- 12 Mayıs 2015
- 109
- 55
- 13
- 40
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.541
idrar yolları enfeksıyonum harıc ıyı gıdıyo canım benım yaz temızlıgımı annem yaptı sagolsun yorma kendını cok fazla
h
Hamilelik gayet iyi canim. Ama dun temizlik yaptık esimle kendimi çok kaptirdim galiba bal ağrısından kimildayamiyorum.evet ayni zamanımız.senin nasıl gidiyor hamilelik
Allah im yardim etsin olumlu dusun ultrasonda bebekte ne sorunlar goruyorlar sagsaglim doguyor bebekler insallah senin meleginde oyle dogacak saglikli rabbim cok buyuk sifasini verecek olan o! Dua cok onemli..EYY lutfu genis merhameti sonsuz Mevlam!Suphesiz ki yeri gogu bir ol emri ile alemler yaratan sensin.Her kis agaclari adeta oldurup her bahar hayat veren sensin sen varken bu aciz kime gitsin burada dualarima amin diyen hic menfaatsiz din kardesimin islerimi dua eden bacilarim hurmetine onlarinbenim sehzadem kadr gunahsiz kuzulari hurmetine sicak teni nasip olmayan zeynebim hurmetine duamizi kabul buyur.Ogluma oyle bir sifa ver ki drlar sasirsin suphesiz ki senin acaip islerin pek coktur.Hic tedaviye ihtiyac duyulmayacak kadar saglikli adini vwrdigim habibin hurmetine ismi ile musemma guzellikte kucagima almayi saglikli hayirli salih bir evlat olrak buyutmeyi burafaki butun kardeslerimle beraber nasip eyle senin herseye gucun yeter YA SELAM bu acizide selamete cikar
idrar yolları enfeksıyonum harıc ıyı gıdıyo canım benım yaz temızlıgımı annem yaptı sagolsun yorma kendını cok fazla
EYY lutfu genis merhameti sonsuz Mevlam!Suphesiz ki yeri gogu bir ol emri ile alemler yaratan sensin.Her kis agaclari adeta oldurup her bahar hayat veren sensin sen varken bu aciz kime gitsin burada dualarima amin diyen hic menfaatsiz din kardesimin islerimi dua eden bacilarim hurmetine onlarinbenim sehzadem kadr gunahsiz kuzulari hurmetine sicak teni nasip olmayan zeynebim hurmetine duamizi kabul buyur.Ogluma oyle bir sifa ver ki drlar sasirsin suphesiz ki senin acaip islerin pek coktur.Hic tedaviye ihtiyac duyulmayacak kadar saglikli adini vwrdigim habibin hurmetine ismi ile musemma guzellikte kucagima almayi saglikli hayirli salih bir evlat olrak buyutmeyi burafaki butun kardeslerimle beraber nasip eyle senin herseye gucun yeter YA SELAM bu acizide selamete cikar
Simdi baktim o siteye cok guzel cikolatalar var cok pahali da degil yani bende dusunebilirim mevlutte :)
kim gelmedi canım kayın validen mi yaşlıysa gelemiyordur canım yaoy masallah kuzum ya benım o kadar yok hastaneye kendı aılem bıde bı kac arkadasm gelır gercı aılemden kasıtta annem kayınvalıdem 7 aydır gelıp bır kere bıle gormedıler benı o yuzden gelsede olur gelmesede
Ben alışveriş yaptım o siteden kızlar bebek şekeri felan da yaptırmayacağım madlen çikolatalardan alcam ikramlıkEvet canım bende siteyi başka arkadaşlardan duydum onlar alışveriş yapmışlar bu siteden güvenilir bir site diye biliyorum
Ben alışveriş yaptım o siteden kızlar bebek şekeri felan da yaptırmayacağım madlen çikolatalardan alcam ikramlık
hemen gönderiyolar en gec 2 günde elinizdd olud uzaklıga baglı olarak
irmik helvası cok güzeldi:)
Yok canım ben irmik helvasına aşermiştim:) , bulantı kusmadan yapamadım , bu siteyi görmüştüm siparis verdim ertssi gün geldiBende madlen çikolata düşünüyorum irmik helvası ikramlarımıydı
Rabbim hepinizden razi olsun arkadaslar dua ve destekleriniz icin ne kadar tesekkur etsem az Allahim karsiliksiz yapilan dualariniz hurmetine safi ismi ile sifa versin kuzuma bir kez daha ayni aciyi yasatmasin oglumun mucize gelisine sizlerde tanik olun insaalah
amin inşallah canım.. canım birdahaki tesbihi senin ve bebğin için çekelimmi ya şafi ismini istermisinEYY lutfu genis merhameti sonsuz Mevlam!Suphesiz ki yeri gogu bir ol emri ile alemler yaratan sensin.Her kis agaclari adeta oldurup her bahar hayat veren sensin sen varken bu aciz kime gitsin burada dualarima amin diyen hic menfaatsiz din kardesimin islerimi dua eden bacilarim hurmetine onlarinbenim sehzadem kadr gunahsiz kuzulari hurmetine sicak teni nasip olmayan zeynebim hurmetine duamizi kabul buyur.Ogluma oyle bir sifa ver ki drlar sasirsin suphesiz ki senin acaip islerin pek coktur.Hic tedaviye ihtiyac duyulmayacak kadar saglikli adini vwrdigim habibin hurmetine ismi ile musemma guzellikte kucagima almayi saglikli hayirli salih bir evlat olrak buyutmeyi burafaki butun kardeslerimle beraber nasip eyle senin herseye gucun yeter YA SELAM bu acizide selamete cikar
Canim sen hic merak etme hersey cok guzel olacak. Simdi sen tabiki bir bilinmezlik yasiyorsun ilktabiki biz yeteriz çok şükür, biz istedik bebeği kimse gelmese de olur ama ilgi bekliyor insan.
