- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.581
gunaydın canım 45 yaş yaşlımı kuzum ilk torunu ama bı kere bıle gormeye gelmedı dogumada mecburiyettebn gelır neyse cokta umrumda degıl alıstımkim gelmedi canım kayın validen mi yaşlıysa gelemiyordur canım ya
gunaydın canım hormonlarındandır hem dogumda yaklasıyo artık normaldır bence bende bu gece guzel uyudum kızım benı uzmedi bu geceKızlar günaydın göbeğim sanki her sabah daha büyük uyanıyorum. Bir de ben çok ağlak bi tip oldum hergün bir şeye ağlıyorum. Siz ne alemdesiniz?
Çok heycanlıgunaydın canlar hepinize mutlu sabahlar biz kızımla basladık yıne işe bugun 30 haftalık olduk yarın melegımı gormeye gıdıcem cok heycanlıyım bakalım kac kılo olmus benım prensesim
Ben gece tuvalete kalkınca bizimki uayndık heralde diye hemen tepmeye başlıyogunaydın canım hormonlarındandır hem dogumda yaklasıyo artık normaldır bence bende bu gece guzel uyudum kızım benı uzmedi bu gece
Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. rabbım peygamber efendımızın ve bu mubarek ayların yuzu suyu hürmetine karınındaki kuzunu sana bagıslasın rabbım sıkıntıdaki kullarını yanındadır sakın kotu dusunme canım hersey guzel olcak rabbımın ıznıyle dualarımız senınleinsaallah canim o mucizelerden biri de benim mustafam olur Rabbimin ol dedigine kim ne diyebilir dua edin ol desin oluverdin hayirlisi kolay VE guzelunden
kıyamam :) annesı ya heycan yapıyo demekkıBen gece tuvalete kalkınca bizimki uayndık heralde diye hemen tepmeye başlıyosonra uykuya dalmak zor oluyo
valla herkes aynı seyı soyluyo 32 haftayı bende merak etmeye basladım karnımın buydugunu goruyorum ve gıderek heycanlanıyorumÇok heycanlıbenim 12 gün var kontrole heycandan çatlıcam. Hamilelik neymiş yeni anladım gece her yerim ağrıyo sağdan sola dönemiyorum. Allahtan son aylar böyle düşünsenize baştan 9 ayın böyle geçtiğini
ben aldım canım.senin zevkine kalmış bişey bence. alınacak diye bi şart yok ama resimlerde güzel çıkıyo:)Kızlar lohusa sepetinden bir şeyler alayım diyorum. Bir türlü karar veremedim. Terlik ve saça bant herkes alıyo mu? Ben almasam mı diyorum. Ne bileyim takmam gibi
hadi güzel haberlerle gel.inşallah kocaman olmuşturGunaydn kizlar :) birazdn oglumu gormeye gdcm cokkk heycanlandm yaw burnumda tutyr anasinin kuzusuu :)
Ben almadm ama kararsizm alsam mi dieKızlar lohusa sepetinden bir şeyler alayım diyorum. Bir türlü karar veremedim. Terlik ve saça bant herkes alıyo mu? Ben almasam mı diyorum. Ne bileyim takmam gibi
gunaydın kuzum oh bak bakalım kuzuna neler yapıyo ıcındeGunaydn kizlar :) birazdn oglumu gormeye gdcm cokkk heycanlandm yaw burnumda tutyr anasinin kuzusuu :)
senin siparişlerin gelmedi heralde di mi canım?ben aldım canım.senin zevkine kalmış bişey bence. alınacak diye bi şart yok ama resimlerde güzel çıkıyo:)
Terlik giymem heralde ya komik geliyo bi ayndan terlikler ben pek süslü bi tip değilim. Ne bieyim böyle incikli boncuklu.Ben almadm ama kararsizm alsam mi die
Günaydın kızlar ben de bant felan almadım 1 gün icin gerek yok gittigidiyor.com dan bir havlu terlikaldım pijamanın renginde mavi altın rengi ipten desen basmışlar hatta 2 tl miydi ne adam arayıp beni sordu bir terligi napacaksiniz 5 tlde kargo var diye siz gönderin dedim manyak bu demistir kesinBen almadm ama kararsizm alsam mi die
canım geceliğim geldi.diğerlerini annemler gelirken getirecekler. gecelik ekru renk olduğu için iç gösteriyosenin siparişlerin gelmedi heralde di mi canım?
Eşim beğenmiyo bu ne böyle diyo hahaha valla kararsızım. Bi daha bakayım bari bir de geceliklerin içi çok mu görünür diye endişem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?