- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.461
ay canım maasallah subhanallah nazar degmesın kuzuna ne guzel poz vermıs sana benım kızım gostermıyo kendını elıyle yuzunu hep kapatıyo resım alamadıkKızlar oğluşum büyümüş mü ?Eki Görüntüle 1525188
Canım ben benn bennnn...kızlar ıdrar yolları enfeksıyonum her gecen gun artıyo ne kadar su ıcsemde gecmıyo benle aynı durumda olan varmı aranızda bebegıme zarar vermesınden korkuyorum
Canim sen niye boyle moralini bozuyorsun bebeklerin ne zaman gelecegi hic belli olmaz. Hemde ben hep diyorum kendinizden baskasina guvenmeyin bu bebegi siz yapiyorsunuz herseyiyle sen ve esin ilgilenip halledebilirsiniz hic merak etme. Benim kizimda annemler doguma geldi hastaneden cikinca biz yalniz kalmak istedigimiz icin eve gonderdik cok guzel oldu iyiki oyle yapmisiz bak simdi istesem kimse yok:) bu gunlere hazirlikmis:) hayatta ne olacagi hic belli olmuyor bakarsin ikincide yurtdisinda cok uzaklarda olursun birak anne babayi arkadas tanidik bile olmaz. Sen bunlati hic dusunme simdi bebeginin dogacagi gunu ve ne kadar mutlu olacaginizi dusun artik :) hadi siz herseyi basaririsiniz!!! esin ve sen bebeginin ihtiyaci olan yegane kisilersiniz.kendime güveniyorum canım ama insan bi sormaz mı doğumuna 1 2 hafta kala biz böyle böyle biyerlere gideceğiz, sen zorlanırsın, yada ne zaman tam zamanı diye bi sor dimikayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz,onlar gidiyor yani.
annemi çağırcaktım ama onlarda taşınıyor,erkenden çağıramam gibi. kaldım tek. inş dediğin gibi olur canım. sen deneyimlisin içimiz rahatlıyor böyle.
ya cok kotu artık kontrolden cıktıgını dusunuyorum ne olcak boyle bılmıyorum canım ya persembe gunu dr soylıycem bana hıc antıbıyodık vermedılerCanım ben benn bennnn...kaç aydır uğraşıyorum ama hiç bir zaman tam geçiremedim.. antibiyotik de kullandım ama bitince yine hissediyorum başlıyor.. günde 3 litreye yakın su içerek idare etmeye çalışıyorum bende, ama en ufak bir üşütme de hemen belli ediyor kendisini..sanırım hamileliğin sonuna kadar gidecek bu böyle..
Rabbim den umut kesme en güzelini yapıyorsun tevekkül. ..gunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyo
Masallah tosuncuga :) bir basak burcu olarak hislerim tahminlerim cok kuvvetlidir :)Kız bildin valla2.341 kilo olmuş tosunum iri olucak ablası gibi
Bendede çok sık oluyo normal artık. Genede uzun Süren sık tekrarlayan bi ağrıysa doktora görün
Benim tahmini dogum tarihim 17 si.. bayramin 1. Gunu :) ^)Ca
Canim seninle ayni durumdayiz bnde dua ediyorum bayrama denk gelmesin bayramdan snra olsun die.aklima geln basima gelio genelde insallh olmz bu sefer.bizimkilerde uzakta insallh hersey yoluna girer canim istedigimiz gbi olur
Canim bende seni merak ediyordum. Allahtan umut kesilmez beklemekten baska care yokgunaydin canim malesef haberler pek hos degil bizde daha ilerlemis beynindeki buyume dr hic umut vermiyo Rahim Ve Latif olan Rabbim den umidim dualarinizla mucizemi bahsetsin bana hersey senden Rabbim diyip tevekkul etlmekten baska elimden biaey gelmiyo
ben biara çok kötüydüm sancıdan duramıyordum, wc den çıkmak istemiyodum.. idrar testi ve kültürü yapıldı baya yüksek çıktı iltihap ve mecbur kullandık antibiyotik.. şuanda çok kötü değilim ama biliyorum ki en ufak hatam da yeniden çıkacak bekliyor pusudaya cok kotu artık kontrolden cıktıgını dusunuyorum ne olcak boyle bılmıyorum canım ya persembe gunu dr soylıycem bana hıc antıbıyodık vermedıler
sağol canm inş. :)geçmiş olsun canım bende 2 gün uğraştım inş hepsine kaka yapar kusarlar nasip olur inş
Masallah tosun pasaya:) sende kendine dikkat et canim. Bol bol kirmizi et ye. Kirmizi etin yerini hicbirsey tutmazmis hamilelikte. Tr'deji doktorum hamilelikte vejetetyan bile olsan bozacaksin asla ayni besin degerini et olmayan seylerden katsilayamazsin derdi.Yok canım 2 ayda bi gittim geçen çok hasta Olduğum için gitmiştim.
Girmedim canım bilmiyomki sanki almışlardı bu haftalardamaşallah size canım nst girmedinmi kaçıncı hafta alıyorlar ve sadece riskli blduklarınımı alıyorlar ben bilmiyorum
öle canım açıkta kalazda ben bi yıkayıp üülemek için zaman bulabilcem .bide dinlensem başka bişey istememçok tatlı olmuş beşiğiniz. güle güle kullanın. bende zaman daraldıkça yetişemiycem gibi hissediyorum ama bu koşuşturmada insanı hem dinç tutuyor hem de vakit geçiyor. Açıkta kalmazlar nasıl olsa. strese gerek yok. doğunca elzem olan şeyleri halledelim gerisi yetişmezse alışveriş kapıları kapanmıyor :))
canm antibiyotık vermedi mi doktorun ?kızlar ıdrar yolları enfeksıyonum her gecen gun artıyo ne kadar su ıcsemde gecmıyo benle aynı durumda olan varmı aranızda bebegıme zarar vermesınden korkuyorum
Ne güzel bir seymis bu :) ana kucagi gibi mi :)
canım ben evde hep çorapsız kesıyorum balkonları falan yıkıyorum acaba usutuyomuyum bendeben biara çok kötüydüm sancıdan duramıyordum, wc den çıkmak istemiyodum.. idrar testi ve kültürü yapıldı baya yüksek çıktı iltihap ve mecbur kullandık antibiyotik.. şuanda çok kötü değilim ama biliyorum ki en ufak hatam da yeniden çıkacak bekliyor pusuda
hayır vermedı bakterı var dedı ama hıc bısey yazmadıkı bana ozellıkle soyledım cok kotu oldugunu bu enfeksıyonun erken doguma sebep oldugunu soyledıler ıyıce tedırgın oldum cunku ıyıce arttı su falan cozum olmuyocanm antibiyotık vermedi mi doktorun ?
NASIL BİR KÜR Kİ...? TURP BENİM MİDEME DOKUNUR... 1DİLİM BİLE YESEM SABAHA KADAR UYUYAMAM AĞIR GELİYORKÜRÜ NASIL Kİ?
öyle yapyrlr cnm o yüzden bende biraz evde beklycm diorm inş nasip olurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?