- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.701
yok canım dedim ya 34 yazacağıma 24 yazmışım1600 cnmbirde kilo alımı yavas dedi o cnmı sıkan şey. nasl yanı 24 haftada 2200 ozmn benm ki çok çok az 32. hafta içindyz (
cnm benmde kasık agrlm ve adt sancısı gıbı agrı olyr arada doktora sordm sımdı başı aşağıda artk böyle agrlr hissetmen normal dedi ama baktn geçmyr ve düznli birşeklde olyr ozmn hemen gelmelsn dedigünaydın kızlar nasılsınız.ben dün öğleden sonra bir ağrı girdi dayanılmaz değil ama karnımın aldı sanki çekiliyor yürüyemedim.otururken ağrımıyor şimdi geçti şükür nedeni ne ki kötü bişey değildir sanırım karnım büyüyor ondan mı sizce
yok canım öyle olsa doğsun ilkokula başlasın gibi olurdu herhalde tabi doğabilirsebi an sasırdık canım34 de guzel kılosu
cnm hep bebeğe yararlı şeyler yemem lazm ben önmlı değilm benm kilo olmş 77.500 ben alyrm bebeğim pek almyr o yuzden karbnhdrta son verp proteıne yuklencmcanım nıye canını sıkıyosun bu aylarda daha hızlı gelısıyo bırazcıkda ara ogunlerını artırırsın canını sıkma hemen kuzenıme bebegın kucuk kılosu az dedıler 3 kg dogdu dr ondan sonrada ultrosonda yanılma payı var dedı mesela canını sıkma
canım hepimiz anneyiz hepimizin yüreği bebeklerimiz için çarpıyo sende annesin seni en iyi biz anlıyoruz ben inanıyorum rabbimin izniyle herşey çok güzel olucak mahmut efendi cemaatinde kuzenim talebe onlardanda senın ve bebegın ıcın dua ıstıycem rabbımın ıznıyle sende saglıkla yavrunu kucagına alıcaksınAllahumme inni eselukeve eteveccehu ileyke binebiyyike Muhammedin nebiyyir rahmeti ya Muhammed inni teveccehtu bike ila rabbi fi haceti hazihi li tugda li Allahumme feşeffiğhu fiyye....Cânim cok okumaya gayret ettigim bir duadir sen yazinca heyecanlandim Rabbim razi olsun ne guzel ne genis kalplisiniz hic tanimadiginiz brinin daha fogmamis kuzusuna dua ediyorsunuz.Rabbim bunlari karsiliksiz birakmaz sag salim burda resmini paylasmayi mucizeme tanik olmanizi nasup etsin sizlerin evlatlatlarini da vatana millete sizlere hayirli salih daliha rizasina vesile evlatlardan eylesin lutfu genis mevlam dualarinizi kabullerin en guzel ile kabul buyursun
bende olmusum 75 aman napıyım ya benım ıstahım kesıldı bu ara yıyemıyorum sutu falanda bıraktım canım cekmıyo bende yarın gıdıcem benımkı 28 de 1188 grdı sımdı ne kadar bakalımcnm hep bebeğe yararlı şeyler yemem lazm ben önmlı değilm benm kilo olmş 77.500 ben alyrm bebeğim pek almyr o yuzden karbnhdrta son verp proteıne yuklencm
dimi cnm şaşrdm zaten bende biran yemem mı cnm yeterkı oğlm kılo alsn artk çok dıkkat etcmkuzum yok yanlıs yazmıs olucak seymı gizem 24 2200 hemen panık yapma muz ye bulgur falan ogunlerını artır alır kılo canını sıkma
aynen canım valla bebek dogmadan ayaklanır gıbı bısey oluyoyok canım öyle olsa doğsun ilkokula başlasın gibi olurdu herhalde tabi doğabilirseyanlışlıkla yazmışım
bence bu ölçümler tam olmuyo canım zate. benim 29.haftada 1080-1100dü.bi yerde 1080 bi yerde 1100 dediler.doktor gayet iyi demişti.ultrason ölçümü bu sonuçta yanlışlık payı da var hiiiç sıkmayalım canımızı bencebende olmusum 75 aman napıyım ya benım ıstahım kesıldı bu ara yıyemıyorum sutu falanda bıraktım canım cekmıyo bende yarın gıdıcem benımkı 28 de 1188 grdı sımdı ne kadar bakalım
inş cnm ekmek azaltmam lazm benm o bir kesın düzene geccm cnmcanım ben de hiç balık yemiyorum .bol bol bulgur, yeşil mercimek, kuru fasulye nohut gibi besleniyorum. hamur işi şeker hiç yemiyorum. gerçi benimki şekerden ama.. bence canını sıkma biraz iyi karbonhidrat ve proteine yüklen hemen almaya başlar kiloyu inşallha
