- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.401
Geldim doktordan Oğlumu gördüm uyuyordu kerata bide işaret parmağını kaldırmış tı çok tatlıydı
Tosun olmuş 2.341 kg 2 haftada yarım kg almış.
Ben hiç almamışım hatta 1 kilo vermiş görünüyorum
Doktor baya konuştu kemiklerim kaslarım çok zayıfmış kendime bakmam lazımmış protein ağırlıklı beslen mutlaka dedi
Bi problem çıkmazsa 1 ay sonra gelebilirsin dedi ayyy doğuma giderim belki bidaha
ben sordum bayramdan bi hafta öncesine almış izne. bayramın 2.günü gibi dönecek sanırım. otursun evindebenimde 40.cı haftam bayrama denk geliyor bende düşünüyorum senin gibi hatta doktorum bi yere gidermi emin değilim gittiğimde sorucam bayramda burdamısınız diye
Canım hiç can sıkıcak bişey değil sen şimdiden gözünde büyütürsen bazı şeyleri lohusalık depresyonuna girersin şimdiden.
Çocukla hayata alışmak zannettiğiniz gibi zor bi durum değil inan istersek herşeye yeteriz.
Bukadar negatif düşünmeyin şimdiden çocuk hissediyor senin mutsuzluğunu onun gelişinden Endişe duyduğunu. Pozitif ol ev işi yemek bunlar kısa bi vakitte halledilecek şeyler. Kendine bi güven önce
slm kızlar dün izinliydim beşik için örtü dikmeye uğraştık kumaş vs satın aldık oda hazır sayılır birtek ayakları kaldı hazranın ilk haftası odası ve çanta hazırlıgına başlıycam .
bildiğiniz zamanla kavga içindeyim
bu hafta iş yerinde örnek daire taşınması ile meşgulum ayrıca bebek odası boyancak . haftaya sınav haftam derken hazirana gelicem. eksiklerim çok şükür tamam . bebek arabası ve banyo küveti kaldı onu da en son alırım artık . bu ay kızımın da yaza hazırık alışverişleri vardı . evde tadilat bitiyoo . ama ben çok yoruldum artık sonra doğum için süslere başlıycam offf iyetişçez inşallah
Geldim doktordan Oğlumu gördüm uyuyordu kerata bide işaret parmağını kaldırmış tı çok tatlıydı
Doktor baya konuştu kemiklerim kaslarım çok zayıfmış kendime bakmam lazımmış protein ağırlıklı beslen mutlaka dedi
Bi problem çıkmazsa 1 ay sonra gelebilirsin dedi ayyy doğuma giderim belki bidaha
canım bende aldım iki tane.ben normalde 80 kullanıyorum yanımdaki tecrübeli anneler 95 aldırdı.gögüsler sütlendiği için büyüyomuş baya..Dogum sonrasi alisverislerine basladim. Gecen hafta emzirme sutyeni aldim 2 tane. Normalde benim bedenim 85 ama satici kadin 90 almami dogumdan sonra normal bedenimizin uymayacagini soyledi. Siz nasil aliyorsunuz? Tecrubeli olanlar bilgilendirse sevinirim. Simdilik 2 tane aldim ama sanirim bir kac tane daha almak lazim
canım doktor ne dedi yazmamışsın bekliyorum
gunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyocanım doktor ne dedi yazmamışsın bekliyorum
ohhhh güle güle giysin inşallah oğlusun.ne ile yıkadın canmKizlar oglusumn cicilerini yikadm kurusunn hemen utu :))
gunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyo
Canım Allah yardımcımız olsun .. hakkımızda en iyisini Rabbim bilir biz bilemeyizz ,, inşallah herşey bir anda normale dönüverir.gunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyo
ay allah korusun gidicem zaten perşembe günü doktora sorucam canım inşallah kötü bişey yoktur dua et bana lütfenAYY O KADAR ÖKSÜRÜK İYİ DEĞİL DR UNA DANIŞ MUTLAKA... 6 AYLIK HAMİLE Bİ BAYAN ÖKSÜRÜKDEN BEBEĞİNİ DÜŞÜRMÜŞTÜ...ALLAH KORUSUN BENİMKİ O KADAR KESİKN DEĞİL AMA ÖKSÜRÜNCE ESKİ SEZERYAN DİKİŞ YERLERİM PATLIYCAK GİBİ ACIYOR(
maşallah tosuncuk büyüor ,, topiğimizin abisii :)) sende temizlik yapıcam diye kendini ihmal etme cnm , beslenmene dikkat et .Geldim doktordan Oğlumu gördüm uyuyordu kerata bide işaret parmağını kaldırmış tı çok tatlıydı
maşallah tosununa ::) parmağını yesınler şimdiden kaldrmş parmağı :)) dikkat et cnm yedklerıne bende yarın gitcm özledm :)Geldim doktordan Oğlumu gördüm uyuyordu kerata bide işaret parmağını kaldırmış tı çok tatlıydı
gunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyo
hosgeldın canım rabbım saglıkla sıhatle kucagına almaya nasıp etsınMerhaba hepimiz için sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum olsun İnşallah...
bizde oğlumla 33. haftamızdayızEn son 31+5 te kontrolümüz vardı 2000gr 45 cm olmuşuz
Herşey normal görünüyor doktorum böyle giderse doğum şekli normal olur dedi sonraki randevum 27 mayısBizde durum böyle kısmetse doğuma kadar bende bu sayfayı takip etmek istiyorum
canım şimdiden bunları düşünüp moralini bozma ,, sen hele hayırlısıyla doğumunu yap eve gel , herşey rayına oturur .. Allah yardım eder inşallah..kızlar canım sıkkın
benim tahmini doğum tarihim takvimde görüldüğü üzere 31 temmuz. ama doktorum 38.haftadan sonra her an olabilir dedi.
38.haftamda ramazan bayramına geliyor. vee herkes bi yere gidiyor !! o an doğum başlamasını geçtim,kendime yetemeyebilirim. ev işi,yemek vs.
yurtdışında olabılırdık burdakı arkadaslar gıbı, ailemizden uzak olabılırdık dıye dusunup kendimi teselli ediyorum ama moralim bozuldu.
kendi ailemle aynı şehirde değilim. anneme cok erken yanıma gel desem, dogumdan sonrada baya kalacak. kendi ev düzeni vs nasıl olacak. onlarıda düşünmek lazım
hosgeldın canım rabbım saglıkla sıhatle kucagına almaya nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?