zaten kalalım deseler planınızı bozmayın gidin derim kendim.
sanırım beklentimizi fazla yükseltiyoruz. çok ilgi alaka bekliyoruz,göremeyince böyle oluyor.
hepimiz bi şekilde toparlancağız bakalım artık nasıl olacaksağol canım desteğine..
insaallah canim o mucizelerden biri de benim mustafam olur Rabbimin ol dedigine kim ne diyebilir dua edin ol desin oluverdin hayirlisi kolay VE guzelundenAllah im yardim etsin olumlu dusun ultrasonda bebekte ne sorunlar goruyorlar sagsaglim doguyor bebekler insallah senin meleginde oyle dogacak saglikli rabbim cok buyuk sifasini verecek olan o! Dua cok onemli..
amin canimAmin Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah.Bebeklerimizi sağlıklarıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş
amin inşallah canım.. canım birdahaki tesbihi senin ve bebğin için çekelimmi ya şafi ismini istermisin
Cok sevinirim canim ben gunluk tesbihatimda cekiyorum ama sizlerin ozel duasini almak isterim
gizeme mesaj attım tesbihleri o dağıtıyor bana bi dönsün haber ederiz sanadaamin canim
Rabbim razi olsun ne kadar tesekkur etsem az mevlam gonul muratlarinizi versingizeme mesaj attım tesbihleri o dağıtıyor bana bi dönsün haber ederiz sanada
amin inşallah canım allah sendede razı olsun bizleri dualarında eksik etmiyorsun mustafamız bi sağlıcakla gelsinde inşallah yer gök dua ile..Rabbim razi olsun ne kadar tesekkur etsem az mevlam gonul muratlarinizi versin
canım çok iyi olmuş gitmen en azından kafandakı soru işaretleri gitmiş oldu doğum tarihinide belirledilermiKizlar su parmak kirildi filan derken yazmayi unutmusum. Biz pazar gunu hastane turuna gittik tum sorularimizi sorduk rahatladik geldik:) sezeryanim benim saat 12.30 'da gece yarisindan sonra hicbirsey yemeyecek ve icmeyecekmisim. Kizimda da oyleydi ama sezeryan sabah 9'da olmustu biraz zorlayacak ozellikle burasi temmuzda 40 kusur derece sicaklikta susuzluk biraz kasacak gibi ama alti ustu bir gun dayanacagiz artik:) bebegin kiyafetleri vs herseyi bebek hastanede kaldigi surece veriyorlarmis ayni Amerikan hastanesindeki gibi . bezdir kiyafettir vs. hicbirsey goturmeme gerek yok sevindim. Bir tek cikarken giyeceklerini ve araba koltugunu getirecegim :) hastane de pompa da varmis pompa gerekirse parcalarini da onlar veriyormus ona da sevindim evden tasimayacagim. Hastanenin odalari cok guzel. Bizim eve de 10 dk uzaklikta buranin en buyuk hastanesi zaten sansliyiz o konuda. Bebegi dogar dogmaz anneye veriyorlar.zaten ameliyathanede cocuk doktoru ilk kontrolu yanimizda yapiyor sonra bebekle anne beraber odaya cikiyormus hemen emzirme baslasin diye. Bu da super! Benim tabi ilk soru bebegi gece aliyorsunuz degil mi emzirmeden emzirmeye getireceksiniz oldu. Turu yapan hemsire sizin galiba ilk cocuk degil dedi guldu:) tabiki aliyoruz anne nasil isterse o sekilde dedi. Bu da super otesi. Sezeryan olacak arkadaslar dinlenmezseniz iyilesmeniz cok gecikir ve hastane cikisinda bebeginizle yeterli ilgilenemezsiniz. Hazir bu isin en tecrubeli bebek hemsireleri bebeginizle ilgilenirken dinlenebildiginiz kadar dinlenin bebek sizinle gece ayni odada kalirsa mumkun degil dinlenemezsiniz. Sezeryan sonucta bir ameliyat ve iyilesmenin tek yolu dinlenmek. Aklinizda bulunsun. Benim aklima tur sirasinda yanimda kayisi hosafi getirmek geldi. Sezeryan sonrasi ilk buyuk tuvalete cikmak cok onemli. Bagirsaklarin calismaya baslamasi gerekiyor o yuzden Amerikan da surekli kayisi hosafi veriyorlardi yemekle sizde hastane vermiyorsa yaniniza almayi sakin unutmayin. Burda tabiki yok oyle bisey ben yaninda goturecegim:) hastaneyi de gorunce olay daha bir gerceklik kazandi heyecanlandim . Eve geldim hemen herseyi yukamaya basladim:) dogum katinda minicik yenidoganlari gorunce bebeklerin ne kadar kucuk dogduklarini hatirladim resmen unutmusum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?