2015 Temmuz Anneleri

AMİN CANIM CÜMLEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...
GECELİĞİ HASTANEDE GİYEMESEN BİLE DOĞUMDAN SONRA O SICAKLARDA EVDE RAHAT GİYSERSİN BENCEDE AL...

bende evde giymek icjn dusunmustum ucuzmus 25 tl hemde guzel :)
sagol canim ya nasil bir yukten kurtardin bizi anlatamam rahatladim

evet cnm ekru rengi ne varsa gösteryr içini.
ARKADAŞIMDA BANA HEDİYE EKRU ALMIŞ BEN İADE ETTİM... LOHUSAYA AÇIK RENK ÇOK ZOR...KANAMA OLACAĞI İÇİN KOYU RENK ÇAMAŞIRIDA BELLİ EDER PEDİ VS DE...DIŞINA ÇIAKRSA HELE ÇOK KÖTÜ OLUR... DEĞİŞTİRME ŞANSIN VARSA DEĞİŞTİR BENCE

cnm ben bir pijama takımı birde gecelk aldm işte eve geçnce giymem sanrm onları dedğin gibi norml olnlrdan alsk daha rahat olur. lohusa olunca adı fiyatları tavan yapyrlr aslna bakarsan hiçte kullanşlı değiller inceck

attm kı ya paketlerı falan kırmızı rengide vardı aslnda.

kızlar çanta hazırlayanlar neler koydunuz paylaşırmısınız ben daha hazırlayamadım

Çok haklısın adı lohusa pıjaması olunca hemen fiyat yükseliyor.gecelik falanda alıcam.normal terlik alıcam eşofman alıcam yazlık.sabahlık normal penye alıcam.hava sıcak olucak saten ürünlerden. Uzak durmak lazım.emzirme sutyeni aldım.o çok önemli ondanda Baya almak lazım.

benimde ilk ve artık hazırda dursun istiyorum ne olur ne olmaz ama bebeğe bez ve hastane çıkışı koyucam ıslak mendil fazlabirşey koymana gerek yok dediler kararsız kaldım

EVET KIYAFETTE BAYA BÜYÜDÜM BEN M GİYERKEN XL GİYMEYE BAŞLADIM AMA HAMİLE KIYAFETİ VE PİJAMASINDA NORMALDE Kİ BEDENİN ÖNEMLİ OLAN...
Canım sen dedikten sonra bende dediğin ürüne baktım ama normalde m giyiyorum ben, o da kalmamış.. L bile yok, XL da çok büyük gelecek artık stoğa girerse tekrar o zaman bakarım.. sen de güle güle giyin inşallah..

aynen cnm bende yazlk şeyler alcm kaprili falan evde giymk için şu süsülü terlklerle pişeriz ya kışlk olyr onlar o sıckta nasl giycz ki ayagmza hiç anlamyrm

çok değil mi alt tarafı bir gece kalıyorsun benim arkadaşlarım bir pijama takımıyla gittiler bu kadar abatrmamk gerekir

SIK SIK BAK CANIM...DAHA GEÇEN HAFTA PEMBE VE KIRMIZISIDA VARDI... GELİR BENCE BEKLE AZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…