerde değilde normalde zaten gönlümü alır mutlu eder süpriz yapar çok daha güzel geliyor. Bence eşlerinize çocuklarınıza bunu aşılayın hiç beklemediğiniz anda Kapıdan girip bi Demet gül bi tane çikolata getirmesi daha samimi değil mi sizce
Bu benim naçizane fikrim Bugünleri kullanarak Köşeyi dönenlerin ekmeğine tap sürmeyelim sürdürmeyelim
Annelik kutsaldır bunun bilincinde olalım yeter Allah herşeyi gören ve bilendir.
Aynı eşim,bana sarılırken hep böyle düzgün sarıl bişey olmaz diyorum yok sinir şey
Geceleri zar zor uyuyorum uyuduğumda da eşime denk geliyormuş maşallah iyi horluyordun diyor ee olacak o kadar sen horlarken de ben dönüp duruyordum diyorum,benim zaten 4-5 aydır burnum tıkalı napalım anacım hamileyiz çekecekler hele bi kaçsın yataktan görim onuarkadaşlar günaydın . :) ben 31+1 günlük hamileyim.galiba geceleri horluyorum.
Yok canım hiç bişey olmadı50 derecede çekmiyormu canım
Ayy ne güzel işte gerek kutlama budur ya bende o günleri görürüm inş şimdi resim yapıyorlar kendilerine göre. Çiçek toplayıp getiriyorlar bazen. Ama sabah onların hazırladığı sofraya oturmak felan çok haz verici bak çok duygulandım yaSadece geceleri mi, ben koltukta uyuya kalsam gündüz bile horluyorum . Ikinci hamileligimde aynisi benim de basima gelmisti, esim telefona cekmis bak ispatim diye koymustu önüme, tabi ben _"hadi yalanci bu senin horlaman "diyip ciktim isin icinden
Ben de hediye filan beklemem ama kizlarim resim filan yapiyorlar siir okuyorlar cok hosuma gidiyo, bi de o pazar kahvaltiyi onlar hazirliyor genelde, cay yerine de sofrada kakaolu süt oluyor
Bence ilk yıkamada 50 derece çok nede olsa hiç giyilmemiş leke falan yok düşük ayarda hem renk ayarı falan bozulmaz çekme falan olmaz diye düşünüyorum ben50 derecede çekmiyormu canım
Gecmis olsun canim, rabbim bi daha yasatmasin böyle zamansiz. Dikkat et , dinlenmeye calis risk cabucak azalir insallah...Hepinize cokk tesekkur ederim guzel anne anneler sabah doktorum geldi oglen sonu taburcu edicek 2serum takiliydi carpinti yapan agri serumu kapatildi digeride bitince kapatilcak son kez nst grip bise cikmazsa yine rabbmin izniyle taburcu olicam dogru anneme gdicem biraz orda kalicam esimde hftasonu yanima gelicek doktor bi ilac yazmis onu alip kullanicam insallh bidaha erkn dgum riskinden yatmam bebisim zmannda gelir simdilik hersey yoluna griyo hepinizden allh razi olsun
canmm hareketsz kalrsa bende pank olrrm canm bazen olyr bende boyle sertlk ve nefes alamyrm sankı anlarm umarm canm rabbm korusun bizleriGizemcim bazı kasılmalar çok normal olan kasılmalar. Ama bazılarıda birşeylerin habercisi oluyor insan anlayamıyor tabi bende anlayamamıstım. Ama hastaneden cıktığımdan beri dikkat ediyorum artık bebeğimin toplanması ile kasılmayı ayırt edebiliyorum. Hastaneye gittiğim gün yürüyüş yapmıstım yorulmustum karnımda tuhaf bir sertlik vardı ama ben normal sanıyodum. Benim hastaneye gitme sebebim bebeğin hareketlerini hissedemememdi içimde de değişik bir his vardı. Bir gittik hem rahim boyu kısalmış, hemde doğum başlamış. Tamamen tesadüftü yani. Korkma yani canım ama ihmalde etme tabi, insan anlıyor birşeylerin yolunda gitmediğini. Sende hissedersin benim gibi.
Ne güzel ya temizlik gibisi yok. Benimde mutfak dolaplarının dışı kaldı yapamadım akşam yaparım belki.Merhaba hanimlar, sizi 60 sayfa geriden takip ediyorum, dün hic giremedim de.
