2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar şu bebek şekeri olayını seviyorum aslında bebekten hatıra gibi ama bi yandan fazla masraf ve kalabalık gibi de geliyor onun yerine şu gül kokulu tesbihler oluyor pembe renkli onlardan alıp tül keselerde dagitsam nasıl olur sizce. Keseye şeker de koyabilirim hem

Aynen cnm.bende hep.mecburiyettn icyrm ama cok degl

Kizlar benimde dün kavanoz seker ve kurdelalarim geldi. Etiketlerinide cikartinca yapmaya basliycam cok heyecanli :) minicik kavanozlar cok tatlilar. Bu arada Funbou.Com dan aldim cok guzel seyler var orda
Canim kavanozla ne yapacaksin bi ornek gosterir misin fikir olsun :)

Canm uzme kendini bebegini evde oyalanck biseyler bul.kendine benm esimde dugune gitti bende annemdym.annemnde evi tadilatta insaatta kalyrmsm.gibi hissettm.kendimi anacm.hemen bir cekyati duzeltip yat.kizim.sen dio ama.ustalar falan vardi evin icinde simdide.heryer alci kokyr nasl. Yatcm.burda ben bilmyrm aman bende dolmsm bugn :)

Canm nerden aldn geceligi lohusa sepetinden mi sende ?

Olblr canm aalnda guzel bir fikr killanilan bisey olur

Kızlar iyi akşamlar 5 vitamini eksikliğim olduguıcın doktorum d vitamini magnezyum kalsiyum içeren bir vitamin verdi.ınternetten ve prespektusunden okuduğum kadarıyla fazla d vitamini bebek için faydalı değilmiş.aranızda böyle vitamin kullanan var mı?doktoruma tekrar döndüm.bende eksik olduğu için kullanmam gerektiğini söyledi.fazlası zarar dedi.

Benim eşim geçen hafta da şehir dışına düğüne gitmişti, iki haftadır yalnız takılıyorum bende. Benim annem burda olsaydı bukadar sıkıntı yapmazdım kesin ama o da kardeşimin yanında malum. Neyse az kaldı yatacağım saati bekliyorum yarında öyle böyle geçer artık. Sen de canını Sıkma canım, geçti sayılır haftasonu da...

Cnm bna calciday d3 vermisti d vitamini eksiktir dedi ana tahlil fln yapmadi .iicinde ayni dedigin seyler yaziyodu sordum ne cok zararli derim nede zarari yok derim dedi.gumushanede iyi bi dktr vardi ons gittim.oda magnezyumu kullan dedi.bunu kullnma dedi bnde on gunde fln iciyorum.calsiyum eksikligim yok ama d vitaminine bakmiyorlarmis

Bizim burdaki saglik ocaginda decavit ve d vitamini damlasini ucretsiz veriyorlar doktora sordum neden d vitamini aliyorum diye,kisin cok fazla gunes isigi olmadigi icin ve gebelikte vucudun ihtiyaci oldugu icin kullanmak gerekiyormus gunde 5 damla kullaniyorum bazen de unutuyorum kullanmayi :)

Kızlaaaarrr!!! Hepinizin Anneler Günü kutlu olsunnnn.İlk anneler günüm çok heyecanlıyım :)Aslında hala anne değilim ama yakın bi adayım inşallah:) Hepimizzzz :)

Tesekkurler canimm seninde anneler günün kutlu olsun. Henüz bende anne degilim ama adayım :)

Annelerinizin ve sizlerin anneler günü kutlu olsun :)

Bide uykum gelse süper olacak :)

ben tuz konusunda sizle aynı durumda dğilim eriği hala tuzlayarak limonu da aynı şekilde yiyorum şişme olmuyo değil ama sadece akşamları yatarke ayaklarım hafif şişiyo o normalde de olan bişey bende
canım tuz konusunda bende senle aynıyım.normaldede tuzlu yiyen biriyim.hic azaltamıyorum bir türlü.dediğin gibi eriği tuza bana bana yiyorum.ve bende şişiyorum özellikle gece wc ye kalktığımda ellerim uyuşmuş oluyo.ayaklarıma basamıyorum hiç

canım bende oldu o çizgi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…