- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.761
Çok az değil kilosu canımkızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
Uzulme tatlisim bak gecen hafta benimki 1440 kiloydu doktor bana normal dedi suan kac olmustur bilmiyorum iki haftada 250 kg fln aliyor bnm oglum cozdum bu isi hic ozel beslenmiyorum cok da yemiyorum ben de senin gibi ekmek arasi yiyorum karnim yemektn sonra acikinca.. Salcali sebzeli bulgur pilavi ve cacik ye hem bulgur hem yogurt oglun tosun olcak tosun :)evet cnm tam bugdy ekmegı aldm doymdm gectm yıne beyaz ekmeğe oda tabı gelsn bana kılolar simdi öğlen tahıllı ekmek alcm kırmızı et falan inş düzelck toplyck kuzum
duramadım canım ben de 1000 tane okurum ne okuyacağınızı da söylersinallah razı olsun allah duamızı ve nıyetımızı kabul etsın sagol kuzum
mırac kandılıne kadar kuzum allah razı olsun .miraç kandiline kadar değilmi canım.. 2000 tanede ben alırım
canım sen bir dahiliye doktoruna gitsene enfeksiyon olmuş olabilir ve bu bebğe zararlı biliyorsun bi doktora git hemen geçmiş olsun allah şifanı versin
Simdilik 100 tane alayim.eger kalirsa sonradan yine alirim canim.kac tane alıyosun canım 6000 kaldı
Ah canım çok geçmiş olsun. Doktorum bitkisel bi şurup verdi anında etki ediyor vereyim adını istersen hiç bi yan etkisi yok. Zaten TADI berbat doğal olduğu belliSELAM KIZLAR...DÜN YİNE ÖKSÜRÜKTEN UYUYAMADIM...NE DENEDİMSE OLMADI...PARÇALANDI RESMEN BOĞAZIM VE KANADI ÖKSÜRÜRKENÜSTÜNE BİDE AFEDERSİNİZ YEDİKLERİMİ ÇIKARDIM... (
allah razı olsun allah duamızı ve nıyetımızı kabul etsın sagol kuzum
Bende okurum.
Guzel mevlam ne muradiniz varsa versin evlatlarinizdan eslerinizden guldursun yuzunuzu her isinize bir kolaylik versin dara zora dusurmesin kolay dogumlar nasip etsin insaallah
kac tane alıyosun canım 6000 kaldı
miraç kandiline kadar değilmi canım.. 2000 tanede ben alırım
canım sen bir dahiliye doktoruna gitsene enfeksiyon olmuş olabilir ve bu bebğe zararlı biliyorsun bi doktora git hemen geçmiş olsun allah şifanı versin
kuzum yemege cıkıyorum hemen gelıcem yazıcam tamamduramadım canım ben de 1000 tane okurum ne okuyacağınızı da söylersin
Canim bnde alayim 3bin okurum.annemede okuturum insallh baslarim bn bugun.kuzum kaç tane alıyosun 10.000 tane üzerinden dağıtıyorum 3000 tane ben alıyorum 7000 taneden dagıtalım
Kizlar su hastanede bebegi koyduklari besik gibi bir sey var ya. Bebek koduymus adi onun ölçüsünü bilen ona tül yaptiracak olan var mi?
nette yazıyodu (ExBxY) 45x 75 x 90 cm
amin ecmain allah sizlerdende razı olsun..mırac kandılıne kadar kuzum allah razı olsun .
amin inşalla canım mustafamızın iyi haberlerlini alalım inşallah hep birlikte..Arkadaslar sizlere benim tesekkurum yetmez Rabbim sizlerin ecrini kendi katindan lutfetsinevlatlarinizi hayirli uzun omurlu etsingonlunuzde ne muradiniz varsa lutfetsin en hayirlisindan isaallah
kızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
tamam kuzum yazdım senıdeSimdilik 100 tane alayim.eger kalirsa sonradan yine alirim canim.
sagol kuzum yazdım senıde allah razı olsunCanim bnde alayim 3bin okurum.annemede okuturum insallh baslarim bn bugun.
Cnm bn pierre cardnin anne cantasini aldim bordo lacivert guzel genisde kol cantsi capraz cantada oluyo 160 liraya aldim o bize gider uzun sene :)
Canm izne ayrilamyrm maalesef boyle olmasi gerekyr ama artk dikkat etcm dha cok ara ogunleride duzene sokcm ins.Canim önce sağlıklı olduguna bi sevin lütfen. Hem daha çok var doğuma kadar bebeginde kilo alır sen yediklerini bi düzene sok. Böyle stres üzüntü yaparsan bebegede yansiyo biliyosun. Izine ayrıl o zaman kendine vakit ayir protein agirlikli beslen
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellimduramadım canım ben de 1000 tane okurum ne okuyacağınızı da söylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?