2015 Temmuz Anneleri

Eki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
canm civcivli kullanşlı olr rahat edersn. ama diğeride pek kokoş :)
iyimş canm fiyatı almk lazm aslnda süslnr de o sıckta o terlkler ne kadr gylr bılemyrm

şaka yaptım evde doğuramam da o açılmayı nasıl beklicen olmuyo yaa insanlara koru salıyolar yok kalbi yavaş atıyo falan dayanamıyosun bide ben duydum millet 6 cm doğuma aldılar beni 10 cm le anca aldılar.
canm beklrm diorm ama panık olrz herhalde bakalm duruma göre rabbm nasip ettgı olck

canım bebısın başı aşaya donmus olabılır mı o yuzden baskı yapıyo olabılır ben hep yukarda hıssetıyorum gobegımde falan daha hıc asada agrım olmadı benımkı donmedı muhtemel

cnm 1600 ya birde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya

yanlışı vardır onun öle bişey olsa annede ya şeker olur yada bebek iri olur 6 kilo falan doğması lazım kaç kio doğdu bebek
aynen bencede yanı gorunce sasırdım 24 haftada oyleyse dogana kadar dedıgın gıbı oluyo 3,500 üstü iri bebege gırıyo

onu alıcam evet dıgerıde guzeldı ama parmakları takılır kıyamam hareket ederken kuzuma

canım çok iri ve kilolu bebekde doğumda zor olur bence canını sıkma dr bana muz ve bulgurun bebege kılo aldırdıgını soylemıstı saglıklı olsunda daha dogumuna var alır canım
cnm muz yiyrma aslnda hergün birtane demek ki az gelyr ama ben süreklı ekmek arası falan yıyrm ki oda bana kilo yapyr oğlma değil

neyse canım sen eşinle iyi ol da onları da Allaha havale edersin

cnm 1600 ya birde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
canım nıye canını sıkıyosun bu aylarda daha hızlı gelısıyo bırazcıkda ara ogunlerını artırırsın canını sıkma hemen kuzenıme bebegın kucuk kılosu az dedıler 3 kg dogdu dr ondan sonrada ultrosonda yanılma payı var dedı mesela canını sıkma

cnm sen düzenlı beslenyrsn ben balık yıymyrm uzun zamndrda yemyrm balık pişirmyrm çünkü konserve yesem nasl olur balık? artk bende duzene sokcm kı son aylrda kilo alımı daha iyi olyrmş hızlı kılo alsn bari

1600 cnm birde kilo alımı yavas dedi o cnmı sıkan şey. nasl yanı 24 haftada 2200 ozmn benm ki çok çok az 32. hafta içindyz (

1600 cnm birde kilo alımı yavas dedi o cnmı sıkan şey. nasl yanı 24 haftada 2200 ozmn benm ki çok çok az 32. hafta içindyz (
kuzum yok yanlıs yazmıs olucak seymı gizem 24 2200 hemen panık yapma muz ye bulgur falan ogunlerını artır alır kılo canını sıkma

canım ben de hiç balık yemiyorum .bol bol bulgur, yeşil mercimek, kuru fasulye nohut gibi besleniyorum. hamur işi şeker hiç yemiyorum. gerçi benimki şekerden ama.. bence canını sıkma biraz iyi karbonhidrat ve proteine yüklen hemen almaya başlar kiloyu inşallha

cnm muz yiyrma aslnda hergün birtane demek ki az gelyr ama ben süreklı ekmek arası falan yıyrm ki oda bana kilo yapyr oğlma değil
canım yememeye calıs artık yaz geldı meyvede sebzede taze olur ekmek ıcı yerıne daha doyurucu seyler ye daha dogumuna var bıraz dıkkat edersın tamamlar kılosunu

Allahumme inni eselukeve eteveccehu ileyke binebiyyike Muhammedin nebiyyir rahmeti ya Muhammed inni teveccehtu bike ila rabbi fi haceti hazihi li tugda li Allahumme feşeffiğhu fiyye....Cânim cok okumaya gayret ettigim bir duadir sen yazinca heyecanlandim Rabbim razi olsun ne guzel ne genis kalplisiniz hic tanimadiginiz brinin daha fogmamis kuzusuna dua ediyorsunuz.Rabbim bunlari karsiliksiz birakmaz sag salim burda resmini paylasmayi mucizeme tanik olmanizi nasup etsin sizlerin evlatlatlarini da vatana millete sizlere hayirli salih daliha rizasina vesile evlatlardan eylesin lutfu genis mevlam dualarinizi kabullerin en guzel ile kabul buyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…