2015 Temmuz Anneleri

50 derecede çekmiyormu canım

cnm bende o sertlk yorulnca olyr yanı işten eve gittğimde yada evde yorlnca o kasılma mı olyr anlayamyrm ya ben

Gizemcim bazı kasılmalar çok normal olan kasılmalar. Ama bazılarıda birşeylerin habercisi oluyor insan anlayamıyor tabi bende anlayamamıstım. Ama hastaneden cıktığımdan beri dikkat ediyorum artık bebeğimin toplanması ile kasılmayı ayırt edebiliyorum. Hastaneye gittiğim gün yürüyüş yapmıstım yorulmustum karnımda tuhaf bir sertlik vardı ama ben normal sanıyodum. Benim hastaneye gitme sebebim bebeğin hareketlerini hissedemememdi içimde de değişik bir his vardı. Bir gittik hem rahim boyu kısalmış, hemde doğum başlamış. Tamamen tesadüftü yani. Korkma yani canım ama ihmalde etme tabi, insan anlıyor birşeylerin yolunda gitmediğini. Sende hissedersin benim gibi.

arkadaşlar günaydın . :) ben 31+1 günlük hamileyim.galiba geceleri horluyorum.
aranızda horlama sorunu olan var mı ? eşim horlama sesim yüzünden yataktan kaçıyor
canım bendede başladı burnum tıkanıyor arada horluyorum uyanıorum sesinden düşün yani hamilelikte normal demek

Merhaba hanimlar, sizi 60 sayfa geriden takip ediyorum, dün hic giremedim de.
Dün evimi temizledim perde, cam, vitrin, yataklarin kiliflari, yorgan yastiklar her tafar mis gibi oldu. Mutfak dolaplarini distan parlatma kaldi sadece o da 1 saatlik isim.Biraz tamir isi var diye ondan biraktim mutfagi.Biraktigimda iyi oldu cok yoruldum aksam belim cok agridi ve rekenden uyudum.Sabah 6 da ayaktaydim, bebisimin elbiselerini ayikladim, etiketi duranlari kopardim, özenle hepsini ters cevirdim minnak coraplarina varana dek.Sonra de bebisimin elbiselerini yikadim, kendikilerimi de tabiii....Balkonda minik minik askilarda kuruyorlar simdi:).Ay cok ufaklar ya, bunlari nasil giydiricez biz.Bi de iki tane büyüttüm sözde unutmusum vallaa.
Sizler nasilsiniz ne yaptiniz ben yokken???

kızlar benim ayaklarım inanılmaz derecede şişti 2 gündür ağrı yapmıyor ama bilek kıvrımı kalmadı davul gibi dedikleri bu galiba normal mi ki ellerimde herhangi bir değişiklik yok
Geçmiş olsun cnm benimde arada sağ ayagımda şişlik oluyor ama sabah kalktığımda geçiyor otururken altına tabure koyuyorum oda iyi geliyor,eğer parmağınla bastırdığında içine çökmüyosa çok telaş yapma ama yine de doktoruna sor istersen

aynı fikirdeyiz canım

sağol canım. benim ki gün boyu var. sabahları uyandığımda falan hiç inmiyor şişlik.

aranızda horlama sorunu olan var mı ? eşim horlama sesim yüzünden yataktan kaçıyor

yastıkta yükselttim hatta oturur pozisyonda uyumayı denedim yine de kesilmiyormuş.
bide kayda alıp bana dinletti inanmıyorum diye :)
Sadece geceleri mi , ben koltukta uyuya kalsam gündüz bile horluyorum. Ikinci hamileligimde aynisi benim de basima gelmisti, esim telefona cekmis bak ispatim diye koymustu önüme, tabi ben _"hadi yalanci bu senin horlaman "diyip ciktim isin icinden
Ben de hediye filan beklemem ama kizlarim resim filan yapiyorlar siir okuyorlar cok hosuma gidiyo, bi de o pazar kahvaltiyi onlar hazirliyor genelde, cay yerine de sofrada kakaolu süt oluyor

Geceleri zar zor uyuyorum uyuduğumda da eşime denk geliyormuş maşallah iyi horluyordun diyor ee olacak o kadar sen horlarken de ben dönüp duruyordum diyorum,benim zaten 4-5 aydır burnum tıkalı napalım anacım hamileyiz çekecekler hele bi kaçsın yataktan görim onu

Ayy ne güzel işte gerek kutlama budur ya bende o günleri görürüm inş şimdi resim yapıyorlar kendilerine göre. Çiçek toplayıp getiriyorlar bazen. Ama sabah onların hazırladığı sofraya oturmak felan çok haz verici bak çok duygulandım ya

Gecmis olsun canim, rabbim bi daha yasatmasin böyle zamansiz. Dikkat et , dinlenmeye calis risk cabucak azalir insallah...

canmm hareketsz kalrsa bende pank olrrm canm bazen olyr bende boyle sertlk ve nefes alamyrm sankı anlarm umarm canm rabbm korusun bizleri

Ne güzel ya temizlik gibisi yok. Benimde mutfak dolaplarının dışı kaldı yapamadım akşam yaparım belki.
Oy oy o minnak Ayakları yicez bi gelseler. Bide o minik Kıyafetler ilk giydiğinde üzerinde büyük duruyoya sen biraz arayı açmışın ondan unutmuş gibi geliyodur

Evet bunun verdigi hazzi hic bi hediye vermez. Seninkilerde büyüyünce yapar annesi, daha minicikler.

Bence ilk yıkamada 50 derece çok nede olsa hiç giyilmemiş leke falan yok düşük ayarda hem renk ayarı falan bozulmaz çekme falan olmaz diye düşünüyorum ben
Ben beyazlari da renklileri de 40 derecede yikadim, temizler sonucta icindeki tekstil tozu ciksin yeter.

canm ama söyldgm halde almynca yapck bişey bırakmyr bana ki düşünmesi lazm da erkek milleti nerde o incelikk :)

yok anacım yookk incelik bunlarda :))

Hediye beklentim yokta cnm, pazar gününe bize özel birşeyler yapmasını beklemiyor değilim ama onu da ben söylemeden yapmaz sanırım. Bekleyelim görelim.

bende hediyeden ziyade o günü anlamlı kılmasını bekliyrum ama amcasının kızın düğünü var o günde. anca oraya gideriz olur biter :)

bende sevgililer gününde filan hediye beklemem. her zamanda derim sırf almak zorunda hissettiğin için 500tl ye bi hediyedense eve gelirken sırf ben seviyorum diye yolunu uzatıp aldığın 5tl lik bi tatlı benim için çok daha kıymetli. benim bu sene sadece beklentim belki kendimi özel hissetirmesi. ilk defa tadacağımız bi duygu ya onunda bu işe dahil olmasını istiyorum belkide. beni anne gibi görmesini. hormonal bi istek canım bu amaa :))

ohh ellerine sağlık. benim kıyafetler duruyor daha. çok mu rahatım ben acaba :)

umarım hormonlarını tatmin eder hayal kırıklığı yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…