- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.621
ne güzel canm miss gibi :) bende yıkcm inş. kayınvlıdemde gelckler var onlar gelsn die beklyrm. bende eşime diorm yaa ben bunlrı elımde tutamyrm nasl giydrcm de :) hem yeriz hem giydırırız :))Merhaba hanimlar, sizi 60 sayfa geriden takip ediyorum, dün hic giremedim de.
Dün evimi temizledim perde, cam, vitrin, yataklarin kiliflari, yorgan yastiklar her tafar mis gibi oldu. Mutfak dolaplarini distan parlatma kaldi sadece o da 1 saatlik isim.Biraz tamir isi var diye ondan biraktim mutfagi.Biraktigimda iyi oldu cok yoruldum aksam belim cok agridi ve rekenden uyudum.Sabah 6 da ayaktaydim, bebisimin elbiselerini ayikladim, etiketi duranlari kopardim, özenle hepsini ters cevirdim minnak coraplarina varana dek.Sonra de bebisimin elbiselerini yikadim, kendikilerimi de tabiii....Balkonda minik minik askilarda kuruyorlar simdi:).Ay cok ufaklar ya, bunlari nasil giydiricez biz.Bi de iki tane büyüttüm sözde unutmusum vallaa.
Sizler nasilsiniz ne yaptiniz ben yokken???
İnşşşş yaaa allahım ogünleri her anne ye her anne olmak isteyene yaşatsınEvet bunun verdigi hazzi hic bi hediye vermez. Seninkilerde büyüyünce yapar annesi, daha minicikler.
Ben beyazlari da renklileri de 40 derecede yikadim, temizler sonucta icindeki tekstil tozu ciksin yeter.
umarım hormonlarını tatmin eder hayal kırıklığı yaşamazsın
benim baskılı değillerdi de, boyun ve kol ağızları bordo penye idi, içinde bordo satranç taşları var desen olarak boyun kısımları kol kısımları beyaz yerlere doğru bordo renk vermişsgl canım renklileri ayrı yıkayacağım ama baskıları renkli olanda var onlar mı renk veriyo
Canim gecmis olsun insallah zamanini bekler bebegin! Sen iyice dinlen.Hamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
Canim ayni agri bende var iki gundur kizimda da aynisi olmustu doguma bir iki ay kala o zaman yuzuyordum kas cekilmis zaten gergin ya simdi en ufak ters harekette yamuluyo o bolge:) bir kac gun dikkat et duzelir. Ben simdi topal topal yuruyorum :):)Günaydın kızlar
Kızımı kocamı yolladım saat 10 da da ben okula geçicem ufak kızımla anneler günü Etkinliği için. Öğretmene hediye alıcaktım güya hava nasıl Yağışlı haftasonu alıp Pazartesi kızım görürsün artık.
Temizliğim bitmedi dün sadece buzdolabı iç dış ince temizledim sonra pilim bitti resmen birazda çocukları parka götürdüm.
Akşamdan beri afedersiniz apışarası mı denir o kısım çok ağrıyo ben böyle ağrı görmedim oturduğum yerden kalkamıyorum pijamamı giycem ayağımı kaldıramıyorum yatarken oturamıyorum. Çok fena Buda mı magnezyumla alakalı bilmiyorum. Yada iki gün çok yoruldum acısı çıkıyo
Evet canim sicaklar biraz zorlayacak. Burasi bir aydir cok sicak disari cikinca ter sucuk icindeyim hepRabbim hepimize kolaylık versin bu sıcaklarda cok zor birden alev topuna döndü Izmir
Okuruz canimHayirli cumalar hamisler bu mubarek cuma ve receb ayi hurmetine Rabbim dualarinizi kabul buyursun bebeklerimize saglikla hayirla kolaylikla guzellikle kavusmayi nasip etsin bizi kuzucuklarimiza hayirli ana baba miniklerimizi de bize hayirli evlat etsin.Benim sizlerden bi ricam var musait olanlar oğluşumun sifasi niyeti ile yazacagim salavati serifeyi okursa cok sevinirim.Hepiniz aňne adayisiniz halimi anlarsiniz simdiden cok tesekkur ederim Rabbim bu salavati Serife hürmetine hepimizi saglikla bir avazda kavustursun meleklerimize.ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDiNA MUHAMMEDiN EL HABBİL MAHBUB SAFİL İLELi VE MÜFERRİCEL KÜRÛB VE ALA ALİHi vE SAHBİHi ADEDE MA VESİÂHÛ ÎLMULLAH. Rabbim hepinizden razi olsun butun hayur muratlarinizi versin insaallah. Hayirli cumalarr
Canim sildim ben resimleri telefondan. Evdede degilim baktim senin icin 4346. Sayfada canmCnm ben paylaştığın çantayı bulmaya çalıştım ama bulamadımtekrar paylasırmısın?
