2015 Temmuz Anneleri

canm tatlı olmş güle güle kullanın :) zor işler gerçktn yormamaya çalş kendını çok süsleri kendın mi yapcksn?

valla canım karar veremedim daha kese laanta mı yaalım şişelere şeker mi koyalım ama dün biyerden fiyat aldım 3 tl dedi tanesine çok geldi bana

ya cok kotu artık kontrolden cıktıgını dusunuyorum ne olcak boyle bılmıyorum canım ya persembe gunu dr soylıycem bana hıc antıbıyodık vermedıler

Canım çok dikkatli ol bu nedenle haziran topiğinde bir arkadaş erken doğum yaptı doktoruna danış mutlaka önlemini alman lazım

Canım çok dikkatli ol bu nedenle haziran topiğinde bir arkadaş erken doğum yaptı doktoruna danış mutlaka önlemini alman lazım
annemde bana aynısını soyledı cunku gercekten artık farklı bı boyut aldı persembe gunu gıdıcem bakalım bebegıme zarar vermesınden korkuyorum

canım ben evde hep çorapsız kesıyorum balkonları falan yıkıyorum acaba usutuyomuyum bende
Canım büyük ihtimalle üşütüyorsundur, ben çorap hiç çıkarmıyorum bir de hep kapalı terlikle geziyorum evde.. dışarıda da çok dikkat etmeye çalışıyorum, özellikle ayaklarıma.. üşütmeye hiç gelmiyor,, hep sıcak tutman lazım.

ff45417, post: 40927509, member: 679297"]Merhaba annecikler bende temmuz annesi olarak araniza katıldım.Rabbim bebeklerimizi korusun[/QUOTE]

Hosgeldiniz...kaç haftalik bebisiniz.[/QUOTE]
30haftalik

tabiki biz yeteriz çok şükür, biz istedik bebeği kimse gelmese de olur ama ilgi bekliyor insan.
zaten kalalım deseler planınızı bozmayın gidin derim kendim.
sanırım beklentimizi fazla yükseltiyoruz. çok ilgi alaka bekliyoruz,göremeyince böyle oluyor.

hepimiz bi şekilde toparlancağız bakalım artık nasıl olacak sağol canım desteğine..

dıkkat edıcem artık drlada konusucam cok canım sıkılıyo bu konuya erken dogum yapmak ıstemıyorum bebegımın gelısımını tamamlamasını ıstıyorum

canm bence hemen doktora git derım enfksyn iyi bişey değil hamılelkte bendede oldu hemen antbytk yazdı doktorm riske girmeye gerek yok dedi kullandm bolda su içtm 2 güne geçti şükür

canm bence hemen doktora git derım enfksyn iyi bişey değil hamılelkte bendede oldu hemen antbytk yazdı doktorm riske girmeye gerek yok dedi kullandm bolda su içtm 2 güne geçti şükür
ben gunde 3 lt su ıcıyorum buna ragmen cok berbat bı durumdayım yanı ozellıkle yurudugumde eve kendımı zor atıyorum persembe gunu soylıycem bunada normal derse bu son gıdısım olcak

h

Hamilelik gayet iyi canim. Ama dun temizlik yaptık esimle kendimi çok kaptirdim galiba bal ağrısından kimildayamiyorum.evet ayni zamanımız.senin nasıl gidiyor hamilelik
idrar yolları enfeksıyonum harıc ıyı gıdıyo canım benım yaz temızlıgımı annem yaptı sagolsun yorma kendını cok fazla

ben gunde 3 lt su ıcıyorum buna ragmen cok berbat bı durumdayım yanı ozellıkle yurudugumde eve kendımı zor atıyorum persembe gunu soylıycem bunada normal derse bu son gıdısım olcak

Bu günlük ped lerden felan kullanma onlarda tetikliyor bende de çok akıntı oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum kuru tutman lazım kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…