2015 Temmuz Anneleri

Kızlar günaydın göbeğim sanki her sabah daha büyük uyanıyorum. Bir de ben çok ağlak bi tip oldum hergün bir şeye ağlıyorum. Siz ne alemdesiniz?

Kızlar günaydın göbeğim sanki her sabah daha büyük uyanıyorum. Bir de ben çok ağlak bi tip oldum hergün bir şeye ağlıyorum. Siz ne alemdesiniz?
gunaydın canım hormonlarındandır hem dogumda yaklasıyo artık normaldır bence bende bu gece guzel uyudum kızım benı uzmedi bu gece

gunaydın canlar hepinize mutlu sabahlar biz kızımla basladık yıne işe bugun 30 haftalık olduk yarın melegımı gormeye gıdıcem cok heycanlıyım bakalım kac kılo olmus benım prensesim
Çok heycanlı benim 12 gün var kontrole heycandan çatlıcam. Hamilelik neymiş yeni anladım gece her yerim ağrıyo sağdan sola dönemiyorum. Allahtan son aylar böyle düşünsenize baştan 9 ayın böyle geçtiğini

insaallah canim o mucizelerden biri de benim mustafam olur Rabbimin ol dedigine kim ne diyebilir dua edin ol desin oluverdin hayirlisi kolay VE guzelunden
Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. rabbım peygamber efendımızın ve bu mubarek ayların yuzu suyu hürmetine karınındaki kuzunu sana bagıslasın rabbım sıkıntıdaki kullarını yanındadır sakın kotu dusunme canım hersey guzel olcak rabbımın ıznıyle dualarımız senınle

Kızlar lohusa sepetinden bir şeyler alayım diyorum. Bir türlü karar veremedim. Terlik ve saça bant herkes alıyo mu? Ben almasam mı diyorum. Ne bileyim takmam gibi

valla herkes aynı seyı soyluyo 32 haftayı bende merak etmeye basladım karnımın buydugunu goruyorum ve gıderek heycanlanıyorum

Kızlar lohusa sepetinden bir şeyler alayım diyorum. Bir türlü karar veremedim. Terlik ve saça bant herkes alıyo mu? Ben almasam mı diyorum. Ne bileyim takmam gibi
ben aldım canım.senin zevkine kalmış bişey bence. alınacak diye bi şart yok ama resimlerde güzel çıkıyo:)

ben aldım canım.senin zevkine kalmış bişey bence. alınacak diye bi şart yok ama resimlerde güzel çıkıyo:)
senin siparişlerin gelmedi heralde di mi canım?
Eşim beğenmiyo bu ne böyle diyo hahaha valla kararsızım. Bi daha bakayım bari bir de geceliklerin içi çok mu görünür diye endişem var

Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim

Ben almadm ama kararsizm alsam mi die
Günaydın kızlar ben de bant felan almadım 1 gün icin gerek yok gittigidiyor.com dan bir havlu terlikaldım pijamanın renginde mavi altın rengi ipten desen basmışlar hatta 2 tl miydi ne adam arayıp beni sordu bir terligi napacaksiniz 5 tlde kargo var diye siz gönderin dedim manyak bu demistir kesincok panik bi insan oldugum icin o an hicbisey düşünemem heralde .Hersey illaki alınacak diyebisey yok biraz da kişilere bağlı böyle şeyler

senin siparişlerin gelmedi heralde di mi canım?
Eşim beğenmiyo bu ne böyle diyo hahaha valla kararsızım. Bi daha bakayım bari bir de geceliklerin içi çok mu görünür diye endişem var
canım geceliğim geldi.diğerlerini annemler gelirken getirecekler. gecelik ekru renk olduğu için iç gösteriyo sabahlığıyla giyince göstermiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…