2015 Temmuz Anneleri

Hay maşallah canım ne güzel bebişte iyi kilonda süpermiş benimde öyle olur umarım bu arada dikkat et tabiki et süt seviyorsan rahat olursun doğumda

maşallah canım sizede takip et tabiki bizi
canım valla ben öyle olunca bi duş saç makyaj yapardım kendimle ilgilenmek iyi geliyor bazen

Ya kızlar bişi sormak istiyorum 31 haftalık oldum doktorum 22temmuz tahmini doğum tarihi dedi ama Öyle hedaplayınca 42 hafta oluyo anlamadım yardımcı olur musunuz
son adet tarihin ne canım benim 15 ekim tahmini doğum tarihi 22 temmuz 29+6 dayım yani 30 haftaya giricem yarın ama burdaki takvime görede 31 haftalık olacak

benim kontrol de 30 unda.. inş benim ki de 2 kiloyu geçmiş olur

Son düzenleme:
bana da bi haber verirsen sevinirim bana kalsa giderim de eşim çok rahat biri olduğundan normaldir diyo. bana da risk alıyomuşum gibi geliyo
Canım gitmedim. Neden dersen bugün daha iyiyim.herşeyde doktora koşuyo gibi olmasın diye kendimi tutuyorum. Eşim dedi ki yarın izin alırım beraber gideriz istersen. Onu bekleyin hem dedim, bugün gitmicem ama düşün dün o kadar kötüydüm ki ağladım bugün iyiyim. Önemli bir şey olsa devam ederdi sıkıntı diye düşünüyorum.

sğl canım aynen valla ama napalım işte rabbim güç versin ben gece uyuyamıyorum ya sendemi öylesin
aynen canım aksam eve gıttım azcık uzandım ama ımkanı varmı ya tekme atıyo yada batıyo gecede saga don sola don sureklı wc ayrı gidiyorum valla canım

maşallah size canım nst girmedinmi kaçıncı hafta alıyorlar ve sadece riskli blduklarınımı alıyorlar ben bilmiyorum

[/QUOTE]ff45417, post: 40927509, member: 679297"]Merhaba annecikler bende temmuz annesi olarak araniza katıldım.Rabbim bebeklerimizi korusun[/QUOTE]

Hosgeldiniz...kaç haftalik bebisiniz.

kızlar ıdrar yolları enfeksıyonum her gecen gun artıyo ne kadar su ıcsemde gecmıyo benle aynı durumda olan varmı aranızda bebegıme zarar vermesınden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…