- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.841
Canım bence çantayı biraz daha önce hazırla.Rabbim zamanını beklemeyi nasip etsin yavrularımıza ama nolur nolmaz kenarda bulunsun.En azından çantaya koyacaklarını yıka ,ütüle istersen.Ben sabırsızım yıkama ütüleme yerleştirme işini bitirdim çekmecede duruyolar öyle odamızda.Çantayı da bugün hazırlayayaım diyorum yavaştan
canım ben bebeğe ayrı,kendime ayrı çanta yapmayı düşünüyorum.Dediğin gibi beişinkiler hazır kendi pijamalarımı da dün yıkadım şimdi kurudu :) gerçi bi de sabahlık alıcam şimdi ayrı ama onu nası olsa kendi kıyafetlerimle de yıkar ekleyiveririm sonradan çantaya diye düşündüm :).En azından bebişinkileri koyBebek için çantaya konacaklar hazır aslında dediğin gibi bir yıkanıp ütülenmesi gerek ama daha kendime gecelik fln almadım :O şu 1-2 hafta içerisinde onları halletmem gerek benimde...
Tam olarak hangi ismi koymak sakincaliymis yaniKizlar ya daha oncede soylemistim biz kizimiza elif ikra koymsyi dudunuyoruz .bugun nette fln baktim ne kdr dogru bilmiyorumda peygamberimizin.istemedigi isimlerde belirtmisler.esim diyo her yazana ne inaniyosun.biride diyanete sormus .koymayin baska isim dusunun fln demisler.bnmde kafam cok.karisti herkes ne isimler koyuyor kotu manasi da yok ama bilemedim.sizin.bilginiz varmi bu konuda .alismistikta isme ama degistrcm.sanirim bu gidisle
Cnm ikra ismi icin diyanet birine baska isim koyin demis ama su sebepten fln dememis.nettede ne kadar dogru bilmiyorum bi sitede peygamverimizin sewmedigi isimlerde varmis.bizim okulda ilahiyatci hocalr var sormystum ne sknti olcak sorun olmaz fln demislerdi.biz sadece ikrada koymuyoruz elifide var :) gene babamda sorcak oyle karar verip degistircemTam olarak hangi ismi koymak sakincaliymis yani
Ne diyorlar
canım ben bebeğe ayrı,kendime ayrı çanta yapmayı düşünüyorum.Dediğin gibi beişinkiler hazır kendi pijamalarımı da dün yıkadım şimdi kurudu :) gerçi bi de sabahlık alıcam şimdi ayrı ama onu nası olsa kendi kıyafetlerimle de yıkar ekleyiveririm sonradan çantaya diye düşündüm :).En azından bebişinkileri koy
benimde hepsi hazırda çantaya konmadı yıkanmadı acele de etmiyorum sonra çanta elimde bekliycemBebek için çantaya konacaklar hazır aslında dediğin gibi bir yıkanıp ütülenmesi gerek ama daha kendime gecelik fln almadım :O şu 1-2 hafta içerisinde onları halletmem gerek benimde...
canım dr banada on gün önden gidiyo dedı 22 temmuz doğum tarıhımdı bende calsıyorum erken rapor alırım umuduyla 10gun onden gıdıcektım ama olmaz dedı senın ne guzel erken ızne cıkıcaksın 10 gun ondeyım dıye bıde seker yuklemesı yaptırdı bana
benım adet tarıhım kesın dogru cunku yazmıstım banan bebek bıraz ırı dedı hatta bu yuzden bende seker olabılır dıye yukleme bıle yaptırdım ama raporu zamanında verıyo sonra emın olmak ıcın baska dr gıttım oda onde dedı ama bılmıyorum erken dogum yaparsamda kullanmadıgım ızınler dogum sonrasına kalır ne yapıyım zaten bu sat taıhı farklı ultroson tarıhı farklılıgı benım kafamı uzun bı sure yormustuvalla benim baştan beri 10 gün önde gitti o yüzden doktor son adet tarihimi 28 eylüle çekti . raporu öle yazcak bence sıkıntı olur adet tarihini yalış hatırlıyo olabilirsin ben de bi kaç gün geç söledim
Selam kzlar, bugün benim de tadım yok.. eşim ist. e gitti, ben de evde kös kös kaldım.. kız kardeşim yanımda kalıyor onu dershaneye götür getir yemek yap falan uğraşıyorum.. eşime de gitmeden herşeyi söyledim dayanamadım artık, düşüncesiz davrandığını, kardeşimin doğumuna gelmeyip , arkadaşlarıyla gezmeye gitmesine bozulduğumu.. ayrıca ilk anneler günüm de yanımda olmamasına sinirlendiğimi söyledim.. beni de götürseydn bari dedim ayağına mı dolaşacaktım yani.. benimde orda arkadaşlarım, görümcem var onlarla takılırdım diye...karşılığında hiç bir tepki yada cevap alamamanın da siniriyle içime patladımm.. adam sallamıyor rsmen, kendini yormuyor ne açıklama yapmak ne de özür dilemek için.. ben bunu unutmam biliyor ama, sonradan huzursuzluk çıkarmmayı da hiç istemiyorum, çünkü en çok gene ben üzülüyorum.. off off şu hormonların canı sağolsun valla dokunsan ağlıcam..
