- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.741
Çok şeker olmuş sen mi yaptın hazır mı aldınKİZLAR NASİL OLMUS :)
Ben yaptm canm bugun malzemeler gelms hemen otrdm bir numune yaptm simdi tullere lavanta baglyrm :)Çok şeker olmuş sen mi yaptın hazır mı aldın
Kizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
merhaba kızlar çok yoruldum kaburgamda ağrı var hiç dinlenemedim kayınpederim memlektten geldi aslında gece gelecekti bende ona göre ayarladım kendimi erken çıkmışlar öğlende geldi kızım 3 te veli toplantısı vardı onlar geldi ben çıktım meğerse anneler günü için süpriz kutlama için veli toplantısı demişler çok güzeldi ağladım ama aslında hüngür hüngür ağlamak istedim neyse sonra tekrar eve gel markete git yemek yap inanın 11 den bu yana ancak oturdum şimdi tekrar alkıcam ve aslında yatıp uyumak istiyorum karnıma ağrılar giriyor bebişde yoruldu sanırım..
Kızlar kusmaktan bittim artıkk yaa
KİZLAR NASİL OLMUS :)
Herseyi denedim canım 5.haftadan beri çekiyorum, sabrediyom ama cok zor oluyo bazenZencefil. Taze nane yaprağı ve limon denedin mi canım?
Tskr canm :)Benim hamilelikten öncede hafif bi çizgi vardı deliğe kadar. Şimdi uzadı ama çok koyu değil ama cevaplardan sanki 2. Gebeliklerde çıkmamış
En azından güzel bir sürprizle karşılaşmışsın canım. Tüm yorgunluğunu almıştır :) kayınpederde yabancı değil. Erken yat yorma kendini
Canım doktor ilaç filan vermedi mi.
Eline sağlık canım. Çok cici olmuş
Canm cok fazla ise kusman doktora git derm susuz ve ac kalyrsn cunku buda iyi degilHerseyi denedim canım 5.haftadan beri çekiyorum, sabrediyom ama cok zor oluyo bazen
bebegim cok hareketli.kaburgalarim cok aciyo.ayaga kalkamiyorum korkuyla yasiyorum.hicbirseyim hazir degil.ne canta ne besik nede ev.bakacak kimsemizde yok.aslinda musait degiller.sabrediyoruz dua ediyoruz.37haftalik olmak icin.
Aynen üzerim açık yatıyorum
kız adamı zatürre edicen he alemsin
Canım benimbelli belirsi ama göbek deliğinin oradan başlıyor asıl çizgi Vajina üst bölgesi varya çok koyu ve kalın çizgi acayip birşey
adami hasta etmeye niyetlisin anlasilan :)) canim bende üstüm başım acık yatıyorim eşim kapatınca firca yıyor benden hasta olacaksın felan diyor ama napim ateş basıyor sanki elimden gelse bende acicam camida hayatta açtırmaz
KİZLAR NASİL OLMUS :)
Kizlar geceligim bundan uzerimdyken cekemedm cok icimi gostryr o yuzden sabahlk almam sart. Krem olan renk
Çok geçmiş olsun allahın izniyle korkma bebeğin zamanında doğacak buna inan sende dualrımız seninlebebegim cok hareketli.kaburgalarim cok aciyo.ayaga kalkamiyorum korkuyla yasiyorum.hicbirseyim hazir degil.ne canta ne besik nede ev.bakacak kimsemizde yok.aslinda musait degiller.sabrediyoruz dua ediyoruz.37haftalik olmak icin.
Erken mi bilmiyorum ki ilk benisim :)canım emzik için erken değilmi ya
Kolay gelsin cAnim, bayagi kolaylamissin dip kose bucak temizlik iyi oluyor sinra rahat edersin. Bende kizin kiyafetlerini yeni dogan 0-3 aylari ayikladim kolilerin arasindan bugun yikayacagim sonra dolaplarina kaldiracagim isim bitti sayilir sonra bebisi bekleyecegiz artik:)Merhaba hanimlar, sizi 60 sayfa geriden takip ediyorum, dün hic giremedim de.
