2015 Temmuz Anneleri

evet cnm tam bugdy ekmegı aldm doymdm gectm yıne beyaz ekmeğe oda tabı gelsn bana kılolar simdi öğlen tahıllı ekmek alcm kırmızı et falan inş düzelck toplyck kuzum
bugday ekmegi degilde daha cok kirik bugdayla bizde yarma derler onunla yapilan yayla corbasi ve sutlu corba tarzi seyler hem doturuci hem bebege kilo aldirir

Günaydınnnn topiğimizin göbüşlüü güzel annelerii:))

Ben bir haftadır vücuduma giren bi mıkropla ugrasıyorum,her gun serum alıyorum daha ıyıyım çok şükür,aman kesik karpuz falan almayın ben ordan kaptım mıkrobu,kusma,karın agrısı,ishal derken bünyemdeki su tukendi...İştahımda hala yerıne gelmedi...Ama oğlum gayet iyi..pzt günü kilosu 2200 gr dı...Her günümüze şükürr..

Gizemcimm bak kızıcam sana...ekmeği keserek daha kötü yaparsın,Ben su an günde 9 dilim ekmek yıyorum..Enerjinin düşmemesi ve tatlı krizine gırmemen için ekmek yemen sart,ayrıca cok fazla meyva yemek ,aşırı şekeri bunyene almak demektır,bu da bebege değil sana yağ olarak geri döner...Tam 2 ay oldu sanırım hiç kilo almadım ve bebegın kilo gidişatını az çok biliyorsun..Neyi nekadar yediğin çok önemli..Muz demişsin ama ben mesela muzu hiç tüketmıyor gibiyim çünkü pek sevdıgım bi meyva değil..Ayrıca fazlasıda kabızlık yapar aman dıkkat et...Birde beslenme seklınle beraber aldıgın multıvıtamın desteğinde çok onemlı..bende balıgı çok tuketmediğim için doktor doguma kadar kullanmam için İMOM adında bir omega3 tabletı verdi,hergün onu içiyorum...içinde başka vitaminlerde var....

evet cnm tam bugdy ekmegı aldm doymdm gectm yıne beyaz ekmeğe oda tabı gelsn bana kılolar simdi öğlen tahıllı ekmek alcm kırmızı et falan inş düzelck toplyck kuzum
beyaz ekmek de yedıkce yedırıyo ama ben hangısı denk gelırse onu yıyorum bu ara

bende olmusum 75 aman napıyım ya benım ıstahım kesıldı bu ara yıyemıyorum sutu falanda bıraktım canım cekmıyo bende yarın gıdıcem benımkı 28 de 1188 grdı sımdı ne kadar bakalım
cnm süt bende içmyrm içemyrm daha doğrusu kalsym ilacınada guvnmyrdm şimdi ilacımı değiştrdi artk onu içerm . iyimş cnm klosu ozmn büyümştr şimdi

bende sana katılıyorum canım ultrosonda 600 gr ma kadar yanılma payı varmıs saglıklı olsunda ben dogunca aldırım ona kıloyu
Bna devlet hastanesi 885 gr dedi bi hfta geri gozukuyo ozelde bakti doktr 1078 grmmis :) tosunum 3 gun.onden gidiyo :) hata payinida dusunmk lazimmis bnde uzuluyodum ama sknti yok sukur

cnm süt bende içmyrm içemyrm daha doğrusu kalsym ilacınada guvnmyrdm şimdi ilacımı değiştrdi artk onu içerm . iyimş cnm klosu ozmn büyümştr şimdi
ben cok guvenmıyorum ultrosonda cıkan sonuca dusukde olabılır daha fazlada bakıcaz bakalım bende sutten bu ara sogudum yogurt ve ayran daha fazla tuketıyorum

1600 cnm birde kilo alımı yavas dedi o cnmı sıkan şey. nasl yanı 24 haftada 2200 ozmn benm ki çok çok az 32. hafta içindyz (
Cnm hiç sıkma canını. Bizim kızda aynı şekildeymiş. Doktorumuz olsun Çıtı pıtı kızın olacak demişti. Ki ne kadar düzenli yemeye çalışıyorum ona rağmen. Ekmek arası sana Kilo aldırıyordur. Sebze ve et yemeklerini arttır biraz daha. Birde muz diyorlar bakalım. Bu hafta bizimki nasıl olacak. Haftasına birşey demedi değil mi?