yaşıycam canım belli. sen daha anne değilsin dedikızım doğsun onda gerek yok zaten. kızlar çok düşünceli oluyor. annem ona yazdığım mektupları şiirleri saklamış hep. nasıl saçmalaşım ama annem hep duygulanırdı onları okurken. dediğin gibi çiçekler toplardık kardeşimle şarkı filan söylerdik :)))
Canim bebek cantasi ilarak cok zor olur hastane cantasi da evde kucuk bir valizin varsa iki tane yeter . Ben birine bebegin birine benim ve esimin kiyafetlerini koymustum iki valiz olunca hic karismadi. Zaten bebek cantasini acmadik bile hastaneden cikarken bir tek ustunu giydirmek icin actik:) amerikan herseyini veriyormus bebegin hicbirsey goturmemize gerek yokmus ama tabi ben bilmiyordum sormamisim. Hastaneye sirarsan iui olur ne getireyim diye.Giderli Hatun canım çanta çok güzelmiş güle güle kullan :)) benetton sanırım dimi ? Bunu bebek çantası olarak mı kullanıcaksın, yoksa doğuma giderken falan valizniyetine mi ? Boyutları nasıl , bir de omuza asılabilecek askısı var mı ? :)) çok soru sordum biliyorum ama eğer bebek çantası olarak kullanılabilecekse ben de alıcam :))
Ben ilk defa yaşıyorum bildiğin Sünnet olmuş gibi yürüyorumCanim ayni agri bende var iki gundur kizimda da aynisi olmustu doguma bir iki ay kala o zaman yuzuyordum kas cekilmis zaten gergin ya simdi en ufak ters harekette yamuluyo o bolge:) bir kac gun dikkat et duzelir. Ben simdi topal topal yuruyorum :):)
yok anacım yookk incelik bunlarda :))
bende hediyeden ziyade o günü anlamlı kılmasını bekliyrum ama amcasının kızın düğünü var o günde. anca oraya gideriz olur biter :)
bende sevgililer gününde filan hediye beklemem. her zamanda derim sırf almak zorunda hissettiğin için 500tl ye bi hediyedense eve gelirken sırf ben seviyorum diye yolunu uzatıp aldığın 5tl lik bi tatlı benim için çok daha kıymetli. benim bu sene sadece beklentim belki kendimi özel hissetirmesi. ilk defa tadacağımız bi duygu ya onunda bu işe dahil olmasını istiyorum belkide. beni anne gibi görmesini. hormonal bi istek canım bu amaa :))
ohh ellerine sağlık. benim kıyafetler duruyor daha. çok mu rahatım ben acaba :)
Evet ya bende ilk anneler günüm diye dolaşıyorum ama sanırım henüz değiliz tabiki uyanıklık yapmaya gerek yok inşallah hayırlısıyla doğsunlarda uzun süre anne olacağız inşallahKızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
Ooo neler yapmışsın sen öyle canım iyisin maşallah ben az bi iş yapsam karın bel ağrısı oluyo valla annemlere güveniyorum mayıs çıksında genel bi temizlik ihtiyacımız var bizimdeMerhaba hanimlar, sizi 60 sayfa geriden takip ediyorum, dün hic giremedim de. Dün evimi temizledim perde, cam, vitrin, yataklarin kiliflari, yorgan yastiklar her tafar mis gibi oldu. Mutfak dolaplarini distan parlatma kaldi sadece o da 1 saatlik isim.Biraz tamir isi var diye ondan biraktim mutfagi.Biraktigimda iyi oldu cok yoruldum aksam belim cok agridi ve rekenden uyudum.Sabah 6 da ayaktaydim, bebisimin elbiselerini ayikladim, etiketi duranlari kopardim, özenle hepsini ters cevirdim minnak coraplarina varana dek.Sonra de bebisimin elbiselerini yikadim, kendikilerimi de tabiii....Balkonda minik minik askilarda kuruyorlar simdi:).Ay cok ufaklar ya, bunlari nasil giydiricez biz.Bi de iki tane büyüttüm sözde unutmusum vallaa .
Sizler nasilsiniz ne yaptiniz ben yokken???
Annelik işte bugün okulda slayt hazırlamışlardı sene başından bugüne ay tutamadım şarkılar felanda duygusaldı zaten. Bide kart ve lavanta keseleri hazırlamışlar herkrs kendi annesine bende ilerde bakıp bakıp Bugünleri hatırlarım artık
Canım ben de eşimden birşeyler yani maddi anlamda olmasa bile birkaç tatlı söz beklerim anneler gününde, sonuçta rahmimize düştükleri anda biz anneliğimizi yaşamaya başlıyoruz.. ama nerde benimkinde o düşünce, haftasonu istanbula gezmeye gidiyor beyfendi..
Evet ya bende ilk anneler günüm diye dolaşıyorum ama sanırım henüz değiliz tabiki uyanıklık yapmaya gerek yok inşallah hayırlısıyla doğsunlarda uzun süre anne olacağız inşallah
Yani oda var tabidoğunca zaten kocamdan beklemem kızım yeter bana da şimdi o ortada yok. beni kim şımartacak
Bence ilk yıkamada 50 derece çok nede olsa hiç giyilmemiş leke falan yok düşük ayarda hem renk ayarı falan bozulmaz çekme falan olmaz diye düşünüyorum ben
Yani oda var tabibilemedim bu konuda ama ufakta olsa bişiy alsa eşim oğlumun adına bana mutlu olurdum ne yalan söyleyim bakalım düşünecekmi benimki ben hiç yorum yapmayacam ona bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?