2015 Temmuz Anneleri

Maasallah bebise...saglicakla dogsun ins

benimde 40.cı haftam bayrama denk geliyor bende düşünüyorum senin gibi hatta doktorum bi yere gidermi emin değilim gittiğimde sorucam bayramda burdamısınız diye
ben sordum bayramdan bi hafta öncesine almış izne. bayramın 2.günü gibi dönecek sanırım. otursun evinde zaten benim derdim bana yetiyo.bide başka dr a kalmıyım

kendime güveniyorum canım ama insan bi sormaz mı doğumuna 1 2 hafta kala biz böyle böyle biyerlere gideceğiz, sen zorlanırsın, yada ne zaman tam zamanı diye bi sor dimi kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz,onlar gidiyor yani.
annemi çağırcaktım ama onlarda taşınıyor,erkenden çağıramam gibi. kaldım tek. inş dediğin gibi olur canım. sen deneyimlisin içimiz rahatlıyor böyle.

Ne güzel bir seymis bu :) ana kucagi gibi mi :)

Masallah bebise :) benim randevum daha 21 mayista cok merak ediyorum bakalım benimkide 2300 civari olacak mi :) 34. Haftada olucam bende o zaman. Boyu nasıldı peki? Bende hic kilo almadim 1 ay oldu 10 nisanda gitmiştim doktor ne diyecek cok merak ediyorum

canım bende aldım iki tane.ben normalde 80 kullanıyorum yanımdaki tecrübeli anneler 95 aldırdı.gögüsler sütlendiği için büyüyomuş baya..

canım doktor ne dedi yazmamışsın bekliyorum
gunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyo

canım Rabbim yardımcın olsun...dua edelim inşallah mucizeni kucağına alırsın

Canım Allah yardımcımız olsun .. hakkımızda en iyisini Rabbim bilir biz bilemeyizz ,, inşallah herşey bir anda normale dönüverir.

ay allah korusun gidicem zaten perşembe günü doktora sorucam canım inşallah kötü bişey yoktur dua et bana lütfen

maşallah tosuncuk büyüor ,, topiğimizin abisii :)) sende temizlik yapıcam diye kendini ihmal etme cnm , beslenmene dikkat et .

maşallah tosununa ::) parmağını yesınler şimdiden kaldrmş parmağı :)) dikkat et cnm yedklerıne bende yarın gitcm özledm :)

Merhaba hepimiz için sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum olsun İnşallah...
bizde oğlumla 33. haftamızdayız En son 31+5 te kontrolümüz vardı 2000gr 45 cm olmuşuz
Herşey normal görünüyor doktorum böyle giderse doğum şekli normal olur dedi sonraki randevum 27 mayıs Bizde durum böyle kısmetse doğuma kadar bende bu sayfayı takip etmek istiyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. En doğrusunu O biliyor. Dualarımız seninle

hosgeldın canım rabbım saglıkla sıhatle kucagına almaya nasıp etsın

Merhaba canım doğum tarihlerimiz yakınmış :)maşallah senin bebişininde kilosuna

canım şimdiden bunları düşünüp moralini bozma ,, sen hele hayırlısıyla doğumunu yap eve gel , herşey rayına oturur .. Allah yardım eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…