2015 Temmuz Anneleri

Aminn arkadaşım tşk ederim Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin burda doğum hikayelerimizide paylaşmak nasip olur İnşallah :)
amın ınsallah sız bızden once yasıycaksınız o heycanı tabı aksı bı durum olmazsa ıns gununde zamanında dogum yaparız

canm dualarını eksık etme bebğin için bizde edyrz allah buyuk

Boyunu sormadım unuttum 2 hafta önce 43 cm di.
Olur okadar bence

iki gündür çok halsizim ya kolumu kaldırasım yok ev o kadar kötü halde ki sadece yatasım var uyuyamıyorum da..ilk defa böyle oldum çok pozitif bi hamilelik geçiriorum aslında..kızım okuldan gelsin diye bekliorum can sıkıntısından..bakmayın evde duran birisi değilim zaten nadirdir yani içim bi garip hayra çıksın..bebişim i özledim okulda ki kızımı eee tabii eşim de gelsin işte...kendimi zorlayım bişeyler yapayım kalkayım da

çok tatlı olmuş beşiğiniz. güle güle kullanın. bende zaman daraldıkça yetişemiycem gibi hissediyorum ama bu koşuşturmada insanı hem dinç tutuyor hem de vakit geçiyor. Açıkta kalmazlar nasıl olsa. strese gerek yok. doğunca elzem olan şeyleri halledelim gerisi yetişmezse alışveriş kapıları kapanmıyor :))

canım bu bi varsayım 38de doğması belki vaktinde belkide daha geç gelecek. ailenin olduğu ve senin olduğun yerde uçak varsa merak etme yetişirler. ilk doğumunsa kaç saatte doğuracağımız belli değil. 22 nisanda buraya bi futbolcunun eşi geldi. açılması vardı 2 cm sancılar vardı. 23 nisanda anca doğurdu. ilk doğum öyle pat diye olmuyor. ayrıca eşin var çok şükür onlar yetişene kadar hastanede yanında o kalır. hemşireler zaten her şeyi yapıyor. eve çıkana kadarda millet çoktaaan gelmiş olur. yurtdışından bile yengen kardeşin hala tyeze eşinin ya da senin taraftan varsa böyle bi durumda herkes 1 gün idare eder. can sıkmaya değmez

oyy tosuncuk maşallah

bebek bütün enerjimizi alıyor sanırım , bende oturduğum yerde kalıyorum , halsizim ,, birde ister istemez kafamızda düşünceler nasıl olacak nasıl gidecek diye ,,

canım sıkma canını. ev işi yemek ayrıntılarını hiç düşünme bi şekilde hallolur hepsi. doktor kontrollerine göre annen gelir

canım rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun allahdan ümit kesilmez inşallah evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın rahman ve rahim olan rabbimizin bir bildiği vardır safi adıyla bebeğinin şifasını versin inşallah.. allah sana güç kuvvet versin inşallah

bende öyle düşünüp kendimi teselli ediyorum canım. yapacak bir şey yok. ilk doğumda hemen olmaz, vaktim olur diye düşünüyorum senin gibi

bende öyle düşünüp kendimi teselli ediyorum canım. yapacak bir şey yok. ilk doğumda hemen olmaz, vaktim olur diye düşünüyorum senin gibi

Ramazanda nasıl yaparım ederim diye bende stres olmuştum sağolsun görümcem bekar ben kalırım dedi hem bana refakat eder son zamanlar malum hemde eşimle birlikte sahur iftar yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…