- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.821
Okurken burnumun diregi sizladi benim gibi bir insanin bu kadar duygusal olmasi cok tuhaf bazen buna bile agliyorum :)günaydın canlarım akşam bebişimin beyazlarını yıkadım ay minnak minnak asmam uzun sürdü ama okadar zevk aldım duygulandım ki ağlaya ağlaya dua ederek astım inş kirletmesi naip olur çok güzel bir duyguymuş sabahta gittim baktım görmemiş gibi
Allah cok buyuk! Diyorum ve daha cok diygulanip aglama moduna giriyorum :)Gece uykusuzluk çeken arkadaşlar bakın bunun sebebi neymiş ?
Ne kadar mucizevi değil mi?
- İlk başlarda uykuya eğiliminiz artar, sonlara doğru gece içinde birkaç kez uyuma-uyanma döngüleri yaşarsınız. Amaç gebeliğin başlarında beyninizde sağlıklı işlevler için gerekli maddelerin depolanmasını sağlamak, sonlarda ise doğduktan sonra iki-üç saatte bir emzireceğiniz bebeğiniz için uykusuzluğa alışmanızı sağlamaktır.
Canm sagol. Erken uyandm ama tekrar uyumsm 11 de uyandm :)Geçmiş olsun canım insan kendine değdirebiliyor nazar gerçekten
Erkenciyiz senle ben nolcak bu uyku hali bilmiyorum :)
canm suya wc ye bende uyanyrm ama sonrasinda uyuyablyrm bazi arkdalrmz agrilri olyr uyuyamyrlr ondn sukrdyrmnazar değmesin maaşallah valla ben gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum he bunun suyu ayrı wcsi ayrı
Cnm lohusa sepetinden aldm 60 sar liraydi sanrm fiyatlari ama sabahlk sart transparn resmn icinde ne varsa meydanda :))Canım çok şık. Gülegüle kullan kaça aldın?
Sagol canm benm sanada gecms olsn hemen ihlamur ve c vitamini alda daha kotu olmdn onune gec.Geçmiş olsun canım. Sende benim gibi kendine nazar değdiriyorsun. Bende şimdi nezle oldum sanurım. Burnum akıyor hapşırıyorum ve boğaz ağrısı. .. çürük hamişler olduk iyice biz
Suprizini yesinler onun :)) canm rabbm bizede gostrsn evlatlarmzdn gosteriler izlemeyi cok guzel biseydr kesin :)))Günaydın kızlar. Bugün 4 yaşındaki yeğenimin anneler günü gösterisi var 1 de. Akşam aradı banada sürprizi varmış. Şimdi ablama gidiyorum. İlk anneler günü sürprizimi görmeyeçok heyecanlandım. Kuzum büyüdüde gösteriler sürprizler yapıyor. Teyzelik süper birşey. Ay bu annelik ne ki o zaman. Hayal bile edemedim :)))
Canm duygusalz hepmz bisey olsada aglask diorz sanki annenle allah kavstrsn tekrar.hallatmssn cogunu hazrlrsn sorma heycanlar hep dorukta esmn arkdsnjn esi dogm yapms tanyrmda kizi nasl heycnlndm sanki ben dogrdm :))Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Annanemizi yolladık bu sabah. Kızlarla başbaşa kaldık bakalım. İnş doğuma kadar sorunsuz atlatırız. Herkesin aklı bizde kalıyor sonra. Gece deliksiz uykuya aylardır hasretim ama şükür yine de. Uykularım bebişim yüzünden kaçsın, olsun varsın. Onun varlığı herşeye değer. Annem gitti diye duygusala bağladım sanırım. Bıraksam kendimi ağlayacağım. Bebişimin beyazlarını yıkamıştık geçen gün. Renklilerde tmm. Beyazlarını ütüledim de. Çantaları hazırlamam gerekiyor ama çok geriliyorum. Birde çok heyecanlıyım. Aman bugün duygu yoğunluğum fazla. Şu havada açaydı iyi olacaktı aslında
Edyrm canm kendimi anladm artk bunu iyiym desm hemen bisey olyr en iyisi idare eder demek :) anneme gitcm canm buaksm ordym bol bol oktcm kendimi. Sütten midem bulanyrdu cnm ilk zamnlar cok ictm ondn icemyrdm ama mecbur olnca icyrm seve seve degl yani :))sağol canım yemeğim felan var dinlenicem bugün allahın izniyle
çok güzel olmuş ellerine sağlık
evet canım çok güzeldi o kadar mutlu oldumki tatlı kızım benim allah cemi cümlesinin evladına hayırlısıyla sağlıklı uzun ömür versin içleri sırada bizlerin evlatlarına amin..
