- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.781
Valla cnm sen bilirsin ben aldım emzik biberonda alıcam, nasıl olsa alınacak emzik olmazsa olmazı bebeklerin kenarda dursun istersen erken kullan ister sonra kullanAl mi diyorsun yani ben daha emzik biberon almadim bu ikidini de alsam mi ???alirsam koyarim hastane cantasina ne olur ne olmaz
Bende öyle düşünmüştüm ama canım malesef Bulunduğum Şehirde değil. Hem kendine hem cevresine renk verdi napalım sağlık olsun.Cnm kıyafet kendi içinde kendine renk verdiyse aldığın yere götür derim.
Aynen bende hafif çıkmıştı zamanla kayboldu bu hamilelikte yok dahaKizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
Aynı durumdayız cnm uyumak haram gibi bişey eziliyor sağım solum çürümüş gibi,birde diyorlar bol bol uyu sonra uyuyamazsın gel de uyu yani...Selam kızlar gece nöbetlerim başlıyor sanırım. Uykuya dalana kadar çok zorlanıyorum bi sağ taraf bi sol taraf dönüp duruyorumgöbek deliğimin yan tarafına bi yerini dayadı sanırım oğluşum çok acı veriyor içten
Off aynen ya uyumak istiyorum uykuum vaarAynı durumdayız cnm uyumak haram gibi bişey eziliyor sağım solum çürümüş gibi,birde diyorlar bol bol uyu sonra uyuyamazsın gel de uyu yani...
Canim sen erken kalkiyorsun onun icin aksama hemen uykun gelir, ben 11 12 gibi uyaniyorum bedenen ve ruhen alismisim artik gecede yoruluyorum ama uyuyamiyorumkızlar ya keşke bendeki uyku birazda sizde olsa
oo canm o kadar gec kalkarsan uyuyamZan evet erken uyanmaya calş gece uykusu herzmn daha iyidrCanim sen erken kalkiyorsun onun icin aksama hemen uykun gelir, ben 11 12 gibi uyaniyorum bedenen ve ruhen alismisim artik gecede yoruluyorum ama uyuyamiyorum
Canm sen doktorna soyle bence bu durumu bukadr cok neden kusyrsn ilac falan verir benm doktrm vermsti ilk aylarda ama ben kusmdgm icin kullanmdmBen daha uyuyamadım , klosetin başında kaldim öylece kusmaktan bıktım artık(
Benimki kalcamin hemen üstü ama senin sırt sanki canım. Neyse katlanicam artık ne yapalim çekecek cilemiz vrmis kizim icin deger :)
Geçmiş olsun canım insan kendine değdirebiliyor nazar gerçektenKizlar gnydn nasilsnz ? bir insan anck kendi kendini bukadr nazar edeblr gecenin bir yarisi uyandm fena halde yanma var bogazim acms kalktm su ictm gecmyr süt iceym dedm süt ictm uzerine tatli kasigi gaviscon iceym yatym iyi gelyr ya die agzma aldgm gibi o kusmaya basldm ben genelde surup icemem birde bu koyunbisey olnca sonuc kacinilmaz oldu kusarken altimada kacrdm cocuklar gibi tuvaletimi tutamyrm artk oksrym veya cok gulym zorlnym tutamyrm iste gece gce basima neler geldi dedm guldm kendi kendme mideme sut iyi gelms uyumsm :)
nazar değmesin maaşallah valla ben gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum he bunun suyu ayrı wcsi ayrıkızlar ya keşke bendeki uyku birazda sizde olsa
canımbenim ilk 4 ay kötüydü. Reflüde vardı. Taze zencefil, taze nane, limon u demliyıdum bi kaç saat beni idare ediyodu. Birde sodayı yudum yudum içiyodum. Bir hamile arkadaşımın tavsiyesi üzerine nar yiyodum o da çok iyiydi. Şimdi nar bulamazsın tabi ama hafif ekşi başka birşeyler belki iyi gelir. Doktorum uyku problemi için bana mide bulantısı ilacı verdi. Uykuda yapıyomuş. Adı dramamine. Acaba doktoruna onu mu sorsan? Uzun yazdım ama bende çok çektim bulantıdan belki çare olur bi dediğim diye yazayım dedim. İnşallah geçer hemen.Herseyi denedim canım 5.haftadan beri çekiyorum, sabrediyom ama cok zor oluyo bazen
valla bende erken kalkıyorum çalıştığım için ama gece hiç uyuyamıyorum anlamadığım bir huzursuzluk zaten belim çok fena donemiyorum sürekli wc gidiyorum ellerim uyuşuyor allah yardımcımız olsun.Canim sen erken kalkiyorsun onun icin aksama hemen uykun gelir, ben 11 12 gibi uyaniyorum bedenen ve ruhen alismisim artik gecede yoruluyorum ama uyuyamiyorum
Canım çok şık. Gülegüle kullan kaça aldın?Kizlar geceligim bundan uzerimdyken cekemedm cok icimi gostryr o yuzden sabahlk almam sart. Krem olan renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?