2015 Temmuz Anneleri

Benim hamilelikten öncede hafif bi çizgi vardı deliğe kadar. Şimdi uzadı ama çok koyu değil ama cevaplardan sanki 2. Gebeliklerde çıkmamış

En azından güzel bir sürprizle karşılaşmışsın canım. Tüm yorgunluğunu almıştır :) kayınpederde yabancı değil. Erken yat yorma kendini

Kızlar kusmaktan bittim artıkk yaa

Canım doktor ilaç filan vermedi mi.

KİZLAR NASİL OLMUS :)

Eline sağlık canım. Çok cici olmuş

Tskr canm :)

bebegim cok hareketli.kaburgalarim cok aciyo.ayaga kalkamiyorum korkuyla yasiyorum.hicbirseyim hazir degil.ne canta ne besik nede ev.bakacak kimsemizde yok.aslinda musait degiller.sabrediyoruz dua ediyoruz.37haftalik olmak icin.

Aynen üzerim açık yatıyorum
kız adamı zatürre edicen he alemsin

Seyma valla hayırlısı ile zamanında doğum yapsakda hasta etmesem bende adamı:)birde gece ne yaptım dur anlatıyım:)

İlknurcum Valla ben kalkıp çaktırmadan açıyorum normalde ben açtırmazdım yazın o sıcaklarda bile korkuyorum çünkü hırsız girer diye :) ama artık o bunalımda korku felan kalmıyo

Yatağın içinde zaten şekilden şekile giriyorum :) yorgan felan hiç birşey kalmıyor bacak arama sıkıştırıyım eşimin üstü açık kalıyor neyse bir ara kafamın yönünü değiştirdim tam tersi şekilde uzandım bir ara dalıyordum ki yanlışlıkla ayağımı eşimin ya ağzına soktum ya da gözünü birden sıçradım yerimden hemen yönümü değiştirdim allah korusun adamı kör ediyordum allahtan uyanmadı :))

bebegim cok hareketli.kaburgalarim cok aciyo.ayaga kalkamiyorum korkuyla yasiyorum.hicbirseyim hazir degil.ne canta ne besik nede ev.bakacak kimsemizde yok.aslinda musait degiller.sabrediyoruz dua ediyoruz.37haftalik olmak icin.
Çok geçmiş olsun allahın izniyle korkma bebeğin zamanında doğacak buna inan sende dualrımız seninle

Kolay gelsin cAnim, bayagi kolaylamissin dip kose bucak temizlik iyi oluyor sinra rahat edersin. Bende kizin kiyafetlerini yeni dogan 0-3 aylari ayikladim kolilerin arasindan bugun yikayacagim sonra dolaplarina kaldiracagim isim bitti sayilir sonra bebisi bekleyecegiz artik:)

Ben bile iki senede unutmusum:)

Hepimizin bebekleri zamaninda saglikla gelsin insallah, uzuldum cok arkadasina canim Allah sabir versin!

Anladim canim ama garip olan kizimda cikti bunda cikmadi:) hani ilk hamileliktede cikmasa anlarim ama bu ne simdi:):) mesela benim gobek deligim portlemez disariya yapisal bisey belli bunda da portlemeyecek ama sadirsim bu cizgi isine, neyse meraklisi degilim cikmazsa sevinirim zaten:):)

Yorulmussin dinlen canim biraz kasma o kadar bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…