- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.561
Geçmiş olsun canım, Altun küpe , künye filan iste:)Kizlar gunaydin bizden:) mesaj yazan gecmis olsun diyen herkese cok coooook tesekkurler. Ayri
Mesaj yazamadim cok olacak kalabalik yapmayayim forumda diye:) aksam agrim vardi bayagi pek uyuyadim
Ama bugun nedense bir pozitif basladim gune Allah bozmasin:) beterin beteri var halime sukrediyorum! Buraya geldigimizden beri zaten polyanna bir insandim iyice polyanna oldum:):) arkadaslarim bana babyshower partisi hazirlamislar 6 haziranda olacak heyecanlandim ayni zamanda biraz buruldum. Toplam 8 kisi filan olacagiz Turkiyede olsak 50
Kisi olurdu en azneyse bu kadar kisa surede bu kadar samimi arkadasta iyi:) az olsun oz olsun degil mi? Bana hicbirsey yapttirmiyorlar. Birde burada istedigin magazadan gelmek istedigin hediyeleri seciyorsun babyshower'a gelecekler o listedeki hediyelerden aliyorlar cok guzel birsey. Gereksiz takil tukul gelmiyor. Ama ben vallahi hediye bulamadim hersey fazlasiyla var bizde:) bende sampuandi kremdi bebek beziydi filan sectim dusunun:):) hediye secimi garip oldu biraz. Suslu puslu birsey yok :) bizden bu kadar!
Epey büyük almissin ben de biraz daha buyuk alim o zamancanım bende aldım iki tane.ben normalde 80 kullanıyorum yanımdaki tecrübeli anneler 95 aldırdı.gögüsler sütlendiği için büyüyomuş baya..
Canm benm annem ayri.mevlt okutck ben ayri okutcm o yuzden annemn dagtclklrinida ben yapyrm ve bizim sülale kalabalk esimn tarafida oyle yetmzse ayip olr ondn bende cok yapim diorm :)oy masallah kuzum ya benım o kadar yok hastaneye kendı aılem bıde bı kac arkadasm gelır gercı aılemden kasıtta annem kayınvalıdem 7 aydır gelıp bır kere bıle gormedıler benı o yuzden gelsede olur gelmesede
Benimde kafam karışık mevlüt konusunda benim doğumum ramazana denk geliyor ramazandada herkes oruçlu alışverişi kendi başımada yapamam şimdiden hazırlığımı yapmam lazım. Birşey daha sorucam mevlütte pijama tk mı giyiyorsun elbisemi giyeceksin bizde gelenek pijama tk ama benim hiç içimden gelmiyor
Bizdede giyiyrlr lohusa takimi :) canm sen nerde yasyrsnBenimde kafam karışık mevlüt konusunda benim doğumum ramazana denk geliyor ramazandada herkes oruçlu alışverişi kendi başımada yapamam şimdiden hazırlığımı yapmam lazım. Birşey daha sorucam mevlütte pijama tk mı giyiyorsun elbisemi giyeceksin bizde gelenek pijama tk ama benim hiç içimden gelmiyor
yapılıyor sizde canım Mevlüt'ü,Bşzde de herkes elbşse giyır.bende krem yada beyaz,sade bir elbşse giymeyi düşünşyorkm,Bizde eskiden gecelik pijama filan giyiyorlardı ama artık herkes elbise giyiyor. Bende elbise giyicem ama kimisi çok abartıyor. Sade giyinmeyi düşünüyorum
Canm severken siddet uyglyc cocuklara :)) ye annrsi ayaklarini ye :))bende oyle vura vura severm esimde oyle bizim cocuk arsz olmasn diorm :))Ben oglumu severken ayni boyle parcalrim seni isiririm seni totosunu yerim kirpiklerini kopartirim .... boyle devam ediyor coraplarini ope ope bi bakiyomusum yemisim
Ben alışveriş yaptım o siteden kızlar bebek şekeri felan da yaptırmayacağım madlen çikolatalardan alcam ikramlık
hemen gönderiyolar en gec 2 günde elinizdd olud uzaklıga baglı olarak
irmik helvası cok güzeldi:)
13 temmuz :)canım çok iyi olmuş gitmen en azından kafandakı soru işaretleri gitmiş oldu doğum tarihinide belirledilermi
Gule gule kullanin evinizi canim. Bebek gelmeden iyiki halleymissiniz sonra cok zor olurdu. Disler icin tuzlu gargaa yap iyi geliyor!Kızlar biDe de bahar temizliği vardı, boya badana işine de girdik , beneğin odasını boşalttık,evde tadilat yaptık, mutfak dolaplarım çok eskiydi , tezgah filan , yeni yaptrudık,bebek mobilyalarımız geldi,evi 2 gün havalandırdık, bende annemde kaldım,kayınvalidem filan da varken yapalım dedik, çok yorucu , ama çok güzel gündlerdi, bebeğim güEl eve gelsin istedim, bşraz maliyetli oldu ama,içime çoook sindi, mutfağım çok kafaya takıyordum.kendi çapımızda yeniledik,bu dönem epey hareketli geçince, kilo almamışım diye tahmin ediyorum.ama bu bir haftadır feci diş eti kanamam var, fırçayı sürer sürmez oluyor, midemi bulandırıyorbel ağrım bşrde tavan yaptı, duramıyorum,eskiler erkek bebek bel ağrısı yapar diyor ama bilemiyorum:) tıbbi bir açıklaması vardır sanırım, bizden haberler böyle
Epey büyük almissin ben de biraz daha buyuk alim o zaman
son adet tarihin ne canım benim 15 ekim tahmini doğum tarihi 22 temmuz 29+6 dayım yani 30 haftaya giricem yarın ama burdaki takvime görede 31 haftalık olacak
Allah içinde huzurla uyutmayı, hayırlı şekilde yetiştirmeyi Nasip etsin,Merhaba hanimlar, nasilsiniz? Sabahtan beri yazamadim ama ara ara okudum.
ben de bugün kizimin besik örtülerini nevresimlerini yikayip ütüledim , gecirdim yeniden , minicik yorgani ve yastigini yerlestirdim:).Esim isten gelip baksin üstünü carsafla örtücem tozlanmasin diye.Cok tatli ve minicik hersey, insanin baktikca bakasi geliyor:))
Aminnn insallah canim, hepimizin yavrularina insallah... Zaman yaklastikca telas hazirlik artiyor gibi:)))Allah içinde huzurla uyutmayı, hayırlı şekilde yetiştirmeyi Nasip etsin,
Aliskin olur kiz :) oyle herseye aglamaz iste :)Canm severken siddet uyglyc cocuklara :)) ye annrsi ayaklarini ye :))bende oyle vura vura severm esimde oyle bizim cocuk arsz olmasn diorm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?