- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.941
Evet benim sağ kaburgam yeni favorisi. Sağlıklı olsunlarda dayanıcaz acıya sızıya. Tek derdim normal mi acabaAynen benimde asagiya dirio arada kendini canim aciyor.3 gundurde kaburgama takti
İyi akşamlar kızlaarhepimizin anneler günü kutlu olsuun haftasonu giremedim sayfalaaar birikmiş bi ara okuycam artık :)) biz de eşimle hem anneler gnü hem haftasonu diye biyerlere kaçtık . İyi geldi baya bana da :)) son iki kişilik gezmelerimizin tadını çıkarıyoruz ama eminim 3kişi olunca herşeyy daha güzel olucak :)) umarım herkes iyidir , artık sonlara yaklaşıyoruz. Günler geçmek bilmio sanki . Benim hala bebek çantası sıkıntım var :))) e bebekte okiedog larda indrim var. Alan var mı ? Hangi modeli daha kullanışlı acaba ? Bakmadığım marka model kalmadı heralde. Bazen diyorum ben kullanmam bunları normal çanta kullanırım.bazen de ya gerekli olursa, normal çantada herşey karışır mı diyorum. Kararsızım
Aynen benimde sag kaburgam.cuma kontrole gittim doktor bebis donmuş dedi.yani normalmis.ayaklarini depiyo kaburgaya .olsun dediğin gibi saglikli olsunlar da dayanirizcicisko post: 40899390 .!.:Evet benim sağ kaburgam yeni favorisi. Sağlıklı olsunlarda dayanıcaz acıya sızıya. Tek derdim normal mi acaba
Çanta konusunda aynıyız ya bende en iyisi adidas veya nikedan bişey alıcam sanırım
İyi akşamlar kızlaarhepimizin anneler günü kutlu olsuun haftasonu giremedim sayfalaaar birikmiş bi ara okuycam artık :)) biz de eşimle hem anneler gnü hem haftasonu diye biyerlere kaçtık . İyi geldi baya bana da :)) son iki kişilik gezmelerimizin tadını çıkarıyoruz ama eminim 3kişi olunca herşeyy daha güzel olucak :)) umarım herkes iyidir , artık sonlara yaklaşıyoruz. Günler geçmek bilmio sanki . Benim hala bebek çantası sıkıntım var :))) e bebekte okiedog larda indrim var. Alan var mı ? Hangi modeli daha kullanışlı acaba ? Bakmadığım marka model kalmadı heralde. Bazen diyorum ben kullanmam bunları normal çanta kullanırım.bazen de ya gerekli olursa, normal çantada herşey karışır mı diyorum. Kararsızım
Ayynen benim de öyleKizlar bnm.karnim sanki asagi dogru buyuyor :) bebek gobek degiligimden yukari cikmadi cikarmi bndan sonra hep harehetleri kasigimdA Pek yukarda hissetmiyorum
Bende bakindim AMA cevap yazamadim bgn... Tum gun disardaydik once kayinvalide, sonra annem gezindik... yorulmusum, simdi yattim uyuycam... Sabah is var((
Bebek cantasini Lassig aldim canim ben, fikir olur belki... Bana cok şık geldi
Eki Görüntüle 1523083
Olumsuz bisey olsa zaten hemen soylerler o yuzden sknti yoktr insallh canimAyynen benim de öyle
Umarim normaldir zaten dr da bişey demedi olumsuz
Canim çok geçmiş olsun inşaallah zamanında ddoğarlar doğru diyorsun aslında kasılmaları fazla kucumsememek gerkMerhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
bi süredir kasılmalarım artmıştı ve sürekli tuvalete gidiyodum.ama son aylarda bunların olabileceğüni büldiğim için önemsemedim. Sonra geçn salı günü o kadar sık kasıldım ki ertesi gün doktora gittim anlattım durumu. Nst ye gönerdi beni. Sancı hiç çıkmadı. Eve gönderdi beni cuma da sezeryan için tahlil yapmaya çağırdı. Perşembe kasılmalar aynen devam etti ama ben önemsemedim.cuma tahlill verdim eve geldim. Hem kasık hem bel ağrısı birden. Uzandım geçsin diye. Bir saatten uzun bi süre geçmedi. Bişey yok ama yine de gideyim diye acile. Gittim. Nst ye bağladılar ve hemen bi kağıt imzalattılar kendilerinin yeni doğan initesinin benim bebeklerim için yetersiz olduğuna ve ordan çıkışta direk tam teşekküllü bi hastaneye gideceğimize dair.kaybedecek 1 dakikanız bile yok dedi doktor. Eve bile uğramadan burdan direk gidin dedi. Ben cumadan beri hastanedeyim. Sancıyı nispeten durdurdular ama bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. Onun için 24 saat nst ye bağlıyım.
demem o ki kasılma ve ağrıları hafife almayın erkenden gidin doktora. Varsın bişey çıkmasın. Tersi olmasından iyidir. Benim sancılarım kadar hafifti ki az kalsın hastaneye gitmicektim.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Canım netten mi aldın ? Gerçekten çok şıkmış , güle güle kullan :)) günlük çanta olarak da kullanılabilcek gibi duruo . Büyük mü baya
Merhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
bi süredir kasılmalarım artmıştı ve sürekli tuvalete gidiyodum.ama son aylarda bunların olabileceğüni büldiğim için önemsemedim. Sonra geçn salı günü o kadar sık kasıldım ki ertesi gün doktora gittim anlattım durumu. Nst ye gönerdi beni. Sancı hiç çıkmadı. Eve gönderdi beni cuma da sezeryan için tahlil yapmaya çağırdı. Perşembe kasılmalar aynen devam etti ama ben önemsemedim.cuma tahlill verdim eve geldim. Hem kasık hem bel ağrısı birden. Uzandım geçsin diye. Bir saatten uzun bi süre geçmedi. Bişey yok ama yine de gideyim diye acile. Gittim. Nst ye bağladılar ve hemen bi kağıt imzalattılar kendilerinin yeni doğan initesinin benim bebeklerim için yetersiz olduğuna ve ordan çıkışta direk tam teşekküllü bi hastaneye gideceğimize dair.kaybedecek 1 dakikanız bile yok dedi doktor. Eve bile uğramadan burdan direk gidin dedi. Ben cumadan beri hastanedeyim. Sancıyı nispeten durdurdular ama bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. Onun için 24 saat nst ye bağlıyım.
demem o ki kasılma ve ağrıları hafife almayın erkenden gidin doktora. Varsın bişey çıkmasın. Tersi olmasından iyidir. Benim sancılarım kadar hafifti ki az kalsın hastaneye gitmicektim.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin canım ya Allah yardımcın olsun. Paylaştığın için çok sağol.Merhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
Guzelmis canim icine ne koyuyorsunuz
Merhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?