2015 Temmuz Anneleri

canım benim riskli olduğu için annemle dönüşümlü gelip baktılar sağolsunlar. e kaç yıldan sonra torun geliyo onun hayrına gelip bakmıştır benim kara kaşıma gözüme değildir zaten

neyse bunada şükür ben kızımdan sonra bi gebelik daha geçirdim o zaman riskliydi yatarak geçirmem gerekti kızımda küçüktü 1 hafta eşim işe gitmedi ama baktık olmuyoo kimse ilgilenmiyoo sonlandırdık 7 haftada

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Kızlarla geç kalkmaya alıştık biz sanırım sizlerden naber?

geç kalkmak mı oda nee 6.30 ta kalkıyoruz neden se zaten uyuyamıyorum ki gece kaç kez tualete gittim bilmiyorum bile her 10 dkk olablir. 11 de yattım

kızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldı başı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm

Kaçmış kilosu ki gizem
Bana da cok kilolu değil olsun kolay doğar demişti dr öncekinde
Ddm kaç kilo ki 3 3.5 civarı demişti
Ben de güzel işte benden çok kilolu çocuk olmasın zaten normal kilosu demistim
Bazı dr lar iyi b derken bazıları daha kilolu bebek istiyor sanki
Ki 3 300 doğdu oğlum onu da ekleyeyim

yok be ablamın yaşında çok gençmiş ilginçmiş valla boşver uzulme değer veren alır
yası genc canım ama sorumsuz benım herseyıme annem kosuyo ben calısırken herseyımı o yapıyo allah razı olsun kayınvalıdemde ayda bır arayıp nasılsın der kapatır artık alıstım ama ınsan yınede yanında gormek ıstıyo

çok üzüldüm canım bu gibi durumlarda anlayışlı olmaları gerekirdi aslında. gelip baksa eline mi yapışacak yai.yaşlanınca biz onlara bakıcaz ama... Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her zaman

canım çok iri ve kilolu bebekde doğumda zor olur bence canını sıkma dr bana muz ve bulgurun bebege kılo aldırdıgını soylemıstı saglıklı olsunda daha dogumuna var alır canım

canım kişiye göre değişiyo bu şeyler bizim iş yerinde kız var ben hep 2500 doğurdum üstü olmaz diyoo benim ilk doğumum 3750 oldu o yüzden takma fazla doktor bu seferde tombiş olcak dedi .bende özel bir çaba sarf etmiyorum bi kaç sabahtır poğçayı kaçırdım ama ki ben gün içinde çok hareket ediyorum yediğimi yakıyorumdur bile akşamlarıda pazar günleri balık günü sarkmaz bi gün tavuk bi gün et ve bi gün sebze olarak haftayı kapatıyoruz ama her akşam yemekten sonra bol meyve yiyorum . içtiğim sütler de var tabii

canım kilosu kaçki?zaten son zamanlarda kilo alım hızı biraz düşermiş normal bence de hızlı büyüyecek yeri kalmayacak ki.... bizim arkadaşın 24. haftada 2200grmış doktor gayet iyi demiş. benim kontrol haftaya bakalım ne diyecek. bence kiloya çok takılma sağlıklı olsun da doğanlar çok çabuk toparlıyo

neyse artık hayırlısı bölemiş canım çok şükür onların eline düşmedim yaa bu sefer hasta oldum gittim onun evine baksın bana diye onuda yapmadı zaten en son kalktım kendime çorba yaptım . da düzeldim . bana deger vermezlerde torununa bakar.

24 haftada 2200 çok degılmı canım ya

24 hafta da 2 200 çok canım yanlışın vardır bizimkki şimdi 2000 kiloo

kaç kg canım muz ye çok kilo aldırıyor diye duydum.alır merak etme daha var zaman canım

günaydın kızlar nasılsınız.ben dün öğleden sonra bir ağrı girdi dayanılmaz değil ama karnımın aldı sanki çekiliyor yürüyemedim.otururken ağrımıyor şimdi geçti şükür nedeni ne ki kötü bişey değildir sanırım karnım büyüyor ondan mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…