- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.421
amın ınsallah sız bızden once yasıycaksınız o heycanı tabı aksı bı durum olmazsa ıns gununde zamanında dogum yaparızAminn arkadaşım tşk ederim Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin burda doğum hikayelerimizide paylaşmak nasip olur İnşallah :)
canm dualarını eksık etme bebğin içingunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyo
amin cnm inş. baby me nın deterjanı ile yıkadm canm hiç kokusu yokohhhh güle güle giysin inşallah oğlusun.ne ile yıkadın canm
Yok canım 2 ayda bi gittim geçen çok hasta Olduğum için gitmiştim.ohh maşallah paşaya keyif yapıo deme ki2 hata da bir mi gidiyordun canım ben en son 26 da gitmiştim şimdi de 34 de gitmeyi düşünüyorum
Boyunu sormadım unuttum 2 hafta önce 43 cm di.Masallah bebise :) benim randevum daha 21 mayista cok merak ediyorum bakalım benimkide 2300 civari olacak mi :) 34. Haftada olucam bende o zaman. Boyu nasıldı peki? Bende hic kilo almadim 1 ay oldu 10 nisanda gitmiştim doktor ne diyecek cok merak ediyorum
Allahım güzel günlerde giydirmeyide nasip etsin inşallah canım ,, ütüleyince mis gibi olurlaramin cnm inş. baby me nın deterjanı ile yıkadm canm hiç kokusu yok
slm kızlar dün izinliydim beşik için örtü dikmeye uğraştık kumaş vs satın aldık oda hazır sayılır birtek ayakları kaldı hazranın ilk haftası odası ve çanta hazırlıgına başlıycam .
bildiğiniz zamanla kavga içindeyim
bu hafta iş yerinde örnek daire taşınması ile meşgulum ayrıca bebek odası boyancak . haftaya sınav haftam derken hazirana gelicem. eksiklerim çok şükür tamam . bebek arabası ve banyo küveti kaldı onu da en son alırım artık . bu ay kızımın da yaza hazırık alışverişleri vardı . evde tadilat bitiyoo . ama ben çok yoruldum artık sonra doğum için süslere başlıycam offf iyetişçez inşallah
kızlar canım sıkkın
benim tahmini doğum tarihim takvimde görüldüğü üzere 31 temmuz. ama doktorum 38.haftadan sonra her an olabilir dedi.
38.haftamda ramazan bayramına geliyor. vee herkes bi yere gidiyor !! o an doğum başlamasını geçtim,kendime yetemeyebilirim. ev işi,yemek vs.
yurtdışında olabılırdık burdakı arkadaslar gıbı, ailemizden uzak olabılırdık dıye dusunup kendimi teselli ediyorum ama moralim bozuldu.
kendi ailemle aynı şehirde değilim. anneme cok erken yanıma gel desem, dogumdan sonrada baya kalacak. kendi ev düzeni vs nasıl olacak. onlarıda düşünmek lazım
Geldim doktordan Oğlumu gördüm uyuyordu kerata bide işaret parmağını kaldırmış tı çok tatlıydı
Tosun olmuş 2.341 kg 2 haftada yarım kg almış.
