- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.661
canım bilemiyorum ki kullanışlı mı, attım sepete ne gördüysem
canım rengi falan çok güzel ama çok özellikli durmuyor fiyatına göre, bu civarda bir fiyat vereceksen bence okiedog marka alabilirsin, şu an e bebekte indirimde ve bebek bakım çantası açısından çok daha profesyonel pierre cardine göre
http://www.e-bebek.com/marka/okiedog
çok güldüm tepkisine bak şaşkınlar gerçektenbizimde aynı eşim sağolsun hiç öyle hatırlıyacağım süprizler yaşatmadı bana Evlilik teklifini bile zorla yaptırdım hatta ben yaptım bile sayılır o yüzden her özel günlerde hemen söylüyorum artık hazırlasın kendini diye
canm alştm ben artk :)) birgün süprz yapsa bayılrm falan :))) bizimkide olsa öyle yapardı kesın :)) bende öyle sevyrm ne yapım gerçi bende değilmdr romntk tencere kapak birazda :))
ewet içi nasıl bilmiyorum bide bişey sorucam bu çantalara ihtiyaç çok oluyormu gerçekten yani bilmiyorumki buyuk bişey almak istemiyorum
:)) olsun kız nasıl güzel anılar onlar annene hiç saçma gelmiyoduray ne güzel. bizde görelim o günleri inşallah. sende ilerde kızlarına okutursun. onlarda benim gibi gülerler kendilerineannemin baş harflerinden şiir yazmışım. sırf harfler olsun diye alakasız şeyleri döşemişim
di mi canım maddiyat değil asla beklediğimiz. ilk anneler günü ya ne biliyim hassasız herhalde. benimki de burada da noluyor. oda bir şey yapmayacak. boşver biz birbirimizkini kutlarız artık :) bebişler büyüyünce annecim seni çok seviyorum dese dünyanın en güzel hediyesidir heralde
bende pierre cardin düşünüyordum ama kullanışlımı bilmiyorum kafam çok karışık bebek çantasında
Güzel görünüyo
Şuanda hazırlıyorum ama eksikler var eşime aldıracağımKizlar dogum cantanizi hazirladiniz mi. Icine neler koydunuz. Aklimda var bir seyler ama eksik olsun istemiyorum.tecrübeli anneler yardimci olursa sevinirim.
EksiğimdeKizlar dogum cantanizi hazirladiniz mi. Icine neler koydunuz. Aklimda var bir seyler ama eksik olsun istemiyorum.tecrübeli anneler yardimci olursa sevinirim.
Sagol canim. Eksiklerimi gördüm sayendeEksiğimde
Bez -terlik- ped -Göğüs pedi- Göğüs kremi
Aman canım boşver takma erkekler biraz daha düz yaklaşıyorlar olaylara hiç farkında da değiller bizimki 3. Çocukta anca bazı incelikleri düşünmeye başladı sağolsun. Benim ilk doğumumda 20 günlük bebeğimle evde tek bırakıp şehir dışına mangala gitmişlerdi bide elektirik gitmişti Şubat tı ev buz gibi olmuştu oturup ağlamıştım onunda burnundan getirmiştim şimdi konusu geçince çok gülüyoruz:)))Canım ben de eşimden birşeyler yani maddi anlamda olmasa bile birkaç tatlı söz beklerim anneler gününde, sonuçta rahmimize düştükleri anda biz anneliğimizi yaşamaya başlıyoruz.. ama nerde benimkinde o düşünce, haftasonu istanbula gezmeye gidiyor beyfendi..
:)) olsun kız nasıl güzel anılar onlar annene hiç saçma gelmiyodur
O seni seviyorum lafını okadar çok duyacaksın ki inş kız çocukları bi başka oluyor. Benimkiler oyunun arasında bırakıp koşup sarılırlar seni seviyorum diye
Aman canım boşver takma erkekler biraz daha düz yaklaşıyorlar olaylara hiç farkında da değiller bizimki 3. Çocukta anca bazı incelikleri düşünmeye başladı sağolsun. Benim ilk doğumumda 20 günlük bebeğimle evde tek bırakıp şehir dışına mangala gitmişlerdi bide elektirik gitmişti Şubat tı ev buz gibi olmuştu oturup ağlamıştım onunda burnundan getirmiştim şimdi konusu geçince çok gülüyoruz:)))
ne olur cok dua edin.sancilarim var.erken dogum olabilir diye yatis verildi.bol bol dinleniyorum ama sirtimdaki agri gecmiyor
ins benimde gelmez.dr insani cok korkutuyorlarAllah yardımcın olsun canım. Benim ablam 4-5 kere yattı çıktı 20. Haftadan sonra. Sezaryenle 40 ta doğurdu. Normal olsa daha geleceği yoktu düşün.
Canım sen kalbini ferah tut dualarımız seninle. Benim ablamda 28. Haftadan sonra kaç defa yattı 36 doldu sağlıklı bi bebeği oldu sezeryanla onun Rahatsızlığı çoktu ama. Senin bişeyin var mı? Ondan preklampisi vardı bide Rahmi yarım bebek tek taraftan besleniyordu.bebegim cok hareketli.kaburgalarim cok aciyo.ayaga kalkamiyorum korkuyla yasiyorum.hicbirseyim hazir degil.ne canta ne besik nede ev.bakacak kimsemizde yok.aslinda musait degiller.sabrediyoruz dua ediyoruz.37haftalik olmak icin.
Bebeğin kilosu neymiş? Bişey dediler miins benimde gelmez.dr insani cok korkutuyorlar
Aman canım boşver takma erkekler biraz daha düz yaklaşıyorlar olaylara hiç farkında da değiller bizimki 3. Çocukta anca bazı incelikleri düşünmeye başladı sağolsun. Benim ilk doğumumda 20 günlük bebeğimle evde tek bırakıp şehir dışına mangala gitmişlerdi bide elektirik gitmişti Şubat tı ev buz gibi olmuştu oturup ağlamıştım onunda burnundan getirmiştim şimdi konusu geçince çok gülüyoruz:)))
Canım benimkide ilk çocukta 30 yaşındaydı doğum yaptığımdaYalnız değilim en azından onu biliyorum.. :) ama bizimki 31 yaşına geldi, üçüncü çocuğu falan bekleme şansımızda yok iibende bu kazığını unutmayacağım sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?