- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.521
yok canm lavanta koyuyrm sılıkon tabancası aldm yapstryrmcanım sıteye baktım cok uygunmus ya kesenın ıcıne seker mı koyuyosun bu arada bu onundekı sus yapısıyomu dırek kendısı
Arada oyle gunler olur canim ya. Bosver bugunde yat hicbirsey yapma:)iki gündür çok halsizim ya kolumu kaldırasım yokev o kadar kötü halde ki sadece yatasım var uyuyamıyorum da..ilk defa böyle oldum çok pozitif bi hamilelik geçiriorum aslında..kızım okuldan gelsin diye bekliorum can sıkıntısından..bakmayın evde duran birisi değilim zaten nadirdir yani içim bi garip hayra çıksın..bebişim i özledim okulda ki kızımı eee tabii eşim de gelsin işte...kendimi zorlayım bişeyler yapayım kalkayım da
haydaa nasıl böyle bişey yapablyrlr ki özelde ilglnmyrlrsa nerde ilglncekler acabae canım devlete gıttım ılgılenmıyolar ozele gttım devletten beter atık sınırım bozuluyo ya 7 aydır tek bı ılac yazmadılar enfeksıyon ıyıce yayıldı
Kotu dusunceler uzagaaaaa:) iyi dusunceler gelsin hep:):)bebek bütün enerjimizi alıyor sanırım , bende oturduğum yerde kalıyorum , halsizim ,, birde ister istemez kafamızda düşünceler nasıl olacak nasıl gidecek diye ,,
sıteye baktım yapışkanlı yazıyodu o yzuden sordum bende sen gıbı yapıcam eve gelenlere tatlı pilav vs bıde bu hedıyelıklerden verıcem cok kalabalık bı cevrem yok benım 20 tane yaptırsam yeter sız gıbı benı hastaneye gormeye bıle gelen olmaz yanıyok canm lavanta koyuyrm sılıkon tabancası aldm yapstryrm
valla bak 4 tane ayrı hastaneye gıttım esımde sıkılmıs artık drla ılgılı bısey duymak ıstemıyorum senden deyıp kızıyo adam ama haklı ama bende haklıyım ısde bu dıyemedım yanıhaydaa nasıl böyle bişey yapablyrlr ki özelde ilglnmyrlrsa nerde ilglncekler acaba
hastane için verileblr bence :) bende yapablrm belkıBuda çok sevimli ve lezzeti bayılırım eti puff a
canm yapışkanlı gelmedi benmki bılmyrm yanı benm kalablk canm 100 tane yapyrm ama az bile o daha bir 100 yapcm sanrm bol bol dagtrm gitsnsıteye baktım yapışkanlı yazıyodu o yzuden sordum bende sen gıbı yapıcam eve gelenlere tatlı pilav vs bıde bu hedıyelıklerden verıcem cok kalabalık bı cevrem yok benım 20 tane yaptırsam yeter sız gıbı benı hastaneye gormeye bıle gelen olmaz yanı
canm haklsn tabıkı endıse edyr insan benm eşimde bir ara dedi doktoru değiştrsk mi hayatta olmaz dedm sanki insan alşyr ona devam etmk istyr ama benm doktrm iyi sağolsn ve tecrubesı cok burda genelde herkes ona gider sen tecrubesı olan bırıne git canm herzamn tecrube iyidirvalla bak 4 tane ayrı hastaneye gıttım esımde sıkılmıs artık drla ılgılı bısey duymak ıstemıyorum senden deyıp kızıyo adam ama haklı ama bende haklıyım ısde bu dıyemedım yanı
evet mevlüt için lohusa serbeti veririm mevlütte pilav falanda olck zaten hastaneye gelenlere paylştgm gibi kardan adam yapablrm evede gelenlere zaten ikramlklar yapcm kurabiye gibi öyle işte
İlk dr cok ıyıydı cok guzel ılgılenıyodu ama hastaneden anıden ayrıldı ortada kalakaldım tabıkıde dr cok onemlı ne yapıcaz bılmıyorum bakalımcanm haklsn tabıkı endıse edyr insan benm eşimde bir ara dedi doktoru değiştrsk mi hayatta olmaz dedm sanki insan alşyr ona devam etmk istyr ama benm doktrm iyi sağolsn ve tecrubesı cok burda genelde herkes ona gider sen tecrubesı olan bırıne git canm herzamn tecrube iyidir
yani canm havlu dagtyrmsnz genelde bizim burda yapan yok hiç benm yazdklrımı dagtcm başka bişey yapmam sanrm pilav yaptgm sekerler lokum onlarıda paketlerım gül suyu yeter bence benmkılerde bunlar :)bende şöyle düşünüyorum önce lohusa şerbeti dağıtırım renkli plastik bardaklarda dua sonrası tavuk pilav tatlı yada kurabiye tarzı bişeyler sonrasında havlu birde şu şekilli kokulu sabunlardan keselerde dağıtırım şeker yerinede hacı şerif diye bir site var ordan madlen çikolatalar gördüm üzerine hoşgeldin bebek yazan onlardanmı alsam diyorum gülsuyu kolonyayla tutarız dahada ne olsun
