2015 Temmuz Anneleri

Herkese merhabaaaa.
Bugün doktora gittim.bebisim 1900 gr olmuş
Nst ye girdim agri sanci cikmadi.şükürler olsun.
İnş. Hepimizin bebisi zamanında saglicakla gelir.

Ben önceden hamile olan herkesde çıkıyor sanıyordum. Hatta herkesde göbek pörtler sanıyordum. :)))) cahilliğin gözü kör olsun :)

Kizlarr ben bugün bel agrim yüzünden doktora gittim. Hap veya jel veremem bebege gecer dedi. sicak su torbasi koyabilirsin agri kesici olarak minoset veya parol icebilirsin dedi sadece. 33. Haftadan sonra bacaginda agrimaya baslayabilir dedi

Bana jel verdi canim krem surdum gecti cok sukur iki doktora da sordum bebege zarari olmaz dedi arka kaburgama suruyordum yan tarafima dogru

Çıktı cnm gerçekten enteresan bişey 2-3 aydır var,bünye yapıyor herhalde yani hormonlar,çıkmaması anormal değildir herhalde

Bana jel verdi canim krem surdum gecti cok sukur iki doktora da sordum bebege zarari olmaz dedi arka kaburgama suruyordum yan tarafima dogru

Benimki kalcamin hemen üstü ama senin sırt sanki canım. Neyse katlanicam artık ne yapalim çekecek cilemiz vrmis kizim icin deger :)

Benimki kalcamin hemen üstü ama senin sırt sanki canım. Neyse katlanicam artık ne yapalim çekecek cilemiz vrmis kizim icin deger :)
Allah sifa versin sana ama benimki dayanilacak gibi bir agri degildi etim eziliyordu artik bende pek kullanma taraftari degildim ama mecburen kullandim ve gecti cok sukur :) kesinlikle bebislerimiz icin deger onlar sag saglikli olsunlar cekeriz ♡

Başka topikte yeni doğum yapmış yeni doğan hemşiresi yazmıştı emzik bebeğin çenesini güçlendiriyormuş antrenman gibi yani bence erken değil
Al mi diyorsun yani ben daha emzik biberon almadim bu ikidini de alsam mi ???alirsam koyarim hastane cantasina ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…