- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.961
Gecmis olsun canim, seninkiler ikiz miydi?Allah yardimciniz olsun, birazcik daha dayansa kuzucuklar ne güzel olur.Aman ha acele edip hastaneden cikma, sag salim alalim insallah yavrularimizi kucagimiza...Dualarim sizinle...Merhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
bi süredir kasılmalarım artmıştı ve sürekli tuvalete gidiyodum.ama son aylarda bunların olabileceğüni büldiğim için önemsemedim. Sonra geçn salı günü o kadar sık kasıldım ki ertesi gün doktora gittim anlattım durumu. Nst ye gönerdi beni. Sancı hiç çıkmadı. Eve gönderdi beni cuma da sezeryan için tahlil yapmaya çağırdı. Perşembe kasılmalar aynen devam etti ama ben önemsemedim.cuma tahlill verdim eve geldim. Hem kasık hem bel ağrısı birden. Uzandım geçsin diye. Bir saatten uzun bi süre geçmedi. Bişey yok ama yine de gideyim diye acile. Gittim. Nst ye bağladılar ve hemen bi kağıt imzalattılar kendilerinin yeni doğan initesinin benim bebeklerim için yetersiz olduğuna ve ordan çıkışta direk tam teşekküllü bi hastaneye gideceğimize dair.kaybedecek 1 dakikanız bile yok dedi doktor. Eve bile uğramadan burdan direk gidin dedi. Ben cumadan beri hastanedeyim. Sancıyı nispeten durdurdular ama bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. Onun için 24 saat nst ye bağlıyım.
demem o ki kasılma ve ağrıları hafife almayın erkenden gidin doktora. Varsın bişey çıkmasın. Tersi olmasından iyidir. Benim sancılarım kadar hafifti ki az kalsın hastaneye gitmicektim.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Öyle sancılar oluyo doğum Sancısı belden karnına yayılır ve baldırlarına doğru Sancı gelir Sürer ve durur geçti sanarsın düzenli aralıklarla tekrar gelir. Bazen tuvaletin var gibide olabiliyor. Şüphe duyduğun bi durumda doktoruna git canımRegl olacakmışım gibi sancılar var ben de ilk hamileliğim doğum sancısı nasıl bir şey anlayamıyorum adet sancısına mı benziyor acaba
makinada canım 40 derecede ama dikkat et renk atanlar olabiliyor.biraz sudamı bekletmelı bilmiyorum benim bir patik vardı kırmızı kulaklı o renk atmış bikaç şeyi az boyadı allahtan önemsiz yerlerde görünmüyor.dalan matik kullandım 5 tl civilde var ben bizim marketten aldım.doğal bebekler içincanım bende bugun iş çıkısı nyıkıycam makınaya mı atıyosunuz yoksa eldemı nasıl yıkadın ben bebek deterjanı alıcam ama sen nasıl yıkadın
ay sonu ayrılıyorum canım 32 bitince tam denk geldi.dr ayın 29 gel rapor vercem dedi.havalar ısındı zor oluyor uzatmaya gerek yok evde dinlenmek istiyorumcanım senle aynıyız gunduz calıyorum gecede su ıcıp wc ye gıtmekden kızımın tekmelerınden uyuyamıyorum ama az kaldı kacıncı haftana kadar calısıcaksın
Cnm cok gecmis olsun.insallh hersey yoluna girer bebislerimiz zamanindan.once gelmezMerhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
bi süredir kasılmalarım artmıştı ve sürekli tuvalete gidiyodum.ama son aylarda bunların olabileceğüni büldiğim için önemsemedim. Sonra geçn salı günü o kadar sık kasıldım ki ertesi gün doktora gittim anlattım durumu. Nst ye gönerdi beni. Sancı hiç çıkmadı. Eve gönderdi beni cuma da sezeryan için tahlil yapmaya çağırdı. Perşembe kasılmalar aynen devam etti ama ben önemsemedim.cuma tahlill verdim eve geldim. Hem kasık hem bel ağrısı birden. Uzandım geçsin diye. Bir saatten uzun bi süre geçmedi. Bişey yok ama yine de gideyim diye acile. Gittim. Nst ye bağladılar ve hemen bi kağıt imzalattılar kendilerinin yeni doğan initesinin benim bebeklerim için yetersiz olduğuna ve ordan çıkışta direk tam teşekküllü bi hastaneye gideceğimize dair.kaybedecek 1 dakikanız bile yok dedi doktor. Eve bile uğramadan burdan direk gidin dedi. Ben cumadan beri hastanedeyim. Sancıyı nispeten durdurdular ama bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. Onun için 24 saat nst ye bağlıyım.
