- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.681
canm civcivli kullanşlı olr rahat edersn. ama diğeride pek kokoş :)Eki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
iyimş canm fiyatı almk lazm aslnda süslnr de o sıckta o terlkler ne kadr gylr bılemyrmGünaydın kızlar ben de bant felan almadım 1 gün icin gerek yok gittigidiyor.com dan bir havlu terlikaldım pijamanın renginde mavi altın rengi ipten desen basmışlar hatta 2 tl miydi ne adam arayıp beni sordu bir terligi napacaksiniz 5 tlde kargo var diye siz gönderin dedim manyak bu demistir kesincok panik bi insan oldugum icin o an hicbisey düşünemem heralde .Hersey illaki alınacak diyebisey yok biraz da kişilere bağlı böyle şeyler
canm beklrm diorm ama panık olrz herhalde bakalm duruma göre rabbm nasip ettgı olckşaka yaptım evde doğuramam da o açılmayı nasıl beklicen olmuyo yaa insanlara koru salıyolar yok kalbi yavaş atıyo falan dayanamıyosun bide ben duydum millet 6 cm doğuma aldılar beni 10 cm le anca aldılar.
yanlışı vardır onun öle bişey olsa annede ya şeker olur yada bebek iri olur 6 kilo falan doğması lazım kaç kio doğdu bebekbende şaşırdım 34 haftada falan o kıloda oluyo bebekler cunku
canım bebısın başı aşaya donmus olabılır mı o yuzden baskı yapıyo olabılır ben hep yukarda hıssetıyorum gobegımde falan daha hıc asada agrım olmadı benımkı donmedı muhtemelgünaydın kızlar nasılsınız.ben dün öğleden sonra bir ağrı girdi dayanılmaz değil ama karnımın aldı sanki çekiliyor yürüyemedim.otururken ağrımıyor şimdi geçti şükür nedeni ne ki kötü bişey değildir sanırım karnım büyüyor ondan mı sizce
cnm 1600 yaKaçmış kilosu ki gizem
Bana da cok kilolu değil olsun kolay doğar demişti dr öncekinde
Ddm kaç kilo ki 3 3.5 civarı demişti
Ben de güzel işte benden çok kilolu çocuk olmasın zaten normal kilosu demistim
Bazı dr lar iyi b derken bazıları daha kilolu bebek istiyor sanki
Ki 3 300 doğdu oğlum onu da ekleyeyim
aynen bencede yanı gorunce sasırdım 24 haftada oyleyse dogana kadar dedıgın gıbı oluyo 3,500 üstü iri bebege gırıyoyanlışı vardır onun öle bişey olsa annede ya şeker olur yada bebek iri olur 6 kilo falan doğması lazım kaç kio doğdu bebek
onu alıcam evet dıgerıde guzeldı ama parmakları takılır kıyamam hareket ederken kuzumacanm civcivli kullanşlı olr rahat edersn. ama diğeride pek kokoş :)
iyimş canm fiyatı almk lazm aslnda süslnr de o sıckta o terlkler ne kadr gylr bılemyrm
canm beklrm diorm ama panık olrz herhalde bakalm duruma göre rabbm nasip ettgı olck
cnm muz yiyrma aslnda hergün birtane demek ki az gelyr ama ben süreklı ekmek arası falan yıyrm ki oda bana kilo yapyr oğlma değilcanım çok iri ve kilolu bebekde doğumda zor olur bence canını sıkma dr bana muz ve bulgurun bebege kılo aldırdıgını soylemıstı saglıklı olsunda daha dogumuna var alır canım
neyse canım sen eşinle iyi ol da onları da Allaha havale edersinneyse artık hayırlısı bölemiş canım çok şükür onların eline düşmedim yaa bu sefer hasta oldum gittim onun evine baksın bana diye onuda yapmadı zaten en son kalktım kendime çorba yaptım . da düzeldim . bana deger vermezlerde torununa bakar.
