- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.801
canım bende bugun iş çıkısı nyıkıycam makınaya mı atıyosunuz yoksa eldemı nasıl yıkadın ben bebek deterjanı alıcam ama sen nasıl yıkadıngünaydın canlarım akşam bebişimin beyazlarını yıkadım ay minnak minnak asmam uzun sürdü ama okadar zevk aldım duygulandım ki ağlaya ağlaya dua ederek astım inş kirletmesi naip olur çok güzel bir duyguymuş sabahta gittim baktım görmemiş gibi
Kizlar gnydn nasilsnz ? bir insan anck kendi kendini bukadr nazar edeblr gecenin bir yarisi uyandm fena halde yanma var bogazim acms kalktm su ictm gecmyr süt iceym dedm süt ictm uzerine tatli kasigi gaviscon iceym yatym iyi gelyr ya die agzma aldgm gibi o kusmaya basldm ben genelde surup icemem birde bu koyunbisey olnca sonuc kacinilmaz oldu kusarken altimada kacrdm cocuklar gibi tuvaletimi tutamyrm artk oksrym veya cok gulym zorlnym tutamyrm iste gece gce basima neler geldi dedm guldm kendi kendme mideme sut iyi gelms uyumsm :)
canım senle aynıyız gunduz calıyorum gecede su ıcıp wc ye gıtmekden kızımın tekmelerınden uyuyamıyorum ama az kaldı kacıncı haftana kadar calısıcaksınvalla bende erken kalkıyorum çalıştığım için ama gece hiç uyuyamıyorum anlamadığım bir huzursuzluk zaten belim çok fena donemiyorum sürekli wc gidiyorum ellerim uyuşuyor allah yardımcımız olsun.
Saolasn canm ciktik cok sukur evdeyim doktorumda kendimi yormayp dikkat ettigim surece zamannda dogum yapacagimi soyledi dikkat ediyorum hayrlsyla hersey guzel olucak insallhCanim gecmis olsun insallah zamanini bekler bebegin! Sen iyice dinlen.
sağol canım yemeğim felan var dinlenicem bugün allahın izniyleCanm cok yorma kendini sonucta bilyrlr hamile oldgnu yavas yavas
çok güzel olmuş ellerine sağlıkKİZLAR NASİL OLMUS :)
evet canım çok güzeldi o kadar mutlu oldumki tatlı kızım benim allah cemi cümlesinin evladına hayırlısıyla sağlıklı uzun ömür versin içleri sırada bizlerin evlatlarına amin..Benim hamilelikten öncede hafif bi çizgi vardı deliğe kadar. Şimdi uzadı ama çok koyu değil ama cevaplardan sanki 2. Gebeliklerde çıkmamış
En azından güzel bir sürprizle karşılaşmışsın canım. Tüm yorgunluğunu almıştır :) kayınpederde yabancı değil. Erken yat yorma kendini
Canım doktor ilaç filan vermedi mi.
Eline sağlık canım. Çok cici olmuş
çok güzel canım çabuk gelmiş.. güzel günlerde giyin inşallahKizlar geceligim bundan uzerimdyken cekemedm cok icimi gostryr o yuzden sabahlk almam sart. Krem olan renk
:)) çok komik yahuu şekilden şekile girmişsin.. benimki açtırmaz canım geceleri esiyor diyor hasta olursun felan filan diyor açtırmıyor bana kalsa hemen açıcamda olmayiii :))Seyma valla hayırlısı ile zamanında doğum yapsakda hasta etmesem bende adamı:)birde gece ne yaptım dur anlatıyım:)
İlknurcum Valla ben kalkıp çaktırmadan açıyorum normalde ben açtırmazdım yazın o sıcaklarda bile korkuyorum çünkü hırsız girer diye :) ama artık o bunalımda korku felan kalmıyo
Yatağın içinde zaten şekilden şekile giriyorum :) yorgan felan hiç birşey kalmıyor bacak arama sıkıştırıyım eşimin üstü açık kalıyor neyse bir ara kafamın yönünü değiştirdim tam tersi şekilde uzandım bir ara dalıyordum ki yanlışlıkla ayağımı eşimin ya ağzına soktum ya da gözünü birden sıçradım yerimden hemen yönümü değiştirdim allah korusun adamı kör ediyordum allahtan uyanmadı :))
sağol canm öyle yapıcam..Yorulmussin dinlen canim biraz kasma o kadar bosver
canım doktoruna b söylesen bu böyle olmaz belki bulantı için ilaç felan verir iyi gelir sen bi doktorunla görüşBen daha uyuyamadım , klosetin başında kaldim öylece kusmaktan bıktım artık(
ah canım benim bence sen kendini eşine okut yok dedin kendine nazar ettin.. madem rahat ediyorsun sütünü yatmadan iç mışıl mışıl uyuKizlar gnydn nasilsnz ? bir insan anck kendi kendini bukadr nazar edeblr gecenin bir yarisi uyandm fena halde yanma var bogazim acms kalktm su ictm gecmyr süt iceym dedm süt ictm uzerine tatli kasigi gaviscon iceym yatym iyi gelyr ya die agzma aldgm gibi o kusmaya basldm ben genelde surup icemem birde bu koyunbisey olnca sonuc kacinilmaz oldu kusarken altimada kacrdm cocuklar gibi tuvaletimi tutamyrm artk oksrym veya cok gulym zorlnym tutamyrm iste gece gce basima neler geldi dedm guldm kendi kendme mideme sut iyi gelms uyumsm :)
Canim ben her sabah kusuyorum üstelik bu iyiGunaydin kizlar. Uzun bi aradan sonra bende kustum bugun. Gune kotu basladim. Bikac ayda unutmusum kusmanin ne kotu bi his oldugunu. Sagolsun hatirlatti yine kendini. Niye tekrar basladi anlamadim
günaydın canım bebeğin nasıl benımkı sürekli sağ tarafımda toplanıyo karnımda tümsek oluştu resmen senin nasıl aynı günde doğumumuzgünaydın tatlı annişler..
