- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.341
gnydn cnm iyiyiz biz ya sen naslsn ?Günaydın kızlar nasılsınız?
Geçmiş olsun zorunlu olmadıkça çok ayağını yere basmamaya çalış ki çabuk iyileşsin evde çocukla da zor gerçekten Allah yardımcın olsun.Kizlar parmaklari kirmisimalciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.
O zaman aldığım şeyleri giydirebilirim :)) Hemşire bana sadece silicez, çok iyi olmayan bi takım getir istersen dediğinde biraz bozulmuştum:)) Sonuçta tabiki bana dünyanın en güzel bebeği olarak görünücek , ne giydiği hiç önemli değil ama ailem onu ilk gördüğünde üstünde beğenerek aldığım cicileri olsun isterim açıkcası :))
Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Bugun doktora gityim 27 mm olmasi gereken rahim 9 mm ye kadar incelmis. Dr her an hazirlikli olmami soyledi. . Ben 32. Deyim. Erken dogum riskim var. Ciger gelistirici yaptilar 2 hafta once. Surekli yatiyorum iste. 1900 gr olmus. En azindan 3 hafta daha bekleyebilseydi. Benim durumumda olan ya da bu konuda bilgisi olan var mi. Hep dua ediyorum saglikli zamaninda alalim bebislerimizi kucagimiza diye
Kizlar parmaklari kirmisimalciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.
Günaydın kızlar.
Doktora gidicembakalım kaç kilo olmuş benim oğlum
kızlar günaydnlar nasılsınz :) evde yanlz kalma başladı bende 1 hafta yalnz uyuycm
canm annemde tadilat var bir gün zor kaldm hafta sonu. ne yapm idare etcm artkGiydir canım cidden öylr pis bi görüntü olmuyor. Hem çok çabuk büyüyorlar. Bidaha giydiremezsen içinde kalır. Pislenirsede pislensin. Eve geçince hemen yıkarlar
Hayırlı zamanda kucağına alırsın inşallah. Riskli haftaları aştın çok şükür. Şimdi doğsa iyi bi bakımla toparlar hemen. Sen doktorun dediklerinrine dikkat et. Bikaç hafta daha kalır Allahın izniyle
Tüh kırıkmıymış. Üzüldüm canım. Çabucak iyileşir inşallah. Bi yandan kızında ilgi bekliyor. Allah yardımcın olsun.
Günaydın. bende yarın gidicem. Kiloyu merak ediyorum bende. Hadi bakalım bi tosuncuk haberi alalım yanakları totosu ısırmalık
Günaydın canım. Kötü olmuş. Annende kalsan uzak mı işe
KEÇİ BOYNUZU KAYNAT İÇ BEN ONLA ATLATTIM İLK GÜNDEN BERİ FARK ETTİMGÜNAYDIN KIZLAR...ŞU BOĞAZ AĞRISI VE ÖKSÜRÜĞÜ Bİ ATLATAMADIM YAA...GECELERİ UYUYAMIYORUM BURNUM TIKANIYOR NEFES ALAMIYORUM ÖKSÜRÜK BİDE OFF....
cnm bendede vardı öksrk çiviçiviyi söker misali dondrma yedm geçti :))GÜNAYDIN KIZLAR...ŞU BOĞAZ AĞRISI VE ÖKSÜRÜĞÜ Bİ ATLATAMADIM YAA...GECELERİ UYUYAMIYORUM BURNUM TIKANIYOR NEFES ALAMIYORUM ÖKSÜRÜK BİDE OFF....
canım durumlarımız aynıı tıpatıpGÜNAYDIN KIZLAR...ŞU BOĞAZ AĞRISI VE ÖKSÜRÜĞÜ Bİ ATLATAMADIM YAA...GECELERİ UYUYAMIYORUM BURNUM TIKANIYOR NEFES ALAMIYORUM ÖKSÜRÜK BİDE OFF....
gnydn canm :) ne güzel rüya görmşsn öyle inş. kolay gecer doğmnGünaydın kizlar :)
Bende gece rüyamda dogum yaptigimi gördüm. O kadar kolay oldu ki normal dogumdu hemen kucagima verdiler bebegi çok guzeldi :) umarim gercekten o kadar kolay olur :)
HADİ YAA.. HAVALARDAN MIDIR NEDİR GEÇMEDİ... PASTİL ALSAK SORUN OLUR MU Kİ?canım durumlarımız aynıı tıpatıp
DONDURMA BENDE YEDİM HAFTA SONU DAHA BETER OLDUMcnm bendede vardı öksrk çiviçiviyi söker misali dondrma yedm geçti :))
bende de oluyor canım. canımı acıtıyor bazenKızlar 2 gündür karnımın içi acayip...kasılmalar iğne batmaları... Bebek yumru yumru ittiriyo. Uzayıp gibiyo. Sizlerde oluyo mu?
Günaydın kizlar :)
Bende gece rüyamda dogum yaptigimi gördüm. O kadar kolay oldu ki normal dogumdu hemen kucagima verdiler bebegi çok guzeldi :) umarim gercekten o kadar kolay olur :)
canm annemde tadilat var bir gün zor kaldm hafta sonu. ne yapm idare etcm artk
HADİ YAA.. HAVALARDAN MIDIR NEDİR GEÇMEDİ... PASTİL ALSAK SORUN OLUR MU Kİ?
canım bizde 7. hafta da duyduk stres yapma bebeğin seninleMaşallah size annesiRabbim bugün banada yaşatsın 6+4 teyim bugün, eve ağlayarak gelmek istemiyorum
ben de merak ediyorum yaa doktoruma sorucam. kütür kütür öksürüyorum öksürürken de kaburgalarım ve kasıklarım ağrıyoHADİ YAA.. HAVALARDAN MIDIR NEDİR GEÇMEDİ... PASTİL ALSAK SORUN OLUR MU Kİ?
oyy yerim ben bu minik kıyafetleri Rabbim sağlıkla giydiği günleri de göstersin inş gizemcimKizlar oglusumn cicilerini yikadm kurusunn hemen utu :))
inş gerçekte de tek nefeste kurtuluruz hepimiz, sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimiziGünaydın kizlar :)
Bazen diyorum ki sancım gelse ayırt edemem heralde. Heran bir ağrı sancı oluyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?