2015 Temmuz Anneleri

Meral aynı sıkıntı var ikimizde de :))
İşte söyledim başlarda test yaptı birsey çıkmadı sonradan da söylemedim
Mantar testi mi yaptırsam ama kaşıntıydi kivamiydi bi problem de yok kararsız kaldim

Meral aynı sıkıntı var ikimizde de :))
İşte söyledim başlarda test yaptı birsey çıkmadı sonradan da söylemedim
Mantar testi mi yaptırsam ama kaşıntıydi kivamiydi bi problem de yok kararsız kaldim
canım erken doguma sebep oluyomus iç çamaşırlarımı utuluyorum su ıcıyorum ama banamısın demedı yanı bu kadrıda normal olmaz herhalde ben yarın konusucam ne dıycek bakalım

ben spor çanta alıcam canım bu tarz bişey alıcam

canım ben bebeğinkini hazırladım. kendiminkini hazırlamadımn daha.en ufak boy valizi hazırladım. kendim için de yine en ufak boy valiz hazırlamayı düşünüyorum

kızlar bi de bişey soracağım.benim sezeryan olacak Allah izin verirse.1 gecelik 1 pijama aldım. 2 gece yatılıyormuş. yeterli olur mu sizce?

Ferrum fort canım bittide almam gerek bugün. Biraz uzak ama yurumeyi deniycem. Terziyede gitmem gerek battaniye ormustum ona astar dikilecek. Terziye vereyimde diksin yolumun üstünde oda.

kızlar benim 20'lik dişim çıkıyor ya hamileyken bişey yapılmaz dimi ağrı yapıyor

5. Aydan sonra yapılıyor diye.biliyorum ama dis doktoru yinede dogum doktorundan belge falan isteyebilir

Kizlar su hastanede bebegi koyduklari besik gibi bir sey var ya. Bebek koduymus adi onun ölçüsünü bilen ona tül yaptiracak olan var mi?

canım ben bebeğinkini hazırladım. kendiminkini hazırlamadımn daha.en ufak boy valizi hazırladım. kendim için de yine en ufak boy valiz hazırlamayı düşünüyorum

ben hiç bişey hazırlamadım haziran da hazırlıycam bendeki gevşeklik biraz ama napıyım yaa erken daha var sanki hazılasam gelicek gibi geliyo banada

Kizlar su hastanede bebegi koyduklari besik gibi bir sey var ya. Bebek koduymus adi onun ölçüsünü bilen ona tül yaptiracak olan var mi?
canım 1,5 metre lastige tülü dikin olur diye düşünyrumm. ben hastanede kalmadıgım için booşa masraf diye düşündüm.

ben hiç bişey hazırlamadım haziran da hazırlıycam bendeki gevşeklik biraz ama napıyım yaa erken daha var sanki hazılasam gelicek gibi geliyo banada
yok canım benimkide can sıkıntısından.3 aydan beri evdeyim ben yapacak bişey yok. kayınvalidem geldiğinde yıkattım ütülettim çanta yaptım.ramazanda zor olur onlara diye. şimdi annem gelince de kendiminkileri yıkatıp ütületicem ancak o zaman yaparım çantamı. yoksa erken tabi daha.

he bide kayınvaliden yaptı alkışlıyorum benimki ne zaman doğurcağımı bile bilmiyo ki bırak ütülesin haziranın 10 unda izine çıkıcam artık ütüler başlar.

he bide kayınvaliden yaptı alkışlıyorum benimki ne zaman doğurcağımı bile bilmiyo ki bırak ütülesin haziranın 10 unda izine çıkıcam artık ütüler başlar.
canım benim riskli olduğu için annemle dönüşümlü gelip baktılar sağolsunlar. e kaç yıldan sonra torun geliyo onun hayrına gelip bakmıştır benim kara kaşıma gözüme değildir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…