2015 Temmuz Anneleri

Canım bi hata olmasın benim 30. Haftada 1800 gr dı doktor 10 gün önde dedi. 24. Haftada 2200 olmaz o o haftalar bebeğin hala geliştiği dönemler asıl kiloyu 30 dan sonra alıyo. İnternette kaçıncı haftada kaç kilo gibi tablolarda var.

Benimde bacak arası kemiklerim çok acıyor yatarken zor dönüyorum. Birde iki gündür Bebişim çok hareketsiz şimdi hurma yedim soluma yattım bekliyorum olmazsa doktorumu ararım
Sonlara yaklaştıkça ağırlaştığından biraz yavaşlıyo hareketleri ama hiç yoksa dr a git ihmal etme.

arkadaslar nazliyarim arkadaşımızın bebeği için salavatı şerif çekelim 10.000 tane cuma günü miraç gecesinde dua ederken peygamber efendımızın ruhuna hediye eder ve bu mınık kuzunun sağlığı için bi nebzede olsa duayla bulusmus oluruz ne dersiniz katılmak isteyen varmı

canım sonradan yazdım ya 34. hafta yanlışlıkla 24 yazmışım:)

SELAM KIZLAR...DÜN YİNE ÖKSÜRÜKTEN UYUYAMADIM...NE DENEDİMSE OLMADI...PARÇALANDI RESMEN BOĞAZIM VE KANADI ÖKSÜRÜRKEN ÜSTÜNE BİDE AFEDERSİNİZ YEDİKLERİMİ ÇIKARDIM... (

Bn katilirim .rabbim sifa versin

Bacilar hepimizden guzel Mevlam razi olsun dualarinizi kabul buyursun evlatlarinizla hayirli huzurlu uzun omur nasip etsin Allaha emanet olun

Bende okurum.

Bn katilirim .rabbim sifa versin

kuzum kaç tane alıyosun 10.000 tane üzerinden dağıtıyorum 3000 tane ben alıyorum 7000 taneden dagıtalım

Günaydınn... 1000 tane ben alıyım
Guzel mevlam ne muradiniz varsa versin evlatlarinizdan eslerinizden guldursun yuzunuzu her isinize bir kolaylik versin dara zora dusurmesin kolay dogumlar nasip etsin insaallah

miraç kandiline kadar değilmi canım.. 2000 tanede ben alırım
SELAM KIZLAR...DÜN YİNE ÖKSÜRÜKTEN UYUYAMADIM...NE DENEDİMSE OLMADI...PARÇALANDI RESMEN BOĞAZIM VE KANADI ÖKSÜRÜRKEN ÜSTÜNE BİDE AFEDERSİNİZ YEDİKLERİMİ ÇIKARDIM... (
canım sen bir dahiliye doktoruna gitsene enfeksiyon olmuş olabilir ve bu bebğe zararlı biliyorsun bi doktora git hemen geçmiş olsun allah şifanı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…