çok güzel canım çabuk gelmiş.. güzel günlerde giyin inşallah
:)) çok komik yahuu şekilden şekile girmişsin.. benimki açtırmaz canım geceleri esiyor diyor hasta olursun felan filan diyor açtırmıyor bana kalsa hemen açıcamda olmayiii :))
sağol canm öyle yapıcam..
canım doktoruna b söylesen bu böyle olmaz belki bulantı için ilaç felan verir iyi gelir sen bi doktorunla görüş
ah canım benim bence sen kendini eşine okut yok dedin kendine nazar ettin.. madem rahat ediyorsun sütünü yatmadan iç mışıl mışıl uyu
Bez baglycm altima :))Gecmis olsun canım bende ayni oyleyim
Canm sagolsn kusrken birden aaa ne olyr ya falan oldm islak islak :) gulsem mi aglasam mi karsti biran cmevdyken degatryrsn cnm hemende disardayken cok zor gunlkpedde kaln bisey deglki beZ mi baglasak ne :)))Ah canım çok geçmiş olsun zor bi gece geçirmişsin.Bu arada kötü hissetme ilk 3 ayki bulantılarımda ben de hep kusarekn altıma kaçırırdım.Lavaboya koşarken soyunurdum bi yandan pantolonum pislenmesin her seferinde diye ama ben hamile kalmadan önce de gelirdi başıma bu çok kuvvetli öğürdüğümde oluyodu yani.Ayyy çok uzak şimdi şükür unuttum istifraları sana da geçmiş olsun tekrar canım bugün evdeysen dinlen biraz
ahh canm neler neler altima bile yaptm :)) suan biz bebegz cocuklar dogana kadr kusma altina yapma falan :)) allah korusun canm dusersn valla dikkat et bagla kendini emnyet kemeri tak :))) bende otrnca gozum kapali yapyrm bazen dalyrm galiba sonra kalkp gdyrm yatagma esimde nerde kaldn dio :))Gunaydin :) neler olmus gece oyle bende aynen saat 3 bucuk gibi uyandim karnim agriyordu ishal olmusum cikamadim tuvaletten uyumusum bi ara tuvalette uyaninca bi korktum dussem falan Allah korusun sut icip uyudum bende cok komigiz ya traji komik
Canm diyanet degstr diosa degstr ozmn bence cunku nette yazilanlarin hepsi dogru olmyr maalesef hem icin rahat etmz birdaha hep acaba demektenseKizlar ya daha oncede soylemistim biz kizimiza elif ikra koymsyi dudunuyoruz .bugun nette fln baktim ne kdr dogru bilmiyorumda peygamberimizin.istemedigi isimlerde belirtmisler.esim diyo her yazana ne inaniyosun.biride diyanete sormus .koymayin baska isim dusunun fln demisler.bnmde kafam cok.karisti herkes ne isimler koyuyor kotu manasi da yok ama bilemedim.sizin.bilginiz varmi bu konuda .alismistikta isme ama degistrcm.sanirim bu gidisle
Sonucta ikra oku demek. Ve bir emir cumlesi. Isim olarak bencede anlamsizKizlar ya daha oncede soylemistim biz kizimiza elif ikra koymsyi dudunuyoruz .bugun nette fln baktim ne kdr dogru bilmiyorumda peygamberimizin.istemedigi isimlerde belirtmisler.esim diyo her yazana ne inaniyosun.biride diyanete sormus .koymayin baska isim dusunun fln demisler.bnmde kafam cok.karisti herkes ne isimler koyuyor kotu manasi da yok ama bilemedim.sizin.bilginiz varmi bu konuda .alismistikta isme ama degistrcm.sanirim bu gidisle
Bnde sorayim baride degistiririm uygun olmamasinin sebebini yazmamislr .elifin yanina da ne uygun olurki biz hep elif ikra diye sewiyoduk :)Canm diyanet degstr diosa degstr ozmn bence cunku nette yazilanlarin hepsi dogru olmyr maalesef hem icin rahat etmz birdaha hep acaba demektense
