2015 Temmuz Anneleri

Benim çizgim 3 4 aydır var şimdi daha çok belli ama şöyle komik bir durum var düz değil aşağı doğru düz iniyor göbk deliğimin üstüne gelince baya yamuklaşıyor çok komiğe gidiyor :) kİşiden kişiye değişiyor ama çıkmaması gibi bir durumda var zaten o çizgi hep varmış hamilikte koyulaştığı için blli oluyormuş demek ki snin hormonlar koyulaşmasına izin vermedi :)

Keşke haber verseydi çıktığı zaman sende ona gör hazırlık yapardın neyse sıkma canını dinln sende çok yorma kendini sonra belinin ağrısından uyuyamazsın hiç birşey senden bebekden daha kıymetli değil

Bende de çıkmadı
Öteki hamileliklerimde 6. Ayda çıkmıştı

Yavrum uykumuz geliyo problem yokta sorun uyuyamamak ağrılardan mide ekşimelerindenn
Al bendede o kadar ne kadar yorgun olsamda uyuyamıyorum ateş basıyor resmen kendi kendime diyorum ki daha doğum yapmadan menopaza giricem herhalde dün 3 buçukda uyudum ama ne uyumak yani dün o fırtına yağmurda bile camı açıp uyudum üstümde zaten incecik pijama yok yinede ateş basıyor en son havluyu soğuk suda ıslattım başıma vücuduma koydum birazda olsa öyle rahatladım birde yan yatmakda rahatlatmıyor artık sırt üstünü hiç demiyorum son ay nasıl olacak bilmiyorum . Bu arada eşim sabah kalmış bana söyleniyordu bu havada cam mı açılır diye hasta olmuş :))))üzüldüm bnde hasta ettim diye anlattım derdimi gece neler çektiğimİ sonra tamam önemli değil dedi:)

Bende de cikti cok tuhaf birsey

Bende de 4. aydan beri var son 1-2 aydır belirgin
Yorma canım hiç kendini olduğu kadar zaten çok koşturmuşsun bugün yardım iste tek başına girişme işlere artık hamileliğin son zamanlarındayız aman dikkat

Ah ah şu düşüncesiz hareketler benimde başıma gelir çok bi haber ver binerken
Neyse yorma kendini dinlen yabancı değil anlayışla Karşılar umarım

Bnde cikmadi oyle koyu fln bi cizgi yok hafif bisey var.:)

Canım benimde çıkmadı çıkacağınıda sanmıyorum bu saatten sonra.

Bence hizmet etcem hazırlık yapcam diye kendini helak etme. Kayınpederinde bu halinle hizmet beklemez.

Ah ah şu düşüncesiz hareketler benimde başıma gelir çok bi haber ver binerken
Neyse yorma kendini dinlen yabancı değil anlayışla Karşılar umarım
sağolun kızlar allahdan köprüyü geçmeden haber verdi geniş geniş Otuuyordum bi kalktım evi apar topar topla felan simdi oturdum uyku basti allah yardım ediyor.. Kayınbabam anlayışlıdır sorun yok.. Hayırlısı allahdan erkenden yatarım

Aynen üzerim açık yatıyorum
kız adamı zatürre edicen he alemsin

Canım benimbelli belirsi ama göbek deliğinin oradan başlıyor asıl çizgi Vajina üst bölgesi varya çok koyu ve kalın çizgi acayip birşey
adami hasta etmeye niyetlisin anlasilan :)) canim bende üstüm başım acık yatıyorim eşim kapatınca firca yıyor benden hasta olacaksın felan diyor ama napim ateş basıyor sanki elimden gelse bende acicam camida hayatta açtırmaz

Bende yok canm cikmadi oyle bisey

Canm cok yorma kendini sonucta bilyrlr hamile oldgnu yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…