Gecmis olsun canım bende ayni oyleyimKizlar gnydn nasilsnz ? bir insan anck kendi kendini bukadr nazar edeblr gecenin bir yarisi uyandm fena halde yanma var bogazim acms kalktm su ictm gecmyr süt iceym dedm süt ictm uzerine tatli kasigi gaviscon iceym yatym iyi gelyr ya die agzma aldgm gibi o kusmaya basldm ben genelde surup icemem birde bu koyunbisey olnca sonuc kacinilmaz oldu kusarken altimada kacrdm cocuklar gibi tuvaletimi tutamyrm artk oksrym veya cok gulym zorlnym tutamyrm iste gece gce basima neler geldi dedm guldm kendi kendme mideme sut iyi gelms uyumsm :)
Ah canım çok geçmiş olsun zor bi gece geçirmişsin.Bu arada kötü hissetme ilk 3 ayki bulantılarımda ben de hep kusarekn altıma kaçırırdım.Lavaboya koşarken soyunurdum bi yandan pantolonum pislenmesin her seferinde diye ama ben hamile kalmadan önce de gelirdi başıma bu çok kuvvetli öğürdüğümde oluyodu yani.Ayyy çok uzak şimdi şükür unuttum istifraları sana da geçmiş olsun tekrar canım bugün evdeysen dinlen birazKizlar gnydn nasilsnz ? bir insan anck kendi kendini bukadr nazar edeblr gecenin bir yarisi uyandm fena halde yanma var bogazim acms kalktm su ictm gecmyr süt iceym dedm süt ictm uzerine tatli kasigi gaviscon iceym yatym iyi gelyr ya die agzma aldgm gibi o kusmaya basldm ben genelde surup icemem birde bu koyunbisey olnca sonuc kacinilmaz oldu kusarken altimada kacrdm cocuklar gibi tuvaletimi tutamyrm artk oksrym veya cok gulym zorlnym tutamyrm iste gece gce basima neler geldi dedm guldm kendi kendme mideme sut iyi gelms uyumsm :)
Gunaydin :) neler olmus gece oyle bende aynen saat 3 bucuk gibi uyandim karnim agriyordu ishal olmusum cikamadim tuvaletten uyumusum bi ara tuvalette uyaninca bi korktum dussem falan Allah korusun sut icip uyudum bende cok komigiz ya traji komikKizlar gnydn nasilsnz ? bir insan anck kendi kendini bukadr nazar edeblr gecenin bir yarisi uyandm fena halde yanma var bogazim acms kalktm su ictm gecmyr süt iceym dedm süt ictm uzerine tatli kasigi gaviscon iceym yatym iyi gelyr ya die agzma aldgm gibi o kusmaya basldm ben genelde surup icemem birde bu koyunbisey olnca sonuc kacinilmaz oldu kusarken altimada kacrdm cocuklar gibi tuvaletimi tutamyrm artk oksrym veya cok gulym zorlnym tutamyrm iste gece gce basima neler geldi dedm guldm kendi kendme mideme sut iyi gelms uyumsm :)
Bununla yasamak zor canm. Diyorum ya unutmusum bile. Ne guzel geciyodu gunler. Nazar ettik galibaCanim ben her sabah kusuyorum üstelik bu iyi
Halim ben dogdoğuma kadar boyleyim
Canim Amin valla cok zor ama dayanicaz iki ay kaldivalla bende erken kalkıyorum çalıştığım için ama gece hiç uyuyamıyorum anlamadığım bir huzursuzluk zaten belim çok fena donemiyorum sürekli wc gidiyorum ellerim uyuşuyor allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?