- 16 Temmuz 2014
- 163
- 36
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.881
Günaydınn... Seninde anneler günün kutlu olsun.nice mutlu anneler günlerine Allah anneanne/babaanne olduğumuz günleride göstersinGünaydınnnnn dünyanın en guzel anneleriii...İlk anneler günümüzzz kutlu olsunnn,bebeklerimizi koklamayı allah nasip etsin saglıklaaa,,Hepinize kocamannnn öpücüklerrr...
Cnm günaydın.bende kemik ağrıları olduğu için d vitamini testi yapıldı orada eksiklik çıkmıştıCnm bna calciday d3 vermisti d vitamini eksiktir dedi ana tahlil fln yapmadi .iicinde ayni dedigin seyler yaziyodu sordum ne cok zararli derim nede zarari yok derim dedi.gumushanede iyi bi dktr vardi ons gittim.oda magnezyumu kullan dedi.bunu kullnma dedi bnde on gunde fln iciyorum.calsiyum eksikligim yok ama d vitaminine bakmiyorlarmis
Doğum sancılarını bazı kadınlar adet sancısı gibi tanımlıyorlarmış bence devam ederse gitmekte yarar var.Kızlar günaydın, sabah karın ağrısıyla uyandım hani adet dönemindeki ağrıya benziyor.. Boğazımda şişmiş Ihlamur yaptım içiyorum battaniyenin içinde oturuyorum.. Eşim de yok evde ciddi bir ağrı mı acaba bu? Dr a gitmem gerekirmi? Adet Sancısı gibi birşeybi akıl verirseniz sevinirim..
Allah göstermesin canım daha çok küçük bebişimDoğum sancılarını bazı kadınlar adet sancısı gibi tanımlıyorlarmış bence devam ederse gitmekte yarar var.
çok güzel olmuş ellerinesağlık..Merhaba ben ağustos annesi sizi de takip ediyorum ara da ben yaptım eşim le kavanoz daha bitmediler ama paylasym sizinle fikir olur belki :)Eki Görüntüle 1522516 Eki Görüntüle 1522518 Eki Görüntüle 1522519
Kızlaaaarrr!!! Hepinizin Anneler Günü kutlu olsunnnn.İlk anneler günüm çok heyecanlıyım :)Aslında hala anne değilim ama yakın bi adayım inşallah:) Hepimizzzz :)
Tesekkurler canimm seninde anneler günün kutlu olsun. Henüz bende anne degilim ama adayım :)
Annelerinizin ve sizlerin anneler günü kutlu olsun :)
Bide uykum gelse süper olacak :)
kızlar sağolun sizlerinde anneler gününüz kutlu olsun allah hayırlısıyla sağlıkla mutlu huzurlu günlerde nicelerne kavuştursun..Günaydınnnnn dünyanın en guzel anneleriii...İlk anneler günümüzzz kutlu olsunnn,bebeklerimizi koklamayı allah nasip etsin saglıklaaa,,Hepinize kocamannnn öpücüklerrr...
canım şuan nasılın??? eğer geçmediyse bi doktora gitKızlar günaydın, sabah karın ağrısıyla uyandım hani adet dönemindeki ağrıya benziyor.. Boğazımda şişmiş Ihlamur yaptım içiyorum battaniyenin içinde oturuyorum.. Eşim de yok evde ciddi bir ağrı mı acaba bu? Dr a gitmem gerekirmi? Adet Sancısı gibi birşeybi akıl verirseniz sevinirim..
Cnm yapildiysa kullan kesin bndede var eksikliklk hic gunes gormuyorumki.magnorm varya onu iciyorum decavit vegaferon bide.ya nnm doktr guven.verse icicem guven vermiyoki icemiyorum bebege bisey olcak diye.bide canim devlet hastanesi yapmiyomus sen nerde baktrdin d vitamiinineCnm günaydın.bende kemik ağrıları olduğu için d vitamini testi yapıldı orada eksiklik çıkmıştıdiger kullandığın ilaç ne?
canım bende oldu o çizgi..
Guzelmis canim icine ne koyuyorsunuzCanim bi arkadasimin fotograf atmisti fikir olsun diye bende onu begendim. Ona benzer bir sey olacak. Eki Görüntüle 1522573
Cok cici olmuslar emeginize saglik :)Merhaba ben ağustos annesi sizi de takip ediyorum ara da ben yaptım eşim le kavanoz daha bitmediler ama paylasym sizinle fikir olur belki :)Eki Görüntüle 1522516 Eki Görüntüle 1522518 Eki Görüntüle 1522519
Gecmis olsun canim simdi nasilsin ? Bende sabah adet agrisina benzer bi agriyla uyandim cok sıkışmışım tuvalete gittim ki ishal olmusum iki gundur boleyim belim de agriyor ciddi birsey degildir umarimKızlar günaydın, sabah karın ağrısıyla uyandım hani adet dönemindeki ağrıya benziyor.. Boğazımda şişmiş Ihlamur yaptım içiyorum battaniyenin içinde oturuyorum.. Eşim de yok evde ciddi bir ağrı mı acaba bu? Dr a gitmem gerekirmi? Adet Sancısı gibi birşeybi akıl verirseniz sevinirim..
Evet bizimde çok yıprandı ve uzaklaştık birbirimizdençok kötü bir durum.. Peki doğumdan sonra düzelecekmi eskisi hibi olabilecekmiyiz? Haftaya yıldönümümüz diye bir video yapayım dedim Eski fotolarımızdan okadar güzel günler geçirmişizki sanki onlar biz değiliz.. Umarım en kısa zamanda herşey düzelir, başka kimseye anlatamadığım için size yazıyorum, Başınızı ağrıttım valla kusura bakmayın..
Kızlar günaydın, sabah karın ağrısıyla uyandım hani adet dönemindeki ağrıya benziyor.. Boğazımda şişmiş Ihlamur yaptım içiyorum battaniyenin içinde oturuyorum.. Eşim de yok evde ciddi bir ağrı mı acaba bu? Dr a gitmem gerekirmi? Adet Sancısı gibi birşeybi akıl verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?