2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun canım, Altun küpe , künye filan iste:)

Canm benm annem ayri.mevlt okutck ben ayri okutcm o yuzden annemn dagtclklrinida ben yapyrm ve bizim sülale kalabalk esimn tarafida oyle yetmzse ayip olr ondn bende cok yapim diorm :)

Bizde eskiden gecelik pijama filan giyiyorlardı ama artık herkes elbise giyiyor. Bende elbise giyicem ama kimisi çok abartıyor. Sade giyinmeyi düşünüyorum

Bizdede giyiyrlr lohusa takimi :) canm sen nerde yasyrsn

Kızlar biDe de bahar temizliği vardı, boya badana işine de girdik , beneğin odasını boşalttık,evde tadilat yaptık, mutfak dolaplarım çok eskiydi , tezgah filan , yeni yaptrudık,bebek mobilyalarımız geldi,evi 2 gün havalandırdık, bende annemde kaldım,kayınvalidem filan da varken yapalım dedik, çok yorucu , ama çok güzel gündlerdi, bebeğim güEl eve gelsin istedim, bşraz maliyetli oldu ama,içime çoook sindi, mutfağım çok kafaya takıyordum.kendi çapımızda yeniledik,bu dönem epey hareketli geçince, kilo almamışım diye tahmin ediyorum.ama bu bir haftadır feci diş eti kanamam var, fırçayı sürer sürmez oluyor, midemi bulandırıyor bel ağrım bşrde tavan yaptı, duramıyorum,eskiler erkek bebek bel ağrısı yapar diyor ama bilemiyorum:) tıbbi bir açıklaması vardır sanırım, bizden haberler böyle

Ne zaman
Bizde eskiden gecelik pijama filan giyiyorlardı ama artık herkes elbise giyiyor. Bende elbise giyicem ama kimisi çok abartıyor. Sade giyinmeyi düşünüyorum
yapılıyor sizde canım Mevlüt'ü,Bşzde de herkes elbşse giyır.bende krem yada beyaz,sade bir elbşse giymeyi düşünşyorkm,

Ben oglumu severken ayni boyle parcalrim seni isiririm seni totosunu yerim kirpiklerini kopartirim .... boyle devam ediyor coraplarini ope ope bi bakiyomusum yemisim
Canm severken siddet uyglyc cocuklara :)) ye annrsi ayaklarini ye :))bende oyle vura vura severm esimde oyle bizim cocuk arsz olmasn diorm :))

Hangi siteden bahsediyorsunuz kizlar?

Gule gule kullanin evinizi canim. Bebek gelmeden iyiki halleymissiniz sonra cok zor olurdu. Disler icin tuzlu gargaa yap iyi geliyor!

Merhaba hanimlar, nasilsiniz? Sabahtan beri yazamadim ama ara ara okudum.
ben de bugün kizimin besik örtülerini nevresimlerini yikayip ütüledim , gecirdim yeniden , minicik yorgani ve yastigini yerlestirdim:).Esim isten gelip baksin üstünü carsafla örtücem tozlanmasin diye.Cok tatli ve minicik hersey, insanin baktikca bakasi geliyor:))

Kızlar ben de bebek için kendim bşraz tülden kese ya da şeker yapmak istiyrm,o açık mavi kapı süsündede kullanılan yüller nerde satılır?

Allah içinde huzurla uyutmayı, hayırlı şekilde yetiştirmeyi Nasip etsin,

Iyi geceler kızar kaç gündür yazamıyordum çok şükür döndük evimize.

2 gündür karnım taş gibi oluyordu ama ağrım yoktu haftaya kontrolüm vardı ama dayanamadım bugün gittim ne olur ne olmaz diye çok şükür herşey yolunda meğerse o kızımın Ayakları totosuymuş başı aşağı dönmüş çünkü .hangi durumlarda acil gelmem gerekiyor dedim kanaman olursa su boşalırsa Sancı olursa birde karnın o taş gibi olması çok sık olursa yani beş dakikada bir olursa

Toplamda 3 kilo almışım buna ayrı sevindim :) 1 ay sonra kontrole Çağırdı ama ben 3 hafta sonra gelirim dedim ancak dayanırım

Bugün Terlik malzemesi aldım ve hemen yapıyım dedim çabucak bitti çok zevkliymiş umarım beğenirsiniz terlik kalında değil yazın pişmez ayaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…