2015 Temmuz Anneleri

canım bende bugun iş çıkısı nyıkıycam makınaya mı atıyosunuz yoksa eldemı nasıl yıkadın ben bebek deterjanı alıcam ama sen nasıl yıkadın

Geçmiş olsun canım. Sende benim gibi kendine nazar değdiriyorsun. Bende şimdi nezle oldum sanurım. Burnum akıyor hapşırıyorum ve boğaz ağrısı. .. çürük hamişler olduk iyice biz

canım senle aynıyız gunduz calıyorum gecede su ıcıp wc ye gıtmekden kızımın tekmelerınden uyuyamıyorum ama az kaldı kacıncı haftana kadar calısıcaksın

Günaydın kızlar. Bugün 4 yaşındaki yeğenimin anneler günü gösterisi var 1 de. Akşam aradı banada sürprizi varmış. Şimdi ablama gidiyorum. İlk anneler günü sürprizimi görmeye çok heyecanlandım. Kuzum büyüdüde gösteriler sürprizler yapıyor. Teyzelik süper birşey. Ay bu annelik ne ki o zaman. Hayal bile edemedim :)))

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Annanemizi yolladık bu sabah. Kızlarla başbaşa kaldık bakalım. İnş doğuma kadar sorunsuz atlatırız. Herkesin aklı bizde kalıyor sonra. Gece deliksiz uykuya aylardır hasretim ama şükür yine de. Uykularım bebişim yüzünden kaçsın, olsun varsın. Onun varlığı herşeye değer. Annem gitti diye duygusala bağladım sanırım. Bıraksam kendimi ağlayacağım. Bebişimin beyazlarını yıkamıştık geçen gün. Renklilerde tmm. Beyazlarını ütüledim de. Çantaları hazırlamam gerekiyor ama çok geriliyorum. Birde çok heyecanlıyım. Aman bugün duygu yoğunluğum fazla. Şu havada açaydı iyi olacaktı aslında

Gunaydin kizlar. Uzun bi aradan sonra bende kustum bugun. Gune kotu basladim. Bikac ayda unutmusum kusmanin ne kotu bi his oldugunu. Sagolsun hatirlatti yine kendini. Niye tekrar basladi anlamadim

Canm cok yorma kendini sonucta bilyrlr hamile oldgnu yavas yavas
sağol canım yemeğim felan var dinlenicem bugün allahın izniyle
KİZLAR NASİL OLMUS :)
çok güzel olmuş ellerine sağlık
evet canım çok güzeldi o kadar mutlu oldumki tatlı kızım benim allah cemi cümlesinin evladına hayırlısıyla sağlıklı uzun ömür versin içleri sırada bizlerin evlatlarına amin..
Kizlar geceligim bundan uzerimdyken cekemedm cok icimi gostryr o yuzden sabahlk almam sart. Krem olan renk
çok güzel canım çabuk gelmiş.. güzel günlerde giyin inşallah
:)) çok komik yahuu şekilden şekile girmişsin.. benimki açtırmaz canım geceleri esiyor diyor hasta olursun felan filan diyor açtırmıyor bana kalsa hemen açıcamda olmayiii :))
Yorulmussin dinlen canim biraz kasma o kadar bosver
sağol canm öyle yapıcam..
Ben daha uyuyamadım , klosetin başında kaldim öylece kusmaktan bıktım artık (
canım doktoruna b söylesen bu böyle olmaz belki bulantı için ilaç felan verir iyi gelir sen bi doktorunla görüş
ah canım benim bence sen kendini eşine okut yok dedin kendine nazar ettin.. madem rahat ediyorsun sütünü yatmadan iç mışıl mışıl uyu

Gunaydin kizlar. Uzun bi aradan sonra bende kustum bugun. Gune kotu basladim. Bikac ayda unutmusum kusmanin ne kotu bi his oldugunu. Sagolsun hatirlatti yine kendini. Niye tekrar basladi anlamadim
Canim ben her sabah kusuyorum üstelik bu iyi
Halim ben dogdoğuma kadar boyleyim

Gecmis olsun canım bende ayni oyleyim

Ah canım çok geçmiş olsun zor bi gece geçirmişsin.Bu arada kötü hissetme ilk 3 ayki bulantılarımda ben de hep kusarekn altıma kaçırırdım.Lavaboya koşarken soyunurdum bi yandan pantolonum pislenmesin her seferinde diye ama ben hamile kalmadan önce de gelirdi başıma bu çok kuvvetli öğürdüğümde oluyodu yani.Ayyy çok uzak şimdi şükür unuttum istifraları sana da geçmiş olsun tekrar canım bugün evdeysen dinlen biraz

Kızlar rüyamda bebeğim doğmuş kucağımdaydı.Çok gerçekti ama uyanınca bitti.Allah Allah diyorum daha erkendi nasıl doğdu bu diyorum kendi kendime doğurduğumu falan da hatırlamıyorum.Ama seviyorum onu bi sağ bi sol göğsüme sürekli emziriyorum çok güzeldi :)Sonra altını değiştirmeyi unuttuğumu farkediyorum 'AAA ben bebeğimin altını değiştirmedim hiç' falan diyorum kendi kendime..Tatlı bi telaş içindeydim :) Az kaldı inşallah hayırlısıyla...

Gece uykusuzluk çeken arkadaşlar bakın bunun sebebi neymiş ?
  • İlk başlarda uykuya eğiliminiz artar, sonlara doğru gece içinde birkaç kez uyuma-uyanma döngüleri yaşarsınız. Amaç gebeliğin başlarında beyninizde sağlıklı işlevler için gerekli maddelerin depolanmasını sağlamak, sonlarda ise doğduktan sonra iki-üç saatte bir emzireceğiniz bebeğiniz için uykusuzluğa alışmanızı sağlamaktır.
Ne kadar mucizevi değil mi?

Gunaydin :) neler olmus gece oyle bende aynen saat 3 bucuk gibi uyandim karnim agriyordu ishal olmusum cikamadim tuvaletten uyumusum bi ara tuvalette uyaninca bi korktum dussem falan Allah korusun sut icip uyudum bende cok komigiz ya traji komik

Ayy kimseninde gunahini almak istemem. Ama en iyisi kimseye bise anlatmamak ya. Okadar ince ince soruyolarki. Kac kilo aldin nasil gidiyo cok iyisin hareketlisin hic karnin yok vs. e bende cevap veriyorum. Sonra basima gelenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…