Dün evimi temizledim perde, cam, vitrin, yataklarin kiliflari, yorgan yastiklar her tafar mis gibi oldu. Mutfak dolaplarini distan parlatma kaldi sadece o da 1 saatlik isim.Biraz tamir isi var diye ondan biraktim mutfagi.Biraktigimda iyi oldu cok yoruldum aksam belim cok agridi ve rekenden uyudum.Sabah 6 da ayaktaydim, bebisimin elbiselerini ayikladim, etiketi duranlari kopardim, özenle hepsini ters cevirdim minnak coraplarina varana dek.Sonra de bebisimin elbiselerini yikadim, kendikilerimi de tabiii....Balkonda minik minik askilarda kuruyorlar simdi:).Ay cok ufaklar ya, bunlari nasil giydiricez biz.Bi de iki tane büyüttüm sözde unutmusum vallaa.
Sizler nasilsiniz ne yaptiniz ben yokken???
Evet bunun verdigi hazzi hic bi hediye vermez. Seninkilerde büyüyünce yapar annesi, daha minicikler.Ayy ne güzel işte gerek kutlama budur ya bende o günleri görürüm inş şimdi resim yapıyorlar kendilerine göre. Çiçek toplayıp getiriyorlar bazen. Ama sabah onların hazırladığı sofraya oturmak felan çok haz verici bak çok duygulandım ya
Ben beyazlari da renklileri de 40 derecede yikadim, temizler sonucta icindeki tekstil tozu ciksin yeter.Bence ilk yıkamada 50 derece çok nede olsa hiç giyilmemiş leke falan yok düşük ayarda hem renk ayarı falan bozulmaz çekme falan olmaz diye düşünüyorum ben
canm ama söyldgm halde almynca yapck bişey bırakmyr bana ki düşünmesi lazm da erkek milleti nerde o incelikk :)
Hediye beklentim yokta cnm, pazar gününe bize özel birşeyler yapmasını beklemiyor değilimama onu da ben söylemeden yapmaz sanırım. Bekleyelim görelim.
Özel günlere çok karşıyım hepsinin ticari amaçla insanların güzel Duygularını alet ederek ortaya atıldığını düşünüyorum.
Sevgililer Günü'de
Merhaba hanimlar, sizi 60 sayfa geriden takip ediyorum, dün hic giremedim de.
Dün evimi temizledim perde, cam, vitrin, yataklarin kiliflari, yorgan yastiklar her tafar mis gibi oldu. Mutfak dolaplarini distan parlatma kaldi sadece o da 1 saatlik isim.Biraz tamir isi var diye ondan biraktim mutfagi.Biraktigimda iyi oldu cok yoruldum aksam belim cok agridi ve rekenden uyudum.Sabah 6 da ayaktaydim, bebisimin elbiselerini ayikladim, etiketi duranlari kopardim, özenle hepsini ters cevirdim minnak coraplarina varana dek.Sonra de bebisimin elbiselerini yikadim, kendikilerimi de tabiii....Balkonda minik minik askilarda kuruyorlar simdi:).Ay cok ufaklar ya, bunlari nasil giydiricez biz.Bi de iki tane büyüttüm sözde unutmusum vallaa.
Sizler nasilsiniz ne yaptiniz ben yokken???
Aynen cnmEvet bunun verdigi hazzi hic bi hediye vermez. Seninkilerde büyüyünce yapar annesi, daha minicikler.
Ben beyazlari da renklileri de 40 derecede yikadim, temizler sonucta icindeki tekstil tozu ciksin yeter.
yok anacım yookk incelik bunlarda :))
bende hediyeden ziyade o günü anlamlı kılmasını bekliyrum ama amcasının kızın düğünü var o günde. anca oraya gideriz olur biter :)
bende sevgililer gününde filan hediye beklemem. her zamanda derim sırf almak zorunda hissettiğin için 500tl ye bi hediyedense eve gelirken sırf ben seviyorum diye yolunu uzatıp aldığın 5tl lik bi tatlı benim için çok daha kıymetli. benim bu sene sadece beklentim belki kendimi özel hissetirmesi. ilk defa tadacağımız bi duygu ya onunda bu işe dahil olmasını istiyorum belkide. beni anne gibi görmesini. hormonal bi istek canım bu amaa :))
ohh ellerine sağlık. benim kıyafetler duruyor daha. çok mu rahatım ben acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?