- 20 Aralık 2014
- 756
- 443
- 103
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.601
2.güzel kokoş ama bebiş rahat edermiki biraz süs icin gb duruyorEki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
benimki incili falan değil ya sadece kurdelası var gelince resim atarım becerebilirsem:)Terlik giymem heralde ya komik geliyo bi ayndan terlikler ben pek süslü bi tip değilim. Ne bieyim böyle incikli boncuklu.Bi daha bakcam şimdi
valla bılemedım canım annemde ellerı takılır falan dıyo ama karar veremıyorum2.güzel kokoş ama bebiş rahat edermiki biraz süs icin gb duruyor
civcivli olanı sevdim ben tam bebek işi:)Eki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
o zaman onu alıyım ya kararsız kalmıstım esım de onu begendı ama ne biliyim diğeri de kokoş kokoş .:)civcivli olanı sevdim ben tam bebek işi:)
bebekler ıcın daha uygun demi maviş maviş bende böyle alıyım
bende bunu almıştım
tamam madem canım onu alıyım ben kızıma cıv cıvlı cıvlı yatar içindedaha kullanışlı olur bi de rahat edersin bence.tül kısımları bebeişi rahatsız edebilir yani. yine sen bilirsin de. ama civcivli olana bayıldım ben kız olsa düşünürdüm bende:)
2. GüzelEki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
ay ya ıyıce karasız kalıyorum ıkıncı dedıgın tüllü olan mı canım2. Güzel
Ben gece tuvalete kalkınca bizimki uayndık heralde diye hemen tepmeye başlıyosonra uykuya dalmak zor oluyo
Bencede civcivli olan cok güzel konsept bile yapabilirsin kapi süsü falan :)ay ya ıyıce karasız kalıyorum ıkıncı dedıgın tüllü olan mı canım
annemde aynı şeyi söyledi perde alalım bide ona uygun civ civli falan dedı aklım dantelde ama civcivi alıcam ya sagolun kızlarBencede civcivli olan cok güzel konsept bile yapabilirsin kapi süsü falan :)
Evet hoşuma gitti öteki çok bilindik ama o sıradan değil. Tülü bebişi rahatsız eder demişler yastığının tersini kullan sende :)))ay ya ıyıce karasız kalıyorum ıkıncı dedıgın tüllü olan mı canım
tüllü olanın mali daha ıyıydı ama tülü çok yoğundu annem ellerine takılabılır tülleri dedi ıkısınıde alsam bıraz masraflı olcak nevresım takımıda aldım cunkuEvet hoşuma gitti öteki çok bilindik ama o sıradan değil. Tülü bebişi rahatsız eder demişler yastığının tersini kullan sende :)))
Tabi karar senin canım. Malınada bak sen hangisi Pamuklu kullanışlı anlarsın.
Acaba kırmızı mı alsam ki diye düşündüm bi ara sırf iç göstermesin diye. Güle güle kullan canım.canım geceliğim geldi.diğerlerini annemler gelirken getirecekler. gecelik ekru renk olduğu için iç gösteriyosabahlığıyla giyince göstermiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?