Bna devlet hastanesi 885 gr dedi bi hfta geri gozukuyo ozelde bakti doktr 1078 grmmis :) tosunum 3 gun.onden gidiyo :) hata payinida dusunmk lazimmis bnde uzuluyodum ama sknti yok sukur
canım valla oyle devlette 5 gun ozelde 10 gun onden gıdıyo dedı ama ben hıc kafamı karıstırmıyorum adet tarıhıme gore takıp edıyorum maasallah senınkınıde

amin canmm dua herseyden önemlı rabbımzden istycz oda bize nasip etck inş. sana herzmn dua edyrm cnm her duamda rabbım sana kuzunu bağşlasn sağlkla inş.
amin canim Rabbim razi olsun sizlerin de hayir dualarinizi kabul eysin saglikla miniklerinize kavustursun insaallah

Allahiiiim ne kadar tesekkur etsem az sizlere Rabbim razi olsun sizden cok sukur Rabbime dualarinizi aldim oglum hepimizin mucizesi olacak insaalah

cnm 1600 ya birde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya

Canım üzülme benim kzım da 30+1 de 1400 grdı. Ben de az mı diye üzüldüm. Dr umda 3500 olmaz da 3 olur. Kötü değil ki zaten normal doğum istiosun , doğumun kolay olur dedi. Htta bu aralar hep 2600,2800lerde doğumlar oluo. Gelişimi iyi olduktan sonra sorun değil dedi.

Allahiiiim ne kadar tesekkur etsem az sizlere Rabbim razi olsun sizden cok sukur Rabbime dualarinizi aldim oglum hepimizin mucizesi olacak insaalah
amın kuzum ıns onu ıcınde sen taşıyosun senin duan hepimizinkinden önce ayarlayıp slavatı şerifde çekelim bebeğin için cuma gecesine kadar kandil varya tabi sende istersen arkadaslarda katılırsa

24. Haftada 2200 imkansiz. Ben de 32 deyim 1900 cikti. Kötü degil bebisinin kilosu. Sikma canini

kızlar bir iki gündür çatı kemiklerimde ağrılar var. uzun süre oturup ayağa kalktıktan sonra yürürken oluyo..sizde de var mı

iki ay kalmış hadi hayırlsı :)
iyi yapmışsın canım hayırlsııyla zamanında gelsin inşallah..
amin inşallah..
Gunaydn kizlar :) birazdn oglumu gormeye gdcm cokkk heycanlandm yaw burnumda tutyr anasinin kuzusuu :)

Günaydın kızlar iyi birgün olsun inş
Sabah bi baş ağrısıyla uyandım inş geçer.
Sizler napıyorsunuz?
G Gizemm59 iyi haberler getir oğluşundan
Ay hiç Halim yok çok enerjisizim.
geçmiş olsun canım geçmezse bi duşa gir iyi gelir
Günaydın kızlar
Bu ara işler yüzünden pek giremedim. Sizler nasılsınız bakalım?
günaydı canım iyiiym..

cnm 1600 ya birde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
canım bence canını sıkma kilosu iyi bebişin hem yanılma payıda vardır geçen ay gittiğinde kaç kiloydu bebişin.. arkadaşlar zaten demiş ne yemen gerektiğini ekmekten vazgeçme ama abartmada ben genelde tam buğday ve çavdar ekmeği yiyprum nadiren beyaz ekmek oda çok canım isterse.. bakalım üç gün sonra doktora gidicem benim doktor ne dicek

amın kuzum ıns onu ıcınde sen taşıyosun senin duan hepimizinkinden önce ayarlayıp slavatı şerifde çekelim bebeğin için cuma gecesine kadar kandil varya tabi sende istersen arkadaslarda katılırsa
nasil istemem cay m ben burda sureklidua istedim bunalttim diye bisey diyemedim cigerim oyle yaniyo ki dilimden salavat dusmuyo insaallah arkadaslarda katilirsa sifa niyei ile okuyalim Rabbim sizlerede ecrini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…