- 12 Mayıs 2014
- 260
- 200
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.641
canım tek değilsin merak etme ben de hediye isteyorum açıkçada söyledim eşime çünkü normal de düşünüp bana öyle süprizler yapan biri değil yani özel gün olmasa hayatta bana süpriz yapmaz hamile olduğumu öğrendiğinde bile elinde bi çiçekle gelmedi söylemezsem hiç bişey yapmaz söyleyincede bırak ben düşünüyim der ama bıraksam hiç bişey yapmaz tecrübe ettim bi kaç kez hepimiz kocalarımızın huylarını bildiğimizden farklı düşüncelerimiz var ilk anneler günümüz hevesimiz varKızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
ben normalde 75 takıyordum, emzirme sütyenini desteksiz 85 aldım. daha büyük mü alsaydım acaba ?doğuma az kala inş tekrar alacagım zaten.
suan da da normal sütyenlerim olmuyor 80 aldım.
Canm degstrsene nerden aldn
rahat edyrmsn peki canmcanım tekrar alacağın zaman bu sefer 90 falan al bence ne olur ne olmaz
canım ben alalı aylar oldu faturası da yoke bebekten almıştım, olsun ben de beyazı falan şimdi kullanmaya başladım, doğuma allah kerim
Allah o günleride gösterir inşallah ben bide doğumda hediye istiyorum seçtim bile hediyemi benim eşim yandı vallaKızlar, ilk defa anne olacaklar anneler gününde hediye beklentiniz var mı? Benim var sanırım :) geçen eşime dedim ne alcan bana diye şakasına. Sen daha anne olmadın ki dedi. Bozuldum :)
benm koca yok burda ve olsada yapmaz hiç bilmz romntzm bildğnz odun. gecen halasının oğlu foto paylşmş facede eşinin doğm gününde süprz yapmş işyerine pasta falan alıp gitmş. ayy ne romntk dedm o mu romantklk eşşek herifin harektlere bak dio dedm neyse benmde yaklşyr ne zamndı dio dedm senin kış uykusuna yattğn zamn uyuz etti beni yanı o yüzden bizimki hiiççç yapmz ben en iyisi hiç umutlnmym.
canım tek değilsin merak etme ben de hediye isteyorum açıkçada söyledim eşime çünkü normal de düşünüp bana öyle süprizler yapan biri değil yani özel gün olmasa hayatta bana süpriz yapmaz hamile olduğumu öğrendiğinde bile elinde bi çiçekle gelmedi söylemezsem hiç bişey yapmaz söyleyincede bırak ben düşünüyim der ama bıraksam hiç bişey yapmaz tecrübe ettim bi kaç kez hepimiz kocalarımızın huylarını bildiğimizden farklı düşüncelerimiz var ilk anneler günümüz hevesimiz var
Allah o günleride gösterir inşallah ben bide doğumda hediye istiyorum seçtim bile hediyemi benim eşim yandı valla
kızlar aynı kurumda çalıştığım bir arkadaşım var 3 hafta benden önde idi dün gidip 32 hafta çalışamaz raporu alıcaktı bebeği aşağıdaymış doktor çalışmaması gerktiğini söylüyordu bi ağrısı sancısı olmadığı için işe gelip çalışıyordu oda dün hastaneyerapor almaya gidecekken suyu gelmiş hastanede normal doğum yapmış daha 32. haftada bebeği yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ve çok etkilendim sanırım ne olur onun için de dua edin ihtiyacı var Allah hepimize zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar nasip etsin
ben plansız hamile kaldım. sürpriz oldu. eşime dediğimde ilk tepki ne yani her yere onuda mı götürcez olduşimdi öpüyor göbeğimi kızım kızım diye ama bende ona filmlerde hiç böyle olmuyordu. bu müjdeyi veren kadın kucaklanıyordu filan. şimdi noldu böylee anlamadım demiştim
canm alştm ben artk :)) birgün süprz yapsa bayılrm falan :))) bizimkide olsa öyle yapardı kesın :)) bende öyle sevyrm ne yapım gerçi bende değilmdr romntk tencere kapak birazda :))bakış açısına bak eşek herif diyor bide ama seninde cevap tokat gibi olmuş gizemcim aferin benimkide farklı versiyonu ya. geçen yıl d.günümde pasta almış gelmiş ama 10 kişilik mübarek. bende bitiremedim ki zaten pastayla aram yoktur. bitir onu 60tl para verdim diyor bana
ben plansız hamile kaldım. sürpriz oldu. eşime dediğimde ilk tepki ne yani her yere onuda mı götürcez olduşimdi öpüyor göbeğimi kızım kızım diye ama bende ona filmlerde hiç böyle olmuyordu. bu müjdeyi veren kadın kucaklanıyordu filan. şimdi noldu böylee anlamadım demiştim
Cnm kıyafet kendi içinde kendine renk verdiyse aldığın yere götür derim.benim baskılı değillerdi de, boyun ve kol ağızları bordo penye idi, içinde bordo satranç taşları var desen olarak boyun kısımları kol kısımları beyaz yerlere doğru bordo renk vermiş
canım normal sütyenden farkları yok his olarak, yani normal sütyen yerine kullanbilirsinrahat edyrmsn peki canm
bende sağdan 2.3. ve 5. yi aldım sadece.Mustela almayı düşünen annişler, benim kozmodiden verdiğim siparişler 2 gün içinde elime ulaştı
Konak önleyici şampuan, bebek sabunu, masaj yağı, nemlendirici losyonun ve pişik kremi kargo dahil 110 TL'ye geldi bana.
sanırım sadece nemlendirici losyonun fiyatı bu hafta artmış. bu siteden aldım http://kozmodi.com/
Düşüneneler olursa siteyi tavsiye ederim.Eki Görüntüle 1521137
Rabbim sağlık versin cnm arkadaşının Bebeğine. Sıkıntı olmaz inş, bir an evvel çıkarlar hastaneden. Bizimde herşeyimiz hazır. Çantama koymam gerekiyor sdc. Çantaları hazırlayınca sanki bebeğim gelecekmiş gb geliyor. Korkuyorum :-(kızlar aynı kurumda çalıştığım bir arkadaşım var 3 hafta benden önde idi dün gidip 32 hafta çalışamaz raporu alıcaktı bebeği aşağıdaymış doktor çalışmaması gerktiğini söylüyordu bi ağrısı sancısı olmadığı için işe gelip çalışıyordu oda dün hastaneyerapor almaya gidecekken suyu gelmiş hastanede normal doğum yapmış daha 32. haftada bebeği yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ve çok etkilendim sanırım ne olur onun için de dua edin ihtiyacı var Allah hepimize zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar nasip etsin
rabbim yardımcısı olsun inşallah.kızlar aynı kurumda çalıştığım bir arkadaşım var 3 hafta benden önde idi dün gidip 32 hafta çalışamaz raporu alıcaktı bebeği aşağıdaymış doktor çalışmaması gerktiğini söylüyordu bi ağrısı sancısı olmadığı için işe gelip çalışıyordu oda dün hastaneyerapor almaya gidecekken suyu gelmiş hastanede normal doğum yapmış daha 32. haftada bebeği yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ve çok etkilendim sanırım ne olur onun için de dua edin ihtiyacı var Allah hepimize zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar nasip etsin
bende sağdan 2.3. ve 5. yi aldım sadece.
fiyat kaç tuttu hatırlamıyorum ama netten aldım bende.masaj yağı kullanışlı mı acaba,bende mi alsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?