- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.981
Aynen canım az kalmış zaten senin aramızda 5 hafta varmış hayırlısıyla kavuşalım inşallah hepimiz bebişlerimizeGüveneceğim biri olsa inan bende yapmazdım :)) ağırlaşırsam hiç yapamam.kadın tutayım dedim 200 istedi okadar veremem şuan yavaş yavaş yaptım.
Büyüyoruz bizde 33. Haftayı bitirdik 34 e başladık
Teşekkür ederim canım, bende hem arabaya rahat takılsın hem de arabasız çıktığımızda da rahat kullanılsın diye baya araştırdım... Bu modeli tasarım olarak beğendim, arabamıda Joker'den almıştım, orada arabaya takıp denedip fln... Şİmdi hastaneyede bebek çantası olarak bunu götürücem...
merhaba hanımlar benim allahıma bin şükür hiç bi sıkıntım yok..Bu aya kadar 7 kilo aldm fazla yememe rahmen almıyormm masallah :)
Dört gözle sabırla bebeğimizi bekliyorz ama daha kıyafetten hariç hiç bişey almadık park yatak ve bebek arabası alıcaz inşlh şurda ne kaldı ki :) sizin önerebileceğinz tavsiye edeceğiniz marka varmı kalitelı ve kullanışlı bişey almak istiyorum
yorumlarınızı bekliyyormm hanımlar.. Allah hepimizin yavrularnı kucağına almayı nasip etsinn
sağol cnm evet birmaxtan aldm orta boy olanı büyük boyu tükenmşti ama iyiki orta almşm tam oldugüzel tatlı hamile anneler günümüz kutlu mutlu olsun....bize her gün anneler günü
herkes iyidir inş..eken doğum rüski olan arkadaşım inşallah zamanında gelir bebişin..
@maya2013 benim gözbek çizgim kızımda bi olmuştu sonra da geçmedi hala da var ben onunla yaşamaya alıştım
@gizem canım bebek süsünü çok beğendim birmax dan aldın malzemeleri demi? tül hangisinden?
öpüyorum herkesi
cnm geçmş olsn bendede bu ara adet agrısı gibi ağrı olyr sonra geçyr ama pek önmsemyrm geçmse hemen giderm doktoraMerhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
bi süredir kasılmalarım artmıştı ve sürekli tuvalete gidiyodum.ama son aylarda bunların olabileceğüni büldiğim için önemsemedim. Sonra geçn salı günü o kadar sık kasıldım ki ertesi gün doktora gittim anlattım durumu. Nst ye gönerdi beni. Sancı hiç çıkmadı. Eve gönderdi beni cuma da sezeryan için tahlil yapmaya çağırdı. Perşembe kasılmalar aynen devam etti ama ben önemsemedim.cuma tahlill verdim eve geldim. Hem kasık hem bel ağrısı birden. Uzandım geçsin diye. Bir saatten uzun bi süre geçmedi. Bişey yok ama yine de gideyim diye acile. Gittim. Nst ye bağladılar ve hemen bi kağıt imzalattılar kendilerinin yeni doğan initesinin benim bebeklerim için yetersiz olduğuna ve ordan çıkışta direk tam teşekküllü bi hastaneye gideceğimize dair.kaybedecek 1 dakikanız bile yok dedi doktor. Eve bile uğramadan burdan direk gidin dedi. Ben cumadan beri hastanedeyim. Sancıyı nispeten durdurdular ama bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. Onun için 24 saat nst ye bağlıyım.
demem o ki kasılma ve ağrıları hafife almayın erkenden gidin doktora. Varsın bişey çıkmasın. Tersi olmasından iyidir. Benim sancılarım kadar hafifti ki az kalsın hastaneye gitmicektim.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
cok tesekkurler canim zahmet verdimCanım kayinvalidem şunu almış 60x37
gnydn cnm güzel haberler beklyrz inş.Gunaydin hamis bacilar dr kapidinda bekliyorum ogluma dua edin insaallah iyidir sehzadem
canım uyuşma bendede oluyo ellerimde ama magnezyumda kullanıyorum hala aynıGünaydın canım oh Allah bozmasın keyfini
Su içmeye dikkat ediyormusun? Yorgunluktanda oluyo benim 2. Kızda çok uyuşma oluyodu şişlik yoktuda direk magnezyum vermişti düzelmişti.
Sormaya bende tırsıyom çok erken doğum Vakası var artık günümüzün Şartları ağır değil ki bunların sebebi ney kimbilir yediğimiz içtiğimiz mi? Zamanında kucaklayalım inş
günaydın canım. ağırlaştık ya ondan yorgun hissediyorsundur canım bende senin gibiyim. yine de pozitif olalımgünaydın kızlar naslsnz ne var ne yok ben kendımı cok yorgn hissedyrm birde öksryrm ve artı olrak göğs uçlrm acıyorpazartsi berbat bir gün yani.
ben 3 paket falan 1 numara almayı düşünüyorumkızlar yaw kaç numara bebek bezi alcz 1 numara mı 2kg-5kg arası yazyr
canm sarı şeyden bendede var onları elleme süt yapmaya hazrlyrmş göğsler ondn olyrmş beyazlk. ama acı nedendr anlamadm sütyenm sıkyr herhalde bıraz ama ucuna dokununca acyrgünaydın canım. ağırlaştık ya ondan yorgun hissediyorsundur canım bende senin gibiyim. yine de pozitif olalımgöğüs uçların neden acıyor acaba? bende acı yokta geçen gün bi bakaym dedim. içinden sarı bi sıvı çıktı ne ki o sende de oldu mu
cnm bende 1 numara alym barı sonucta 3 kilo falan doğyrlr ortalama ki ilk zamnlar cok kullanlyrmş sonrasında 4-9 al yazmşlr facedeben 3 paket falan 1 numara almayı düşünüyorum
Cnm 1 numara yenidoğan aldım bende. Ama burada bir ara primanın yeşil paketini alın demişlerdi deneyimli anneler. Bende normal yeşil paketi aldım. 3-5kilo.kızlar yaw kaç numara bebek bezi alcz 1 numara mı 2kg-5kg arası yazyr
Ne guzel canım ya bende 37 de ayrılıcam dogumdan sonra devam edıcem o yuzden bebegımle daha cok kalmak ıstıyorum gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem bakalımay sonu ayrılıyorum canım 32 bitince tam denk geldi.dr ayın 29 gel rapor vercem dedi.havalar ısındı zor oluyor uzatmaya gerek yok evde dinlenmek istiyorum
cnm bende öyle alym diorm ama paylaştğklrm hiç pişik yapmyrmş sende yeşilden çok alma şimdilk belkı geçş yaptrrken pişk olmasn birde bebekten bebeğe değişyr deneyp deneyp alrz artkCnm 1 numara yenidoğan aldım bende. Ama burada bir ara primanın yeşil paketini alın demişlerdi deneyimli anneler. Bende normal yeşil paketi aldım. 3-5kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?