CANIM BENİMKİNİN DURUŞU ÇOK TUHAF GENELDE ÇAPRAZ DURUYOR KAFA SOL YANIMDA AYAKLAR SAĞ TARAFIMDA BAZEN MAKATA DOĞRU DURUYOR O ZAMANDA KABURGALARIMA BASKI YAPIYOR KEYFİE GÖRE DAVRANIYOR PEK RAHATINA DÜŞKÜN :)))günaydın canım bebeğin nasıl benımkı sürekli sağ tarafımda toplanıyo karnımda tümsek oluştu resmen senin nasıl aynı günde doğumumuz
hayır ola inşallah canım rüyanda alıştırmalar yapılıyor sanırım :))Kızlar rüyamda bebeğim doğmuş kucağımdaydı.Çok gerçekti ama uyanınca bitti.Allah Allah diyorum daha erkendi nasıl doğdu bu diyorum kendi kendime doğurduğumu falan da hatırlamıyorum.Ama seviyorum onu bi sağ bi sol göğsüme sürekli emziriyorum çok güzeldi :)Sonra altını değiştirmeyi unuttuğumu farkediyorum 'AAA ben bebeğimin altını değiştirmedim hiç' falan diyorum kendi kendime..Tatlı bi telaş içindeydim :) Az kaldı inşallah hayırlısıyla...
evet canım gerçekten öyle rabbim hayırlısıyla sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallahGece uykusuzluk çeken arkadaşlar bakın bunun sebebi neymiş ?
Ne kadar mucizevi değil mi?
- İlk başlarda uykuya eğiliminiz artar, sonlara doğru gece içinde birkaç kez uyuma-uyanma döngüleri yaşarsınız. Amaç gebeliğin başlarında beyninizde sağlıklı işlevler için gerekli maddelerin depolanmasını sağlamak, sonlarda ise doğduktan sonra iki-üç saatte bir emzireceğiniz bebeğiniz için uykusuzluğa alışmanızı sağlamaktır.
:))))) dikkat et kendine allahdan düşmemişsin :))Gunaydin :) neler olmus gece oyle bende aynen saat 3 bucuk gibi uyandim karnim agriyordu ishal olmusum cikamadim tuvaletten uyumusum bi ara tuvalette uyaninca bi korktum dussem falan Allah korusun sut icip uyudum bende cok komigiz ya traji komik
aynen öyle canım banada sürekli karnın çıkmadı felan diyorlar zaten gören direk karnıma bakıyor sonra aradan fazla geçmeden ağrılarım başlıyor ok dikkat etmek gerekiyorAyy kimseninde gunahini almak istemem. Ama en iyisi kimseye bise anlatmamak ya. Okadar ince ince soruyolarki. Kac kilo aldin nasil gidiyo cok iyisin hareketlisin hic karnin yok vs. e bende cevap veriyorum. Sonra basima gelenler.
canım sen kendin diyanetin müşteri hizmetlerini arauyıp sorsan sonra ona göre hareket edersin..Kizlar ya daha oncede soylemistim biz kizimiza elif ikra koymsyi dudunuyoruz .bugun nette fln baktim ne kdr dogru bilmiyorumda peygamberimizin.istemedigi isimlerde belirtmisler.esim diyo her yazana ne inaniyosun.biride diyanete sormus .koymayin baska isim dusunun fln demisler.bnmde kafam cok.karisti herkes ne isimler koyuyor kotu manasi da yok ama bilemedim.sizin.bilginiz varmi bu konuda .alismistikta isme ama degistrcm.sanirim bu gidisle
bende süt içmeyi hiç sevmem kakolu olursa içerim ama yoksa midem kaldırmaz ama insan mecbur kalınca içiyor o ayrı :)Canm sagol. Erken uyandm ama tekrar uyumsm 11 de uyandm :)
canm suya wc ye bende uyanyrm ama sonrasinda uyuyablyrm bazi arkdalrmz agrilri olyr uyuyamyrlr ondn sukrdyrm
Cnm lohusa sepetinden aldm 60 sar liraydi sanrm fiyatlari ama sabahlk sart transparn resmn icinde ne varsa meydanda :))
Sagol canm benm sanada gecms olsn hemen ihlamur ve c vitamini alda daha kotu olmdn onune gec.
