- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.701
Yeni girdim kk ya canm valla sut icmedim magnezyumu icip uyudum ama bugun erken uyandim cok uykum var cok negatifim bebek dogunca ruh gibi olucam gibi :)süt iyi geldi kızlar bana siz uyuyabldnz mi ?
Başı sağolsun. Allah yardımcısı olsun. Canım yanlış anlama ama keşke burada paylaşmasaydın. hepimiz bu dönemlerde zaten endişeli oluyoruz.merhaba kızlar cok yogun bı gundu yıne cokda canım sıkkın 8,5 aylık hamıle arkadasım bebegını kaybetmıs kan pıhtılasmasından dolayı acayıp uzuldum bugun bıtıgım resmen rabbım kımseye bu acıları yasatmasın psikolojik olarak çöktüm
Bi hatırlatma olsun dedim eşimin verdiği cevaplara bakınÖğlen açım diye yemek getirmişti sağolsun oymuş hediyem bende suç odun bi adamdan ne beklersin ki dimi aman kendiniz edip kendiniz bulmayın benim gibi boşverin hediyeyi
özürdilerim kaldırdım bi an düşünemedimBaşı sağolsun. Allah yardımcısı olsun. Canım yanlış anlama ama keşke burada paylaşmasaydın. hepimiz bu dönemlerde zaten endişeli oluyoruz.
Yok önemli değil canım benim ama mesela ben çok hassasım engelli bir çocuk gördüğümde bile günlerce etkileniyorum. Sende kendine dikkat et kafanı dağıtmaya çalış senide kötü etkilemesin.özürdilerim kaldırdım bi an düşünemedim
Simdi bu hastane cantasina emzik koymak gerekir miŞuanda hazırlıyorum ama eksikler var eşime aldıracağım
1 gecelik sabahlık
1 pijama Takım'ıotap ve terlik
2 sütyen
4 külot
Ped-tarak-toka-göz kalemi- :)
Bebeğime
Emzik-ıslak mendil-15 tane bez-bebek bakım örtüsü
Çorap-eldiven
Battaniye
1 alt üst takım
1 tulum
2 badi
Mendil- omuz bezi
Yok önemli değil canım benim ama mesela ben çok hassasım engelli bir çocuk gördüğümde bile günlerce etkileniyorum. Sende kendine dikkat et kafanı dağıtmaya çalış senide kötü etkilemesin.[/QUOTE
işde o kadar yoruluyorum ki zaten eve gider gitmez yatıyorum rabbim bizi hemen bebiklerimize kavuştursun anne olmak ne kadar zormuş annemi şimdi daha iyi anlıyorum
canım emzik için erken değilmi yaSimdi bu hastane cantasina emzik koymak gerekir mi
güzelmş canm netten mı bakyrsn sadece inceledn mı yoksa
Kızlar uyku probleminiz varsa papatya çayı için. Ben çok araştırdım hamilelikte içiliyor tabi ki herşey gibi ölçülü. Aktardan kuru papatya alın. Kaynar suya 5 baş atıp dinlendirin. Kaynatmaya gerek yok demlenince süzüp için. Sonrasında bi güzel uyursunuz.
Zaten Çocuktan sonra değiştiğinizi farketmezsiniz ikinizde ama düşününce çok şeyin farkettiğini anlarsınızbenm eşmde 30 ama değişmz neysem oyum ben der durur keçi inatlı :)
Yok ben koyuyorum bi mecburiyet yok :))Simdi bu hastane cantasina emzik koymak gerekir mi
Açık havadaysa işlerin bahar Havası temiz hava uyku yapıyodur dinlen ne güzel işteKendime nazar değdirmek istemiyorum ama bu aralar iyice arttı kafamı koyar koymaz uyuyırum ya işte arazide yoruluyorum artık yada ilk uyumalar geri döndü bilmiyorum
hepsi mi aynı şeyi söyler ya. Hediye iyiymiş. Köfte
Kendime nazar değdirmek istemiyorum ama bu aralar iyice arttı kafamı koyar koymaz uyuyırum ya işte arazide yoruluyorum artık yada ilk uyumalar geri döndü bilmiyorum
Yavrum uykumuz geliyo problem yokta sorun uyuyamamak ağrılardan mide ekşimelerindennKızlar uyku probleminiz varsa papatya çayı için. Ben çok araştırdım hamilelikte içiliyor tabi ki herşey gibi ölçülü. Aktardan kuru papatya alın. Kaynar suya 5 baş atıp dinlendirin. Kaynatmaya gerek yok demlenince süzüp için. Sonrasında bi güzel uyursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?