- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.001
Canm arada ki fark,soldakinin ıslaklık göstergesi var ön tarafta renk değişiyor bebiş altını ıslatınca,biz ondan aldık 6 paket umarım iyidir herkes prima diyor çünkü...birde şunlar arası fark ne ki anlamdm
Gizemcim ben de daha almadım, kardeşim yeni doğum yaptı ya o da molfix in göbek oyuntulusunu almış.. şimdilik memnun gibi.. olmazsa ben bir kutu da ondan mı alsam diyorum.. prima nın sen hangisini aldıysan haber edermisin?birde şunlar arası fark ne ki anlamdm
cnm aynen benmde yakınmda olan herkes prima dio bende ondn alcm sanrmCanm arada ki fark,soldakinin ıslaklık göstergesi var ön tarafta renk değişiyor bebiş altını ıslatınca,biz ondan aldık 6 paket umarım iyidir herkes prima diyor çünkü...
canm prima alcm galıba ben tandklrm prima kullnyrlr ve tavsıye edyrlr banaGizemcim ben de daha almadım, kardeşim yeni doğum yaptı ya o da molfix in göbek oyuntulusunu almış.. şimdilik memnun gibi.. olmazsa ben bir kutu da ondan mı alsam diyorum.. prima nın sen hangisini aldıysan haber edermisin?
Canım geçmiş olsun hemen canını sıkıp panik yapma dr goruş bakalım ne dıycek detaylı ultrosona girmemişmiydin gecen ay neden söylememişki bir ay uzun bi zaman yanlış anlama dr burda yaptığı saçmalık olmuşSelam kızlar Dr. Bebeğin kalbinde delik farketti bugün Prof. A yönlendirdi haftaya randevu buldum ancak korku sardı içimi bu durumu yaşayan biri var mı aramızda. Birde geçen ayda Görmüş ama bana bişi dememiş ee şimdi bebekte Büyüdü 24.haftaya kadar bakılır yazıyor nette o nasıl olacak onada canım sıkıldı.
Selam kızlar Dr. Bebeğin kalbinde delik farketti bugün Prof. A yönlendirdi haftaya randevu buldum ancak korku sardı içimi bu durumu yaşayan biri var mı aramızda. Birde geçen ayda Görmüş ama bana bişi dememiş ee şimdi bebekte Büyüdü 24.haftaya kadar bakılır yazıyor nette o nasıl olacak onada canım sıkıldı.
birde şunlar arası fark ne ki anlamdm
Yok cnm tek paket aldık. Dediğin gb değiştirmek gerekirse ziyan olmasın dedik.cnm bende öyle alym diorm ama paylaştğklrm hiç pişik yapmyrmş sende yeşilden çok alma şimdilk belkı geçş yaptrrken pişk olmasn birde bebekten bebeğe değişyr deneyp deneyp alrz artk
Selam kızlar Dr. Bebeğin kalbinde delik farketti bugün Prof. A yönlendirdi haftaya randevu buldum ancak korku sardı içimi bu durumu yaşayan biri var mı aramızda. Birde geçen ayda Görmüş ama bana bişi dememiş ee şimdi bebekte Büyüdü 24.haftaya kadar bakılır yazıyor nette o nasıl olacak onada canım sıkıldı.
http://www.minababykids.com/hhpcc~u~lassig-casual-tote-bakim-cantasi-dubarry
benimki bunun nar çiçeği olan yerleri lacivertbebeğim,babymall,joker mağazalarında gördüm. bu sitede de varmış.
dediğin gibi arabasız çıktığımızda da rahat olur. hem normal bayan çantasına çok benziyor.
cnm geçmş olsn ama neden söylememş sana yaSelam kızlar Dr. Bebeğin kalbinde delik farketti bugün Prof. A yönlendirdi haftaya randevu buldum ancak korku sardı içimi bu durumu yaşayan biri var mı aramızda. Birde geçen ayda Görmüş ama bana bişi dememiş ee şimdi bebekte Büyüdü 24.haftaya kadar bakılır yazıyor nette o nasıl olacak onada canım sıkıldı.
canım bu modelin adı jane mi yani üzerinde jane yazıyo mu?benimki bu canım. port bebesi ana kucağına dönüşebiliyor. 4 kademeli.
bir de 1 yaşından sonra kullanabileceği oturma kısmı var. (arabaya takılı olan şuan)
ayrıca çanta ve şemsiyeside içinde(elzem değil tabi bunlar ama ekstra içindekiler)
ayrıca 7 kilo gayet iyi bence.maşallah:))
bende henüz park yatak almadım.modelde bakmadım.diğer şeyleri hazır neyseki.
aslm cnm ne güzel kutlamş eşin :) yiğenın en güzel hediyeyi vermş sana :) benm koca kuru bir kutlama bile yapmadı arkdşlrm hep msj attılr ama bizimkndn tık yoookSelam güzel anneler. Herkes iyidir inşallah. Ben hala gribim.
Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Benim koca sürpriz filan yapmadı Ama kutladı anneler günümü :) hediye yok güzel 2 söze razıydım zaten :) yeğenim ablamla birlikte kutu süslemiş bana. Onu hediye etti. Göstrridede ağlamaktan şiştim :) sizler ne yaptınız
ben de öksürüyorum cnm sorma geçmiş olsungünaydın kızlar naslsnz ne var ne yok ben kendımı cok yorgn hissedyrm birde öksryrm ve artı olrak göğs uçlrm acıyorpazartsi berbat bir gün yani.
cnm o dedğin sol fotodaki mi olyr göbek ve ıslklk olması çok iyi olurCanim bende prima yenidogan göbek oyuntulu aldim. Islaklik göstergesi falan var bence tam acemi anne işi :) ama 1 paket aldim belli olmaz pisik yapar belki. Bitince yenisini alırız :) benimde etrafimdaki bi cok kisi prima ya da huggies kullanıyor
Bilmiyom ki sen bi doktoruna sor canımcanım uyuşma bendede oluyo ellerimde ama magnezyumda kullanıyorum hala aynı
canım sen sıkma canını erkekler bazen böyle düşüncesiz olabiliyor..inşallah komşun ve bebği sağlıkla çıkarlar hastaneden..Kizlar selamlar nslsnz ? Hepmzn anneler gunu kutlu olsn.esim aramadi bile anneler gunu icin annesi babasi ile beraber annenesine gitmslr ben aradm hic kutlamadi bile ve gece saat 23 te falan gelrm dio acayip sinrlndm eve gec ennenlerde rahat edemSn dio bide bana gecmycm dedm tripli knstm anlamstr esimn bana ihtyci olur die duaunce sidir ailem.burda ya tamm herseyoff ruhum daraldi valla bide benmle ayni zamnda dogrck annemin komsusu vardi erken dogm yapti iyicie gerildm hersey ustuste
bebeklerimiz büyüdü artık ondan vajınaya baskı arttı bendede öyle iğne batması gibi oluyor bir kaç gündr ve çok sık wc ye gidiyorum..Bende bi soru sorcam. Eskiden tekmelerdi şimdi bi yerde sanki direniyo bebiş. Böyle itiyo gibi ve çekilmezse canım acıyo. Birde alttan vajinama iğne gibi bir şey batıyo sanki son 4-5 gündür çok oluyo. Aranızda bunları yaşayan var mı normal mi acaba?
canım bununla geçmiş olsun allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bebklerin zamanında gelir..Merhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
bi süredir kasılmalarım artmıştı ve sürekli tuvalete gidiyodum.ama son aylarda bunların olabileceğüni büldiğim için önemsemedim. Sonra geçn salı günü o kadar sık kasıldım ki ertesi gün doktora gittim anlattım durumu. Nst ye gönerdi beni. Sancı hiç çıkmadı. Eve gönderdi beni cuma da sezeryan için tahlil yapmaya çağırdı. Perşembe kasılmalar aynen devam etti ama ben önemsemedim.cuma tahlill verdim eve geldim. Hem kasık hem bel ağrısı birden. Uzandım geçsin diye. Bir saatten uzun bi süre geçmedi. Bişey yok ama yine de gideyim diye acile. Gittim. Nst ye bağladılar ve hemen bi kağıt imzalattılar kendilerinin yeni doğan initesinin benim bebeklerim için yetersiz olduğuna ve ordan çıkışta direk tam teşekküllü bi hastaneye gideceğimize dair.kaybedecek 1 dakikanız bile yok dedi doktor. Eve bile uğramadan burdan direk gidin dedi. Ben cumadan beri hastanedeyim. Sancıyı nispeten durdurdular ama bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. Onun için 24 saat nst ye bağlıyım.
demem o ki kasılma ve ağrıları hafife almayın erkenden gidin doktora. Varsın bişey çıkmasın. Tersi olmasından iyidir. Benim sancılarım kadar hafifti ki az kalsın hastaneye gitmicektim.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
amin işallah canım güzel haberlerini bekliyorum..Gunaydin hamis bacilar dr kapidinda bekliyorum ogluma dua edin insaallah iyidir sehzadem
canım şimdilik birtane bundan al sonra kilosuna göre alırsınkızlar yaw kaç numara bebek bezi alcz 1 numara mı 2kg-5kg arası yazyr
canım 3 paket 1 numara alma 1 tane al bebeğin zaten doğduktan sonra hızla kilo alıcak sıkar bu bezler elinde kalır şimdilik bir tane yeter stoklamaya hiç gerek yokben 3 paket falan 1 numara almayı düşünüyorum
canım ayrıntılıdamı görmüş bazen doğuma kadar geçebiliyor inşallah geçer bakalım bu gidicen doktor ne dicek rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar Dr. Bebeğin kalbinde delik farketti bugün Prof. A yönlendirdi haftaya randevu buldum ancak korku sardı içimi bu durumu yaşayan biri var mı aramızda. Birde geçen ayda Görmüş ama bana bişi dememiş ee şimdi bebekte Büyüdü 24.haftaya kadar bakılır yazıyor nette o nasıl olacak onada canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?