- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.761
Iyi bari demekki hamilelikten hamilelige farkediyor. E iyi iste cikmayiversin o da degil mi:)/)Bende de çıkmadı
Öteki hamileliklerimde 6. Ayda çıkmıştı
Allah yardimcin olsun cok zor ben 3 ay dayanamadim sen hala cekiyorsun az kaldi sabir sabir..Herseyi denedim canım 5.haftadan beri çekiyorum, sabrediyom ama cok zor oluyo bazen
Cok guzel gizemcim iyi gunlerde saglikla miniginle kullan insallah :)Kizlar geceligim bundan uzerimdyken cekemedm cok icimi gostryr o yuzden sabahlk almam sart. Krem olan renk
Canim cok guzeller amaKizlar geceligim bundan uzerimdyken cekemedm cok icimi gostryr o yuzden sabahlk almam sart. Krem olan renk
Ben onun o ayaklarinin altini operim operim benim balli kaymagimmmmyok canm nie oyle olcksn bisey olmz sevcz bebkleri mutlu olcz gezmelere gitcz annesi onlarla :))
Ben önceden hamile olan herkesde çıkıyor sanıyordum. Hatta herkesde göbek pörtler sanıyordum. :)))) cahilliğin gözü kör olsun :)Anladim canim ama garip olan kizimda cikti bunda cikmadi:) hani ilk hamileliktede cikmasa anlarim ama bu ne simdi:):) mesela benim gobek deligim portlemez disariya yapisal bisey belli bunda da portlemeyecek ama sadirsim bu cizgi isine, neyse meraklisi degilim cikmazsa sevinirim zaten:):)
canm cıtcıtları var ıkı yandn açlyr :)Canim cok guzeller ama
Bunlarin yanlardan gogsu mu aciliyor? Nerden emzireceksin?
:)) ye tabıkı annesiBen onun o ayaklarinin altini operim operim benim balli kaymagimmmm
Cok guzel canim gule gule giy:)canm cıtcıtları var ıkı yandn açlyr :)
Kizlar geceligim bundan uzerimdyken cekemedm cok icimi gostryr o yuzden sabahlk almam sart. Krem olan renk
cnm geçmş olsnKizlarr ben bugün bel agrim yüzünden doktora gittim. Hap veya jel veremem bebege gecer dedi. sicak su torbasi koyabilirsin agri kesici olarak minoset veya parol icebilirsin dedi sadece. 33. Haftadan sonra bacaginda agrimaya baslayabilir dedi
Bana jel verdi canim krem surdum gecti cok sukur iki doktora da sordum bebege zarari olmaz dedi arka kaburgama suruyordum yan tarafima dogruKizlarr ben bugün bel agrim yüzünden doktora gittim. Hap veya jel veremem bebege gecer dedi. sicak su torbasi koyabilirsin agri kesici olarak minoset veya parol icebilirsin dedi sadece. 33. Haftadan sonra bacaginda agrimaya baslayabilir dedi
tşkrler canm :)Güle güle kullan canım. Çok güzel
Çıktı cnm gerçekten enteresan bişey 2-3 aydır var,bünye yapıyor herhalde yani hormonlar,çıkmaması anormal değildir herhaldeKizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Bana jel verdi canim krem surdum gecti cok sukur iki doktora da sordum bebege zarari olmaz dedi arka kaburgama suruyordum yan tarafima dogru
Başka topikte yeni doğum yapmış yeni doğan hemşiresi yazmıştı emzik bebeğin çenesini güçlendiriyormuş antrenman gibi yani bence erken değilErken mi bilmiyorum ki ilk benisim :)
Allah sifa versin sana ama benimki dayanilacak gibi bir agri degildi etim eziliyordu artik bende pek kullanma taraftari degildim ama mecburen kullandim ve gecti cok sukur :) kesinlikle bebislerimiz icin deger onlar sag saglikli olsunlar cekeriz ♡Benimki kalcamin hemen üstü ama senin sırt sanki canım. Neyse katlanicam artık ne yapalim çekecek cilemiz vrmis kizim icin deger :)
Al mi diyorsun yani ben daha emzik biberon almadim bu ikidini de alsam mi ???alirsam koyarim hastane cantasina ne olur ne olmazBaşka topikte yeni doğum yapmış yeni doğan hemşiresi yazmıştı emzik bebeğin çenesini güçlendiriyormuş antrenman gibi yani bence erken değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?