2015 Temmuz Anneleri

kızlar ıdrar yolları enfeksıyonum her gecen gun artıyo ne kadar su ıcsemde gecmıyo benle aynı durumda olan varmı aranızda bebegıme zarar vermesınden korkuyorum
Canım ben benn bennnn... kaç aydır uğraşıyorum ama hiç bir zaman tam geçiremedim.. antibiyotik de kullandım ama bitince yine hissediyorum başlıyor.. günde 3 litreye yakın su içerek idare etmeye çalışıyorum bende, ama en ufak bir üşütme de hemen belli ediyor kendisini..sanırım hamileliğin sonuna kadar gidecek bu böyle..

Canim sen niye boyle moralini bozuyorsun bebeklerin ne zaman gelecegi hic belli olmaz. Hemde ben hep diyorum kendinizden baskasina guvenmeyin bu bebegi siz yapiyorsunuz herseyiyle sen ve esin ilgilenip halledebilirsiniz hic merak etme. Benim kizimda annemler doguma geldi hastaneden cikinca biz yalniz kalmak istedigimiz icin eve gonderdik cok guzel oldu iyiki oyle yapmisiz bak simdi istesem kimse yok:) bu gunlere hazirlikmis:) hayatta ne olacagi hic belli olmuyor bakarsin ikincide yurtdisinda cok uzaklarda olursun birak anne babayi arkadas tanidik bile olmaz. Sen bunlati hic dusunme simdi bebeginin dogacagi gunu ve ne kadar mutlu olacaginizi dusun artik :) hadi siz herseyi basaririsiniz!!! esin ve sen bebeginin ihtiyaci olan yegane kisilersiniz.

ya cok kotu artık kontrolden cıktıgını dusunuyorum ne olcak boyle bılmıyorum canım ya persembe gunu dr soylıycem bana hıc antıbıyodık vermedıler

Rabbim den umut kesme en güzelini yapıyorsun tevekkül. ..
Rabbim şafi ismiyle şifa versin İnşallah

Kizlar gunaydin bizden:) mesaj yazan gecmis olsun diyen herkese cok coooook tesekkurler. Ayri
Mesaj yazamadim cok olacak kalabalik yapmayayim forumda diye:) aksam agrim vardi bayagi pek uyuyadim
Ama bugun nedense bir pozitif basladim gune Allah bozmasin:) beterin beteri var halime sukrediyorum! Buraya geldigimizden beri zaten polyanna bir insandim iyice polyanna oldum:):) arkadaslarim bana babyshower partisi hazirlamislar 6 haziranda olacak heyecanlandim ayni zamanda biraz buruldum. Toplam 8 kisi filan olacagiz Turkiyede olsak 50
Kisi olurdu en az neyse bu kadar kisa surede bu kadar samimi arkadasta iyi:) az olsun oz olsun degil mi? Bana hicbirsey yapttirmiyorlar. Birde burada istedigin magazadan gelmek istedigin hediyeleri seciyorsun babyshower'a gelecekler o listedeki hediyelerden aliyorlar cok guzel birsey. Gereksiz takil tukul gelmiyor. Ama ben vallahi hediye bulamadim hersey fazlasiyla var bizde:) bende sampuandi kremdi bebek beziydi filan sectim dusunun:):) hediye secimi garip oldu biraz. Suslu puslu birsey yok :) bizden bu kadar!

Ca

Canim seninle ayni durumdayiz bnde dua ediyorum bayrama denk gelmesin bayramdan snra olsun die.aklima geln basima gelio genelde insallh olmz bu sefer.bizimkilerde uzakta insallh hersey yoluna girer canim istedigimiz gbi olur
Benim tahmini dogum tarihim 17 si.. bayramin 1. Gunu :) ^)

Canim bende seni merak ediyordum. Allahtan umut kesilmez beklemekten baska care yok insallah mucizene kavusursun hayirlisiyla!

ya cok kotu artık kontrolden cıktıgını dusunuyorum ne olcak boyle bılmıyorum canım ya persembe gunu dr soylıycem bana hıc antıbıyodık vermedıler
ben biara çok kötüydüm sancıdan duramıyordum, wc den çıkmak istemiyodum.. idrar testi ve kültürü yapıldı baya yüksek çıktı iltihap ve mecbur kullandık antibiyotik.. şuanda çok kötü değilim ama biliyorum ki en ufak hatam da yeniden çıkacak bekliyor pusuda

Yok canım 2 ayda bi gittim geçen çok hasta Olduğum için gitmiştim.
Masallah tosun pasaya:) sende kendine dikkat et canim. Bol bol kirmizi et ye. Kirmizi etin yerini hicbirsey tutmazmis hamilelikte. Tr'deji doktorum hamilelikte vejetetyan bile olsan bozacaksin asla ayni besin degerini et olmayan seylerden katsilayamazsin derdi.

öle canım açıkta kalazda ben bi yıkayıp üülemek için zaman bulabilcem .bide dinlensem başka bişey istemem

canım ben evde hep çorapsız kesıyorum balkonları falan yıkıyorum acaba usutuyomuyum bende

canm antibiyotık vermedi mi doktorun ?
hayır vermedı bakterı var dedı ama hıc bısey yazmadıkı bana ozellıkle soyledım cok kotu oldugunu bu enfeksıyonun erken doguma sebep oldugunu soyledıler ıyıce tedırgın oldum cunku ıyıce arttı su falan cozum olmuyo

NASIL BİR KÜR Kİ...? TURP BENİM MİDEME DOKUNUR... 1DİLİM BİLE YESEM SABAHA KADAR UYUYAMAM AĞIR GELİYOR KÜRÜ NASIL Kİ?

canım siyah turp al içini oy bal koy ertesi gün bal su gibi olucak onu içiceksin
burda izlee migdene dokunmaz sanmam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…