2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun zorunlu olmadıkça çok ayağını yere basmamaya çalış ki çabuk iyileşsin evde çocukla da zor gerçekten Allah yardımcın olsun.

Giydir canım cidden öylr pis bi görüntü olmuyor. Hem çok çabuk büyüyorlar. Bidaha giydiremezsen içinde kalır. Pislenirsede pislensin. Eve geçince hemen yıkarlar

Hayırlı zamanda kucağına alırsın inşallah. Riskli haftaları aştın çok şükür. Şimdi doğsa iyi bi bakımla toparlar hemen. Sen doktorun dediklerinrine dikkat et. Bikaç hafta daha kalır Allahın izniyle

Tüh kırıkmıymış. Üzüldüm canım. Çabucak iyileşir inşallah. Bi yandan kızında ilgi bekliyor. Allah yardımcın olsun.

Günaydın kızlar.
Doktora gidicem bakalım kaç kilo olmuş benim oğlum

Günaydın. bende yarın gidicem. Kiloyu merak ediyorum bende. Hadi bakalım bi tosuncuk haberi alalım yanakları totosu ısırmalık

kızlar günaydnlar nasılsınz :) evde yanlz kalma başladı bende 1 hafta yalnz uyuycm

Günaydın canım. Kötü olmuş. Annende kalsan uzak mı işe

GÜNAYDIN KIZLAR...ŞU BOĞAZ AĞRISI VE ÖKSÜRÜĞÜ Bİ ATLATAMADIM YAA...GECELERİ UYUYAMIYORUM BURNUM TIKANIYOR NEFES ALAMIYORUM ÖKSÜRÜK BİDE OFF....

canm annemde tadilat var bir gün zor kaldm hafta sonu. ne yapm idare etcm artk

Günaydın kizlar :)
Bende gece rüyamda dogum yaptigimi gördüm. O kadar kolay oldu ki normal dogumdu hemen kucagima verdiler bebegi çok guzeldi :) umarim gercekten o kadar kolay olur :)

ne güzel bi rüyaymış. Allah gerçeğini yaşamayı nasip etsin

canm annemde tadilat var bir gün zor kaldm hafta sonu. ne yapm idare etcm artk

1 hafta geçer gider canım yaa. oku duanı yat. annenler yakın. birşey olsa Allah korusun bi telefona bakar. kocan yokken dinlenmene bak sen

HADİ YAA.. HAVALARDAN MIDIR NEDİR GEÇMEDİ... PASTİL ALSAK SORUN OLUR MU Kİ?

geçmiş olsun canım. bende grip oldum. benim doktorum pastil alabilirsin dedi

HADİ YAA.. HAVALARDAN MIDIR NEDİR GEÇMEDİ... PASTİL ALSAK SORUN OLUR MU Kİ?
ben de merak ediyorum yaa doktoruma sorucam. kütür kütür öksürüyorum öksürürken de kaburgalarım ve kasıklarım ağrıyo burnum ise sürekli tıkalı. hatta kulaklarım da tıkalı...

Günaydın kizlar :)
Bende gece rüyamda dogum yaptigimi gördüm. O kadar kolay oldu ki normal dogumdu hemen kucagima verdiler bebegi çok guzeldi :) umarim gercekten o kadar kolay olur :)
inş gerçekte de tek nefeste kurtuluruz hepimiz, sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…