2015 Temmuz Anneleri

canım ıs yerınde ımkanım yokkı acıkcası evde olsam keske ama sabah gelıp aksam gıdıyorum

sanırım akıntı prblemin var benim doktordo tahil yatı idrar yolu mikrop çıktı ama kültür yaptık bulaşma şeklinde çok önemli değil antibiyotik kullanma dedi . akıntı için fitil yazdı ben demeden 1 hafta kullandım şimdi daha iyiyim 3 paket pedim var 1 paket evde 2 paket ofiste çünkü artık hapşırınca idrar bile kaçabiliyo ..

Hahahaha canım ya güldürdün beni. Ya işte şimdi düşünüyorum ben hastanede giydiğim terliği evde giymemde onu düşünüyorum bir de belkide ucuz bir şey alıp atmak daha iyi

Kızlar lohusa sepetinden bir şeyler alayım diyorum. Bir türlü karar veremedim. Terlik ve saça bant herkes alıyo mu? Ben almasam mı diyorum. Ne bileyim takmam gibi
Ben de sevmem öyle şeyler normalde kullanmayacagim birşeye para vermek istemedim ilk doğumda kırmızı sık bi taç takmistim evde o kadar
Zaten mevlid bayramdan sonra olur ben ayaklanırim allah in izniyle hali hazırda bi çocuğum var
Siz bol bol yatın yataklarında

canm doğurmak mı yok doğrmk değil canmda acılma için beklycm inş
şaka yaptım evde doğuramam da o açılmayı nasıl beklicen olmuyo yaa insanlara koru salıyolar yok kalbi yavaş atıyo falan dayanamıyosun bide ben duydum millet 6 cm doğuma aldılar beni 10 cm le anca aldılar.

canım bende yarın kontrolle gıdınce soylıycem bakalım banada bıseyler verır sanırım ama ben oyle dıkkat etmıyodum karnım acık oluyo evde hep ayyaklarımda oyle sanırım durmadan usttum ama allahdan bel ve kasık agrım olmuyo

Benim için yürümek hayal... 10 dk sonra sağ kasığım ağrıyo. Plates yapıyorum ben. Sağlık ocağı çok uzaksa yürüme bi vasıtaya bin canım.ya da dinlene dinlene yürürsün. Ne ilacı kullanıyorsun?

canım gel beylikdüzü kolan hastanesinde arzu hanım var sanada çok uzak değil çok iyi bir doktor . hangi hastaneye gidiyosun sen .

Kızlar bn de nerdeyse gebeliğin başlarından beri açık yeşil akinti oluyor ama bir rahatsızlığı yok kaşıntı koku vs gibi
4 aylıkken falan idrar testi yapmıştı lökosit çıkmıştı sonra kültür istedi temiz çıktı ilac falan vermedi
Sizce endişelenmeyin miyim bu akinti dan
mantar gibi gelmiyor bana

canım gel beylikdüzü kolan hastanesinde arzu hanım var sanada çok uzak değil çok iyi bir doktor . hangi hastaneye gidiyosun sen .
canım kolan hastanesini biliyorum ayrıntılı ultroson ıcın gıdıcektım ama 450 tl istediler iş yerimizde anlaşmalı ama bıze yardımları olmuyo doğa hospitalede hatıce hanım var ona gıdıyorum esencana gıdıyodum bıraktım

Doktoruna söylemiyo musun canım?

aynısı bende de var benımde +1 lökasit yazıyo tahlıl sonucumda kültür mültğr yapmadılar bakalım belkı yarın yapar ben endişeleniyorum valla kendım ıcın

Kızlar hastane çantası denilen çantayı ne seçtiniz? Yani ufak bi valiz mi, spor çantası mı? Nasıl bir şey? Yeni mi aldınız evden bi çanta mı kullandınız? Yeni alanlar nereden aldığını söyleyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…