Ben hiç almamışım hatta 1 kilo vermiş görünüyorum
Doktor baya konuştu kemiklerim kaslarım çok zayıfmış kendime bakmam lazımmış protein ağırlıklı beslen mutlaka dedi
Bi problem çıkmazsa 1 ay sonra gelebilirsin dedi ayyy doğuma giderim belki bidaha
yumuşatıcı da mı kullandın canımamin cnm inş. baby me nın deterjanı ile yıkadm canm hiç kokusu yok
bebek bütün enerjimizi alıyor sanırım , bende oturduğum yerde kalıyorum , halsizim ,, birde ister istemez kafamızda düşünceler nasıl olacak nasıl gidecek diye ,,iki gündür çok halsizim ya kolumu kaldırasım yokev o kadar kötü halde ki sadece yatasım var uyuyamıyorum da..ilk defa böyle oldum çok pozitif bi hamilelik geçiriorum aslında..kızım okuldan gelsin diye bekliorum can sıkıntısından..bakmayın evde duran birisi değilim zaten nadirdir yani içim bi garip hayra çıksın..bebişim i özledim okulda ki kızımı eee tabii eşim de gelsin işte...kendimi zorlayım bişeyler yapayım kalkayım da
amin canm inş. evet ütüsünü yapınca güzel olck :)Allahım güzel günlerde giydirmeyide nasip etsin inşallah canım ,, ütüleyince mis gibi olurlar
yok canm kullanmdm onu yumusatıcı zararlı dıorlr ya ondanyumuşatıcı da mı kullandın canım
canım sıkma canını. ev işi yemek ayrıntılarını hiç düşünme bi şekilde hallolur hepsi. doktor kontrollerine göre annen gelirkızlar canım sıkkın
benim tahmini doğum tarihim takvimde görüldüğü üzere 31 temmuz. ama doktorum 38.haftadan sonra her an olabilir dedi.
38.haftamda ramazan bayramına geliyor. vee herkes bi yere gidiyor !! o an doğum başlamasını geçtim,kendime yetemeyebilirim. ev işi,yemek vs.
yurtdışında olabılırdık burdakı arkadaslar gıbı, ailemizden uzak olabılırdık dıye dusunup kendimi teselli ediyorum ama moralim bozuldu.
kendi ailemle aynı şehirde değilim. anneme cok erken yanıma gel desem, dogumdan sonrada baya kalacak. kendi ev düzeni vs nasıl olacak. onlarıda düşünmek lazım
canım rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun allahdan ümit kesilmez inşallah evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın rahman ve rahim olan rabbimizin bir bildiği vardır safi adıyla bebeğinin şifasını versin inşallah.. allah sana güç kuvvet versin inşallahgunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyo
anladım canım.bende daha yıkamadım ne ile yıkasam diye karar veremedim.o yüzden sordumyok canm kullanmdm onu yumusatıcı zararlı dıorlr ya ondan
e bebekten almştm canm zaten kirli değiller ama yıkamadn olmyr yinede dalan roxy alan arkdşlrda olduanladım canım.bende daha yıkamadım ne ile yıkasam diye karar veremedim.o yüzden sordum
bende öyle düşünüp kendimi teselli ediyorum canım. yapacak bir şey yok. ilk doğumda hemen olmaz, vaktim olur diye düşünüyorum senin gibicanım bu bi varsayım 38de doğması belki vaktinde belkide daha geç gelecek. ailenin olduğu ve senin olduğun yerde uçak varsa merak etme yetişirler. ilk doğumunsa kaç saatte doğuracağımız belli değil. 22 nisanda buraya bi futbolcunun eşi geldi. açılması vardı 2 cm sancılar vardı. 23 nisanda anca doğurdu. ilk doğum öyle pat diye olmuyor. ayrıca eşin var çok şükür onlar yetişene kadar hastanede yanında o kalır. hemşireler zaten her şeyi yapıyor. eve çıkana kadarda millet çoktaaan gelmiş olur. yurtdışından bileyengen kardeşin hala tyeze eşinin ya da senin taraftan varsa böyle bi durumda herkes 1 gün idare eder. can sıkmaya değmez
ev için haziranda birini çağıracağım. genel bi temizler camı kapıyı. sonra da nasıl olursa öle işte :))canım sıkma canını. ev işi yemek ayrıntılarını hiç düşünme bi şekilde hallolur hepsi. doktor kontrollerine göre annen gelir
anladım canım.bende daha yıkamadım ne ile yıkasam diye karar veremedim.o yüzden sordum
bende öyle düşünüp kendimi teselli ediyorum canım. yapacak bir şey yok. ilk doğumda hemen olmaz, vaktim olur diye düşünüyorum senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?