Suprizini yesinler onun :)) canm rabbm bizede gostrsn evlatlarmzdn gosteriler izlemeyi cok guzel biseydr kesin :)))
Canm duygusalz hepmz bisey olsada aglask diorz sanki annenle allah kavstrsn tekrar.hallatmssn cogunu hazrlrsn sorma heycanlar hep dorukta esmn arkdsnjn esi dogm yapms tanyrmda kizi nasl heycnlndm sanki ben dogrdm :))
Edyrm canm kendimi anladm artk bunu iyiym desm hemen bisey olyr en iyisi idare eder demek :) anneme gitcm canm buaksm ordym bol bol oktcm kendimi. Sütten midem bulanyrdu cnm ilk zamnlar cok ictm ondn icemyrdm ama mecbur olnca icyrm seve seve degl yani :))
Bez baglycm altima :))
Canm sagolsn kusrken birden aaa ne olyr ya falan oldm islak islak :) gulsem mi aglasam mi karsti biran cmevdyken degatryrsn cnm hemende disardayken cok zor gunlkpedde kaln bisey deglki beZ mi baglasak ne :)))
ahh canm neler neler altima bile yaptm :)) suan biz bebegz cocuklar dogana kadr kusma altina yapma falan :)) allah korusun canm dusersn valla dikkat et bagla kendini emnyet kemeri tak :))) bende otrnca gozum kapali yapyrm bazen dalyrm galiba sonra kalkp gdyrm yatagma esimde nerde kaldn dio :))
ya valla benımde hep sagda pek solda olmuyo ve sürekli karnıma batıyo eğilemiyorum artık karnım eğri duruyo iş yerinde sürekli oturdugum için sanırım birazda zorluyoCANIM BENİMKİNİN DURUŞU ÇOK TUHAF GENELDE ÇAPRAZ DURUYOR KAFA SOL YANIMDA AYAKLAR SAĞ TARAFIMDA BAZEN MAKATA DOĞRU DURUYOR O ZAMANDA KABURGALARIMA BASKI YAPIYOR KEYFİE GÖRE DAVRANIYOR PEK RAHATINA DÜŞKÜN :)))
hayır ola inşallah canım rüyanda alıştırmalar yapılıyor sanırım :))
evet canım gerçekten öyle rabbim hayırlısıyla sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
:))))) dikkat et kendine allahdan düşmemişsin :))
aynen öyle canım banada sürekli karnın çıkmadı felan diyorlar zaten gören direk karnıma bakıyor sonra aradan fazla geçmeden ağrılarım başlıyor ok dikkat etmek gerekiyor
canım sen kendin diyanetin müşteri hizmetlerini arauyıp sorsan sonra ona göre hareket edersin..
bende süt içmeyi hiç sevmem kakolu olursa içerim ama yoksa midem kaldırmaz ama insan mecbur kalınca içiyor o ayrı :)
hmm evet olabilir bebek demekki bu şekilde raha ediyor zaten sürekli oturur pozisyonda olunca göksümün altınada baskı yapıyor birde son aylardayız artık daha çok baskı yapar bebekler özelliklede son haftalar o baskılar hiç gitmiyor ve ağrı oluyor..ya valla benımde hep sagda pek solda olmuyo ve sürekli karnıma batıyo eğilemiyorum artık karnım eğri duruyo iş yerinde sürekli oturdugum için sanırım birazda zorluyo
Aynen yarın alısverıse cıkıcam cok heycanlıyım valla daha pek bişey alamadım çanta vs alıcam hıc bıseyım hazır degılhmm evet olabilir bebek demekki bu şekilde raha ediyor zaten sürekli oturur pozisyonda olunca göksümün altınada baskı yapıyor birde son aylardayız artık daha çok baskı yapar bebekler özelliklede son haftalar o baskılar hiç gitmiyor ve ağrı oluyor..
