2015 Temmuz Anneleri

ah canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inş bir an önce toparlarsın

aynen canım valla azda kaldı her geçen gün dahada yaklaşıyoruz miniklerimize çok heycanlıyım ben daha alısverıs bıle yapmadım hazıranın ılk haftası alcam herseyını bakalım
ben de genel şeyleri aldım Allaha şükür inetrnetten aldım çoğu şeyi malum çok dışarı çıkamadım. bi kısmını da ablamla annem halletti sağolsunlar:) şimdi tam düzeliyodum yavaş yavaş yürüyüşlere falan başladım şu kasılmalar çıktı inşallah normaldir. daha kilosuna bakıyorum çok minikler34 dolsaydı en azından...

Günaydin canlarim ve kuzucuklari....
Nasilsiniz bakalim bugün?
Aman dikkat et canim, tabiki zamanini rabbim belirlemistir ama tedbirini al takdiri ona birak. Hayirlisiyla sorunsuz alacaksin insallah yavrularini kucagina
Canim bebisinin kilosu iyi, hic stres yapma. Icinde durabildigi kadar duracak senin elinde degil ki yine de bol bol dinlen ve stres yapma...Bol muz ve badem ye aksam yatmadan öncede 1 bardak süt ic. Bunlar son aylarda bebegin hizli kilo almasini sagliyormus.Ve sol tarafina uzanip dinlenmeye calis, kan akisi daha cok ve kolay olsun diye. Burada erken dogum riski olanlara hastanede bunlari yaptiriyorlar.Aklinda bulunsun
Cok gecmis olsun canim, cabucak iyilesir insallah. Acele edince malesef oluyor böyle kazalar, artik yük de agir sanki daha dikkatsiz de oluyoruz. Ben de aksam hizli dolanirken kolumu mutfak kapisinin koluna carptim hemen morarmis. Acele ise seytan karisiyo yani:)))
Peki o kadar bekler mi geç döllenme olsa bile
Bekler canim , Benim kücük kizim 41+ 1 de dogdu, arkadasiminki 41+6 da, yani bekleyebilir endise etme...
Kızlar 2 gündür karnımın içi acayip...kasılmalar iğne batmaları... Bebek yumru yumru ittiriyo. Uzayıp gibiyo. Sizlerde oluyo mu?
Canim hepimizde degisik seyler oluyor ama acaba seninkiyle ayni sey mi??Bence sen yine de dr a görün de kalbin rahat etsin, isi sansa birakmaya gelmiyo, o kadar cok sey duyuyoruz ki herseyden huylanir olduk....

bence çok güzel olur. hamarat bayanlara hayranım ya çok iyisiniz kızlar maşallah. ben o kadar beceriksizim ki.istiyorum ama yapmaya kalksam insanlar yok biz almayalım yabancı değiliz nasılsa derler beğenmediklerinden

bence çok güzel olur. hamarat bayanlara hayranım ya çok iyisiniz kızlar maşallah. ben o kadar beceriksizim ki.istiyorum ama yapmaya kalksam insanlar yok biz almayalım yabancı değiliz nasılsa derler beğenmediklerinden
canım bende kimseye yapmıyorum zaten amatöe ilk defa yapıcam oğluma kendi ellerimle yapmak istedim tatlışıma sabun yapacaktım kendim vazgeçtim onda bi kararsızım lavanta mıknatıslı da olabilir sanki

ben almadım hastane takımlarını falan hazıranda alıcam ıyıce sıcaklarda çıktı ama olsun yapıcak bısey yok canım yuruyus yap canım bende yapmaya calsıyorum ama olmuyo ıkı gun gıdıp bırakıyorum yapcak bısey yok

canım bende kimseye yapmıyorum zaten amatöe ilk defa yapıcam oğluma kendi ellerimle yapmak istedim tatlışıma sabun yapacaktım kendim vazgeçtim onda bi kararsızım lavanta mıknatıslı da olabilir sanki
bence bu kavanozlar da çok şık duruyo yapan arkadaşlar resim göndermişti görmüşündür belki.el emeği hiç bişeyin yerini tutmaz bence de...

Anladım canım, mezvu iş olunca tabii yapacak birşey olmuyor.. yanında kalabilecek kardeşin falan yok mu? belki sana yaverlik ederdi...
yok canm ya bir abım var benm oda gelıp kalmaz anneme giderdmde onun evide tadilatta çok karşk idare etcm bişey olmaz inş alt katta ev sahıbım var sağolsn hemen koşar bişey olsa biraz ona güvenyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…