- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.721
Kizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Keşke haber verseydi çıktığı zaman sende ona gör hazırlık yapardın neyse sıkma canını dinln sende çok yorma kendini sonra belinin ağrısından uyuyamazsın hiç birşey senden bebekden daha kıymetli değilmerhaba kızlar çok yoruldum kaburgamda ağrı var hiç dinlenemedim kayınpederim memlektten geldi aslında gece gelecekti bende ona göre ayarladım kendimi erken çıkmışlar öğlende geldi kızım 3 te veli toplantısı vardı onlar geldi ben çıktım meğerse anneler günü için süpriz kutlama için veli toplantısı demişler çok güzeldi ağladım ama aslında hüngür hüngür ağlamak istedim neyse sonra tekrar eve gel markete git yemek yap inanın 11 den bu yana ancak oturdum şimdi tekrar alkıcam ve aslında yatıp uyumak istiyorum karnıma ağrılar giriyor bebişde yoruldu sanırım..
Bende de çıkmadıKizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Al bendede o kadar ne kadar yorgun olsamda uyuyamıyorum ateş basıyor resmen kendi kendime diyorum ki daha doğum yapmadan menopaza giricem herhalde dün 3 buçukda uyudum ama ne uyumak yani dün o fırtına yağmurda bile camı açıp uyudum üstümde zaten incecik pijama yok yinede ateş basıyor en son havluyu soğuk suda ıslattım başıma vücuduma koydum birazda olsa öyle rahatladım birde yan yatmakda rahatlatmıyor artık sırt üstünü hiç demiyorum son ay nasıl olacak bilmiyorum . Bu arada eşim sabah kalmış bana söyleniyordu bu havada cam mı açılır diye hasta olmuş :))))üzüldüm bnde hasta ettim diye anlattım derdimi gece neler çektiğimİ sonra tamam önemli değil dedi:)Yavrum uykumuz geliyo problem yokta sorun uyuyamamak ağrılardan mide ekşimelerindenn
Bende de cikti cok tuhaf birseyKizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Bende de 4. aydan beri var son 1-2 aydır belirginKizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Yorma canım hiç kendini olduğu kadar zaten çok koşturmuşsun bugün yardım iste tek başına girişme işlere artık hamileliğin son zamanlarındayız aman dikkatmerhaba kızlar çok yoruldum kaburgamda ağrı var hiç dinlenemedim kayınpederim memlektten geldi aslında gece gelecekti bende ona göre ayarladım kendimi erken çıkmışlar öğlende geldi kızım 3 te veli toplantısı vardı onlar geldi ben çıktım meğerse anneler günü için süpriz kutlama için veli toplantısı demişler çok güzeldi ağladım ama aslında hüngür hüngür ağlamak istedim neyse sonra tekrar eve gel markete git yemek yap inanın 11 den bu yana ancak oturdum şimdi tekrar alkıcam ve aslında yatıp uyumak istiyorum karnıma ağrılar giriyor bebişde yoruldu sanırım..
Ah ah şu düşüncesiz hareketler benimde başıma gelir çok bi haber ver binerkenmerhaba kızlar çok yoruldum kaburgamda ağrı var hiç dinlenemedim kayınpederim memlektten geldi aslında gece gelecekti bende ona göre ayarladım kendimi erken çıkmışlar öğlende geldi kızım 3 te veli toplantısı vardı onlar geldi ben çıktım meğerse anneler günü için süpriz kutlama için veli toplantısı demişler çok güzeldi ağladım ama aslında hüngür hüngür ağlamak istedim neyse sonra tekrar eve gel markete git yemek yap inanın 11 den bu yana ancak oturdum şimdi tekrar alkıcam ve aslında yatıp uyumak istiyorum karnıma ağrılar giriyor bebişde yoruldu sanırım..
Bnde cikmadi oyle koyu fln bi cizgi yok hafif bisey var.:)Kizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Canım benimde çıkmadı çıkacağınıda sanmıyorum bu saatten sonra.Kizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Bence hizmet etcem hazırlık yapcam diye kendini helak etme. Kayınpederinde bu halinle hizmet beklemez.merhaba kızlar çok yoruldum kaburgamda ağrı var hiç dinlenemedim kayınpederim memlektten geldi aslında gece gelecekti bende ona göre ayarladım kendimi erken çıkmışlar öğlende geldi kızım 3 te veli toplantısı vardı onlar geldi ben çıktım meğerse anneler günü için süpriz kutlama için veli toplantısı demişler çok güzeldi ağladım ama aslında hüngür hüngür ağlamak istedim neyse sonra tekrar eve gel markete git yemek yap inanın 11 den bu yana ancak oturdum şimdi tekrar alkıcam ve aslında yatıp uyumak istiyorum karnıma ağrılar giriyor bebişde yoruldu sanırım..
