2015 Temmuz Anneleri

kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun...bi şey soracağım size.son zamanlarda bende beyazımsı sarımtırak akıntı çoğaldı sizde de böyle bi durum var mı?doktor kontrolüme daha 2 hafta var.

Canım iki üç saat çektim ağrıyı dinlendim Allahtan geçti. Bugünde kayınvalidemi Aradım anneler günü için, ona da oğlunun yaptıklarını anlattım içim rahatladı. Napıyım kendi aileme bişey söyleyemiyorum en azından annesine söyledim. O da bana hak verdi sağolsun, erkekler bencil diyo ne desin. Neyse bem en azından içimdekileri attım. Şu an biraz daha iyiyim sağolun. En ufak bi sıkıntımda ilk aklıma buraya yazmak geliyor, Allah Razı olsun hepinizden iyiki varsınız.

Gecmis olsun canim simdi nasilsin ? Bende sabah adet agrisina benzer bi agriyla uyandim cok sıkışmışım tuvalete gittim ki ishal olmusum iki gundur boleyim belim de agriyor ciddi birsey degildir umarim
Canım ben battaniyenin altından birkaç saat çıkmadan dinlendim, Ihlamur galan içtim. Sanırım üşütmüşüm, umarım sen de düzelirsin geçmiş olsun.

hayatta en güzel şey paylaşmaktır. o yüzden boşver evdesin yapılcak o kadar güzel şey varkii . alışveriş yap bebeğinin odasını hazırla gezz. bak ben işteyim ve hiçbirşey yapamıyorum yapmam gereken çok iş var ama çalışıyorum arkadaşım şehir dışından geldi ona zaman ayıramadım . bide altan alma içinde tutma zaten ne o öle içinde durcagına dışında dursun . ben kızımda hep susuyodum şimdi . susturabilene aşk olsun eşim diyoki maşallah kmseyede laf vermiyon ağzına tıkıveriyosun lafı ne oldu sana diyoo . dedim kendimi bebeğimi neden üziyim ki nlar üzülsün . sabah oda bana bişey dedi pişman oldu tabiibide müzik aç çok iyi geliyoo . yoksa ali kıran baş kesen oldum burdaa .

şu ara herkez kaçıyo benden

Çook doğru söyledin canım biraz da biz bencil olalım dini ama, içinizde kalacağı a azcık da onların içinde kalsın. Evet yapacak çok iş var ama yapmak için moral yoktu. Ama şimdi kesinlikle daha iyi hissediyorum, şükür.. Azcık yerimden kalkayım da işleri bi düzene sokayım bari, sana da kolay gelsin canım ya pazar pazar ne çalışmasıymış

Canm aynisi iki gundr bendede olyr sonra gecyr ama nedendr bilmyrm

Kizlar selamlar nslsnz ? Hepmzn anneler gunu kutlu olsn.esim aramadi bile anneler gunu icin annesi babasi ile beraber annenesine gitmslr ben aradm hic kutlamadi bile ve gece saat 23 te falan gelrm dio acayip sinrlndm eve gec ennenlerde rahat edemSn dio bide bana gecmycm dedm tripli knstm anlamstr esimn bana ihtyci olur die duaunce sidir ailem.burda ya tamm hersey off ruhum daraldi valla bide benmle ayni zamnda dogrck annemin komsusu vardi erken dogm yapti iyicie gerildm hersey ustuste

Hic telas yapma aynisi bwndede var.cuma gunu doktora sordum normal bir durum dedi.

kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun...bi şey soracağım size.son zamanlarda bende beyazımsı sarımtırak akıntı çoğaldı sizde de böyle bi durum var mı?doktor kontrolüme daha 2 hafta var.
Var canım çok koyu ve koku yoksa sorun değil diye biliyorum...

Canim skma canini.erkeklerin hepsi ayni bnmkide mac izlemeye gidiyo yemk yapcam ewde bisey kalmadi dedim bn disarda yerim diyo bn ne yicem dedim sende yeme diyo.sinir etti beni.arkadadlari ariyo.nrde bulusucklr onlari acar konusur bize gelince odun.bnde dedom defol arladaslarin baksin sana guluyo iyice sinir etti bni.

Iyi pazarlar anneler gününüzde kutlu olsun.
Topikçe koca kavgası var
Aman Kızlar boşverin bugün olmazsa yarın güzel günler hep var şartlandırmayın olan size oluyo onlar hayatlarına devam ediyorlar gayet normal.
Bende temizliğe devam ediyom üst kat kalmıştı sabahtan beri yata kalka bitmiyo iş

inanki şuan birinin bogazını sıkacak kadar sinirliyim hem pazar çalışıyorum hem hamileim hem bu salak kadın milettinin kaprisini çekiyorum (kusura bakmayın kadın milletti dedim ama ) kocasının parası ile kasılan kadınlarla uğraşmak kolay değil. iyiki bir ev aldlar burnumdan geldi yaaa.

Kolay gelsin Allah sabır versin canım. Benim eşimde inşaat işiyle uğraşıyor, evi alsalar bi dert almasalar ayrıdır dert gerçekten..

Ahh ah canım aynı dertler hep benim koca malum gezmelerde bari telefonda kutlasın diye bekledim ama nerdeeee.. Onun dışında herkes kutladı bi o üstüne uğramıyor .. Geceye anca gelir eve de, artık ne desem boş ya valla ben annesine şikayet ettim artık da içim biraz rahatladı.. Beni de babam akşam Yemeğe götürecek Allahtan ailemiz bizi düşünüyor , Allah Başımızdan eksik etmesin.. Sen de canını Sıkma boşver herkesin BAŞINDA var aynısından

aman canım boşver sende babalar gününü kutlamazsın hiç aramadı mı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…