benım adet tarıhım kesın dogru cunku yazmıstım banan bebek bıraz ırı dedı hatta bu yuzden bende seker olabılır dıye yukleme bıle yaptırdım ama raporu zamanında verıyo sonra emın olmak ıcın baska dr gıttım oda onde dedı ama bılmıyorum erken dogum yaparsamda kullanmadıgım ızınler dogum sonrasına kalır ne yapıyım zaten bu sat taıhı farklı ultroson tarıhı farklılıgı benım kafamı uzun bı sure yormustu
Selam kzlar, bugün benim de tadım yok.. eşim ist. e gitti, ben de evde kös kös kaldım.. kız kardeşim yanımda kalıyor onu dershaneye götür getir yemek yap falan uğraşıyorum.. eşime de gitmeden herşeyi söyledim dayanamadım artık, düşüncesiz davrandığını, kardeşimin doğumuna gelmeyip , arkadaşlarıyla gezmeye gitmesine bozulduğumu.. ayrıca ilk anneler günüm de yanımda olmamasına sinirlendiğimi söyledim.. beni de götürseydn bari dedim ayağına mı dolaşacaktım yani.. benimde orda arkadaşlarım, görümcem var onlarla takılırdım diye...karşılığında hiç bir tepki yada cevap alamamanın da siniriyle içime patladımm.. adam sallamıyor rsmen, kendini yormuyor ne açıklama yapmak ne de özür dilemek için.. ben bunu unutmam biliyor ama, sonradan huzursuzluk çıkarmmayı da hiç istemiyorum, çünkü en çok gene ben üzülüyorum.. off off şu hormonların canı sağolsun valla dokunsan ağlıcam..
agla bence içine attıp sıkma canını boşver eşin bile olsa kimsenin yapttıgı kimseye kalmıyo . bu zaman çok hızlı geçiyoor .Allah senin halini görüp sana o fıratı bir gün vericek merak etme . ama hiç birzaman eşine kendinden fazla değer verme yoksa hep üzülen sen olursun feminist falan değilim ama emin ol eşler çok ilgiyede geemiyo üzerine düşmeyede . ben eşimi çok seviyorum ama bir gün gidip seni seviyorum demem . oda bir kere duymak için del oluyoo . beni mutlu etmediğini düşündüğü için daha çok ilgi gösteriyo ilk hamileliğimde aynılarını yaşadığım için akıllandım .
Ben kendim için değilde karnımda bebeğimi de mutsuz ediyorum diye üzülüyorumAhh kiyamam canım ya. Bence soylemekle iyi yapmissin soylemesen daha cok dert olurdu ve daha cok buyurdu. Boyle de üzülmüşsun gerci ama bazen erkekler cok tuhaf oluyorlar
Ben kendim için değilde karnımda bebeğimi de mutsuz ediyorum diye üzülüyorumama bunu eşim hiç düşünmüyor. Aslında bizim ilişkimiz böyle değildi, üniversite birden beri çıkıyoruz hatta ayın 15 inde on yılımız bitiyor. Benim üzerime çok düşer normalde kıyamaz ama buara işleri için de canı sıkılıyor sanırım, bahsetmiyor pek. Bide tabi gebelikte ilişkimiz de Değişti, o yüzden bu hale geldik. Allah'ın Gücüne gitmesin ama ilk defa hamile olmasaydım dedim keşke. Üzülüyorum napıyım ya bazen düşüncelerimi kontrol edemiyorum
Evet bizimde çok yıprandı ve uzaklaştık birbirimizdenmalesef canım hamilelik ilişkilerin yıprandığı bir dönem . erkek içinde aslında çok büyük bir sınav bana göre üzülme bebeğinide üzme . geçicek bunlar inşallah sende yaşadıklarını unutursun birde sein eşin ilk defa baba olucak onlar bizim gibi hissedemiyor malesef sen taşıyosun acı çekiyosun korkuyosun bişey olur diye çünkü bir emanet var sana ama onlar bir çocuk geliceğini biliyo bir emek sarf etmedi onun için iç güdüsel bişey değil . o kucağına alıcak onunla yaşıycak onun için emek sarfettiği zaman baba oldugunu anlıycak benimm eşim ikinci babalıgı hala karnımdaki için bişey almayı yapmayı düşünmüyo sanki yabancı msafir gibi geliyo ona hep kızım kızım diyo oglun senin olsun diyo ama doğdugu zaman öle olmıycak eminim .kızıma hamileykende yegenlerine hediye alırdı bende senin çocugun olucak çocuguna almayı düşün biraz diye üzülürdüm.
Bnde sorayim baride degistiririm uygun olmamasinin sebebini yazmamislr .elifin yanina da ne uygun olurki biz hep elif ikra diye sewiyoduk :)
Ben kendim için değilde karnımda bebeğimi de mutsuz ediyorum diye üzülüyorumama bunu eşim hiç düşünmüyor. Aslında bizim ilişkimiz böyle değildi, üniversite birden beri çıkıyoruz hatta ayın 15 inde on yılımız bitiyor. Benim üzerime çok düşer normalde kıyamaz ama buara işleri için de canı sıkılıyor sanırım, bahsetmiyor pek. Bide tabi gebelikte ilişkimiz de Değişti, o yüzden bu hale geldik. Allah'ın Gücüne gitmesin ama ilk defa hamile olmasaydım dedim keşke. Üzülüyorum napıyım ya bazen düşüncelerimi kontrol edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?