2015 Temmuz Anneleri

ewet içi nasıl bilmiyorum bide bişey sorucam bu çantalara ihtiyaç çok oluyormu gerçekten yani bilmiyorumki buyuk bişey almak istemiyorum

Ben evlenme teklifi almadım sayılır :) hepsi aynı bunların

canm alştm ben artk :)) birgün süprz yapsa bayılrm falan :))) bizimkide olsa öyle yapardı kesın :)) bende öyle sevyrm ne yapım gerçi bende değilmdr romntk tencere kapak birazda :))

:)) canım karşımda şiir filan okusa bende gelemem öyle şeylere gülceğim gelir :)) ama mevsimi geldi mi her akşam gül koparıyordu bahçelerden arkasına saklıyırdu geçen yıl filan. Hoşuma gidiyordu benim için milletin bahçesine dalması :)
Buda onlardan biri

Güzel canım. Bende mayoral markanınkileri çok şık buluyorum

Eklentiler

• 20140515_224014~2.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 87
ewet içi nasıl bilmiyorum bide bişey sorucam bu çantalara ihtiyaç çok oluyormu gerçekten yani bilmiyorumki buyuk bişey almak istemiyorum

benim ablam sürekli kullandı bu çantalardan, muhakkak lazım olur ama ne sıklıkta kullanırsın orası kişiye göre değişir sanırım.
eğer kullanıp kullanmayacağından emin değilsen bence çok para verme, bebek kozmetik ürünlerinin yanında da veriliyor bu çantalardan öyle bişey alabilirsin ilk aşamada. mesela şu tarz bişey
http://www.babymall.com.tr/CHC-56420/chicco-kozmetik-canta-kirmizi.html
baktın ki çok lazım oluyor sonradan da alınabilir.
Benim kolum rahatsız olduğu için ben sırt çantası şeklinde aldım.
Aldığım çanta bu
http://cocomamma.com/index.php?route=product/product&product_id=50

:)) olsun kız nasıl güzel anılar onlar annene hiç saçma gelmiyodur
O seni seviyorum lafını okadar çok duyacaksın ki inş kız çocukları bi başka oluyor. Benimkiler oyunun arasında bırakıp koşup sarılırlar seni seviyorum diye

Kizlar dogum cantanizi hazirladiniz mi. Icine neler koydunuz. Aklimda var bir seyler ama eksik olsun istemiyorum.tecrübeli anneler yardimci olursa sevinirim.
Şuanda hazırlıyorum ama eksikler var eşime aldıracağım
1 gecelik sabahlık
1 pijama Takım'ıotap ve terlik
2 sütyen
4 külot
Ped-tarak-toka-göz kalemi- :)
Bebeğime
Emzik-ıslak mendil-15 tane bez-bebek bakım örtüsü
Çorap-eldiven
Battaniye
1 alt üst takım
1 tulum
2 badi
Mendil- omuz bezi

Aman canım boşver takma erkekler biraz daha düz yaklaşıyorlar olaylara hiç farkında da değiller bizimki 3. Çocukta anca bazı incelikleri düşünmeye başladı sağolsun. Benim ilk doğumumda 20 günlük bebeğimle evde tek bırakıp şehir dışına mangala gitmişlerdi bide elektirik gitmişti Şubat tı ev buz gibi olmuştu oturup ağlamıştım onunda burnundan getirmiştim şimdi konusu geçince çok gülüyoruz:)))

ne olur cok dua edin.sancilarim var.erken dogum olabilir diye yatis verildi.bol bol dinleniyorum ama sirtimdaki agri gecmiyor

Yerim onları ablamınkilerde öyle. Yanıma koşuyor cansu seni çok özlefim seni çok seviyorum diyip kaçıyor. Hala teyze demesede bemi mest ediyor :)

Burundan getirmek bizim işimiz

ne olur cok dua edin.sancilarim var.erken dogum olabilir diye yatis verildi.bol bol dinleniyorum ama sirtimdaki agri gecmiyor

Allah yardımcın olsun canım. Benim ablam 4-5 kere yattı çıktı 20. Haftadan sonra. Sezaryenle 40 ta doğurdu. Normal olsa daha geleceği yoktu düşün.

bebegim cok hareketli.kaburgalarim cok aciyo.ayaga kalkamiyorum korkuyla yasiyorum.hicbirseyim hazir degil.ne canta ne besik nede ev.bakacak kimsemizde yok.aslinda musait degiller.sabrediyoruz dua ediyoruz.37haftalik olmak icin.

bebegim cok hareketli.kaburgalarim cok aciyo.ayaga kalkamiyorum korkuyla yasiyorum.hicbirseyim hazir degil.ne canta ne besik nede ev.bakacak kimsemizde yok.aslinda musait degiller.sabrediyoruz dua ediyoruz.37haftalik olmak icin.
Canım sen kalbini ferah tut dualarımız seninle. Benim ablamda 28. Haftadan sonra kaç defa yattı 36 doldu sağlıklı bi bebeği oldu sezeryanla onun Rahatsızlığı çoktu ama. Senin bişeyin var mı? Ondan preklampisi vardı bide Rahmi yarım bebek tek taraftan besleniyordu.
Senin ve Bebeğin bişeyi yoksa Bişeycik olmaz çok stres yapma

Yalnız değilim en azından onu biliyorum.. :) ama bizimki 31 yaşına geldi, üçüncü çocuğu falan bekleme şansımızda yok ii bende bu kazığını unutmayacağım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…