- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.741
Canım bi hata olmasın benim 30. Haftada 1800 gr dı doktor 10 gün önde dedi. 24. Haftada 2200 olmaz o o haftalar bebeğin hala geliştiği dönemler asıl kiloyu 30 dan sonra alıyo. İnternette kaçıncı haftada kaç kilo gibi tablolarda var.canım kilosu kaçki?zaten son zamanlarda kilo alım hızı biraz düşermiş normal bence de hızlı büyüyecek yeri kalmayacak ki.... bizim arkadaşın 24. haftada 2200grmış doktor gayet iyi demiş. benim kontrol haftaya bakalım ne diyecek. bence kiloya çok takılma sağlıklı olsun da doğanlar çok çabuk toparlıyo
Sonlara yaklaştıkça ağırlaştığından biraz yavaşlıyo hareketleri ama hiç yoksa dr a git ihmal etme.Benimde bacak arası kemiklerim çok acıyor yatarken zor dönüyorum. Birde iki gündür Bebişim çok hareketsiz şimdi hurma yedim soluma yattım bekliyorum olmazsa doktorumu ararım
canım sonradan yazdım ya 34. hafta yanlışlıkla 24 yazmışım:)Canım bi hata olmasın benim 30. Haftada 1800 gr dı doktor 10 gün önde dedi. 24. Haftada 2200 olmaz o o haftalar bebeğin hala geliştiği dönemler asıl kiloyu 30 dan sonra alıyo. İnternette kaçıncı haftada kaç kilo gibi tablolarda var.
Bende şoka girdimcanım sonradan yazdım ya 34. hafta yanlışlıkla 24 yazmışım:)
Bn katilirim .rabbim sifa versinarkadaslar nazliyarim arkadaşımızın bebeği için salavatı şerif çekelim 10.000 tane cuma günü miraç gecesinde dua ederken peygamber efendımızın ruhuna hediye eder ve bu mınık kuzunun sağlığı için bi nebzede olsa duayla bulusmus oluruz ne dersiniz katılmak isteyen varmı
kuzum kaç tane alıyosun 10.000 tane üzerinden dağıtıyorum 3000 tane ben alıyorum 7000 taneden dagıtalımBn katilirim .rabbim sifa versin
Günaydınn... 1000 tane ben alıyımkuzum kaç tane alıyosun 10.000 tane üzerinden dağıtıyorum 3000 tane ben alıyorum 7000 taneden dagıtalım
senden de razı olsun canım sende allaha emanet olBacilar hepimizden guzel Mevlam razi olsun dualarinizi kabul buyursun evlatlarinizla hayirli huzurlu uzun omur nasip etsin Allaha emanet olun
allah razı olsun allah duamızı ve nıyetımızı kabul etsın sagol kuzumGünaydınn... 1000 tane ben alıyım
Aminnnnallah razı olsun allah duamızı ve nıyetımızı kabul etsın sagol kuzum
Bende okurum.arkadaslar nazliyarim arkadaşımızın bebeği için salavatı şerif çekelim 10.000 tane cuma günü miraç gecesinde dua ederken peygamber efendımızın ruhuna hediye eder ve bu mınık kuzunun sağlığı için bi nebzede olsa duayla bulusmus oluruz ne dersiniz katılmak isteyen varmı
arkadaslar nazliyarim arkadaşımızın bebeği için salavatı şerif çekelim 10.000 tane cuma günü miraç gecesinde dua ederken peygamber efendımızın ruhuna hediye eder ve bu mınık kuzunun sağlığı için bi nebzede olsa duayla bulusmus oluruz ne dersiniz katılmak isteyen varmı
Bn katilirim .rabbim sifa versin
kuzum kaç tane alıyosun 10.000 tane üzerinden dağıtıyorum 3000 tane ben alıyorum 7000 taneden dagıtalım
Guzel mevlam ne muradiniz varsa versin evlatlarinizdan eslerinizden guldursun yuzunuzu her isinize bir kolaylik versin dara zora dusurmesin kolay dogumlar nasip etsin insaallahGünaydınn... 1000 tane ben alıyım
kac tane alıyosun canım 6000 kaldıBende okurum.
miraç kandiline kadar değilmi canım.. 2000 tanede ben alırımarkadaslar nazliyarim arkadaşımızın bebeği için salavatı şerif çekelim 10.000 tane cuma günü miraç gecesinde dua ederken peygamber efendımızın ruhuna hediye eder ve bu mınık kuzunun sağlığı için bi nebzede olsa duayla bulusmus oluruz ne dersiniz katılmak isteyen varmı
canım sen bir dahiliye doktoruna gitsene enfeksiyon olmuş olabilir ve bu bebğe zararlı biliyorsun bi doktora git hemen geçmiş olsun allah şifanı versinSELAM KIZLAR...DÜN YİNE ÖKSÜRÜKTEN UYUYAMADIM...NE DENEDİMSE OLMADI...PARÇALANDI RESMEN BOĞAZIM VE KANADI ÖKSÜRÜRKENÜSTÜNE BİDE AFEDERSİNİZ YEDİKLERİMİ ÇIKARDIM... (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?