2015 Temmuz Anneleri

Güveneceğim biri olsa inan bende yapmazdım :)) ağırlaşırsam hiç yapamam.kadın tutayım dedim 200 istedi okadar veremem şuan yavaş yavaş yaptım.
Büyüyoruz bizde 33. Haftayı bitirdik 34 e başladık
Aynen canım az kalmış zaten senin aramızda 5 hafta varmış hayırlısıyla kavuşalım inşallah hepimiz bebişlerimize

http://www.minababykids.com/hhpcc~u~lassig-casual-tote-bakim-cantasi-dubarry

benimki bunun nar çiçeği olan yerleri lacivert bebeğim,babymall,joker mağazalarında gördüm. bu sitede de varmış.

dediğin gibi arabasız çıktığımızda da rahat olur. hem normal bayan çantasına çok benziyor.

Eklentiler

• untitled.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 70

benimki bu canım. port bebesi ana kucağına dönüşebiliyor. 4 kademeli.
bir de 1 yaşından sonra kullanabileceği oturma kısmı var. (arabaya takılı olan şuan)
ayrıca çanta ve şemsiyeside içinde(elzem değil tabi bunlar ama ekstra içindekiler)

ayrıca 7 kilo gayet iyi bence.maşallah:))
bende henüz park yatak almadım.modelde bakmadım.diğer şeyleri hazır neyseki.

Eklentiler

• araba.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 97
sağol cnm evet birmaxtan aldm orta boy olanı büyük boyu tükenmşti ama iyiki orta almşm tam oldu

cnm geçmş olsn bendede bu ara adet agrısı gibi ağrı olyr sonra geçyr ama pek önmsemyrm geçmse hemen giderm doktora

günaydın kızlar naslsnz ne var ne yok ben kendımı cok yorgn hissedyrm birde öksryrm ve artı olrak göğs uçlrm acıyor pazartsi berbat bir gün yani.

canım uyuşma bendede oluyo ellerimde ama magnezyumda kullanıyorum hala aynı

kızlar yaw kaç numara bebek bezi alcz 1 numara mı 2kg-5kg arası yazyr

Eklentiler

• premium-care-no1-yenidogan-54-adet-z.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 69
günaydın kızlar naslsnz ne var ne yok ben kendımı cok yorgn hissedyrm birde öksryrm ve artı olrak göğs uçlrm acıyor pazartsi berbat bir gün yani.
günaydın canım. ağırlaştık ya ondan yorgun hissediyorsundur canım bende senin gibiyim. yine de pozitif olalımgöğüs uçların neden acıyor acaba? bende acı yokta geçen gün bi bakaym dedim. içinden sarı bi sıvı çıktı ne ki o sende de oldu mu

canm sarı şeyden bendede var onları elleme süt yapmaya hazrlyrmş göğsler ondn olyrmş beyazlk. ama acı nedendr anlamadm sütyenm sıkyr herhalde bıraz ama ucuna dokununca acyr hiç rahat değilm işteym bide ya

birde şunlar arası fark ne ki anlamdm

Eklentiler

• 3335427798411331454.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 63
  • premium-care-no1-yenidogan-54-adet-z.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 65
ay sonu ayrılıyorum canım 32 bitince tam denk geldi.dr ayın 29 gel rapor vercem dedi.havalar ısındı zor oluyor uzatmaya gerek yok evde dinlenmek istiyorum
Ne guzel canım ya bende 37 de ayrılıcam dogumdan sonra devam edıcem o yuzden bebegımle daha cok kalmak ıstıyorum gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem bakalım

Cnm 1 numara yenidoğan aldım bende. Ama burada bir ara primanın yeşil paketini alın demişlerdi deneyimli anneler. Bende normal yeşil paketi aldım. 3-5kilo.
cnm bende öyle alym diorm ama paylaştğklrm hiç pişik yapmyrmş sende yeşilden çok alma şimdilk belkı geçş yaptrrken pişk olmasn birde bebekten bebeğe değişyr deneyp deneyp alrz artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…