- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.921
Aynen canm ailemz herseymz sende uzulme gecicek bunlar birazda duygusalz.sanrm.iyice beklntler artyr olmyncada sinirler.Ahh ah canım aynı dertler hepbenim koca malum gezmelerde bari telefonda kutlasın diye bekledim ama nerdeeee.. Onun dışında herkes kutladı bi o üstüne uğramıyor .. Geceye anca gelir eve de, artık ne desem boş ya valla ben annesine şikayet ettim artık da içim biraz rahatladı.. Beni de babam akşam Yemeğe götürecek Allahtan ailemiz bizi düşünüyor , Allah Başımızdan eksik etmesin.. Sen de canını Sıkma boşver herkesin BAŞINDA var aynısından
Birimiz abad olduk çok şükür :)) ne mutlu Allah bozmasınGunaydin herkese!!!! Hepinizin anneler gununu kutluyorum:) ben gune kizim ve esimin cicekleri ve hediyeleri ile basladim, bugun beni kralice ilan ettiler elimi soguk
Sudan sicak suya sokturmuyorlar:) cok mutlu ve guzel bir gun. Allah isteyen herkese anne olmayi nasip etsin!
Ben doktoruma sordum son haftaya kadar dönebilir dedi. Ayrıca daha çok döner düzelir yine döner dedi. Bi arkadaşımında dönmüştü geri düzelmiş demekki doktorun dediği gibi son ana kadar belli olmaz.kızlar öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun. Bazı forumlarda bebeğim dogum pozisyonuna geçti bası aşağı döndü yazmışlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mi. Bu haftalarda dönmesi gerekiyor mu
Sagol canim:) vallahi hosuma gitti aliskanlik yapabilir bu kralicelik yalniz:):)Birimiz abad olduk çok şükür :)) ne mutlu Allah bozmasın
Cnm bnm iki. Hafta once kafadi asagidaydi mubarek.icerde takla atiyo sanirim :) fildir fildir degisiyo sanirim surekli. Talniz bnmki kasiklarimi ciziyo sanki boyle oluuomu sizde de :)kızlar öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun. Bazı forumlarda bebeğim dogum pozisyonuna geçti bası aşağı döndü yazmışlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mi. Bu haftalarda dönmesi gerekiyor mu
O çizme olayını kasıkta değilde karnımda hissediyorum ben.Cnm bnm iki. Hafta once kafadi asagidaydi mubarek.icerde takla atiyo sanirim :) fildir fildir degisiyo sanirim surekli. Talniz bnmki kasiklarimi ciziyo sanki boyle oluuomu sizde de :)
2 haftadir cok hareketli benim ki. Artik daha güclü tekmeler atiyor. Dönüslerini hissediyorum. Yarin doktor kontrolüm var bakalim ne alemde yaramaz oglusum :)Cnm bnm iki. Hafta once kafadi asagidaydi mubarek.icerde takla atiyo sanirim :) fildir fildir degisiyo sanirim surekli. Talniz bnmki kasiklarimi ciziyo sanki boyle oluuomu sizde de :)
Cikmaz artik. Kuzenim de 3. Ye hamile. Hepsi asagidaydi diyor.Kizlar bnm.karnim sanki asagi dogru buyuyor :) bebek gobek degiligimden yukari cikmadi cikarmi bndan sonra hep harehetleri kasigimdA Pek yukarda hissetmiyorum
Bnde gec hissettim.tam hissettim :)2 haftadir cok hareketli benim ki. Artik daha güclü tekmeler atiyor. Dönüslerini hissediyorum. Yarin doktor kontrolüm var bakalim ne alemde yaramaz oglusum :)
Doktorada sorcam ne dicek.asagi uzarmi boyle acayip duruyo hemde agri oluyo sanirim baski.yapiyo.capraz vuruyo bide sol kasiktan tekme yerken ayni anda karnimin saginada bisey inddiriyo :)Cikmaz artik. Kuzenim de 3. Ye hamile. Hepsi asagidaydi diyor.
Avantaji büyüdükca kaburgalarina baski yapmaz. Nefesini kesmez. Kuzenim hic de sikayetci degildi bu durumdan:)Doktorada sorcam ne dicek.asagi uzarmi boyle acayip duruyo hemde agri oluyo sanirim baski.yapiyo.capraz vuruyo bide sol kasiktan tekme yerken ayni anda karnimin saginada bisey inddiriyo :)
Bende bi soru sorcam. Eskiden tekmelerdi şimdi bi yerde sanki direniyo bebiş. Böyle itiyo gibi ve çekilmezse canım acıyo. Birde alttan vajinama iğne gibi bir şey batıyo sanki son 4-5 gündür çok oluyo. Aranızda bunları yaşayan var mı normal mi acaba?
Bnde bilmiyorumya ilk olunca.zaten.burnu tikaniyo bide nefesim.kesilirse olurum :)Avantaji büyüdükca kaburgalarina baski yapmaz. Nefesini kesmez. Kuzenim hic de sikayetci degildi bu durumdan:)
Aynen benimde asagiya dirio arada kendini canim aciyor.3 gundurde kaburgama taktiBende bi soru sorcam. Eskiden tekmelerdi şimdi bi yerde sanki direniyo bebiş. Böyle itiyo gibi ve çekilmezse canım acıyo. Birde alttan vajinama iğne gibi bir şey batıyo sanki son 4-5 gündür çok oluyo. Aranızda bunları yaşayan var mı normal mi acaba?
Bazen diyorum ki sancım gelse ayırt edemem heralde. Heran bir ağrı sancı oluyo çünküBenimde altta yanma baskı oluyor arada karnımda taş gibi oluyor doktoruma sordugumda normal hep doğuma hazırlık kasılmaları onlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?