2015 Temmuz Anneleri

Başı sağolsun. Allah yardımcısı olsun. Canım yanlış anlama ama keşke burada paylaşmasaydın. hepimiz bu dönemlerde zaten endişeli oluyoruz.

hepsi mi aynı şeyi söyler ya. Hediye iyiymiş. Köfte

Kızlar uyku probleminiz varsa papatya çayı için. Ben çok araştırdım hamilelikte içiliyor tabi ki herşey gibi ölçülü. Aktardan kuru papatya alın. Kaynar suya 5 baş atıp dinlendirin. Kaynatmaya gerek yok demlenince süzüp için. Sonrasında bi güzel uyursunuz.

özürdilerim kaldırdım bi an düşünemedim
Yok önemli değil canım benim ama mesela ben çok hassasım engelli bir çocuk gördüğümde bile günlerce etkileniyorum. Sende kendine dikkat et kafanı dağıtmaya çalış senide kötü etkilemesin.

Simdi bu hastane cantasina emzik koymak gerekir mi

Kendime nazar değdirmek istemiyorum ama bu aralar iyice arttı kafamı koyar koymaz uyuyırum ya işte arazide yoruluyorum artık yada ilk uyumalar geri döndü bilmiyorum

Kendime nazar değdirmek istemiyorum ama bu aralar iyice arttı kafamı koyar koymaz uyuyırum ya işte arazide yoruluyorum artık yada ilk uyumalar geri döndü bilmiyorum
Açık havadaysa işlerin bahar Havası temiz hava uyku yapıyodur dinlen ne güzel işte

Maşallah diyelim uyumak büyük nimet. Benim gün gün değişiyo. Tek değişmeyen her sabah 7 de kendiliğimden uyanıyorum. Genelde acıkmış olarak

Yavrum uykumuz geliyo problem yokta sorun uyuyamamak ağrılardan mide ekşimelerindenn

Kizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .

merhaba kızlar çok yoruldum kaburgamda ağrı var hiç dinlenemedim kayınpederim memlektten geldi aslında gece gelecekti bende ona göre ayarladım kendimi erken çıkmışlar öğlende geldi kızım 3 te veli toplantısı vardı onlar geldi ben çıktım meğerse anneler günü için süpriz kutlama için veli toplantısı demişler çok güzeldi ağladım ama aslında hüngür hüngür ağlamak istedim neyse sonra tekrar eve gel markete git yemek yap inanın 11 den bu yana ancak oturdum şimdi tekrar alkıcam ve aslında yatıp uyumak istiyorum karnıma ağrılar giriyor bebişde yoruldu sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…