- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.361
canm aynen öyle yakınlar sonçta. işimede geldi biraz yayılyrm yatağa :))ne güzel bi rüyaymış. Allah gerçeğini yaşamayı nasip etsin
1 hafta geçer gider canım yaa. oku duanı yat. annenler yakın. birşey olsa Allah korusun bi telefona bakar. kocan yokken dinlenmene bak sen
geçmiş olsun canım. bende grip oldum. benim doktorum pastil alabilirsin dedi
nasıllllhahaha ao sancıyı ayırt etmemen mümküün değil canım
GÜNAYDIN KIZLAR...ŞU BOĞAZ AĞRISI VE ÖKSÜRÜĞÜ Bİ ATLATAMADIM YAA...GECELERİ UYUYAMIYORUM BURNUM TIKANIYOR NEFES ALAMIYORUM ÖKSÜRÜK BİDE OFF....
amin tatlım benm hepimize inş. :)oyy yerim ben bu minik kıyafetleri Rabbim sağlıkla giydiği günleri de göstersin inş gizemcim
nasıllllkorktmm
canm sen hemen mi gittn doktora ? birde suni daha çok acı dımıcanım doğum başladımadan önce nişan gelir kırmızı adet lekesi gibi sonrasında bel agrısı ile başlıyo ve devam ediyo sonrası nasıl bilemiycem bnana sunii verdiler onu tarif etmek mümkün değil.
canım çok geçmiş olsun.. eğer içemezsen o suyun içine sarmısak limon ve sirke karışımı yap öyle dene belki daha kolay içersin ama kemik suyu gerçekten çok iyi gelir..Iyi fikir aslinda dogru soyluyorsun. Bir deneyeyim ama icimde tutabilirsem
canm sen hemen mi gittn doktora ? birde suni daha çok acı dımı
canm tatlı olmş güle güle kullanın :) zor işler gerçktn yormamaya çalş kendını çok süsleri kendın mi yapcksn?slm kızlar dün izinliydim beşik için örtü dikmeye uğraştık kumaş vs satın aldık oda hazır sayılır birtek ayakları kaldı hazranın ilk haftası odası ve çanta hazırlıgına başlıycam .
bildiğiniz zamanla kavga içindeyim
bu hafta iş yerinde örnek daire taşınması ile meşgulum ayrıca bebek odası boyancak . haftaya sınav haftam derken hazirana gelicem. eksiklerim çok şükür tamam . bebek arabası ve banyo küveti kaldı onu da en son alırım artık . bu ay kızımın da yaza hazırık alışverişleri vardı . evde tadilat bitiyoo . ama ben çok yoruldum artık sonra doğum için süslere başlıycam offf iyetişçez inşallah
öyle yapyrlr cnm o yüzden bende biraz evde beklycm diorm inş nasip olurdaya ben şöle evde biraz bekledim hatta duşa girdim sıcak su iyi gelir diye ama evdekiler pani yaptı bide hastane biraz uzaktı gece 3 te gittim sabah 7 de sancılarımın doğuma yetmiceğini söleyerek doğuma aldılar . sanırım doktor bidaha ugraşmak istemedi
günydn canm :) iyidr biz işteyz sen tadını çıkar dinlen bolbol :)Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Biz yeni uyandıkkahvaltı yapacağız şimdide. Sizlerden naber?
günaydın canm iyiyim ben ya sen naslsn hastaydın iyileştn migünaydın kızlar nasılsınız bir kaç gündür çok yoğunum fazla takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir
iyim canım çok sağol bu aralar çok uykum geliyor bebişleri görmemizede az kaldı sen yarın kaçta gidiyorsun haftalar geçiyorda günler geçmiyor sanki :)günaydın canm iyiyim ben ya sen naslsn hastaydın iyileştn mi
iyi olmana sevndm canm o uyku bendede var :) aynen geçmyr 9.30 da senın ne zamniyim canım çok sağol bu aralar çok uykum geliyor bebişleri görmemizede az kaldı sen yarın kaçta gidiyorsun haftalar geçiyorda günler geçmiyor sanki :)
bende dün yıkadm ama asması bıle çok tatlı seve seve astm gören olsa deli zannederdı :))Gunaydin herkese...
Gece WC nobetlerinden sabahtan kahvalti bu saate kaliyor :)
Bebisimin ciciileri yikandi dun as as bitiremedim minik minik bugunde utuleyecegim.yavaştanheyecan sardi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?