- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.681
Şimdi kaç yaşında eşin canım? yani kaç yıl daha beklemem gerekiyor düşünceli bir koca için, onu hesaplayacağım da...Canım benimkide ilk çocukta 30 yaşındaydı doğum yaptığımda
Çok geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla biran evvel çıkarsın hastaneden,, ve zamanı gelince bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.. dualarımız seninle..ins benimde gelmez.dr insani cok korkutuyorlar
34 doldurduŞimdi kaç yaşında eşin canım? yani kaç yıl daha beklemem gerekiyor düşünceli bir koca için, onu hesaplayacağım da...
cnm gecmş olsn yat kalkma sakın dınlen bol bolbebegim cok hareketli.kaburgalarim cok aciyo.ayaga kalkamiyorum korkuyla yasiyorum.hicbirseyim hazir degil.ne canta ne besik nede ev.bakacak kimsemizde yok.aslinda musait degiller.sabrediyoruz dua ediyoruz.37haftalik olmak icin.
rabbim şifa versin canım yaa. inşallah sağlıkla evlerine dönerler.kızlar aynı kurumda çalıştığım bir arkadaşım var 3 hafta benden önde idi dün gidip 32 hafta çalışamaz raporu alıcaktı bebeği aşağıdaymış doktor çalışmaması gerktiğini söylüyordu bi ağrısı sancısı olmadığı için işe gelip çalışıyordu oda dün hastaneyerapor almaya gidecekken suyu gelmiş hastanede normal doğum yapmış daha 32. haftada bebeği yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ve çok etkilendim sanırım ne olur onun için de dua edin ihtiyacı var Allah hepimize zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar nasip etsin
benm eşmde 30 ama değişmz neysem oyum ben der durur keçi inatlı :)34 doldurduama yaşla alakası yok onun değişmesinin sebebi çocuk. Çocuk olunca farklı oluyo herşey ikinizin en büyük ortak Noktası oluyo aile olduğunu daha iyi anlıyorsun:)
Rabbim şifa versin canım. Allah yardımcın olsun. inş bi sıkıntı olmazne olur cok dua edin.sancilarim var.erken dogum olabilir diye yatis verildi.bol bol dinleniyorum ama sirtimdaki agri gecmiyor
gecelkle pijamam gelmş eve nasıl merak edyrm yaaa hemen gidesm var eve :)
Allah yardımcın olsun inşallah en hayırlı zamanda gelir Bebeğin.ne olur cok dua edin.sancilarim var.erken dogum olabilir diye yatis verildi.bol bol dinleniyorum ama sirtimdaki agri gecmiyor
atmdm galiba canm hemen atarım tabii :)Ben görmedim atmış mıydın resim. Eve gidince bizede at :)
hahaa :)) ay canm bu erkekler gerçekten hep aynı ya beklemyrm ben zaten almaz benmki odundr oda :))Bi hatırlatma olsun dedim eşimin verdiği cevaplara bakınÖğlen açım diye yemek getirmişti sağolsun oymuş hediyem bende suç odun bi adamdan ne beklersin ki dimi aman kendiniz edip kendiniz bulmayın benim gibi boşverin hediyeyi
güzelmş canm netten mı bakyrsn sadece inceledn mı yoksa
foto bekliyoruz artık.benim gecelik de gelmiş ama kargodagecelkle pijamam gelmş eve nasıl merak edyrm yaaa hemen gidesm var eve :)
Bide sanki çok hediye alıyormuş gibi çok romantikmiş gibi bide o çıktı diyo yahahaa :)) ay canm bu erkekler gerçekten hep aynı ya beklemyrm ben zaten almaz benmki odundr oda :))
Bi hatırlatma olsun dedim eşimin verdiği cevaplara bakınÖğlen açım diye yemek getirmişti sağolsun oymuş hediyem bende suç odun bi adamdan ne beklersin ki dimi aman kendiniz edip kendiniz bulmayın benim gibi boşverin hediyeyi
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ BEBİŞİN VAKTİNDE GELİR CANIM ÜZME KENDİNİne olur cok dua edin.sancilarim var.erken dogum olabilir diye yatis verildi.bol bol dinleniyorum ama sirtimdaki agri gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?