- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.621
cnm ben kendım yapyrm birmaxtan aldm malzemeleri 100 tanesı 50 liraya gelıyr çokta uygun oldu :)
Canım bence dantelli alma biraz hareketlenince elini yüzünü acıtır çocuğun. 1. Daha güzelEki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
Tamam canım teşekkürlerbenimki incili falan değil ya sadece kurdelası var gelince resim atarım becerebilirsem:)
eşimle gidicez almaya herkes civ civ dedi onu alıyımCanım bence dantelli alma biraz hareketlenince elini yüzünü acıtır çocuğun. 1. Daha güzel
canım ıs yerınde ımkanım yokkı acıkcası evde olsam keske ama sabah gelıp aksam gıdıyorum
Hahahaha canım ya güldürdün beni. Ya işte şimdi düşünüyorum ben hastanede giydiğim terliği evde giymemde onu düşünüyorum bir de belkide ucuz bir şey alıp atmak daha iyiGünaydın kızlar ben de bant felan almadım 1 gün icin gerek yok gittigidiyor.com dan bir havlu terlikaldım pijamanın renginde mavi altın rengi ipten desen basmışlar hatta 2 tl miydi ne adam arayıp beni sordu bir terligi napacaksiniz 5 tlde kargo var diye siz gönderin dedim manyak bu demistir kesincok panik bi insan oldugum icin o an hicbisey düşünemem heralde .Hersey illaki alınacak diyebisey yok biraz da kişilere bağlı böyle şeyler
Ben de sevmem öyle şeyler normalde kullanmayacagim birşeye para vermek istemedim ilk doğumda kırmızı sık bi taç takmistim evde o kadarKızlar lohusa sepetinden bir şeyler alayım diyorum. Bir türlü karar veremedim. Terlik ve saça bant herkes alıyo mu? Ben almasam mı diyorum. Ne bileyim takmam gibi
şaka yaptım evde doğuramam da o açılmayı nasıl beklicen olmuyo yaa insanlara koru salıyolar yok kalbi yavaş atıyo falan dayanamıyosun bide ben duydum millet 6 cm doğuma aldılar beni 10 cm le anca aldılar.canm doğurmak mı yok doğrmk değil canmda acılma için beklycm inş
canım bende yarın kontrolle gıdınce soylıycem bakalım banada bıseyler verır sanırım ama ben oyle dıkkat etmıyodum karnım acık oluyo evde hep ayyaklarımda oyle sanırım durmadan usttum ama allahdan bel ve kasık agrım olmuyosanırım akıntı prblemin var benim doktordo tahil yatı idrar yolu mikrop çıktı ama kültür yaptık bulaşma şeklinde çok önemli değil antibiyotik kullanma dedi . akıntı için fitil yazdı ben demeden 1 hafta kullandım şimdi daha iyiyim 3 paket pedim var 1 paket evde 2 paket ofiste çünkü artık hapşırınca idrar bile kaçabiliyo ..
Benim için yürümek hayal... 10 dk sonra sağ kasığım ağrıyo. Plates yapıyorum ben. Sağlık ocağı çok uzaksa yürüme bi vasıtaya bin canım.ya da dinlene dinlene yürürsün. Ne ilacı kullanıyorsun?Aynen benimkide öyle :) çok mutlu oluyorum ama :)
Benimde bugün belim çok ağrıyor resmen adım atamiyorum. Kalcalarimda agriyor sol bacagima vuruyor ağrısı kotuyum baya
Yuruyusede cikamiyorum böyle olunca. Saglik ocagina gitmem lazim ilacim bitti nasil gitcem bakalim
İlki cici ikincisi daha ağır duruyor bnceEki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
malı cok guzel pamuklu yumusacık sadece danteli var onun o kadar canım cıv cıvlıyı alıcamİlki cici ikincisi daha ağır duruyor bnce
Ama dantelli olan kaliteli mi emin olamadım
ben gunde 3 lt su ıcıyorum buna ragmen cok berbat bı durumdayım yanı ozellıkle yurudugumde eve kendımı zor atıyorum persembe gunu soylıycem bunada normal derse bu son gıdısım olcak
canım sureklı akıntım var agrım olmuyo ama akıntım asırı ve yeşile dönük bi renkdecanım anlamadım ki agrımı yapıyo akıntımı
canım yer cokta ıstanbulun en berbat yerınde esenyurttayım hamılelıgımden bu yana bı dr dıkıs tuturamadım ya cok sorumsuz yada hep ilgisizler denk geldı sımdı acıle gıtsemde bısey yapmıycak rabbım kuzumu korusun ama bu gıttgımde bısey soylemezse dr. artık evde dogurucam valla yoruldum ya
canım kolan hastanesini biliyorum ayrıntılı ultroson ıcın gıdıcektım ama 450 tl istediler iş yerimizde anlaşmalı ama bıze yardımları olmuyo doğa hospitalede hatıce hanım var ona gıdıyorum esencana gıdıyodum bıraktımcanım gel beylikdüzü kolan hastanesinde arzu hanım var sanada çok uzak değil çok iyi bir doktor . hangi hastaneye gidiyosun sen .
Doktoruna söylemiyo musun canım?Kızlar bn de nerdeyse gebeliğin başlarından beri açık yeşil akinti oluyor ama bir rahatsızlığı yok kaşıntı koku vs gibi
4 aylıkken falan idrar testi yapmıştı lökosit çıkmıştı sonra kültür istedi temiz çıktı ilac falan vermedi
Sizce endişelenmeyin miyim bu akinti dan
mantar gibi gelmiyor bana
aynısı bende de var benımde +1 lökasit yazıyo tahlıl sonucumda kültür mültğr yapmadılar bakalım belkı yarın yapar ben endişeleniyorum valla kendım ıcınKızlar bn de nerdeyse gebeliğin başlarından beri açık yeşil akinti oluyor ama bir rahatsızlığı yok kaşıntı koku vs gibi
4 aylıkken falan idrar testi yapmıştı lökosit çıkmıştı sonra kültür istedi temiz çıktı ilac falan vermedi
Sizce endişelenmeyin miyim bu akinti dan
mantar gibi gelmiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?