- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.481
canm tatlı olmş güle güle kullanın :) zor işler gerçktn yormamaya çalş kendını çok süsleri kendın mi yapcksn?
ya cok kotu artık kontrolden cıktıgını dusunuyorum ne olcak boyle bılmıyorum canım ya persembe gunu dr soylıycem bana hıc antıbıyodık vermedıler
hoşgeldin canım amın hepimizin kaç haftalık senın kuzun
annemde bana aynısını soyledı cunku gercekten artık farklı bı boyut aldı persembe gunu gıdıcem bakalım bebegıme zarar vermesınden korkuyorumCanım çok dikkatli ol bu nedenle haziran topiğinde bir arkadaş erken doğum yaptı doktoruna danış mutlaka önlemini alman lazım
Canım büyük ihtimalle üşütüyorsundur, ben çorap hiç çıkarmıyorum bir de hep kapalı terlikle geziyorum evde.. dışarıda da çok dikkat etmeye çalışıyorum, özellikle ayaklarıma.. üşütmeye hiç gelmiyor,, hep sıcak tutman lazım.canım ben evde hep çorapsız kesıyorum balkonları falan yıkıyorum acaba usutuyomuyum bende
hemen hemen aynıyız canım 29+6 benımkıde nasıl gıdıyo hamılelık29 hafta 1 günlük yani 30 haftalik
Girmedim canım bilmiyomki sanki almışlardı bu haftalarda
Demek herşey yolunda gerek görmedi
tabiki biz yeteriz çok şükür, biz istedik bebeği kimse gelmese de olur ama ilgi bekliyor insan.Canim sen niye boyle moralini bozuyorsun bebeklerin ne zaman gelecegi hic belli olmaz. Hemde ben hep diyorum kendinizden baskasina guvenmeyin bu bebegi siz yapiyorsunuz herseyiyle sen ve esin ilgilenip halledebilirsiniz hic merak etme. Benim kizimda annemler doguma geldi hastaneden cikinca biz yalniz kalmak istedigimiz icin eve gonderdik cok guzel oldu iyiki oyle yapmisiz bak simdi istesem kimse yok:) bu gunlere hazirlikmis:) hayatta ne olacagi hic belli olmuyor bakarsin ikincide yurtdisinda cok uzaklarda olursun birak anne babayi arkadas tanidik bile olmaz. Sen bunlati hic dusunme simdi bebeginin dogacagi gunu ve ne kadar mutlu olacaginizi dusun artik :) hadi siz herseyi basaririsiniz!!! esin ve sen bebeginin ihtiyaci olan yegane kisilersiniz.
dıkkat edıcem artık drlada konusucam cok canım sıkılıyo bu konuya erken dogum yapmak ıstemıyorum bebegımın gelısımını tamamlamasını ıstıyorumCanım büyük ihtimalle üşütüyorsundur, ben çorap hiç çıkarmıyorum bir de hep kapalı terlikle geziyorum evde.. dışarıda da çok dikkat etmeye çalışıyorum, özellikle ayaklarıma.. üşütmeye hiç gelmiyor,, hep sıcak tutman lazım.
canm bence hemen doktora git derım enfksyn iyi bişey değil hamılelkte bendede oldu hemen antbytk yazdı doktorm riske girmeye gerek yok dedi kullandm bolda su içtm 2 güne geçti şükürhayır vermedı bakterı var dedı ama hıc bısey yazmadıkı bana ozellıkle soyledım cok kotu oldugunu bu enfeksıyonun erken doguma sebep oldugunu soyledıler ıyıce tedırgın oldum cunku ıyıce arttı su falan cozum olmuyo
canm doğurmak mı yok doğrmk değil canmda acılma için beklycm inşinşallah canım ben bu sefer evde doğurıyım diyorum daao anki panik ne olur bilemem
ben gunde 3 lt su ıcıyorum buna ragmen cok berbat bı durumdayım yanı ozellıkle yurudugumde eve kendımı zor atıyorum persembe gunu soylıycem bunada normal derse bu son gıdısım olcakcanm bence hemen doktora git derım enfksyn iyi bişey değil hamılelkte bendede oldu hemen antbytk yazdı doktorm riske girmeye gerek yok dedi kullandm bolda su içtm 2 güne geçti şükür
hemen hemen aynıyız canım 29+6 benımkıde nasıl gıdıyo hamılelık
cnm ben kendım yapyrm birmaxtan aldm malzemeleri 100 tanesı 50 liraya gelıyr çokta uygun oldu :)valla canım karar veremedim daha kese laanta mı yaalım şişelere şeker mi koyalım ama dün biyerden fiyat aldım 3 tl dedi tanesine çok geldi bana
Oyyyyy simdi dusup bayilacam ben hurca koydum kaldirdim ya daha yikamadim simdi gorunce icim gittiKizlar oglusumn cicilerini yikadm kurusunn hemen utu :))
idrar yolları enfeksıyonum harıc ıyı gıdıyo canım benım yaz temızlıgımı annem yaptı sagolsun yorma kendını cok fazlah
Hamilelik gayet iyi canim. Ama dun temizlik yaptık esimle kendimi çok kaptirdim galiba bal ağrısından kimildayamiyorum.evet ayni zamanımız.senin nasıl gidiyor hamilelik
bence perşembeyı bekleme acıle gitdıkkat edıcem artık drlada konusucam cok canım sıkılıyo bu konuya erken dogum yapmak ıstemıyorum bebegımın gelısımını tamamlamasını ıstıyorum
ben gunde 3 lt su ıcıyorum buna ragmen cok berbat bı durumdayım yanı ozellıkle yurudugumde eve kendımı zor atıyorum persembe gunu soylıycem bunada normal derse bu son gıdısım olcak
cnm bekleme perşembeyiben gunde 3 lt su ıcıyorum buna ragmen cok berbat bı durumdayım yanı ozellıkle yurudugumde eve kendımı zor atıyorum persembe gunu soylıycem bunada normal derse bu son gıdısım olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?