2015 Temmuz Anneleri

canm aynen öyle yakınlar sonçta. işimede geldi biraz yayılyrm yatağa :))

GÜNAYDIN KIZLAR...ŞU BOĞAZ AĞRISI VE ÖKSÜRÜĞÜ Bİ ATLATAMADIM YAA...GECELERİ UYUYAMIYORUM BURNUM TIKANIYOR NEFES ALAMIYORUM ÖKSÜRÜK BİDE OFF....

canım kara turp ve bal kürünü uygula başka çözüm yok gçen bi hamileyede önerdim geçmişti.

nasıllll korktmm

canım doğum başladımadan önce nişan gelir kırmızı adet lekesi gibi sonrasında bel agrısı ile başlıyo ve devam ediyo sonrası nasıl bilemiycem bnana sunii verdiler onu tarif etmek mümkün değil.

canm sen hemen mi gittn doktora ? birde suni daha çok acı dımı

slm kızlar dün izinliydim beşik için örtü dikmeye uğraştık kumaş vs satın aldık oda hazır sayılır birtek ayakları kaldı hazranın ilk haftası odası ve çanta hazırlıgına başlıycam .
bildiğiniz zamanla kavga içindeyim
bu hafta iş yerinde örnek daire taşınması ile meşgulum ayrıca bebek odası boyancak . haftaya sınav haftam derken hazirana gelicem. eksiklerim çok şükür tamam . bebek arabası ve banyo küveti kaldı onu da en son alırım artık . bu ay kızımın da yaza hazırık alışverişleri vardı . evde tadilat bitiyoo . ama ben çok yoruldum artık sonra doğum için süslere başlıycam offf iyetişçez inşallah

Eklentiler

• 11225804_10206773535682833_1782241258_n.webp
    43 KB · Görüntüleme: 125
  • 11118714_10206773535002816_1314266070_n.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 11225804_10206773535682833_1782241258_n.webp
    43 KB · Görüntüleme: 112
canm sen hemen mi gittn doktora ? birde suni daha çok acı dımı

ya ben şöle evde biraz bekledim hatta duşa girdim sıcak su iyi gelir diye ama evdekiler pani yaptı bide hastane biraz uzaktı gece 3 te gittim sabah 7 de sancılarımın doğuma yetmiceğini söleyerek doğuma aldılar . sanırım doktor bidaha ugraşmak istemedi

canm tatlı olmş güle güle kullanın :) zor işler gerçktn yormamaya çalş kendını çok süsleri kendın mi yapcksn?

öyle yapyrlr cnm o yüzden bende biraz evde beklycm diorm inş nasip olurda

Gunaydin herkese...
Gece WC nobetlerinden sabahtan kahvalti bu saate kaliyor :)
Bebisimin ciciileri yikandi dun as as bitiremedim minik minik bugunde utuleyecegim.yavaştanheyecan sardi beni.

Gunaydin herkese...
Gece WC nobetlerinden sabahtan kahvalti bu saate kaliyor :)
Bebisimin ciciileri yikandi dun as as bitiremedim minik minik bugunde utuleyecegim.yavaştanheyecan sardi beni.
bende dün yıkadm ama asması bıle çok tatlı seve seve astm gören olsa deli zannederdı :))

kızlar canım sıkkın

benim tahmini doğum tarihim takvimde görüldüğü üzere 31 temmuz. ama doktorum 38.haftadan sonra her an olabilir dedi.
38.haftamda ramazan bayramına geliyor. vee herkes bi yere gidiyor !! o an doğum başlamasını geçtim,kendime yetemeyebilirim. ev işi,yemek vs.

yurtdışında olabılırdık burdakı arkadaslar gıbı, ailemizden uzak olabılırdık dıye dusunup kendimi teselli ediyorum ama moralim bozuldu.
kendi ailemle aynı şehirde değilim. anneme cok erken yanıma gel desem, dogumdan sonrada baya kalacak. kendi ev düzeni vs nasıl olacak. onlarıda düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…