- 24 Şubat 2013
- 201
- 93
- 98
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.861
Canım kayinvalidem şunu almış 60x37İyi aksamlar hamisler bebisler nasil. Ben bişey sormak istiyorum altacacagi alaniniz oldu mu ben kendim yapmak istiyorum da en boy olcü verebilirmisiniz
Aynen cnm.bende hep.mecburiyettn icyrm ama cok deglCANIM BENİMKİNİN DURUŞU ÇOK TUHAF GENELDE ÇAPRAZ DURUYOR KAFA SOL YANIMDA AYAKLAR SAĞ TARAFIMDA BAZEN MAKATA DOĞRU DURUYOR O ZAMANDA KABURGALARIMA BASKI YAPIYOR KEYFİE GÖRE DAVRANIYOR PEK RAHATINA DÜŞKÜN :)))
hayır ola inşallah canım rüyanda alıştırmalar yapılıyor sanırım :))
evet canım gerçekten öyle rabbim hayırlısıyla sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
:))))) dikkat et kendine allahdan düşmemişsin :))
aynen öyle canım banada sürekli karnın çıkmadı felan diyorlar zaten gören direk karnıma bakıyor sonra aradan fazla geçmeden ağrılarım başlıyor ok dikkat etmek gerekiyor
canım sen kendin diyanetin müşteri hizmetlerini arauyıp sorsan sonra ona göre hareket edersin..
bende süt içmeyi hiç sevmem kakolu olursa içerim ama yoksa midem kaldırmaz ama insan mecbur kalınca içiyor o ayrı :)
Canim kavanozla ne yapacaksin bi ornek gosterir misin fikir olsun :)Kizlar benimde dün kavanoz seker ve kurdelalarim geldi. Etiketlerinide cikartinca yapmaya basliycam cok heyecanli :) minicik kavanozlar cok tatlilar. Bu arada Funbou.Com dan aldim cok guzel seyler var orda
Canm uzme kendini bebegini evde oyalanck biseyler bul.kendine benm esimde dugune gitti bende annemdym.annemnde evi tadilatta insaatta kalyrmsm.gibi hissettm.kendimi anacm.hemen bir cekyati duzeltip yat.kizim.sen dio ama.ustalar falan vardi evin icinde simdide.heryer alci kokyr nasl. Yatcm.burda ben bilmyrmSelam kzlar, bugün benim de tadım yok.. eşim ist. e gitti, ben de evde kös kös kaldım.. kız kardeşim yanımda kalıyor onu dershaneye götür getir yemek yap falan uğraşıyorum.. eşime de gitmeden herşeyi söyledim dayanamadım artık, düşüncesiz davrandığını, kardeşimin doğumuna gelmeyip , arkadaşlarıyla gezmeye gitmesine bozulduğumu.. ayrıca ilk anneler günüm de yanımda olmamasına sinirlendiğimi söyledim.. beni de götürseydn bari dedim ayağına mı dolaşacaktım yani.. benimde orda arkadaşlarım, görümcem var onlarla takılırdım diye...karşılığında hiç bir tepki yada cevap alamamanın da siniriyle içime patladımm.. adam sallamıyor rsmen, kendini yormuyor ne açıklama yapmak ne de özür dilemek için.. ben bunu unutmam biliyor ama, sonradan huzursuzluk çıkarmmayı da hiç istemiyorum, çünkü en çok gene ben üzülüyorum.. off off şu hormonların canı sağolsun valla dokunsan ağlıcam..
Canm nerden aldn geceligi lohusa sepetinden mi sende ?selam kızlar geceliğim geldi. malum bütün gecelikler gibi bu da iç gösteriyo birazsabahlığıyla giymek gerekecek ama kalitesi, kumaşı çok güzel. sadece beden kalıpları bana biraz büyükmüş gibi geldi. S aldım biraz büyüktü ama daha küçüğü yok zaten
Ben aldm canmda evde deglm ya annemdeym yarin aksam eve gitcm anckİyi aksamlar hamisler bebisler nasil. Ben bişey sormak istiyorum altacacagi alaniniz oldu mu ben kendim yapmak istiyorum da en boy olcü verebilirmisiniz
Olblr canm aalnda guzel bir fikr killanilan bisey olurMerhaba kızlar şu bebek şekeri olayını seviyorum aslında bebekten hatıra gibi ama bi yandan fazla masraf ve kalabalık gibi de geliyor onun yerine şu gül kokulu tesbihler oluyor pembe renkli onlardan alıp tül keselerde dagitsam nasıl olur sizce. Keseye şeker de koyabilirim hem
Canım yani su an on gün önde değilmi valla artık hiç ona bakmıyorum adet tarihin neyse ona göre dogumumu bekliyorumcanım satlar adet tarihinden 10 15 gün sonra bebek oluşmuş gibi düşünüp ortalama alıyor.
