- 16 Mart 2015
- 175
- 116
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.641
canım erken doguma sebep oluyomus iç çamaşırlarımı utuluyorum su ıcıyorum ama banamısın demedı yanı bu kadrıda normal olmaz herhalde ben yarın konusucam ne dıycek bakalımMeral aynı sıkıntı var ikimizde de :))
İşte söyledim başlarda test yaptı birsey çıkmadı sonradan da söylemedim
Mantar testi mi yaptırsam ama kaşıntıydi kivamiydi bi problem de yok kararsız kaldim
Kızlar hastane çantası denilen çantayı ne seçtiniz? Yani ufak bi valiz mi, spor çantası mı? Nasıl bir şey? Yeni mi aldınız evden bi çanta mı kullandınız? Yeni alanlar nereden aldığını söyleyebilir mi?
canım ben bebeğinkini hazırladım. kendiminkini hazırlamadımn daha.en ufak boy valizi hazırladım. kendim için de yine en ufak boy valiz hazırlamayı düşünüyorumKızlar hastane çantası denilen çantayı ne seçtiniz? Yani ufak bi valiz mi, spor çantası mı? Nasıl bir şey? Yeni mi aldınız evden bi çanta mı kullandınız? Yeni alanlar nereden aldığını söyleyebilir mi?
canım kınetıxın ürünleri nıke dada var arkadsım ordan almıs çokda güzeldi boyutlarını bilmiyorum ama bakıcam bu arada filo dada varNerede satılıyormuş bunlar?
son 3 ayda yapılabilir diye biliyorum ama doktoruna danış bence. en doğrusunu o söylerkızlar benim 20'lik dişim çıkıyor ya hamileyken bişey yapılmaz dimi ağrı yapıyor
Benim için yürümek hayal... 10 dk sonra sağ kasığım ağrıyo. Plates yapıyorum ben. Sağlık ocağı çok uzaksa yürüme bi vasıtaya bin canım.ya da dinlene dinlene yürürsün. Ne ilacı kullanıyorsun?
kızlar benim 20'lik dişim çıkıyor ya hamileyken bişey yapılmaz dimi ağrı yapıyor
canım ben bebeğinkini hazırladım. kendiminkini hazırlamadımn daha.en ufak boy valizi hazırladım. kendim için de yine en ufak boy valiz hazırlamayı düşünüyorum
canım 1,5 metre lastige tülü dikin olur diye düşünyrumm. ben hastanede kalmadıgım için booşa masraf diye düşündüm.Kizlar su hastanede bebegi koyduklari besik gibi bir sey var ya. Bebek koduymus adi onun ölçüsünü bilen ona tül yaptiracak olan var mi?
Kizlar su hastanede bebegi koyduklari besik gibi bir sey var ya. Bebek koduymus adi onun ölçüsünü bilen ona tül yaptiracak olan var mi?
yok canım benimkide can sıkıntısından.3 aydan beri evdeyim ben yapacak bişey yok. kayınvalidem geldiğinde yıkattım ütülettim çanta yaptım.ramazanda zor olur onlara diye. şimdi annem gelince de kendiminkileri yıkatıp ütületicem ancak o zaman yaparım çantamı. yoksa erken tabi daha.ben hiç bişey hazırlamadım haziran da hazırlıycam bendeki gevşeklik biraz ama napıyım yaa erken daha var sanki hazılasam gelicek gibi geliyo banada
yok canım benimkide can sıkıntısından.3 aydan beri evdeyim ben yapacak bişey yok. kayınvalidem geldiğinde yıkattım ütülettim çanta yaptım.ramazanda zor olur onlara diye. şimdi annem gelince de kendiminkileri yıkatıp ütületicem ancak o zaman yaparım çantamı. yoksa erken tabi daha.
canım benim riskli olduğu için annemle dönüşümlü gelip baktılar sağolsunlar. e kaç yıldan sonra torun geliyo onun hayrına gelip bakmıştır benim kara kaşıma gözüme değildir zatenhe bide kayınvaliden yaptıalkışlıyorum benimki ne zaman doğurcağımı bile bilmiyo ki bırak ütülesin haziranın 10 unda izine çıkıcam artık ütüler başlar.
İkisi de güzel canım ama üstte ki daha kullanışlı bence,alttaki her zaman kullanılmaz gibi geliyor,bebişin de rahat edemezEki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?