2015 Temmuz Anneleri

Günaydin arkadaslar, kizlarimi okula yolladim, ayaklari uzatmis keyif yapiyorum:).Bugün ayagimin elimin sisi daha az gibi, en azindan uyusma yok.Haftasonu pek dinlenemedim insallah ondandir sadece yoksa daha cok erken....
Iyi bir hafta olur insallah hepimiz icin....
Gecmis olsun canim, seninkiler ikiz miydi?Allah yardimciniz olsun, birazcik daha dayansa kuzucuklar ne güzel olur.Aman ha acele edip hastaneden cikma, sag salim alalim insallah yavrularimizi kucagimiza...Dualarim sizinle...
Benim de bikac gündür batma gibi bi his oluyor, cok önemsemiyordum ama böyle seyleri okuyunca tirsiyorum ben de((....

Regl olacakmışım gibi sancılar var ben de ilk hamileliğim doğum sancısı nasıl bir şey anlayamıyorum adet sancısına mı benziyor acaba
Öyle sancılar oluyo doğum Sancısı belden karnına yayılır ve baldırlarına doğru Sancı gelir Sürer ve durur geçti sanarsın düzenli aralıklarla tekrar gelir. Bazen tuvaletin var gibide olabiliyor. Şüphe duyduğun bi durumda doktoruna git canım

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım...bende de 1ay önce ciddi derecede erken doğum tehlikesi vardı rahimde kısalma vr açıklık vardı 3gün hastanede yattım serumlarla falan çok şükür düzeldşm birde moral çok önemli gerçekten kötü düşünmeyelim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

canım bende bugun iş çıkısı nyıkıycam makınaya mı atıyosunuz yoksa eldemı nasıl yıkadın ben bebek deterjanı alıcam ama sen nasıl yıkadın
makinada canım 40 derecede ama dikkat et renk atanlar olabiliyor.biraz sudamı bekletmelı bilmiyorum benim bir patik vardı kırmızı kulaklı o renk atmış bikaç şeyi az boyadı allahtan önemsiz yerlerde görünmüyor.dalan matik kullandım 5 tl civilde var ben bizim marketten aldım.doğal bebekler için

canım senle aynıyız gunduz calıyorum gecede su ıcıp wc ye gıtmekden kızımın tekmelerınden uyuyamıyorum ama az kaldı kacıncı haftana kadar calısıcaksın
ay sonu ayrılıyorum canım 32 bitince tam denk geldi.dr ayın 29 gel rapor vercem dedi.havalar ısındı zor oluyor uzatmaya gerek yok evde dinlenmek istiyorum

Cnm cok gecmis olsun.insallh hersey yoluna girer bebislerimiz zamanindan.once gelmez

Günaydın şekerler
Küçük kızımla kahvaltı yapıyoruz. Dün çok yoruldum bugün ful yatıcam inş :)) temizliğim bitti tek dolap içleri düzenlenicek birde Halılar yıkamaya verilecek nasıl huzurlu oluyo insan temizlik bitince.
Yarına randevu alabilirsem Oğlumu görmeye gidicem bakalım ne durumda. Sancılarımda oluyo arada. Artık sona doğru yaklaşıyoruz

Günaydın canım oh Allah bozmasın keyfini
Su içmeye dikkat ediyormusun? Yorgunluktanda oluyo benim 2. Kızda çok uyuşma oluyodu şişlik yoktuda direk magnezyum vermişti düzelmişti.
Sormaya bende tırsıyom çok erken doğum Vakası var artık günümüzün Şartları ağır değil ki bunların sebebi ney kimbilir yediğimiz içtiğimiz mi? Zamanında kucaklayalım inş

bunuda beğenmiştim canım güle güle kullan. benimki de Lassig. yandan takma sapı yok bi ona sinir oluyorum.
arabaya takılıyor ama.

canım çok geçmiş olsun..inşallah geçer gider bebeklerini zamanında alırsın kucağına..

merhaba hanımlar benim allahıma bin şükür hiç bi sıkıntım yok..Bu aya kadar 7 kilo aldm fazla yememe rahmen almıyormm masallah :)
Dört gözle sabırla bebeğimizi bekliyorz ama daha kıyafetten hariç hiç bişey almadık park yatak ve bebek arabası alıcaz inşlh şurda ne kaldı ki :) sizin önerebileceğinz tavsiye edeceğiniz marka varmı kalitelı ve kullanışlı bişey almak istiyorum
yorumlarınızı bekliyyormm hanımlar.. Allah hepimizin yavrularnı kucağına almayı nasip etsinn

Ooo süpersin maşallah ben daha hiç iş yapmadımgerçi 2 ayım var annemler yakın onlara güveniyorum şimdilik bakalım
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın güzel bi hafta olsun hepimiz için güzel haberler alalım
Günaydın kızlar bencede çok güzel bir hafta geçirelim inşallah hep birlikte bugün itibariyle 28 haftayı bitirdik oğluşumla :)

bunuda beğenmiştim canım güle güle kullan. benimki de Lassig. yandan takma sapı yok bi ona sinir oluyorum.
arabaya takılıyor ama.

Teşekkür ederim canım, bende hem arabaya rahat takılsın hem de arabasız çıktığımızda da rahat kullanılsın diye baya araştırdım... Bu modeli tasarım olarak beğendim, arabamıda Joker'den almıştım, orada arabaya takıp denedip fln... Şİmdi hastaneyede bebek çantası olarak bunu götürücem...

Güveneceğim biri olsa inan bende yapmazdım :)) ağırlaşırsam hiç yapamam.kadın tutayım dedim 200 istedi okadar veremem şuan yavaş yavaş yaptım.
Büyüyoruz bizde 33. Haftayı bitirdik 34 e başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…