cnm sen düzenlı beslenyrsn ben balık yıymyrm uzun zamndrda yemyrm balık pişirmyrm çünkü konserve yesem nasl olur balık? artk bende duzene sokcm kı son aylrda kilo alımı daha iyi olyrmş hızlı kılo alsn bari
o bebek dırek yururdu yanı ye kuzum bende artık dıkkat edıcem ya ıstahım kesıldi ama havalardan sanırım bırazdadimi cnm şaşrdm zaten bende biran yemem mı cnm yeterkı oğlm kılo alsn artk çok dıkkat etcm
kızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
evet cnm tam bugdy ekmegı aldm doymdm gectm yıne beyaz ekmeğe oda tabı gelsn bana kılolar simdi öğlen tahıllı ekmek alcm kırmızı et falan inş düzelck toplyck kuzumcanım yememeye calıs artık yaz geldı meyvede sebzede taze olur ekmek ıcı yerıne daha doyurucu seyler ye daha dogumuna var bıraz dıkkat edersın tamamlar kılosunu
bende sana katılıyorum canım ultrosonda 600 gr ma kadar yanılma payı varmıs saglıklı olsunda ben dogunca aldırım ona kıloyubence bu ölçümler tam olmuyo canım zate. benim 29.haftada 1080-1100dü.bi yerde 1080 bi yerde 1100 dediler.doktor gayet iyi demişti.ultrason ölçümü bu sonuçta yanlışlık payı da var hiiiç sıkmayalım canımızı bence
canim uzme cok kafana takma benim kizim 2500 gr dogdu cok istahli cok saglikli ama hala ince uzun dal gibi felajet istahli sut meyve sebze delisi ama kilo almiyo .Ama illaki kilo alsi. Diyosan sol yana yatmak bugday ve hurma ile icilen soguk sut kilo aldirirmis bebege dr oyle soylemisti banacnm hep bebeğe yararlı şeyler yemem lazm ben önmlı değilm benm kilo olmş 77.500 ben alyrm bebeğim pek almyr o yuzden karbnhdrta son verp proteıne yuklencm
Cnm bn pierre cardnin anne cantasini aldim bordo lacivert guzel genisde kol cantsi capraz cantada oluyo 160 liraya aldim o bize gider uzun sene :)Kızlar hastane çantası denilen çantayı ne seçtiniz? Yani ufak bi valiz mi, spor çantası mı? Nasıl bir şey? Yeni mi aldınız evden bi çanta mı kullandınız? Yeni alanlar nereden aldığını söyleyebilir mi?
amin canmm dua herseyden önemlı rabbımzden istycz oda bize nasip etck inş. sana herzmn dua edyrm cnm her duamda rabbım sana kuzunu bağşlasn sağlkla inş.Allahumme inni eselukeve eteveccehu ileyke binebiyyike Muhammedin nebiyyir rahmeti ya Muhammed inni teveccehtu bike ila rabbi fi haceti hazihi li tugda li Allahumme feşeffiğhu fiyye....Cânim cok okumaya gayret ettigim bir duadir sen yazinca heyecanlandim Rabbim razi olsun ne guzel ne genis kalplisiniz hic tanimadiginiz brinin daha fogmamis kuzusuna dua ediyorsunuz.Rabbim bunlari karsiliksiz birakmaz sag salim burda resmini paylasmayi mucizeme tanik olmanizi nasup etsin sizlerin evlatlatlarini da vatana millete sizlere hayirli salih daliha rizasina vesile evlatlardan eylesin lutfu genis mevlam dualarinizi kabullerin en guzel ile kabul buyursun
evet çok zor zamanlar geçirdim çok üzülüorum şimdi de ama kimsenin yaptıgını unutmadım alah bebeğime versin ömrünü.neyse canım sen eşinle iyi ol da onları da Allaha havale edersin
Benimde bacak arası kemiklerim çok acıyor yatarken zor dönüyorum. Birde iki gündür Bebişim çok hareketsiz şimdi hurma yedim soluma yattım bekliyorum olmazsa doktorumu ararımÇok heycanlıbenim 12 gün var kontrole heycandan çatlıcam. Hamilelik neymiş yeni anladım gece her yerim ağrıyo sağdan sola dönemiyorum. Allahtan son aylar böyle düşünsenize baştan 9 ayın böyle geçtiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?