- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.321
ah canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inş bir an önce toparlarsınKizlar parmaklari kirmisimalciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.
canım 29cc lik 100 kavanoz gittigidiyordan alrım maci puantiyeli ince kurdela tuhafiyeden üst stikerı da kendim yaptım özalitte yapışkanlı kağıda çıktı alacaz tamamdır içi bonibon veya çakıl taşı çikolata çok tatlı dimiMalzememekwri nerden aldın canım
ben de genel şeyleri aldım Allaha şükür inetrnetten aldım çoğu şeyi malum çok dışarı çıkamadım. bi kısmını da ablamla annem halletti sağolsunlar:) şimdi tam düzeliyodum yavaş yavaş yürüyüşlere falan başladım şu kasılmalar çıktıaynen canım valla azda kaldı her geçen gün dahada yaklaşıyoruz miniklerimize çok heycanlıyım ben daha alısverıs bıle yapmadım hazıranın ılk haftası alcam herseyını bakalım
Aman dikkat et canim, tabiki zamanini rabbim belirlemistir ama tedbirini al takdiri ona birak. Hayirlisiyla sorunsuz alacaksin insallah yavrularini kucaginaŞok sağolasın. Ben hiç acele etmiyorum. Zaten şimdi yoğun takip. Ediyolar bebekleri.istesem de çıkamam. Adalat veriyolar durdurmak için. Onun götürdüğü yere kadar gideriz dediler. Zağlıklı olsunlar d ailla şu hafta demihorum artık. Allah hesaplamıştır onun. Zamanını.
Canim bebisinin kilosu iyi, hic stres yapma. Icinde durabildigi kadar duracak senin elinde degil ki yine de bol bol dinlen ve stres yapma...Bol muz ve badem ye aksam yatmadan öncede 1 bardak süt ic. Bunlar son aylarda bebegin hizli kilo almasini sagliyormus.Ve sol tarafina uzanip dinlenmeye calis, kan akisi daha cok ve kolay olsun diye. Burada erken dogum riski olanlara hastanede bunlari yaptiriyorlar.Aklinda bulunsunSlm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Bugun doktora gityim 27 mm olmasi gereken rahim 9 mm ye kadar incelmis. Dr her an hazirlikli olmami soyledi. . Ben 32. Deyim. Erken dogum riskim var. Ciger gelistirici yaptilar 2 hafta once. Surekli yatiyorum iste. 1900 gr olmus. En azindan 3 hafta daha bekleyebilseydi. Benim durumumda olan ya da bu konuda bilgisi olan var mi. Hep dua ediyorum saglikli zamaninda alalim bebislerimizi kucagimiza diye
Cok gecmis olsun canim, cabucak iyilesir insallah. Acele edince malesef oluyor böyle kazalar, artik yük de agir sanki daha dikkatsiz de oluyoruz. Ben de aksam hizli dolanirken kolumu mutfak kapisinin koluna carptim hemen morarmis. Acele ise seytan karisiyo yani:)))Kizlar parmaklari kirmisimalciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.
Bekler canim , Benim kücük kizim 41+ 1 de dogdu, arkadasiminki 41+6 da, yani bekleyebilir endise etme...Peki o kadar bekler mi geç döllenme olsa bile
Canim hepimizde degisik seyler oluyor ama acaba seninkiyle ayni sey mi??Bence sen yine de dr a görün de kalbin rahat etsin, isi sansa birakmaya gelmiyo, o kadar cok sey duyuyoruz ki herseyden huylanir olduk....Kızlar 2 gündür karnımın içi acayip...kasılmalar iğne batmaları... Bebek yumru yumru ittiriyo. Uzayıp gibiyo. Sizlerde oluyo mu?
