- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.721
bugday ekmegi degilde daha cok kirik bugdayla bizde yarma derler onunla yapilan yayla corbasi ve sutlu corba tarzi seyler hem doturuci hem bebege kilo aldirirevet cnm tam bugdy ekmegı aldm doymdm gectm yıne beyaz ekmeğe oda tabı gelsn bana kılolar simdi öğlen tahıllı ekmek alcm kırmızı et falan inş düzelck toplyck kuzum
beyaz ekmek de yedıkce yedırıyo ama ben hangısı denk gelırse onu yıyorum bu araevet cnm tam bugdy ekmegı aldm doymdm gectm yıne beyaz ekmeğe oda tabı gelsn bana kılolar simdi öğlen tahıllı ekmek alcm kırmızı et falan inş düzelck toplyck kuzum
cnm süt bende içmyrm içemyrm daha doğrusu kalsym ilacınada guvnmyrdm şimdi ilacımı değiştrdi artk onu içerm . iyimş cnm klosu ozmn büyümştr şimdibende olmusum 75 aman napıyım ya benım ıstahım kesıldı bu ara yıyemıyorum sutu falanda bıraktım canım cekmıyo bende yarın gıdıcem benımkı 28 de 1188 grdı sımdı ne kadar bakalım
cnm 1600 yabirde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
Bna devlet hastanesi 885 gr dedi bi hfta geri gozukuyo ozelde bakti doktr 1078 grmmis :) tosunum 3 gun.onden gidiyo :) hata payinida dusunmk lazimmis bnde uzuluyodum ama sknti yok sukurbende sana katılıyorum canım ultrosonda 600 gr ma kadar yanılma payı varmıs saglıklı olsunda ben dogunca aldırım ona kıloyu
az değil ya okadar ye canım iyi beslen alır merak etmecnm 1600 alırım yerım yeterkı kuzum kılo alsn
ben cok guvenmıyorum ultrosonda cıkan sonuca dusukde olabılır daha fazlada bakıcaz bakalım bende sutten bu ara sogudum yogurt ve ayran daha fazla tuketıyorumcnm süt bende içmyrm içemyrm daha doğrusu kalsym ilacınada guvnmyrdm şimdi ilacımı değiştrdi artk onu içerm . iyimş cnm klosu ozmn büyümştr şimdi
Cnm hiç sıkma canını. Bizim kızda aynı şekildeymiş. Doktorumuz olsun Çıtı pıtı kızın olacak demişti. Ki ne kadar düzenli yemeye çalışıyorum ona rağmen. Ekmek arası sana Kilo aldırıyordur. Sebze ve et yemeklerini arttır biraz daha. Birde muz diyorlar bakalım. Bu hafta bizimki nasıl olacak. Haftasına birşey demedi değil mi?1600 cnmbirde kilo alımı yavas dedi o cnmı sıkan şey. nasl yanı 24 haftada 2200 ozmn benm ki çok çok az 32. hafta içindyz (
canım valla oyle devlette 5 gun ozelde 10 gun onden gıdıyo dedı ama ben hıc kafamı karıstırmıyorum adet tarıhıme gore takıp edıyorum maasallah senınkınıdeBna devlet hastanesi 885 gr dedi bi hfta geri gozukuyo ozelde bakti doktr 1078 grmmis :) tosunum 3 gun.onden gidiyo :) hata payinida dusunmk lazimmis bnde uzuluyodum ama sknti yok sukur
amin canim Rabbim razi olsun sizlerin de hayir dualarinizi kabul eysin saglikla miniklerinize kavustursun insaallahamin canmm dua herseyden önemlı rabbımzden istycz oda bize nasip etck inş. sana herzmn dua edyrm cnm her duamda rabbım sana kuzunu bağşlasn sağlkla inş.