oy masallah kuzum ya benım o kadar yok hastaneye kendı aılem bıde bı kac arkadasm gelır gercı aılemden kasıtta annem kayınvalıdem 7 aydır gelıp bır kere bıle gormedıler benı o yuzden gelsede olur gelmesedecanm yapışkanlı gelmedi benmki bılmyrm yanı benm kalablk canm 100 tane yapyrm ama az bile o daha bir 100 yapcm sanrm bol bol dagtrm gitsn
yani canm havlu dagtyrmsnz genelde bizim burda yapan yok hiç benm yazdklrımı dagtcm başka bişey yapmam sanrm pilav yaptgm sekerler lokum onlarıda paketlerım gül suyu yeter bence benmkılerde bunlar :)
canım Rabbim yardımcın olsun...dua edelim inşallah mucizeni kucağına alırsın
Canım Allah yardımcımız olsun .. hakkımızda en iyisini Rabbim bilir biz bilemeyizz ,, inşallah herşey bir anda normale dönüverir.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. En doğrusunu O biliyor. Dualarımız seninle
canm dualarını eksık etme bebğin içinbizde edyrz allah buyuk
canım rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun allahdan ümit kesilmez inşallah evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın rahman ve rahim olan rabbimizin bir bildiği vardır safi adıyla bebeğinin şifasını versin inşallah.. allah sana güç kuvvet versin inşallah
Rabbim den umut kesme en güzelini yapıyorsun tevekkül. ..
Rabbim şafi ismiyle şifa versin İnşallah
Rabbim hepinizden razi olsun arkadaslar dua ve destekleriniz icin ne kadar tesekkur etsem az Allahim karsiliksiz yapilan dualariniz hurmetine safi ismi ile sifa versin kuzuma bir kez daha ayni aciyi yasatmasin oglumun mucize gelisine sizlerde tanik olun insaalahCanim bende seni merak ediyordum. Allahtan umut kesilmez beklemekten baska care yokinsallah mucizene kavusursun hayirlisiyla!
bende pijama takımı gıymıycem beyaz bı elbıse alcam sade bısey genelde pijama takımı gıyıyolar ama ben gıyememBenimde kafam karışık mevlüt konusunda benim doğumum ramazana denk geliyor ramazandada herkes oruçlu alışverişi kendi başımada yapamam şimdiden hazırlığımı yapmam lazım. Birşey daha sorucam mevlütte pijama tk mı giyiyorsun elbisemi giyeceksin bizde gelenek pijama tk ama benim hiç içimden gelmiyor
Ben oglumu severken ayni boyle parcalrim seni isiririm seni totosunu yerim kirpiklerini kopartirim .... boyle devam ediyor coraplarini ope ope bi bakiyomusum yemisimçok datlularr :)) heleki çorapları yirimm onlarııı askıya asamadm okadr mınık kı nasl gydrcm ben onları o mınık ayaklara yaww :)) ac bak ben sık bakyrdm yıkamadn önce hele birde ütülerken küçük küçük severken yırtacam :))
EYY lutfu genis merhameti sonsuz Mevlam!Suphesiz ki yeri gogu bir ol emri ile alemler yaratan sensin.Her kis agaclari adeta oldurup her bahar hayat veren sensin sen varken bu aciz kime gitsin burada dualarima amin diyen hic menfaatsiz din kardesimin islerimi dua eden bacilarim hurmetine onlarinbenim sehzadem kadr gunahsiz kuzulari hurmetine sicak teni nasip olmayan zeynebim hurmetine duamizi kabul buyur.Ogluma oyle bir sifa ver ki drlar sasirsin suphesiz ki senin acaip islerin pek coktur.Hic tedaviye ihtiyac duyulmayacak kadar saglikli adini vwrdigim habibin hurmetine ismi ile musemma guzellikte kucagima almayi saglikli hayirli salih bir evlat olrak buyutmeyi burafaki butun kardeslerimle beraber nasip eyle senin herseye gucun yeter YA SELAM bu acizide selamete cikar
Simdi baktim o siteye cok guzel cikolatalar var cok pahali da degil yani bende dusunebilirim mevlutte :)bende şöyle düşünüyorum önce lohusa şerbeti dağıtırım renkli plastik bardaklarda dua sonrası tavuk pilav tatlı yada kurabiye tarzı bişeyler sonrasında havlu birde şu şekilli kokulu sabunlardan keselerde dağıtırım şeker yerinede hacı şerif diye bir site var ordan madlen çikolatalar gördüm üzerine hoşgeldin bebek yazan onlardanmı alsam diyorum gülsuyu kolonyayla tutarız dahada ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?