bence çok güzel olur. hamarat bayanlara hayranım ya çok iyisiniz kızlar maşallah. ben o kadar beceriksizim ki.istiyorum ama yapmaya kalksam insanlar yok biz almayalım yabancı değiliz nasılsa derler beğenmediklerindencanım 29cc lik 100 kavanoz gittigidiyordan alrım maci puantiyeli ince kurdela tuhafiyeden üst stikerı da kendim yaptım özalitte yapışkanlı kağıda çıktı alacaz tamamdır içi bonibon veya çakıl taşı çikolata çok tatlı dimi
Eki Görüntüle 1524723
canım bende kimseye yapmıyorum zaten amatöe ilk defa yapıcam oğluma kendi ellerimle yapmak istedim tatlışıma sabun yapacaktım kendim vazgeçtim onda bi kararsızım lavanta mıknatıslı da olabilir sankibence çok güzel olur. hamarat bayanlara hayranım ya çok iyisiniz kızlar maşallah. ben o kadar beceriksizim ki.istiyorum ama yapmaya kalksam insanlar yok biz almayalım yabancı değiliz nasılsa derler beğenmediklerinden
ben almadım hastane takımlarını falan hazıranda alıcam ıyıce sıcaklarda çıktı ama olsun yapıcak bısey yok canım yuruyus yap canım bende yapmaya calsıyorum ama olmuyo ıkı gun gıdıp bırakıyorum yapcak bısey yokben de genel şeyleri aldım Allaha şükür inetrnetten aldım çoğu şeyi malum çok dışarı çıkamadım. bi kısmını da ablamla annem halletti sağolsunlar:) şimdi tam düzeliyodum yavaş yavaş yürüyüşlere falan başladım şu kasılmalar çıktıinşallah normaldir. daha kilosuna bakıyorum çok minikler 34 dolsaydı en azından...
bence bu kavanozlar da çok şık duruyo yapan arkadaşlar resim göndermişti görmüşündür belki.el emeği hiç bişeyin yerini tutmaz bence de...canım bende kimseye yapmıyorum zaten amatöe ilk defa yapıcam oğluma kendi ellerimle yapmak istedim tatlışıma sabun yapacaktım kendim vazgeçtim onda bi kararsızım lavanta mıknatıslı da olabilir sanki
Günaydın canım, sağol iyiyiz bugün çok şükür.. neden eşin seyahate falan mı çıkıyor?kızlar günaydnlar nasılsınz :) evde yanlz kalma başladı bende 1 hafta yalnz uyuycm
günaydın canım. 1 hafta çabucak geçer inşallahkızlar günaydnlar nasılsınz :) evde yanlz kalma başladı bende 1 hafta yalnz uyuycm
maşallah.işler yapılıyo yavaş yavaşKizlar oglusumn cicilerini yikadm kurusunn hemen utu :))
yok cnm seyhat değilde gece 12 de gdyr işe sabah gelyr ben işe gdnceGünaydın canım, sağol iyiyiz bugün çok şükür.. neden eşin seyahate falan mı çıkıyor?
Insallh guzel haberler alirsin canim.bnm karnimdan bakmisti biraz yag oldugu icin :))net goremedi alttan.ultrasyon la bakip gordu cnm.iskma canini rahat olMaşallah size annesiRabbim bugün banada yaşatsın 6+4 teyim bugün, eve ağlayarak gelmek istemiyorum
inş. canm sorunsz geçsngünaydın canım. 1 hafta çabucak geçer inşallah
Anladım canım, mezvu iş olunca tabii yapacak birşey olmuyor.. yanında kalabilecek kardeşin falan yok mu? belki sana yaverlik ederdi...yok cnm seyhat değilde gece 12 de gdyr işe sabah gelyr ben işe gdnce
aynen canm erken doğum yaşayan arkdşlrm oldu bende hazrlymda dursn diorm çantaları falanda yıkadm hava sıcak bugun kurur akşmda ütü yaparm çok tatlı olyr ya asması bile minnak mşnnak çoraplar eldıvenler :))maşallah.işler yapılıyo yavaş yavaş
yok canm ya bir abım var benm oda gelıp kalmaz anneme giderdmde onun evide tadilatta çok karşk idare etcm bişey olmaz inş alt katta ev sahıbım var sağolsn hemen koşar bişey olsa biraz ona güvenyrmAnladım canım, mezvu iş olunca tabii yapacak birşey olmuyor.. yanında kalabilecek kardeşin falan yok mu? belki sana yaverlik ederdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?