dualarımızdasın inanamin canim Rabbim razi olsun sizlerin de hayir dualarinizi kabul eysin saglikla miniklerinize kavustursun insaallah
Allahiiiim ne kadar tesekkur etsem az sizlere Rabbim razi olsun sizden cok sukur Rabbime dualarinizi aldim oglum hepimizin mucizesi olacak insaalahcanım hepimiz anneyiz hepimizin yüreği bebeklerimiz için çarpıyo sende annesin seni en iyi biz anlıyoruz ben inanıyorum rabbimin izniyle herşey çok güzel olucak mahmut efendi cemaatinde kuzenim talebe onlardanda senın ve bebegın ıcın dua ıstıycem rabbımın ıznıyle sende saglıkla yavrunu kucagına alıcaksın
Teşekkürler canım :*canım kınetıxın ürünleri nıke dada var arkadsım ordan almıs çokda güzeldi boyutlarını bilmiyorum ama bakıcam bu arada filo dada var
cnm 1600 yabirde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
amın kuzum ıns onu ıcınde sen taşıyosun senin duan hepimizinkinden önce ayarlayıp slavatı şerifde çekelim bebeğin için cuma gecesine kadar kandil varya tabi sende istersen arkadaslarda katılırsaAllahiiiim ne kadar tesekkur etsem az sizlere Rabbim razi olsun sizden cok sukur Rabbime dualarinizi aldim oglum hepimizin mucizesi olacak insaalah
24. Haftada 2200 imkansiz. Ben de 32 deyim 1900 cikti. Kötü degil bebisinin kilosu. Sikma caniniCnm hiç sıkma canını. Bizim kızda aynı şekildeymiş. Doktorumuz olsun Çıtı pıtı kızın olacak demişti. Ki ne kadar düzenli yemeye çalışıyorum ona rağmen. Ekmek arası sana Kilo aldırıyordur. Sebze ve et yemeklerini arttır biraz daha. Birde muz diyorlar bakalım. Bu hafta bizimki nasıl olacak. Haftasına birşey demedi değil mi?
iki ay kalmış hadi hayırlsı :)13 temmuz :)
iyi yapmışsın canım hayırlsııyla zamanında gelsin inşallah..Eki Görüntüle 1525752 Iyi geceler kızar kaç gündür yazamıyordum çok şükür döndük evimize.
2 gündür karnım taş gibi oluyordu ama ağrım yoktu haftaya kontrolüm vardı ama dayanamadım bugün gittim ne olur ne olmaz diye çok şükür herşey yolunda meğerse o kızımın Ayakları totosuymuş başı aşağı dönmüş çünkü .hangi durumlarda acil gelmem gerekiyor dedim kanaman olursa su boşalırsa Sancı olursa birde karnın o taş gibi olması çok sık olursa yani beş dakikada bir olursa
Toplamda 3 kilo almışım buna ayrı sevindim :) 1 ay sonra kontrole Çağırdı ama ben 3 hafta sonra gelirim dedim ancak dayanırım
Bugün Terlik malzemesi aldım ve hemen yapıyım dedim çabucak bitti çok zevkliymiş umarım beğenirsiniz terlik kalında değil yazın pişmez ayaklarım
amin inşallah..Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. rabbım peygamber efendımızın ve bu mubarek ayların yuzu suyu hürmetine karınındaki kuzunu sana bagıslasın rabbım sıkıntıdaki kullarını yanındadır sakın kotu dusunme canım hersey guzel olcak rabbımın ıznıyle dualarımız senınle
Gunaydn kizlar :) birazdn oglumu gormeye gdcm cokkk heycanlandm yaw burnumda tutyr anasinin kuzusuu :)
geçmiş olsun canım geçmezse bi duşa gir iyi gelir
günaydı canım iyiiym..Günaydın kızlar
Bu ara işler yüzünden pek giremedim. Sizler nasılsınız bakalım?
kızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
canım bence canını sıkma kilosu iyi bebişin hem yanılma payıda vardır geçen ay gittiğinde kaç kiloydu bebişin.. arkadaşlar zaten demiş ne yemen gerektiğini ekmekten vazgeçme ama abartmada ben genelde tam buğday ve çavdar ekmeği yiyprum nadiren beyaz ekmek oda çok canım isterse.. bakalım üç gün sonra doktora gidicem benim doktor ne dicekcnm 1600 yabirde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
nasil istemem cay m ben burda sureklidua istedim bunalttim diye bisey diyemedim cigerim oyle yaniyo ki dilimden salavat dusmuyo insaallah arkadaslarda katilirsa sifa niyei ile okuyalim Rabbim sizlerede ecrini versinamın kuzum ıns onu ıcınde sen taşıyosun senin duan hepimizinkinden önce ayarlayıp slavatı şerifde çekelim bebeğin için cuma gecesine kadar kandil varya tabi sende istersen arkadaslarda katılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?