2015 Temmuz Anneleri

daha kullanışlı olur bi de rahat edersin bence.tül kısımları bebeişi rahatsız edebilir yani. yine sen bilirsin de. ama civcivli olana bayıldım ben kız olsa düşünürdüm bende:)

Günaydın kızlar iyi birgün olsun inş
Sabah bi baş ağrısıyla uyandım inş geçer.
Sizler napıyorsunuz?
G Gizemm59 iyi haberler getir oğluşundan
Ay hiç Halim yok çok enerjisizim.

Ben gece tuvalete kalkınca bizimki uayndık heralde diye hemen tepmeye başlıyo sonra uykuya dalmak zor oluyo

Aynen benimkide öyle :) çok mutlu oluyorum ama :)

Benimde bugün belim çok ağrıyor resmen adım atamiyorum. Kalcalarimda agriyor sol bacagima vuruyor ağrısı kotuyum baya

Yuruyusede cikamiyorum böyle olunca. Saglik ocagina gitmem lazim ilacim bitti nasil gitcem bakalim

ay ya ıyıce karasız kalıyorum ıkıncı dedıgın tüllü olan mı canım
Evet hoşuma gitti öteki çok bilindik ama o sıradan değil. Tülü bebişi rahatsız eder demişler yastığının tersini kullan sende :)))
Tabi karar senin canım. Malınada bak sen hangisi Pamuklu kullanışlı anlarsın.

tüllü olanın mali daha ıyıydı ama tülü çok yoğundu annem ellerine takılabılır tülleri dedi ıkısınıde alsam bıraz masraflı olcak nevresım takımıda aldım cunku

canım geceliğim geldi.diğerlerini annemler gelirken getirecekler. gecelik ekru renk olduğu için iç gösteriyo sabahlığıyla giyince göstermiyo.
Acaba kırmızı mı alsam ki diye düşündüm bi ara sırf iç göstermesin diye. Güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…