2015 Temmuz Anneleri

Seni kınamıyorum tabiki canım ama malesef çok yanlış anlam kazandı sezeryan ülkemizde. Bence sezeryan bir doğum şekli değil normal olmayan şartlar altında tercih edilebilecek bir ameliyat
Canım kötü bi tecrübe var yakınımda inan buradan anlatmak istemiyorum herkes anne olacak kimseyi korkutmayım. Bazen rüyama falan giriyo çok etkileniyorum bu durumdan. Ben bu güne kadar hep normal doğum için egzersizler yapmış, kitaplar okumuş biriyim. Zaten sezeryan olsunda demiyorum. Sadece içimden geçen kafamın karışıklığını paylaştım. Yoksa bende normal doğum taraftarıyım. Ben doğumdan inan hiç korkmuyorum. Sezeryan beni daha çok korkutuyo ameliyat olduğu için.

günaydın kızlar... benim şu kasılmaları Ankaradaki doktoruma sordum NST ve rahim boyunu ölçtürmemi söyledi. acaba hemen mi yaptırsam? haftaya kontrolüm var onu mu beklesem? kaç tanesi normal kaç sonrası dikkat etmek lazım hiç bilmiyorum ki ilk gebelik tecrübe sıfır

Kızlar 2 gündür karnımın içi acayip...kasılmalar iğne batmaları... Bebek yumru yumru ittiriyo. Uzayıp gibiyo. Sizlerde oluyo mu?

Canım aynı durumdayım bizim evin karşısında bi tıp merkezi var orada ki kadın doğumcuya gitcem bir sorcam. Bi baksın derse ki önemli kendi doktorumu arıcam.

canım gunaydın bence bi anenin yapısı bebeğin boyu kilosu doğumun zorluğunu belirliyo ben kesinlikle normal doğum istiyorum sabahtan akşama kadar oturuyorum hareketsizim eminin doğumum zor olucak ama son ana kadar normal doğum için beklıycem bebeğimi 9 aydır taşıyorum onu hissediyorum ve ben gerçekten onun benle buluşucağı günü kanımla canımla hissetmek istiyorum ama tabıkı herkesın dusuncesı farklıdır sezeryanda bı dogum şekli kımse kımseyı secimlerınden dolayı saden yargılayamaz sen kendın ve bebegın ıcın en dogru olan neyse onu yap

Amin canim.6+6da duyduk bizde cok sukur.

Canım aynı durumdayım bizim evin karşısında bi tıp merkezi var orada ki kadın doğumcuya gitcem bir sorcam. Bi baksın derse ki önemli kendi doktorumu arıcam.
bana da bi haber verirsen sevinirim bana kalsa giderim de eşim çok rahat biri olduğundan normaldir diyo. bana da risk alıyomuşum gibi geliyo

benimkinin toplanması tek taraflı olmuyo işte. kasılma anında göbek deliğimin iki tarafı da çok sert oluyo.15-20 sn sürüyo.arada da ağrı olabiliyo.insan korkuyo ya bir de burda o kadar çok erken doğum riski olayı okuduk ki hangisi normal hangisi tehlikeli karar veremiyo insan. burdaki doktorum da bi o kadar rahat herşeye normal diyo. o yüzden pek güvenemiyorum

aynen benım dr da oyleydı idrarım yanıyo normal kasıklarım ağrıyo normal herşeye normal diyodu bana bebeğin karnında uzunlamasına yatıyo boyu uzun o yuzden senı zorluyo dedı baska dr gttım alakası bıle yok ıdrar yollarımın enfeksıyon bakterı yanı dr cok herseyı normal dıyenıde ıyı değil bende ıkı gun sonra dr gıdıcem sorucam bakalım bu hareketlerın bu kadar yoğunlugu normal mı dıye ama bence normal cunku buyudukce ıcerıye sıgamıyolar

canım hareketlerin fazlalığı bence de normal beninki de öyle 2 haftadır çok hareketli maşallah. zaten 32 den sonra azalacakmış hareketleri.Rabbim hepimize zamanında sağ salim almayı nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza inşallah

inş duyarsın canım bana dr 8.hafta gel demişti 8.hafta duyduk duymasanda uzulme bir hafta sonra yine gidersin canım her bebek farklıdır.

32 ye az kaldı ya valla bu ılk çocuk deneyimsizlik çok kötu bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…