2015 Temmuz Anneleri

cnm benmde kasık agrlm ve adt sancısı gıbı agrı olyr arada doktora sordm sımdı başı aşağıda artk böyle agrlr hissetmen normal dedi ama baktn geçmyr ve düznli birşeklde olyr ozmn hemen gelmelsn dedi

cnm hep bebeğe yararlı şeyler yemem lazm ben önmlı değilm benm kilo olmş 77.500 ben alyrm bebeğim pek almyr o yuzden karbnhdrta son verp proteıne yuklencm

canım hepimiz anneyiz hepimizin yüreği bebeklerimiz için çarpıyo sende annesin seni en iyi biz anlıyoruz ben inanıyorum rabbimin izniyle herşey çok güzel olucak mahmut efendi cemaatinde kuzenim talebe onlardanda senın ve bebegın ıcın dua ıstıycem rabbımın ıznıyle sende saglıkla yavrunu kucagına alıcaksın

cnm hep bebeğe yararlı şeyler yemem lazm ben önmlı değilm benm kilo olmş 77.500 ben alyrm bebeğim pek almyr o yuzden karbnhdrta son verp proteıne yuklencm
bende olmusum 75 aman napıyım ya benım ıstahım kesıldı bu ara yıyemıyorum sutu falanda bıraktım canım cekmıyo bende yarın gıdıcem benımkı 28 de 1188 grdı sımdı ne kadar bakalım

bende olmusum 75 aman napıyım ya benım ıstahım kesıldı bu ara yıyemıyorum sutu falanda bıraktım canım cekmıyo bende yarın gıdıcem benımkı 28 de 1188 grdı sımdı ne kadar bakalım
bence bu ölçümler tam olmuyo canım zate. benim 29.haftada 1080-1100dü.bi yerde 1080 bi yerde 1100 dediler.doktor gayet iyi demişti.ultrason ölçümü bu sonuçta yanlışlık payı da var hiiiç sıkmayalım canımızı bence

inş cnm ekmek azaltmam lazm benm o bir kesın düzene geccm cnm

canım konserve olmuyomuş malsef ben çok araştırdım onu her balık ta yenmezmiş . balık çok önemli ben şuan norveç uskumrusu alıyorum 2 tl dondurulmuş onlar okyanus balıgı . bide somon alıyorum yaglı kagıta sarıyorum tuzluyorum hafif fırına atıyorum salata yapana kadar pişiyo onlar zaten sevselerde sevmeselerde mecburi balık yiyoz haftada 1

Canim önce sağlıklı olduguna bi sevin lütfen. Hem daha çok var doğuma kadar bebeginde kilo alır sen yediklerini bi düzene sok. Böyle stres üzüntü yaparsan bebegede yansiyo biliyosun. Izine ayrıl o zaman kendine vakit ayir protein agirlikli beslen

canım yememeye calıs artık yaz geldı meyvede sebzede taze olur ekmek ıcı yerıne daha doyurucu seyler ye daha dogumuna var bıraz dıkkat edersın tamamlar kılosunu
evet cnm tam bugdy ekmegı aldm doymdm gectm yıne beyaz ekmeğe oda tabı gelsn bana kılolar simdi öğlen tahıllı ekmek alcm kırmızı et falan inş düzelck toplyck kuzum

bende sana katılıyorum canım ultrosonda 600 gr ma kadar yanılma payı varmıs saglıklı olsunda ben dogunca aldırım ona kıloyu

canim uzme cok kafana takma benim kizim 2500 gr dogdu cok istahli cok saglikli ama hala ince uzun dal gibi felajet istahli sut meyve sebze delisi ama kilo almiyo .Ama illaki kilo alsi. Diyosan sol yana yatmak bugday ve hurma ile icilen soguk sut kilo aldirirmis bebege dr oyle soylemisti bana

Cnm bn pierre cardnin anne cantasini aldim bordo lacivert guzel genisde kol cantsi capraz cantada oluyo 160 liraya aldim o bize gider uzun sene :)

amin canmm dua herseyden önemlı rabbımzden istycz oda bize nasip etck inş. sana herzmn dua edyrm cnm her duamda rabbım sana kuzunu bağşlasn sağlkla inş.

Benimde bacak arası kemiklerim çok acıyor yatarken zor dönüyorum. Birde iki gündür Bebişim çok hareketsiz şimdi hurma yedim soluma yattım bekliyorum olmazsa doktorumu ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…