2015 Temmuz Anneleri

canm sıkma canını daha tam belli bişey yok ki rabbım nezmn nasip edrse ozmn alcz hepmz kucklarmza ramazanda olsn işlerini yavas yavas yap oldugu kadr bu ramazn senden cok sey beklemsnlr. birde ailen sana çok mu uzak otyr hastaneye gittgnde yanına gelırler

canım sıkma canını herşey olacağına varır eşinle sen allahın izniyle altından kalkarsınız.. belkide bir süre yalnız olmanız sizin için daha iyi olacak..

Ca
Canim seninle ayni durumdayiz bnde dua ediyorum bayrama denk gelmesin bayramdan snra olsun die.aklima geln basima gelio genelde insallh olmz bu sefer.bizimkilerde uzakta insallh hersey yoluna girer canim istedigimiz gbi olur

şimdi bile nefes nefese kalıyorum, son haftalarda nasıl olacagım dıye üzüldüm
ailem uzakta.hastaneye gittiğimde yanıma gelmeye kalksalar doğurmuş olurum:))

canım sıkma canını herşey olacağına varır eşinle sen allahın izniyle altından kalkarsınız.. belkide bir süre yalnız olmanız sizin için daha iyi olacak..
inş canım hayırlısı olsun artık. tatile gidene de dur gitme benle otur dıyemem

Ca
Canim seninle ayni durumdayiz bnde dua ediyorum bayrama denk gelmesin bayramdan snra olsun die.aklima geln basima gelio genelde insallh olmz bu sefer.bizimkilerde uzakta insallh hersey yoluna girer canim istedigimiz gbi olur
evet canım sende uzaksın ailene. aileden uzak olmak bu durumlarda tam can sıkntısı yapıyor ıste. dip dibe olanlar ne şanslı.
inş bizimde her işimizi Allah kolaylaştırır canım.

Gunaydin canim 2 kilo 340 gram diyorum ben :) bakalim dogru bilcem mi :) bu sabah ben adet sancisi gibi bir agriyla uyandim cok korktum sence bu yalanci sanci mi ne anlam yuklemeliyim
Kız bildin valla 2.341 kilo olmuş tosunum iri olucak ablası gibi
Bendede çok sık oluyo normal artık. Genede uzun Süren sık tekrarlayan bi ağrıysa doktora görün

benimde 40.cı haftam bayrama denk geliyor bende düşünüyorum senin gibi hatta doktorum bi yere gidermi emin değilim gittiğimde sorucam bayramda burdamısınız diye

Geldim doktordan Oğlumu gördüm uyuyordu kerata bide işaret parmağını kaldırmış tı çok tatlıydı
Tosun olmuş 2.341 kg 2 haftada yarım kg almış.
Ben hiç almamışım hatta 1 kilo vermiş görünüyorum
Doktor baya konuştu kemiklerim kaslarım çok zayıfmış kendime bakmam lazımmış protein ağırlıklı beslen mutlaka dedi
Bi problem çıkmazsa 1 ay sonra gelebilirsin dedi ayyy doğuma giderim belki bidaha

Canım hiç can sıkıcak bişey değil sen şimdiden gözünde büyütürsen bazı şeyleri lohusalık depresyonuna girersin şimdiden.
Çocukla hayata alışmak zannettiğiniz gibi zor bi durum değil inan istersek herşeye yeteriz.
Bukadar negatif düşünmeyin şimdiden çocuk hissediyor senin mutsuzluğunu onun gelişinden Endişe duyduğunu. Pozitif ol ev işi yemek bunlar kısa bi vakitte halledilecek şeyler. Kendine bi güven önce

Insallh canim Allah cok buyukk

ohh maşallah paşaya keyif yapıo deme ki 2 hata da bir mi gidiyordun canım ben en son 26 da gitmiştim şimdi de 34 de gitmeyi düşünüyorum

ben de merak ediyorum yaa doktoruma sorucam. kütür kütür öksürüyorum öksürürken de kaburgalarım ve kasıklarım ağrıyo burnum ise sürekli tıkalı. hatta kulaklarım da tıkalı...
AYY O KADAR ÖKSÜRÜK İYİ DEĞİL DR UNA DANIŞ MUTLAKA... 6 AYLIK HAMİLE Bİ BAYAN ÖKSÜRÜKDEN BEBEĞİNİ DÜŞÜRMÜŞTÜ...ALLAH KORUSUN BENİMKİ O KADAR KESİKN DEĞİL AMA ÖKSÜRÜNCE ESKİ SEZERYAN DİKİŞ YERLERİM PATLIYCAK GİBİ ACIYOR (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…