2015 Temmuz Anneleri

Kızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
canım tek değilsin merak etme ben de hediye isteyorum açıkçada söyledim eşime çünkü normal de düşünüp bana öyle süprizler yapan biri değil yani özel gün olmasa hayatta bana süpriz yapmaz hamile olduğumu öğrendiğinde bile elinde bi çiçekle gelmedi söylemezsem hiç bişey yapmaz söyleyincede bırak ben düşünüyim der ama bıraksam hiç bişey yapmaz tecrübe ettim bi kaç kez hepimiz kocalarımızın huylarını bildiğimizden farklı düşüncelerimiz var ilk anneler günümüz hevesimiz var

ben normalde 75 takıyordum, emzirme sütyenini desteksiz 85 aldım. daha büyük mü alsaydım acaba ?doğuma az kala inş tekrar alacagım zaten.

suan da da normal sütyenlerim olmuyor 80 aldım.

canım tekrar alacağın zaman bu sefer 90 falan al bence ne olur ne olmaz

Canm degstrsene nerden aldn

canım ben alalı aylar oldu faturası da yok e bebekten almıştım, olsun ben de beyazı falan şimdi kullanmaya başladım, doğuma allah kerim

Kızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
Allah o günleride gösterir inşallah ben bide doğumda hediye istiyorum seçtim bile hediyemi benim eşim yandı valla

bakış açısına bak eşek herif diyor bide ama seninde cevap tokat gibi olmuş gizemcim aferin benimkide farklı versiyonu ya. geçen yıl d.günümde pasta almış gelmiş ama 10 kişilik mübarek. bende bitiremedim ki zaten pastayla aram yoktur. bitir onu 60tl para verdim diyor bana

ben plansız hamile kaldım. sürpriz oldu. eşime dediğimde ilk tepki ne yani her yere onuda mı götürcez oldu şimdi öpüyor göbeğimi kızım kızım diye ama bende ona filmlerde hiç böyle olmuyordu. bu müjdeyi veren kadın kucaklanıyordu filan. şimdi noldu böylee anlamadım demiştim

kızlar aynı kurumda çalıştığım bir arkadaşım var 3 hafta benden önde idi dün gidip 32 hafta çalışamaz raporu alıcaktı bebeği aşağıdaymış doktor çalışmaması gerktiğini söylüyordu bi ağrısı sancısı olmadığı için işe gelip çalışıyordu oda dün hastaneyerapor almaya gidecekken suyu gelmiş hastanede normal doğum yapmış daha 32. haftada bebeği yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ve çok etkilendim sanırım ne olur onun için de dua edin ihtiyacı var Allah hepimize zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar nasip etsin

Allah yardımıcısı olsun canım. Doktor birşey görüyorsa yormamak lazım. bebek iyi olur inşallah ama 32. hafta. büyümüş artık çıkar kuzucukk

çok güldüm tepkisine bak şaşkınlar gerçekten bizimde aynı eşim sağolsun hiç öyle hatırlıyacağım süprizler yaşatmadı bana Evlilik teklifini bile zorla yaptırdım hatta ben yaptım bile sayılır o yüzden her özel günlerde hemen söylüyorum artık hazırlasın kendini diye

Mustela almayı düşünen annişler, benim kozmodiden verdiğim siparişler 2 gün içinde elime ulaştı
Konak önleyici şampuan, bebek sabunu, masaj yağı, nemlendirici losyonun ve pişik kremi kargo dahil 110 TL'ye geldi bana.
sanırım sadece nemlendirici losyonun fiyatı bu hafta artmış. bu siteden aldım http://kozmodi.com/
Düşüneneler olursa siteyi tavsiye ederim.

canm alştm ben artk :)) birgün süprz yapsa bayılrm falan :))) bizimkide olsa öyle yapardı kesın :)) bende öyle sevyrm ne yapım gerçi bende değilmdr romntk tencere kapak birazda :))

bende sağdan 2.3. ve 5. yi aldım sadece.
fiyat kaç tuttu hatırlamıyorum ama netten aldım bende.masaj yağı kullanışlı mı acaba,bende mi alsam?

Rabbim sağlık versin cnm arkadaşının Bebeğine. Sıkıntı olmaz inş, bir an evvel çıkarlar hastaneden. Bizimde herşeyimiz hazır. Çantama koymam gerekiyor sdc. Çantaları hazırlayınca sanki bebeğim gelecekmiş gb geliyor. Korkuyorum :-(

rabbim yardımcısı olsun inşallah.

bende sağdan 2.3. ve 5. yi aldım sadece.
fiyat kaç tuttu hatırlamıyorum ama netten aldım bende.masaj yağı kullanışlı mı acaba,bende mi alsam?

canım bilemiyorum ki kullanışlı mı, attım sepete ne gördüysem

canım rengi falan çok güzel ama çok özellikli durmuyor fiyatına göre, bu civarda bir fiyat vereceksen bence okiedog marka alabilirsin, şu an e bebekte indirimde ve bebek bakım çantası açısından çok daha profesyonel pierre cardine göre
http://www.e-bebek.com/marka/okiedog

Kizlar dogum cantanizi hazirladiniz mi. Icine neler koydunuz. Aklimda var bir seyler ama eksik olsun istemiyorum.tecrübeli anneler yardimci olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…