- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.101
NORMALDE NE GİYİYORSAN ONU AL. BENDE m GİYİYORDUM M ALDIM CANIM... DOĞUMDAN ÇIKINCA ZATEN BAYA Bİ KİLON GİDECEK ODANA GELENE KADAR :)
AMİN CANIM CÜMLEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...haklisin birtanem gercekten ucuzmus allah razi olsun valla iyiki yazmisim buraya.
birtanede pembe gecelik alicam yanina kisa kollu
evet cnm ekru rengi ne varsa gösteryr içini.AÇIK RENK Mİ?
BEN İKİ TAKIM ALDIM BİRİ YEŞİK BİRİ NAR ÇİÇEĞİ HİÇ GÖSTERMİYOR İÇİMİ
EVET KIYAFETTE BAYA BÜYÜDÜM BEN M GİYERKEN XL GİYMEYE BAŞLADIM AMA HAMİLE KIYAFETİ VE PİJAMASINDA NORMALDE Kİ BEDENİN ÖNEMLİ OLAN...ozaman xl olur diye dusunuyorum canim :)
suan 1 beden buyuduk ya :)
sen tecrubelisin sonucta
AMİN CANIM CÜMLEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...
GECELİĞİ HASTANEDE GİYEMESEN BİLE DOĞUMDAN SONRA O SICAKLARDA EVDE RAHAT GİYSERSİN BENCEDE AL...
ARKADAŞIMDA BANA HEDİYE EKRU ALMIŞ BEN İADE ETTİM... LOHUSAYA AÇIK RENK ÇOK ZOR...KANAMA OLACAĞI İÇİN KOYU RENK ÇAMAŞIRIDA BELLİ EDER PEDİ VS DE...DIŞINA ÇIAKRSA HELE ÇOK KÖTÜ OLUR... DEĞİŞTİRME ŞANSIN VARSA DEĞİŞTİR BENCEevet cnm ekru rengi ne varsa gösteryr içini.
RİCA EDERİM CANIM GÜLE GÜLE KULLANbende evde giymek icjn dusunmustum ucuzmus 25 tl hemde guzel :)
sagol canim ya nasil bir yukten kurtardin bizi anlatamam rahatladim
cnm ben bir pijama takımı birde gecelk aldm işte eve geçnce giymem sanrm onları dedğin gibi norml olnlrdan alsk daha rahat olur. lohusa olunca adı fiyatları tavan yapyrlr aslna bakarsan hiçte kullanşlı değiller inceckBence Buyük boy normal ucuz pıjamalardan 5 tane falan almak lazım.malum yaz terlıcez hastanede devamlı değiştirmek ıstıcez.1 tane pijama aldık diyelim pahalı sonra ne olacak:) iç camasırı olarakta Buyük boy kılotlar atletler falan aldım.normal pamuklu öyle pahalı degil.sonuçta zayıflayınca gıyımıcez.
attm kı ya paketlerı falan kırmızı rengide vardı aslnda.ARKADAŞIMDA BANA HEDİYE EKRU ALMIŞ BEN İADE ETTİM... LOHUSAYA AÇIK RENK ÇOK ZOR...KANAMA OLACAĞI İÇİN KOYU RENK ÇAMAŞIRIDA BELLİ EDER PEDİ VS DE...DIŞINA ÇIAKRSA HELE ÇOK KÖTÜ OLUR... DEĞİŞTİRME ŞANSIN VARSA DEĞİŞTİR BENCE
KEŞKE KIRMIZI ALSAYDIN...ETİKETİ ÇIKARMADIYSAN BELKİ KABULE DERLER... KUTUSUNU DİĞERİYLE DEĞİŞTİRİVERİRSİN NOLCAKattm kı ya paketlerı falan kırmızı rengide vardı aslnda.
kızlar çanta hazırlayanlar neler koydunuz paylaşırmısınız ben daha hazırlayamadım
Çok haklısın adı lohusa pıjaması olunca hemen fiyat yükseliyor.gecelik falanda alıcam.normal terlik alıcam eşofman alıcam yazlık.sabahlık normal penye alıcam.hava sıcak olucak saten ürünlerden. Uzak durmak lazım.emzirme sutyeni aldım.o çok önemli ondanda Baya almak lazım.cnm ben bir pijama takımı birde gecelk aldm işte eve geçnce giymem sanrm onları dedğin gibi norml olnlrdan alsk daha rahat olur. lohusa olunca adı fiyatları tavan yapyrlr aslna bakarsan hiçte kullanşlı değiller inceck
cnm netten adlm arayıp sorcm umarm kırmızı göstermzKEŞKE KIRMIZI ALSAYDIN...ETİKETİ ÇIKARMADIYSAN BELKİ KABULE DERLER... KUTUSUNU DİĞERİYLE DEĞİŞTİRİVERİRSİN NOLCAK
Canım sen dedikten sonra bende dediğin ürüne baktım ama normalde m giyiyorum ben, o da kalmamış.. L bile yok, XL da çok büyük gelecekEVET KIYAFETTE BAYA BÜYÜDÜM BEN M GİYERKEN XL GİYMEYE BAŞLADIM AMA HAMİLE KIYAFETİ VE PİJAMASINDA NORMALDE Kİ BEDENİN ÖNEMLİ OLAN...
BENCE GÖSTERMEZ KIRMIZI NETTEN ALDIYSAN SKNTI YARATABİLİRLER...ETİKETİ VE FATURASI DURUYORSA AYRI TABİ...cnm netten adlm arayıp sorcm umarm kırmızı göstermz
http://www.lohusasepeti.com/urun/bone-3810-lohusa-pijama-takimi/577#tab
http://www.lohusasepeti.com/urun/bone-3810-lohusa-pijama-takimi/577#tab
bunlar işte
aynen cnm bende yazlk şeyler alcm kaprili falan evde giymk için şu süsülü terlklerle pişeriz ya kışlk olyr onlar o sıckta nasl giycz ki ayagmza hiç anlamyrmÇok haklısın adı lohusa pıjaması olunca hemen fiyat yükseliyor.gecelik falanda alıcam.normal terlik alıcam eşofman alıcam yazlık.sabahlık normal penye alıcam.hava sıcak olucak saten ürünlerden. Uzak durmak lazım.emzirme sutyeni aldım.o çok önemli ondanda Baya almak lazım.
çok değil mi alt tarafı bir gece kalıyorsun benim arkadaşlarım bir pijama takımıyla gittiler bu kadar abatrmamk gerekirÇok haklısın adı lohusa pıjaması olunca hemen fiyat yükseliyor.gecelik falanda alıcam.normal terlik alıcam eşofman alıcam yazlık.sabahlık normal penye alıcam.hava sıcak olucak saten ürünlerden. Uzak durmak lazım.emzirme sutyeni aldım.o çok önemli ondanda Baya almak lazım.
SIK SIK BAK CANIM...DAHA GEÇEN HAFTA PEMBE VE KIRMIZISIDA VARDI... GELİR BENCE BEKLE AZCanım sen dedikten sonra bende dediğin ürüne baktım ama normalde m giyiyorum ben, o da kalmamış.. L bile yok, XL da çok büyük gelecekartık stoğa girerse tekrar o zaman bakarım.. sen de güle güle giyin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?