- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.501
canım gıtsem ne olcak esımle hafta sonu kasık agrımdan dolayı gıttık ılgılenmıyolar kadın dogum uzmanımız yok hafta ıcı tekrar ggelın deyıp gonderdı buscopon ıgne yapıpbence perşembeyı bekleme acıle git
canım ıs yerınde ımkanım yokkı acıkcası evde olsam keske ama sabah gelıp aksam gıdıyorumBu günlük ped lerden felan kullanma onlarda tetikliyor bende de çok akıntı oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum kuru tutman lazım kendini
çok datlularr :)) heleki çorapları yirimm onlarııı askıya asamadm okadr mınık kı nasl gydrcm ben onları o mınık ayaklara yaww :)) ac bak ben sık bakyrdm yıkamadn önce hele birde ütülerken küçük küçük severken yırtacam :))Oyyyyy simdi dusup bayilacam ben hurca koydum kaldirdim ya daha yikamadim simdi gorunce icim gitti
canım kendini korkutma ama tedbirini de al tabiiki.. ben de çok kötü bir dönem geçirdim ama çok şükür birşey olmadan atlattım, enfeksiyonun çok çok ilerlemesi lazım bebeğe zarar vermesi için.. sen içini ferah tut hemen dr una gidersen birşeycik olmaz inşallah..dıkkat edıcem artık drlada konusucam cok canım sıkılıyo bu konuya erken dogum yapmak ıstemıyorum bebegımın gelısımını tamamlamasını ıstıyorum
cnm ben kendım yapyrm birmaxtan aldm malzemeleri 100 tanesı 50 liraya gelıyr çokta uygun oldu :)
cnm başka yer yok mu gideblcgn ben tedrgn oldum yacanım gıtsem ne olcak esımle hafta sonu kasık agrımdan dolayı gıttık ılgılenmıyolar kadın dogum uzmanımız yok hafta ıcı tekrar ggelın deyıp gonderdı buscopon ıgne yapıp
inşallah canım ya idrar tahlılınde cok yuksek oldugunu soyledı laboratuvarda arkadasım var bakterı ve lökasit var dedı sımdı dr soylıycem bakalım sagol canım persembe gunu bı gıdıyım bakalımcanım kendini korkutma ama tedbirini de al tabiiki.. ben de çok kötü bir dönem geçirdim ama çok şükür birşey olmadan atlattım, enfeksiyonun çok çok ilerlemesi lazım bebeğe zarar vermesi için.. sen içini ferah tut hemen dr una gidersen birşeycik olmaz inşallah..
Bunu yaptm canm hala yapmaya devam edyrm :)Foto varmı canım nasıl bişey yapıyorsunuz benimde almam lazım karar veremiyorum bazılarıda çok masraflı oluyor. Sen nasıl bişey yaptın
canım yer cokta ıstanbulun en berbat yerınde esenyurttayım hamılelıgımden bu yana bı dr dıkıs tuturamadım ya cok sorumsuz yada hep ilgisizler denk geldı sımdı acıle gıtsemde bısey yapmıycak rabbım kuzumu korusun ama bu gıttgımde bısey soylemezse dr. artık evde dogurucam valla yoruldum yacnm başka yer yok mu gideblcgn ben tedrgn oldum ya
Bunu yaptm canm hala yapmaya devam edyrm :)
canım sıteye baktım cok uygunmus ya kesenın ıcıne seker mı koyuyosun bu arada bu onundekı sus yapısıyomu dırek kendısıBunu yaptm canm hala yapmaya devam edyrm :)
canım yer cokta ıstanbulun en berbat yerınde esenyurttayım hamılelıgımden bu yana bı dr dıkıs tuturamadım ya cok sorumsuz yada hep ilgisizler denk geldı sımdı acıle gıtsemde bısey yapmıycak rabbım kuzumu korusun ama bu gıttgımde bısey soylemezse dr. artık evde dogurucam valla yoruldum ya
canım yer cokta ıstanbulun en berbat yerınde esenyurttayım hamılelıgımden bu yana bı dr dıkıs tuturamadım ya cok sorumsuz yada hep ilgisizler denk geldı sımdı acıle gıtsemde bısey yapmıycak rabbım kuzumu korusun ama bu gıttgımde bısey soylemezse dr. artık evde dogurucam valla yoruldum ya
Kızlar gecen gun dogum yapan bir arkdsa gittik bundan verdi bize hastaneye gelenlere falanda verms eti puf damla cikolata ve bonibonla burnu vardi dustu :) bende yapablrm belki hastane icin :)
canım valla kafam ıyıce karıstı ne yapıcam boyle bılmıyorumİzninede az kalmış ama yerinde olsam rapor alır kendimi toparlamaya çalışırdım bebeğine bişey olmaz Allahın izniyle ama sanada eziyet varsa şansın rapor al doktorada ilaç yazdır bir haftada toparlarsın kendini
acıbademe burdan bı arkadasım gıttı cok memnundu dr. degıstıre degıstıre valla artık dogumum geldı benımCanim Esenyurtta isen Medicana Beylikdüzü ne bir git istersen, bizim sirketten orada dogum yapan 3 kisi oldu hepsi memnundu... Veya Halkalidaki Acibadem ssk anlasmali, en azindan kontrole git oraya...
yok cnm tövbe de nie evde doğurasn şimdi sıkma kendını üzme bişey olmyck inş.canım yer cokta ıstanbulun en berbat yerınde esenyurttayım hamılelıgımden bu yana bı dr dıkıs tuturamadım ya cok sorumsuz yada hep ilgisizler denk geldı sımdı acıle gıtsemde bısey yapmıycak rabbım kuzumu korusun ama bu gıttgımde bısey soylemezse dr. artık evde dogurucam valla yoruldum ya
e canım devlete gıttım ılgılenmıyolar ozele gttım devletten beter atık sınırım bozuluyo ya 7 aydır tek bı ılac yazmadılar enfeksıyon ıyıce yayıldıyok cnm tövbe de nie evde doğurasn şimdi sıkma kendını üzme bişey olmyck inş.
evet mevlüt için lohusa serbeti veririm mevlütte pilav falanda olck zaten hastaneye gelenlere paylştgm gibi kardan adam yapablrm evede gelenlere zaten ikramlklar yapcm kurabiye gibi öyle işteÇok güzel olmuş eline sağlık. Mevlütte dağıtmak için yapıyorsun değilmi. Başka bişey ikram edicekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?