2015 Temmuz Anneleri

ne güzel canm miss gibi :) bende yıkcm inş. kayınvlıdemde gelckler var onlar gelsn die beklyrm. bende eşime diorm yaa ben bunlrı elımde tutamyrm nasl giydrcm de :) hem yeriz hem giydırırız :))

Evet bunun verdigi hazzi hic bi hediye vermez. Seninkilerde büyüyünce yapar annesi, daha minicikler.

Ben beyazlari da renklileri de 40 derecede yikadim, temizler sonucta icindeki tekstil tozu ciksin yeter.
İnşşşş yaaa allahım ogünleri her anne ye her anne olmak isteyene yaşatsın

umarım hormonlarını tatmin eder hayal kırıklığı yaşamazsın

yaşıycam canım belli. sen daha anne değilsin dedi kızım doğsun onda gerek yok zaten. kızlar çok düşünceli oluyor. annem ona yazdığım mektupları şiirleri saklamış hep. nasıl saçmalaşım ama annem hep duygulanırdı onları okurken. dediğin gibi çiçekler toplardık kardeşimle şarkı filan söylerdik :)))

sgl canım renklileri ayrı yıkayacağım ama baskıları renkli olanda var onlar mı renk veriyo
benim baskılı değillerdi de, boyun ve kol ağızları bordo penye idi, içinde bordo satranç taşları var desen olarak boyun kısımları kol kısımları beyaz yerlere doğru bordo renk vermiş

Canim gecmis olsun insallah zamanini bekler bebegin! Sen iyice dinlen.

Canim ayni agri bende var iki gundur kizimda da aynisi olmustu doguma bir iki ay kala o zaman yuzuyordum kas cekilmis zaten gergin ya simdi en ufak ters harekette yamuluyo o bolge:) bir kac gun dikkat et duzelir. Ben simdi topal topal yuruyorum :):)

Rabbim hepimize kolaylık versin bu sıcaklarda cok zor birden alev topuna döndü Izmir
Evet canim sicaklar biraz zorlayacak. Burasi bir aydir cok sicak disari cikinca ter sucuk icindeyim hep ama kizimda kiz bebegiydi onda da cok kar yagmisti surekli dusme tehlikesi vardi sicagi yine de tercih ediyorum:)

Okuruz canim
Ne demek. Hep dualarimizdasiniz zaten.

Annelik işte bugün okulda slayt hazırlamışlardı sene başından bugüne ay tutamadım şarkılar felanda duygusaldı zaten. Bide kart ve lavanta keseleri hazırlamışlar herkrs kendi annesine bende ilerde bakıp bakıp Bugünleri hatırlarım artık

Canim bebek cantasi ilarak cok zor olur hastane cantasi da evde kucuk bir valizin varsa iki tane yeter . Ben birine bebegin birine benim ve esimin kiyafetlerini koymustum iki valiz olunca hic karismadi. Zaten bebek cantasini acmadik bile hastaneden cikarken bir tek ustunu giydirmek icin actik:) amerikan herseyini veriyormus bebegin hicbirsey goturmemize gerek yokmus ama tabi ben bilmiyordum sormamisim. Hastaneye sirarsan iui olur ne getireyim diye.

Canim ayni agri bende var iki gundur kizimda da aynisi olmustu doguma bir iki ay kala o zaman yuzuyordum kas cekilmis zaten gergin ya simdi en ufak ters harekette yamuluyo o bolge:) bir kac gun dikkat et duzelir. Ben simdi topal topal yuruyorum :):)
Ben ilk defa yaşıyorum bildiğin Sünnet olmuş gibi yürüyorum işlerimde yarım kaldı yapmıycam biraz dinleneyim

Canım ben de eşimden birşeyler yani maddi anlamda olmasa bile birkaç tatlı söz beklerim anneler gününde, sonuçta rahmimize düştükleri anda biz anneliğimizi yaşamaya başlıyoruz.. ama nerde benimkinde o düşünce, haftasonu istanbula gezmeye gidiyor beyfendi..

Kızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
Evet ya bende ilk anneler günüm diye dolaşıyorum ama sanırım henüz değiliz tabiki uyanıklık yapmaya gerek yok inşallah hayırlısıyla doğsunlarda uzun süre anne olacağız inşallah
Ooo neler yapmışsın sen öyle canım iyisin maşallah ben az bi iş yapsam karın bel ağrısı oluyo valla annemlere güveniyorum mayıs çıksında genel bi temizlik ihtiyacımız var bizimde

ay ne güzel. bizde görelim o günleri inşallah. sende ilerde kızlarına okutursun. onlarda benim gibi gülerler kendilerine annemin baş harflerinden şiir yazmışım. sırf harfler olsun diye alakasız şeyleri döşemişim

di mi canım maddiyat değil asla beklediğimiz. ilk anneler günü ya ne biliyim hassasız herhalde. benimki de burada da noluyor. oda bir şey yapmayacak. boşver biz birbirimizkini kutlarız artık :) bebişler büyüyünce annecim seni çok seviyorum dese dünyanın en güzel hediyesidir heralde

Evet ya bende ilk anneler günüm diye dolaşıyorum ama sanırım henüz değiliz tabiki uyanıklık yapmaya gerek yok inşallah hayırlısıyla doğsunlarda uzun süre anne olacağız inşallah

doğunca zaten kocamdan beklemem kızım yeter bana da şimdi o ortada yok. beni kim şımartacak

doğunca zaten kocamdan beklemem kızım yeter bana da şimdi o ortada yok. beni kim şımartacak
Yani oda var tabi bilemedim bu konuda ama ufakta olsa bişiy alsa eşim oğlumun adına bana mutlu olurdum ne yalan söyleyim bakalım düşünecekmi benimki ben hiç yorum yapmayacam ona bu konuda

Bence ilk yıkamada 50 derece çok nede olsa hiç giyilmemiş leke falan yok düşük ayarda hem renk ayarı falan bozulmaz çekme falan olmaz diye düşünüyorum ben

bende kızımda kaynatmıştım beyazları o kadar yapmaya gerek yok

Yani oda var tabi bilemedim bu konuda ama ufakta olsa bişiy alsa eşim oğlumun adına bana mutlu olurdum ne yalan söyleyim bakalım düşünecekmi benimki ben hiç yorum yapmayacam ona bu konuda

pazar günü romantik kocaların yaptıklarını bekliyoruz o zaman burada :)

benm koca yok burda ve olsada yapmaz hiç bilmz romntzm bildğnz odun. gecen halasının oğlu foto paylşmş facede eşinin doğm gününde süprz yapmş işyerine pasta falan alıp gitmş. ayy ne romntk dedm o mu romantklk eşşek herifin harektlere bak dio dedm neyse benmde yaklşyr ne zamndı dio dedm senin kış uykusuna yattğn zamn uyuz etti beni yanı o yüzden bizimki hiiççç yapmz ben en iyisi hiç umutlnmym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…