Günaydın kızlar, ben işlerimi devretmeye başladım yavaş yavaş, o yüzden yazamadım bu hafta çok... Herkesin keyfi yerindedir inşallah... Bu çarşamba gidip çalışabilir raporumu alıcam ki ay sonuna kadar çalışabileyim, ve sonuna biraz daha izin eklemiş olabileyim...
Biz büyük kalemleri hep 3. 4. ayda almıştık şimdi alacak çok birşey kalmadı, sapık gibi girip girip duruyorum mağazalaraEksik ne kaldı onu da tam bilmiyorum, dolanıp duruyorum. Haziranın ilk haftasından itibaren yıkama & ütüleme & yerleştirme işlerine başlarım, eksik kalanlarda ortaya çıkar diye düşünüyorum... Hastane çantasını falan da 37. hafta gibi hazırlarım diyorum, çok geç kalmış olmam di mi ?
canım dr banada on gün önden gidiyo dedı 22 temmuz doğum tarıhımdı bende calsıyorum erken rapor alırım umuduyla 10gun onden gıdıcektım ama olmaz dedı senın ne guzel erken ızne cıkıcaksın 10 gun ondeyım dıye bıde seker yuklemesı yaptırdı banaSLM kızlar dün oğlumla buluştuk bide bize oz verdi sonunda adet tarihimi çok iyi hatırlamıyodum 15 temmuz gibi geliyodu normalde ama 1 haft 10 gün öndee demişlerdi takibimi öle yaptım hep şimdide haziran annesi olabilirsin dedi doktor. normal doğum pozisyonuna da geçmiş birazda tombik dedi . çok heyecanlandım hafta içi gidip çalışabilri raporu alıcam hazirana 10 na kadar işe devam
Canım bence çantayı biraz daha önce hazırla.Rabbim zamanını beklemeyi nasip etsin yavrularımıza ama nolur nolmaz kenarda bulunsun.En azından çantaya koyacaklarını yıka ,ütüle istersen.Ben sabırsızım yıkama ütüleme yerleştirme işini bitirdim çekmecede duruyolar öyle odamızda.Çantayı da bugün hazırlayayaım diyorum yavaştanGünaydın kızlar, ben işlerimi devretmeye başladım yavaş yavaş, o yüzden yazamadım bu hafta çok... Herkesin keyfi yerindedir inşallah... Bu çarşamba gidip çalışabilir raporumu alıcam ki ay sonuna kadar çalışabileyim, ve sonuna biraz daha izin eklemiş olabileyim...
Biz büyük kalemleri hep 3. 4. ayda almıştık şimdi alacak çok birşey kalmadı, sapık gibi girip girip duruyorum mağazalaraEksik ne kaldı onu da tam bilmiyorum, dolanıp duruyorum. Haziranın ilk haftasından itibaren yıkama & ütüleme & yerleştirme işlerine başlarım, eksik kalanlarda ortaya çıkar diye düşünüyorum... Hastane çantasını falan da 37. hafta gibi hazırlarım diyorum, çok geç kalmış olmam di mi ?
bencede dogru soyluyosun son ana bırakmamak lazım kuzenıme hep erken dogum yok diyolardı 35 dogum yaptı hep ellerı ayaklarına dolaştı bebeişlerin işi belli olmuyo ne zaman isterlerse o zaman geliyolar pek hesap kitap yapılamıyo daha sonra karısıklıkdansa herseyın derli toplu olması daha ıyı bende baslıycam bugunCanım bence çantayı biraz daha önce hazırla.Rabbim zamanını beklemeyi nasip etsin yavrularımıza ama nolur nolmaz kenarda bulunsun.En azından çantaya koyacaklarını yıka ,ütüle istersen.Ben sabırsızım yıkama ütüleme yerleştirme işini bitirdim çekmecede duruyolar öyle odamızda.Çantayı da bugün hazırlayayaım diyorum yavaştan
canım aynı durumdayız dün arkadaşım kızdı bana ne kadar rahatsı ben 4 çocuk doğrdum senin kadar rahat değilim dedi sen neden hazırlamadın diyyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?