ay yanlış yazmışım :) 34. haftada24 haftada 2200 çok degılmı canım ya
canım nıye canını sıkıyosun bu aylarda daha hızlı gelısıyo bırazcıkda ara ogunlerını artırırsın canını sıkma hemen kuzenıme bebegın kucuk kılosu az dedıler 3 kg dogdu dr ondan sonrada ultrosonda yanılma payı var dedı mesela canını sıkmacnm 1600 yabirde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
cnm sen düzenlı beslenyrsn ben balık yıymyrm uzun zamndrda yemyrm balık pişirmyrm çünkü konserve yesem nasl olur balık? artk bende duzene sokcm kı son aylrda kilo alımı daha iyi olyrmş hızlı kılo alsn baricanım kişiye göre değişiyo bu şeyler bizim iş yerinde kız var ben hep 2500 doğurdum üstü olmaz diyoo benim ilk doğumum 3750 oldu o yüzden takma fazla doktor bu seferde tombiş olcak dedi .bende özel bir çaba sarf etmiyorum bi kaç sabahtır poğçayı kaçırdım ama ki ben gün içinde çok hareket ediyorum yediğimi yakıyorumdur bile akşamlarıda pazar günleri balık günü sarkmaz bi gün tavuk bi gün et ve bi gün sebze olarak haftayı kapatıyoruz ama her akşam yemekten sonra bol meyve yiyorum . içtiğim sütler de var tabii
bi an sasırdık canımay yanlış yazmışım :) 34. haftada
1600 cnmcanım kilosu kaçki?zaten son zamanlarda kilo alım hızı biraz düşermiş normal bence de hızlı büyüyecek yeri kalmayacak ki.... bizim arkadaşın 24. haftada 2200grmış doktor gayet iyi demiş. benim kontrol haftaya bakalım ne diyecek. bence kiloya çok takılma sağlıklı olsun da doğanlar çok çabuk toparlıyo
kuzum yok yanlıs yazmıs olucak seymı gizem 24 2200 hemen panık yapma muz ye bulgur falan ogunlerını artır alır kılo canını sıkma1600 cnmbirde kilo alımı yavas dedi o cnmı sıkan şey. nasl yanı 24 haftada 2200 ozmn benm ki çok çok az 32. hafta içindyz (
canım ben de hiç balık yemiyorum .bol bol bulgur, yeşil mercimek, kuru fasulye nohut gibi besleniyorum. hamur işi şeker hiç yemiyorum. gerçi benimki şekerden ama.. bence canını sıkma biraz iyi karbonhidrat ve proteine yüklen hemen almaya başlar kiloyu inşallhacnm sen düzenlı beslenyrsn ben balık yıymyrm uzun zamndrda yemyrm balık pişirmyrm çünkü konserve yesem nasl olur balık? artk bende duzene sokcm kı son aylrda kilo alımı daha iyi olyrmş hızlı kılo alsn bari
canım yememeye calıs artık yaz geldı meyvede sebzede taze olur ekmek ıcı yerıne daha doyurucu seyler ye daha dogumuna var bıraz dıkkat edersın tamamlar kılosunucnm muz yiyrma aslnda hergün birtane demek ki az gelyr ama ben süreklı ekmek arası falan yıyrm ki oda bana kilo yapyr oğlma değil
Allahumme inni eselukeve eteveccehu ileyke binebiyyike Muhammedin nebiyyir rahmeti ya Muhammed inni teveccehtu bike ila rabbi fi haceti hazihi li tugda li Allahumme feşeffiğhu fiyye....Cânim cok okumaya gayret ettigim bir duadir sen yazinca heyecanlandim Rabbim razi olsun ne guzel ne genis kalplisiniz hic tanimadiginiz brinin daha fogmamis kuzusuna dua ediyorsunuz.Rabbim bunlari karsiliksiz birakmaz sag salim burda resmini paylasmayi mucizeme tanik olmanizi nasup etsin sizlerin evlatlatlarini da vatana millete sizlere hayirli salih daliha rizasina vesile evlatlardan eylesin lutfu genis mevlam dualarinizi kabullerin en guzel ile kabul buyursunKör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. rabbım peygamber efendımızın ve bu mubarek ayların yuzu suyu hürmetine karınındaki kuzunu sana bagıslasın rabbım sıkıntıdaki kullarını yanındadır sakın kotu dusunme canım hersey guzel olcak rabbımın ıznıyle dualarımız senınle
cnm 1600 alırım yerım yeterkı kuzum kılo alsnkaç kg canım muz ye çok kilo aldırıyor diye duydum.alır merak etme daha var zaman canım
cnm benmde annem heveslı kırmak ıstemyrm ama bende pek sevmyrm oyle pijamayla falan bakcm artkBursa dayım canım annem çok takılmaz böyle şeylere ama kayınvalidem çok hevesli ama pijamayla çok zor olur benim için elbise alırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?