2015 Temmuz Anneleri

birde şunlar arası fark ne ki anlamdm
Gizemcim ben de daha almadım, kardeşim yeni doğum yaptı ya o da molfix in göbek oyuntulusunu almış.. şimdilik memnun gibi.. olmazsa ben bir kutu da ondan mı alsam diyorum.. prima nın sen hangisini aldıysan haber edermisin?

canm prima alcm galıba ben tandklrm prima kullnyrlr ve tavsıye edyrlr bana

Selam kızlar Dr. Bebeğin kalbinde delik farketti bugün Prof. A yönlendirdi haftaya randevu buldum ancak korku sardı içimi bu durumu yaşayan biri var mı aramızda. Birde geçen ayda Görmüş ama bana bişi dememiş ee şimdi bebekte Büyüdü 24.haftaya kadar bakılır yazıyor nette o nasıl olacak onada canım sıkıldı.

Selam güzel anneler. Herkes iyidir inşallah. Ben hala gribim.
Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Benim koca sürpriz filan yapmadı Ama kutladı anneler günümü :) hediye yok güzel 2 söze razıydım zaten :) yeğenim ablamla birlikte kutu süslemiş bana. Onu hediye etti. Göstrridede ağlamaktan şiştim :) sizler ne yaptınız

Canım geçmiş olsun hemen canını sıkıp panik yapma dr goruş bakalım ne dıycek detaylı ultrosona girmemişmiydin gecen ay neden söylememişki bir ay uzun bi zaman yanlış anlama dr burda yaptığı saçmalık olmuş

Geçmiş olsun canım. Doğuma kadar kapanır belki. Doğunca eko çekiyorlar bebeğe. Biraz takip ediyorlar. Ona göre müdahale ediliyor. Artık her şeyin çaresi var. İyi düşünmeye çalış.

birde şunlar arası fark ne ki anlamdm

Canim bende prima yenidogan göbek oyuntulu aldim. Islaklik göstergesi falan var bence tam acemi anne işi :) ama 1 paket aldim belli olmaz pisik yapar belki. Bitince yenisini alırız :) benimde etrafimdaki bi cok kisi prima ya da huggies kullanıyor

cnm bende öyle alym diorm ama paylaştğklrm hiç pişik yapmyrmş sende yeşilden çok alma şimdilk belkı geçş yaptrrken pişk olmasn birde bebekten bebeğe değişyr deneyp deneyp alrz artk
Yok cnm tek paket aldık. Dediğin gb değiştirmek gerekirse ziyan olmasın dedik.

Canım belkide öyle bir sey yoktur panik yapma sakin olmaya çalış. Delik olunca cozum bulunuyor. Benimde esimin ailesinde irsi bir durum var kalple ilgili bizde sormustuk ilac tedavisiyle duzeliyormus delik kapaniyormus allah daha kotusunden korusun.

Seninkide güzelmiş canim renkli renkli... Gule gule keyifli gunlerde kullan.
Biz bebek arabasını mavi aldik, ayni renk tutturamayacagimiz icinde çantayı daha sade bir renk seçtik...

cnm geçmş olsn ama neden söylememş sana ya

Dün eşim kahvaltı hazırladı bana anneler gününe özel ardından çıktık dolandık biraz. Akşamda çok Sancım oldu. Hem karnımda hemde adet sancısı gb belimden vurdu durdu. Uzun sürünce korktuk. Korkumuzdan bebişin çantasını hazırladık eşimle çok telaşlıydık. Gerçek doğum olursa vay halimize. İkimizde telaşeli, gergin. Şükür gece geçti de rahat rahat uyuduk. Kendi çantamı hazırlayacağım şimdide. Eksik birkaç şeyim kaldı. Onları sa alayım tamamız inş ondan sonra.

canım bu modelin adı jane mi yani üzerinde jane yazıyo mu?

aslm cnm ne güzel kutlamş eşin :) yiğenın en güzel hediyeyi vermş sana :) benm koca kuru bir kutlama bile yapmadı arkdşlrm hep msj attılr ama bizimkndn tık yoook

cnm o dedğin sol fotodaki mi olyr göbek ve ıslklk olması çok iyi olur

canım sen sıkma canını erkekler bazen böyle düşüncesiz olabiliyor..inşallah komşun ve bebği sağlıkla çıkarlar hastaneden..
bebeklerimiz büyüdü artık ondan vajınaya baskı arttı bendede öyle iğne batması gibi oluyor bir kaç gündr ve çok sık wc ye gidiyorum..
canım bununla geçmiş olsun allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bebklerin zamanında gelir..
Gunaydin hamis bacilar dr kapidinda bekliyorum ogluma dua edin insaallah iyidir sehzadem
amin işallah canım güzel haberlerini bekliyorum..
kızlar yaw kaç numara bebek bezi alcz 1 numara mı 2kg-5kg arası yazyr
canım şimdilik birtane bundan al sonra kilosuna göre alırsın
ben 3 paket falan 1 numara almayı düşünüyorum
canım 3 paket 1 numara alma 1 tane al bebeğin zaten doğduktan sonra hızla kilo alıcak sıkar bu bezler elinde kalır şimdilik bir tane yeter stoklamaya hiç gerek yok
canım ayrıntılıdamı görmüş bazen doğuma kadar geçebiliyor inşallah geçer bakalım bu gidicen doktor ne dicek rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…