- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.661
aynen canım ben dıgerının gorselıgını begenmıstım ama bebegımın rahatlıgı onemlı dedıgın gıbı cıv cıvı alcazİkisi de güzel canım ama üstte ki daha kullanışlı bence,alttaki her zaman kullanılmaz gibi geliyor,bebişin de rahat edemez
canım benim riskli olduğu için annemle dönüşümlü gelip baktılar sağolsunlar. e kaç yıldan sonra torun geliyo onun hayrına gelip bakmıştır benim kara kaşıma gözüme değildir zaten
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Kızlarla geç kalkmaya alıştık biz sanırımsizlerden naber?
yok be ablamın yaşında çok gençmiş ilginçmiş valla boşver uzulme değer veren alırgunaydın canım 45 yaş yaşlımı kuzum ilk torunu ama bı kere bıle gormeye gelmedı dogumada mecburiyettebn gelır neyse cokta umrumda degıl alıstım
yası genc canım ama sorumsuz benım herseyıme annem kosuyo ben calısırken herseyımı o yapıyo allah razı olsun kayınvalıdemde ayda bır arayıp nasılsın der kapatır artık alıstım ama ınsan yınede yanında gormek ıstıyoyok be ablamın yaşında çok gençmiş ilginçmiş valla boşver uzulme değer veren alır
çok üzüldüm canımneyse bunada şükür ben kızımdan sonra bi gebelik daha geçirdim o zaman riskliydi yatarak geçirmem gerekti kızımda küçüktü 1 hafta eşim işe gitmedi ama baktık olmuyoo kimse ilgilenmiyoo sonlandırdık 7 haftada
canım çok iri ve kilolu bebekde doğumda zor olur bence canını sıkma dr bana muz ve bulgurun bebege kılo aldırdıgını soylemıstı saglıklı olsunda daha dogumuna var alır canımkızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
canım o kullanışlı olmaz ilkini al bencevalla bılemedım canım annemde ellerı takılır falan dıyo ama karar veremıyorum
kızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
canım kilosu kaçki?zaten son zamanlarda kilo alım hızı biraz düşermiş normal bence de hızlı büyüyecek yeri kalmayacak ki.... bizim arkadaşın 24. haftada 2200grmış doktor gayet iyi demiş. benim kontrol haftaya bakalım ne diyecek. bence kiloya çok takılma sağlıklı olsun da doğanlar çok çabuk toparlıyokızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
oyle yapıcam kuzum ya cıv cıvlıyı alıcamcanım o kullanışlı olmaz ilkini al bence
çok üzüldüm canımbu gibi durumlarda anlayışlı olmaları gerekirdi aslında. gelip baksa eline mi yapışacak yai.yaşlanınca biz onlara bakıcaz ama... Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her zaman
24 haftada 2200 çok degılmı canım yacanım kilosu kaçki?zaten son zamanlarda kilo alım hızı biraz düşermiş normal bence de hızlı büyüyecek yeri kalmayacak ki.... bizim arkadaşın 24. haftada 2200grmış doktor gayet iyi demiş. benim kontrol haftaya bakalım ne diyecek. bence kiloya çok takılma sağlıklı olsun da doğanlar çok çabuk toparlıyo
canım kilosu kaçki?zaten son zamanlarda kilo alım hızı biraz düşermiş normal bence de hızlı büyüyecek yeri kalmayacak ki.... bizim arkadaşın 24. haftada 2200grmış doktor gayet iyi demiş. benim kontrol haftaya bakalım ne diyecek. bence kiloya çok takılma sağlıklı olsun da doğanlar çok çabuk toparlıyo
kaç kg canım muz ye çok kilo aldırıyor diye duydum.alır merak etme daha var zaman canımkızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
Bursa dayım canım annem çok takılmaz böyle şeylere ama kayınvalidem çok hevesli ama pijamayla çok zor olur benim için elbise alırım bendeBizdede giyiyrlr lohusa takimi :) canm sen nerde yasyrsn
bende şaşırdım 34 haftada falan o kıloda oluyo bebekler cunku24 hafta da 2 200 çok canım yanlışın vardır bizimkki şimdi 2000 kiloo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?