demem o ki kasılma ve ağrıları hafife almayın erkenden gidin doktora. Varsın bişey çıkmasın. Tersi olmasından iyidir. Benim sancılarım kadar hafifti ki az kalsın hastaneye gitmicektim.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Günaydın canım oh Allah bozmasın keyfiniGünaydin arkadaslar, kizlarimi okula yolladim, ayaklari uzatmis keyif yapiyorum:).Bugün ayagimin elimin sisi daha az gibi, en azindan uyusma yok.Haftasonu pek dinlenemedim insallah ondandir sadece yoksa daha cok erken....
Iyi bir hafta olur insallah hepimiz icin....
Gecmis olsun canim, seninkiler ikiz miydi?Allah yardimciniz olsun, birazcik daha dayansa kuzucuklar ne güzel olur.Aman ha acele edip hastaneden cikma, sag salim alalim insallah yavrularimizi kucagimiza...Dualarim sizinle...
Benim de bikac gündür batma gibi bi his oluyor, cok önemsemiyordum ama böyle seyleri okuyunca tirsiyorum ben de((....
teşekürler canımm sana daaaGünaydın kızlar, tüm işlerin yetiştiği, bizi çok yormayan bir hafta olsun
bunuda beğenmiştim canım güle güle kullan. benimki de Lassig. yandan takma sapı yok bi ona sinir oluyorum.Bende bakindim AMA cevap yazamadim bgn... Tum gun disardaydik once kayinvalide, sonra annem gezindik... yorulmusum, simdi yattim uyuycam... Sabah is var((
Bebek cantasini Lassig aldim canim ben, fikir olur belki... Bana cok şık geldi
Eki Görüntüle 1523083
Merhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
Ooo süpersin maşallah ben daha hiç iş yapmadımgerçi 2 ayım var annemler yakın onlara güveniyorum şimdilik bakalımGünaydın şekerlerKüçük kızımla kahvaltı yapıyoruz. Dün çok yoruldum bugün ful yatıcam inş :)) temizliğim bitti tek dolap içleri düzenlenicek birde Halılar yıkamaya verilecek nasıl huzurlu oluyo insan temizlik bitince. Yarına randevu alabilirsem Oğlumu görmeye gidicem bakalım ne durumda. Sancılarımda oluyo arada. Artık sona doğru yaklaşıyoruz
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Günaydın kızlar bencede çok güzel bir hafta geçirelim inşallah hep birlikte bugün itibariyle 28 haftayı bitirdik oğluşumla :)günaydıngüzel bi hafta olsun hepimiz için güzel haberler alalım
bunuda beğenmiştim canım güle güle kullan. benimki de Lassig. yandan takma sapı yok bi ona sinir oluyorum.
arabaya takılıyor ama.
Güveneceğim biri olsa inan bende yapmazdım :)) ağırlaşırsam hiç yapamam.kadın tutayım dedim 200 istedi okadar veremem şuan yavaş yavaş yaptım.Ooo süpersin maşallah ben daha hiç iş yapmadımgerçi 2 ayım var annemler yakın onlara güveniyorum şimdilik bakalım
Günaydın kızlar bencede çok güzel bir hafta geçirelim inşallah hep birlikte bugün itibariyle 28 haftayı bitirdik oğluşumla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?