- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.441
Dr yanlış söylemiş canım ben de 31 hafta dayım bana en gec 15 temmuz demistiYa kızlar bişi sormak istiyorum 31 haftalık oldum doktorum 22temmuz tahmini doğum tarihi dedi ama Öyle hedaplayınca 42 hafta oluyo anlamadım yardımcı olur musunuz
Hay maşallah canım ne güzel bebişte iyi kilonda süpermiş benimde öyle olur umarımGeldim doktordan Oğlumu gördüm uyuyordu kerata bide işaret parmağını kaldırmış tı çok tatlıydı
Tosun olmuş 2.341 kg 2 haftada yarım kg almış.
Ben hiç almamışım hatta 1 kilo vermiş görünüyorum
Doktor baya konuştu kemiklerim kaslarım çok zayıfmış kendime bakmam lazımmış protein ağırlıklı beslen mutlaka dedi
Bi problem çıkmazsa 1 ay sonra gelebilirsin dedi ayyy doğuma giderim belki bidaha
maşallah canım sizede takip et tabiki biziMerhaba hepimiz için sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum olsun İnşallah...
bizde oğlumla 33. haftamızdayızEn son 31+5 te kontrolümüz vardı 2000gr 45 cm olmuşuz
Herşey normal görünüyor doktorum böyle giderse doğum şekli normal olur dedi sonraki randevum 27 mayısBizde durum böyle kısmetse doğuma kadar bende bu sayfayı takip etmek istiyorum
canım valla ben öyle olunca bi duş saç makyaj yapardım kendimle ilgilenmek iyi geliyor bazeniki gündür çok halsizim ya kolumu kaldırasım yokev o kadar kötü halde ki sadece yatasım var uyuyamıyorum da..ilk defa böyle oldum çok pozitif bi hamilelik geçiriorum aslında..kızım okuldan gelsin diye bekliorum can sıkıntısından..bakmayın evde duran birisi değilim zaten nadirdir yani içim bi garip hayra çıksın..bebişim i özledim okulda ki kızımı eee tabii eşim de gelsin işte...kendimi zorlayım bişeyler yapayım kalkayım da
son adet tarihin ne canım benim 15 ekim tahmini doğum tarihi 22 temmuz 29+6 dayım yani 30 haftaya giricem yarın ama burdaki takvime görede 31 haftalık olacakYa kızlar bişi sormak istiyorum 31 haftalık oldum doktorum 22temmuz tahmini doğum tarihi dedi ama Öyle hedaplayınca 42 hafta oluyo anlamadım yardımcı olur musunuz
benim kontrol de 30 unda.. inş benim ki de 2 kiloyu geçmiş olurMasallah bebise :) benim randevum daha 21 mayista cok merak ediyorum bakalım benimkide 2300 civari olacak mi :) 34. Haftada olucam bende o zaman. Boyu nasıldı peki? Bende hic kilo almadim 1 ay oldu 10 nisanda gitmiştim doktor ne diyecek cok merak ediyorum
evet bide eşimin sahuru olacakRamazanda nasıl yaparım ederim diye bende stres olmuştum sağolsun görümcem bekar ben kalırım dedi hem bana refakat eder son zamanlar malum hemde eşimle birlikte sahur iftar yapacaklar
sğl canım aynen valla ama napalım işte rabbim güç versin ben gece uyuyamıyorum ya sendemi öylesinsagol kuzum artık kolay gelmıyo valla :)
Canım gitmedim. Neden dersen bugün daha iyiyim.herşeyde doktora koşuyo gibi olmasın diye kendimi tutuyorum. Eşim dedi ki yarın izin alırım beraber gideriz istersen. Onu bekleyin hem dedim, bugün gitmicem ama düşün dün o kadar kötüydüm ki ağladım bugün iyiyim. Önemli bir şey olsa devam ederdi sıkıntı diye düşünüyorum.bana da bi haber verirsen sevinirim bana kalsa giderim de eşim çok rahat biri olduğundan normaldir diyo. bana da risk alıyomuşum gibi geliyo
geçmiş olsun canım bende 2 gün uğraştım inş hepsine kaka yapar kusarlar nasip olur inşKizlar oglusumn cicilerini yikadm kurusunn hemen utu :))
aynen canım aksam eve gıttım azcık uzandım ama ımkanı varmı ya tekme atıyo yada batıyo gecede saga don sola don sureklı wc ayrı gidiyorum valla canımsğl canım aynen valla ama napalım işte rabbim güç versin ben gece uyuyamıyorum ya sendemi öylesin
tuncer82 .!.:geçmiş olsun canım bende 2 gün uğraştım inş hepsine kaka yapar kusarlar nasip olur inş
maşallah size canım nst girmedinmi kaçıncı hafta alıyorlar ve sadece riskli blduklarınımı alıyorlar ben bilmiyorumGeldim doktordan Oğlumu gördüm uyuyordu kerata bide işaret parmağını kaldırmış tı çok tatlıydı
Tosun olmuş 2.341 kg 2 haftada yarım kg almış.
Ben hiç almamışım hatta 1 kilo vermiş görünüyorum
Doktor baya konuştu kemiklerim kaslarım çok zayıfmış kendime bakmam lazımmış protein ağırlıklı beslen mutlaka dedi
Bi problem çıkmazsa 1 ay sonra gelebilirsin dedi ayyy doğuma giderim belki bidaha
hoşgeldin canım amın hepimizin kaç haftalık senın kuzunMerhaba annecikler bende temmuz annesi olarak araniza katıldım.Rabbim bebeklerimizi korusun
muhtemelen uyumamış olacağız sahur saatine kadar hava sıcak olacak bebişler rahat bırakmıcakevet bide eşimin sahuru olacakiyi hatırlattın.
aminnnn cnmBende ütüledim az once seve seve
Rabbim saglicakla giymeyi nasip etsin bebislerimize...
hoş geldin canım. bebeğin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba annecikler bende temmuz annesi olarak araniza katıldım.Rabbim bebeklerimizi korusun
Oyy maşallah canım, yan profilden ne güzel poz vermiş.. el de kafasındaKızlar oğluşum büyümüş mü ?Eki Görüntüle 1525188
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?