Zencefil. Taze nane yaprağı ve limon denedin mi canım?Kızlar kusmaktan bittim artıkk yaa
Keşke haber verseydi çıktığı zaman sende ona gör hazırlık yapardın neyse sıkma canını dinln sende çok yorma kendini sonra belinin ağrısından uyuyamazsın hiç birşey senden bebekden daha kıymetli değil
Bende de 4. aydan beri var son 1-2 aydır belirgin
Yorma canım hiç kendini olduğu kadar zaten çok koşturmuşsun bugün yardım iste tek başına girişme işlere artık hamileliğin son zamanlarındayız aman dikkat
sağolun kızlar allahdan köprüyü geçmeden haber verdi geniş geniş Otuuyordum bi kalktım evi apar topar topla felan simdi oturdum uyku basti allah yardım ediyor.. Kayınbabam anlayışlıdır sorun yok.. Hayırlısı allahdan erkenden yatarımAh ah şu düşüncesiz hareketler benimde başıma gelir çok bi haber ver binerken
Neyse yorma kendini dinlen yabancı değil anlayışla Karşılar umarım
Aynen üzerim açık yatıyorumAl bendede o kadar ne kadar yorgun olsamda uyuyamıyorum ateş basıyor resmen kendi kendime diyorum ki daha doğum yapmadan menopaza giricem herhalde dün 3 buçukda uyudum ama ne uyumak yani dün o fırtına yağmurda bile camı açıp uyudum üstümde zaten incecik pijama yok yinede ateş basıyor en son havluyu soğuk suda ıslattım başıma vücuduma koydum birazda olsa öyle rahatladım birde yan yatmakda rahatlatmıyor artık sırt üstünü hiç demiyorum son ay nasıl olacak bilmiyorum . Bu arada eşim sabah kalmış bana söyleniyordu bu havada cam mı açılır diye hasta olmuş :))))üzüldüm bnde hasta ettim diye anlattım derdimi gece neler çektiğimİ sonra tamam önemli değil dedi:)
Öylede canım genede yapmasan olmuyor zaten yardim edecek kimsemde yok ama oturdum artik cok sagol canimBence hizmet etcem hazırlık yapcam diye kendini helak etme. Kayınpederinde bu halinle hizmet beklemez.
Canım aslında yiyebilirsen dondurma ye belki faydası olur bana iyi geliyordu birde madensuyu ama soğukKızlar kusmaktan bittim artıkk yaa
yok canm nie oyle olcksn bisey olmz sevcz bebkleri mutlu olcz gezmelere gitcz annesi onlarla :))Yeni girdim kk ya canm valla sut icmedim magnezyumu icip uyudum ama bugun erken uyandim cok uykum var cok negatifim bebek dogunca ruh gibi olucam gibi :)
Canım benimbelli belirsi ama göbek deliğinin oradan başlıyor asıl çizgi Vajina üst bölgesi varya çok koyu ve kalın çizgi acayip birşeyKizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
adami hasta etmeye niyetlisin anlasilan :)) canim bende üstüm başım acık yatıyorim eşim kapatınca firca yıyor benden hasta olacaksın felan diyor ama napim ateş basıyor sanki elimden gelse bende acicam camida hayatta açtırmazAl bendede o kadar ne kadar yorgun olsamda uyuyamıyorum ateş basıyor resmen kendi kendime diyorum ki daha doğum yapmadan menopaza giricem herhalde dün 3 buçukda uyudum ama ne uyumak yani dün o fırtına yağmurda bile camı açıp uyudum üstümde zaten incecik pijama yok yinede ateş basıyor en son havluyu soğuk suda ıslattım başıma vücuduma koydum birazda olsa öyle rahatladım birde yan yatmakda rahatlatmıyor artık sırt üstünü hiç demiyorum son ay nasıl olacak bilmiyorum . Bu arada eşim sabah kalmış bana söyleniyordu bu havada cam mı açılır diye hasta olmuş :))))üzüldüm bnde hasta ettim diye anlattım derdimi gece neler çektiğimİ sonra tamam önemli değil dedi:)
Bende yok canm cikmadi oyle biseyKizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Canm cok yorma kendini sonucta bilyrlr hamile oldgnu yavas yavasmerhaba kızlar çok yoruldum kaburgamda ağrı var hiç dinlenemedim kayınpederim memlektten geldi aslında gece gelecekti bende ona göre ayarladım kendimi erken çıkmışlar öğlende geldi kızım 3 te veli toplantısı vardı onlar geldi ben çıktım meğerse anneler günü için süpriz kutlama için veli toplantısı demişler çok güzeldi ağladım ama aslında hüngür hüngür ağlamak istedim neyse sonra tekrar eve gel markete git yemek yap inanın 11 den bu yana ancak oturdum şimdi tekrar alkıcam ve aslında yatıp uyumak istiyorum karnıma ağrılar giriyor bebişde yoruldu sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?