2015 Temmuz Anneleri

Arada oyle gunler olur canim ya. Bosver bugunde yat hicbirsey yapma:)

yok canm lavanta koyuyrm sılıkon tabancası aldm yapstryrm
sıteye baktım yapışkanlı yazıyodu o yzuden sordum bende sen gıbı yapıcam eve gelenlere tatlı pilav vs bıde bu hedıyelıklerden verıcem cok kalabalık bı cevrem yok benım 20 tane yaptırsam yeter sız gıbı benı hastaneye gormeye bıle gelen olmaz yanı

haydaa nasıl böyle bişey yapablyrlr ki özelde ilglnmyrlrsa nerde ilglncekler acaba
valla bak 4 tane ayrı hastaneye gıttım esımde sıkılmıs artık drla ılgılı bısey duymak ıstemıyorum senden deyıp kızıyo adam ama haklı ama bende haklıyım ısde bu dıyemedım yanı

canm yapışkanlı gelmedi benmki bılmyrm yanı benm kalablk canm 100 tane yapyrm ama az bile o daha bir 100 yapcm sanrm bol bol dagtrm gitsn

valla bak 4 tane ayrı hastaneye gıttım esımde sıkılmıs artık drla ılgılı bısey duymak ıstemıyorum senden deyıp kızıyo adam ama haklı ama bende haklıyım ısde bu dıyemedım yanı
canm haklsn tabıkı endıse edyr insan benm eşimde bir ara dedi doktoru değiştrsk mi hayatta olmaz dedm sanki insan alşyr ona devam etmk istyr ama benm doktrm iyi sağolsn ve tecrubesı cok burda genelde herkes ona gider sen tecrubesı olan bırıne git canm herzamn tecrube iyidir

evet mevlüt için lohusa serbeti veririm mevlütte pilav falanda olck zaten hastaneye gelenlere paylştgm gibi kardan adam yapablrm evede gelenlere zaten ikramlklar yapcm kurabiye gibi öyle işte

bende şöyle düşünüyorum önce lohusa şerbeti dağıtırım renkli plastik bardaklarda dua sonrası tavuk pilav tatlı yada kurabiye tarzı bişeyler sonrasında havlu birde şu şekilli kokulu sabunlardan keselerde dağıtırım şeker yerinede hacı şerif diye bir site var ordan madlen çikolatalar gördüm üzerine hoşgeldin bebek yazan onlardanmı alsam diyorum gülsuyu kolonyayla tutarız dahada ne olsun

İlk dr cok ıyıydı cok guzel ılgılenıyodu ama hastaneden anıden ayrıldı ortada kalakaldım tabıkıde dr cok onemlı ne yapıcaz bılmıyorum bakalım

yani canm havlu dagtyrmsnz genelde bizim burda yapan yok hiç benm yazdklrımı dagtcm başka bişey yapmam sanrm pilav yaptgm sekerler lokum onlarıda paketlerım gül suyu yeter bence benmkılerde bunlar :)

canm yapışkanlı gelmedi benmki bılmyrm yanı benm kalablk canm 100 tane yapyrm ama az bile o daha bir 100 yapcm sanrm bol bol dagtrm gitsn
oy masallah kuzum ya benım o kadar yok hastaneye kendı aılem bıde bı kac arkadasm gelır gercı aılemden kasıtta annem kayınvalıdem 7 aydır gelıp bır kere bıle gormedıler benı o yuzden gelsede olur gelmesede

yani canm havlu dagtyrmsnz genelde bizim burda yapan yok hiç benm yazdklrımı dagtcm başka bişey yapmam sanrm pilav yaptgm sekerler lokum onlarıda paketlerım gül suyu yeter bence benmkılerde bunlar :)

Benimde kafam karışık mevlüt konusunda benim doğumum ramazana denk geliyor ramazandada herkes oruçlu alışverişi kendi başımada yapamam şimdiden hazırlığımı yapmam lazım. Birşey daha sorucam mevlütte pijama tk mı giyiyorsun elbisemi giyeceksin bizde gelenek pijama tk ama benim hiç içimden gelmiyor

canım Rabbim yardımcın olsun...dua edelim inşallah mucizeni kucağına alırsın

Canım Allah yardımcımız olsun .. hakkımızda en iyisini Rabbim bilir biz bilemeyizz ,, inşallah herşey bir anda normale dönüverir.

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. En doğrusunu O biliyor. Dualarımız seninle

canm dualarını eksık etme bebğin için bizde edyrz allah buyuk

Rabbim den umut kesme en güzelini yapıyorsun tevekkül. ..
Rabbim şafi ismiyle şifa versin İnşallah

Canim bende seni merak ediyordum. Allahtan umut kesilmez beklemekten baska care yok insallah mucizene kavusursun hayirlisiyla!
Rabbim hepinizden razi olsun arkadaslar dua ve destekleriniz icin ne kadar tesekkur etsem az Allahim karsiliksiz yapilan dualariniz hurmetine safi ismi ile sifa versin kuzuma bir kez daha ayni aciyi yasatmasin oglumun mucize gelisine sizlerde tanik olun insaalah

bende pijama takımı gıymıycem beyaz bı elbıse alcam sade bısey genelde pijama takımı gıyıyolar ama ben gıyemem

EYY lutfu genis merhameti sonsuz Mevlam!Suphesiz ki yeri gogu bir ol emri ile alemler yaratan sensin.Her kis agaclari adeta oldurup her bahar hayat veren sensin sen varken bu aciz kime gitsin burada dualarima amin diyen hic menfaatsiz din kardesimin islerimi dua eden bacilarim hurmetine onlarinbenim sehzadem kadr gunahsiz kuzulari hurmetine sicak teni nasip olmayan zeynebim hurmetine duamizi kabul buyur.Ogluma oyle bir sifa ver ki drlar sasirsin suphesiz ki senin acaip islerin pek coktur.Hic tedaviye ihtiyac duyulmayacak kadar saglikli adini vwrdigim habibin hurmetine ismi ile musemma guzellikte kucagima almayi saglikli hayirli salih bir evlat olrak buyutmeyi burafaki butun kardeslerimle beraber nasip eyle senin herseye gucun yeter YA SELAM bu acizide selamete cikar

Ben oglumu severken ayni boyle parcalrim seni isiririm seni totosunu yerim kirpiklerini kopartirim .... boyle devam ediyor coraplarini ope ope bi bakiyomusum yemisim

Aminn canım Rabbim şifa versin İnşallah doktorlar yanılıyor olsun yaşadıkların kötü bir anı olarak kalsın

Simdi baktim o siteye cok guzel cikolatalar var cok pahali da degil yani bende dusunebilirim mevlutte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…