Benim eşim geçen hafta da şehir dışına düğüne gitmişti, iki haftadır yalnız takılıyorum bende. Benim annem burda olsaydı bukadar sıkıntı yapmazdım kesin ama o da kardeşimin yanında malum. Neyse az kaldı yatacağım saati bekliyorum yarında öyle böyle geçer artık. Sen de canını Sıkma canım, geçti sayılır haftasonu da...Canm uzme kendini bebegini evde oyalanck biseyler bul.kendine benm esimde dugune gitti bende annemdym.annemnde evi tadilatta insaatta kalyrmsm.gibi hissettm.kendimi anacm.hemen bir cekyati duzeltip yat.kizim.sen dio ama.ustalar falan vardi evin icinde simdide.heryer alci kokyr nasl. Yatcm.burda ben bilmyrmaman bende dolmsm bugn :)
Cnm bna calciday d3 vermisti d vitamini eksiktir dedi ana tahlil fln yapmadi .iicinde ayni dedigin seyler yaziyodu sordum ne cok zararli derim nede zarari yok derim dedi.gumushanede iyi bi dktr vardi ons gittim.oda magnezyumu kullan dedi.bunu kullnma dedi bnde on gunde fln iciyorum.calsiyum eksikligim yok ama d vitaminine bakmiyorlarmisKızlar iyi akşamlar 5 vitamini eksikliğim olduguıcın doktorum d vitamini magnezyum kalsiyum içeren bir vitamin verdi.ınternetten ve prespektusunden okuduğum kadarıyla fazla d vitamini bebek için faydalı değilmiş.aranızda böyle vitamin kullanan var mı?doktoruma tekrar döndüm.bende eksik olduğu için kullanmam gerektiğini söyledi.fazlası zarar dedi.
canım trendyoldan aldım ben. ebru maternity butiğindenCanm nerden aldn geceligi lohusa sepetinden mi sende ?
Bizim burdaki saglik ocaginda decavit ve d vitamini damlasini ucretsiz veriyorlar doktora sordum neden d vitamini aliyorum diye,kisin cok fazla gunes isigi olmadigi icin ve gebelikte vucudun ihtiyaci oldugu icin kullanmak gerekiyormus gunde 5 damla kullaniyorum bazen de unutuyorum kullanmayi :)Kızlar iyi akşamlar 5 vitamini eksikliğim olduguıcın doktorum d vitamini magnezyum kalsiyum içeren bir vitamin verdi.ınternetten ve prespektusunden okuduğum kadarıyla fazla d vitamini bebek için faydalı değilmiş.aranızda böyle vitamin kullanan var mı?doktoruma tekrar döndüm.bende eksik olduğu için kullanmam gerektiğini söyledi.fazlası zarar dedi.
Merhaba ben ağustos annesi sizi de takip ediyorum ara da ben yaptım eşim le kavanoz daha bitmediler ama paylasym sizinle fikir olur belki :)Canim kavanozla ne yapacaksin bi ornek gosterir misin fikir olsun :)
Kızlaaaarrr!!! Hepinizin Anneler Günü kutlu olsunnnn.İlk anneler günüm çok heyecanlıyım :)Aslında hala anne değilim ama yakın bi adayım inşallah:) Hepimizzzz :)
canım tuz konusunda bende senle aynıyım.normaldede tuzlu yiyen biriyim.hic azaltamıyorum bir türlü.dediğin gibi eriği tuza bana bana yiyorum.ve bende şişiyorum özellikle gece wc ye kalktığımda ellerim uyuşmuş oluyo.ayaklarıma basamıyorum hiçben tuz konusunda sizle aynı durumda dğilim eriği hala tuzlayarak limonu da aynı şekilde yiyorum şişme olmuyo değil ama sadece akşamları yatarke ayaklarım hafif şişiyo o normalde de olan bişey bende
canım bende oldu o çizgi..Kizlar size bu seferde ben bisey sorayim yahu:) benim hatirladigim kizimda su gobekte cizgi cikiyorya hani bu zamana kadar coktan cikmisti bu sefer hicbirsey yok. Sizin cizgiler cikti mi? Cikmamasi diye birsey soz konusumu acaba. Oyleyse iyi olur vallahi garip bir cizgi zaten dogumdan sonrada bir kac ay kaliyor dahada koyu bir sekilde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?