2015 Temmuz Anneleri

Günaydınnnnn dünyanın en guzel anneleriii...İlk anneler günümüzzz kutlu olsunnn,bebeklerimizi koklamayı allah nasip etsin saglıklaaa,,Hepinize kocamannnn öpücüklerrr...
Günaydınn... Seninde anneler günün kutlu olsun.nice mutlu anneler günlerine Allah anneanne/babaanne olduğumuz günleride göstersin

Cnm günaydın.bende kemik ağrıları olduğu için d vitamini testi yapıldı orada eksiklik çıkmıştıdiger kullandığın ilaç ne?

Kızlar günaydın, sabah karın ağrısıyla uyandım hani adet dönemindeki ağrıya benziyor.. Boğazımda şişmiş Ihlamur yaptım içiyorum battaniyenin içinde oturuyorum.. Eşim de yok evde ciddi bir ağrı mı acaba bu? Dr a gitmem gerekirmi? Adet Sancısı gibi birşey bi akıl verirseniz sevinirim..

Doğum sancılarını bazı kadınlar adet sancısı gibi tanımlıyorlarmış bence devam ederse gitmekte yarar var.

Merhaba ben ağustos annesi sizi de takip ediyorum ara da ben yaptım eşim le kavanoz daha bitmediler ama paylasym sizinle fikir olur belki :)Eki Görüntüle 1522516 Eki Görüntüle 1522518 Eki Görüntüle 1522519
çok güzel olmuş ellerinesağlık..
Kızlaaaarrr!!! Hepinizin Anneler Günü kutlu olsunnnn.İlk anneler günüm çok heyecanlıyım :)Aslında hala anne değilim ama yakın bi adayım inşallah:) Hepimizzzz :)

Tesekkurler canimm seninde anneler günün kutlu olsun. Henüz bende anne degilim ama adayım :)

Annelerinizin ve sizlerin anneler günü kutlu olsun :)

Bide uykum gelse süper olacak :)

Günaydınnnnn dünyanın en guzel anneleriii...İlk anneler günümüzzz kutlu olsunnn,bebeklerimizi koklamayı allah nasip etsin saglıklaaa,,Hepinize kocamannnn öpücüklerrr...
kızlar sağolun sizlerinde anneler gününüz kutlu olsun allah hayırlısıyla sağlıkla mutlu huzurlu günlerde nicelerne kavuştursun..
canım şuan nasılın??? eğer geçmediyse bi doktora git

Cnm günaydın.bende kemik ağrıları olduğu için d vitamini testi yapıldı orada eksiklik çıkmıştıdiger kullandığın ilaç ne?
Cnm yapildiysa kullan kesin bndede var eksikliklk hic gunes gormuyorumki.magnorm varya onu iciyorum decavit vegaferon bide.ya nnm doktr guven.verse icicem guven vermiyoki icemiyorum bebege bisey olcak diye.bide canim devlet hastanesi yapmiyomus sen nerde baktrdin d vitamiinine

Gecmis olsun canim simdi nasilsin ? Bende sabah adet agrisina benzer bi agriyla uyandim cok sıkışmışım tuvalete gittim ki ishal olmusum iki gundur boleyim belim de agriyor ciddi birsey degildir umarim

canım sıkma canını doğumdan sonra herşey yavaş yavaş eski haline dönücek .ama hemen döner diye bekleme senin logusalık dönemin ar o zaman daha hassas olucaksın kilo aldın agrın sancın derken bebekle alışman bu pskolojk olarak zor geçirceğin bi dönem kendini yıpratma dinlenmeye calış . anne oldugun için o dönemde annelik duyguarı aha agır basıcaktır . ama bi kaç ay sonra sen ruhen bedenen toplanıcaksın sabırlı ol . dün arkadaşım ile konuştum onunda 3 aylık bebeği var piskolojim çok bzuk kioluyum diye aglıyodu . eşin belki destek olur belki olmaz bilemiyorum ama güçlü ol herşey zamanla düzelicek kendini üzme bol bol dinlen aman eşimin gömleği pantolonu diye yıpratma bebekle beraber uyu bol sıvı tüket . bu sefer sütün kesilirse hem bebeğine üzülürsün hemde eşinle olan probleme .

olabilir canım sabah bende karın agrısı ile uyandım özellikle bebek büyüdükçe kabızlık problmi artıyo ve bagırsaklar tam görev yapamıyor. sen bence gece ağladın ondan şişti boğazın bende ağlayınca şişiyoo hava güzel çık birazz gez hava al . at üzerinden kasveti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…