Dün evimi temizledim perde, cam, vitrin, yataklarin kiliflari, yorgan yastiklar her tafar mis gibi oldu. Mutfak dolaplarini distan parlatma kaldi sadece o da 1 saatlik isim.Biraz tamir isi var diye ondan biraktim mutfagi.Biraktigimda iyi oldu cok yoruldum aksam belim cok agridi ve rekenden uyudum.Sabah 6 da ayaktaydim, bebisimin elbiselerini ayikladim, etiketi duranlari kopardim, özenle hepsini ters cevirdim minnak coraplarina varana dek.Sonra de bebisimin elbiselerini yikadim, kendikilerimi de tabiii....Balkonda minik minik askilarda kuruyorlar simdi:).Ay cok ufaklar ya, bunlari nasil giydiricez biz.Bi de iki tane büyüttüm sözde unutmusum vallaa.
Sizler nasilsiniz ne yaptiniz ben yokken???
Ben bile iki senede unutmusum:)Ne güzel ya temizlik gibisi yok. Benimde mutfak dolaplarının dışı kaldı yapamadım akşam yaparım belki.
Oy oy o minnak Ayakları yicez bi gelseler. Bide o minik Kıyafetler ilk giydiğinde üzerinde büyük duruyoyasen biraz arayı açmışın ondan unutmuş gibi geliyodur
Dinlen sen zorlama simdi! Zorladikca daha cok batar. Bir gune filan biseycik kalmaz:)Ben ilk defa yaşıyorum bildiğin Sünnet olmuş gibi yürüyorumişlerimde yarım kaldı yapmıycam biraz dinleneyim
Hepimizin bebekleri zamaninda saglikla gelsin insallah, uzuldum cok arkadasina canimkızlar aynı kurumda çalıştığım bir arkadaşım var 3 hafta benden önde idi dün gidip 32 hafta çalışamaz raporu alıcaktı bebeği aşağıdaymış doktor çalışmaması gerktiğini söylüyordu bi ağrısı sancısı olmadığı için işe gelip çalışıyordu oda dün hastaneyerapor almaya gidecekken suyu gelmiş hastanede normal doğum yapmış daha 32. haftada bebeği yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ve çok etkilendim sanırım ne olur onun için de dua edin ihtiyacı var Allah hepimize zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar nasip etsin
mersi :) evet şartGayet güzel ve başarılı :)
Bencede şart :) çünkü resimde mankende bile kremrengide ten gösteriyor :)
Insallah durdururlar bebegin bekler biraz daha ! Cok cok gecmis olsunne olur cok dua edin.sancilarim var.erken dogum olabilir diye yatis verildi.bol bol dinleniyorum ama sirtimdaki agri gecmiyor
Anladim canim ama garip olan kizimda cikti bunda cikmadi:) hani ilk hamileliktede cikmasa anlarim ama bu ne simdi:):) mesela benim gobek deligim portlemez disariya yapisal bisey belli bunda da portlemeyecek ama sadirsim bu cizgi isine, neyse meraklisi degilim cikmazsa sevinirim zaten:):)Benim çizgim 3 4 aydır var şimdi daha çok belli ama şöyle komik bir durum var düz değil aşağı doğru düz iniyor göbk deliğimin üstüne gelince baya yamuklaşıyor çok komiğe gidiyor :) kİşiden kişiye değişiyor ama çıkmaması gibi bir durumda var zaten o çizgi hep varmış hamilikte koyulaştığı için blli oluyormuş demek ki snin hormonlar koyulaşmasına izin vermedi :)
Yorulmussin dinlen canim biraz kasma o kadar bosvermerhaba kızlar çok yoruldum kaburgamda ağrı var hiç dinlenemedim kayınpederim memlektten geldi aslında gece gelecekti bende ona göre ayarladım kendimi erken çıkmışlar öğlende geldi kızım 3 te veli toplantısı vardı onlar geldi ben çıktım meğerse anneler günü için süpriz kutlama için veli toplantısı demişler çok güzeldi ağladım ama aslında hüngür hüngür ağlamak istedim neyse sonra tekrar eve gel markete git yemek yap inanın 11 den bu yana ancak oturdum şimdi tekrar alkıcam ve aslında yatıp uyumak istiyorum karnıma ağrılar giriyor bebişde yoruldu sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?