2015 Temmuz Anneleri

Çok az değil kilosu canım
Sabah 1 yumurta mutlaka ye ekmek tam buğday tüket. Muz ceviz fındık bal bunları ye düzenli olarak.
Günde 2 büyük bardak süt iç dokunuyorsa kako karıştır ben öyle yapıyorum.
2 kase yoğurt
Kırmızı et
Haftada 1 öğün balık yiyorum ( Levrek )
Hurma bol bol yiyorum.
Sebzeyle hiç aram yok. Roka-maydonoz yeşil soğan domates salatalık sarımsak tüketiyorum.
Gebeliklerimde bebek çok güzel gelişti hep. Yazdıklarıma bak belki atladığın vardır onlarıda ekle beslenmene.

evet cnm tam bugdy ekmegı aldm doymdm gectm yıne beyaz ekmeğe oda tabı gelsn bana kılolar simdi öğlen tahıllı ekmek alcm kırmızı et falan inş düzelck toplyck kuzum
Uzulme tatlisim bak gecen hafta benimki 1440 kiloydu doktor bana normal dedi suan kac olmustur bilmiyorum iki haftada 250 kg fln aliyor bnm oglum cozdum bu isi hic ozel beslenmiyorum cok da yemiyorum ben de senin gibi ekmek arasi yiyorum karnim yemektn sonra acikinca.. Salcali sebzeli bulgur pilavi ve cacik ye hem bulgur hem yogurt oglun tosun olcak tosun :)

mırac kandılıne kadar kuzum allah razı olsun .

SELAM KIZLAR...DÜN YİNE ÖKSÜRÜKTEN UYUYAMADIM...NE DENEDİMSE OLMADI...PARÇALANDI RESMEN BOĞAZIM VE KANADI ÖKSÜRÜRKEN ÜSTÜNE BİDE AFEDERSİNİZ YEDİKLERİMİ ÇIKARDIM... (
Ah canım çok geçmiş olsun. Doktorum bitkisel bi şurup verdi anında etki ediyor vereyim adını istersen hiç bi yan etkisi yok. Zaten TADI berbat doğal olduğu belli

allah razı olsun allah duamızı ve nıyetımızı kabul etsın sagol kuzum

Guzel mevlam ne muradiniz varsa versin evlatlarinizdan eslerinizden guldursun yuzunuzu her isinize bir kolaylik versin dara zora dusurmesin kolay dogumlar nasip etsin insaallah

kac tane alıyosun canım 6000 kaldı

mırac kandılıne kadar kuzum allah razı olsun .
amin ecmain allah sizlerdende razı olsun..
Arkadaslar sizlere benim tesekkurum yetmez Rabbim sizlerin ecrini kendi katindan lutfetsinevlatlarinizi hayirli uzun omurlu etsingonlunuzde ne muradiniz varsa lutfetsin en hayirlisindan isaallah
amin inşalla canım mustafamızın iyi haberlerlini alalım inşallah hep birlikte..

benim doktorum kırmzı eti haftada 2 ye çıkar demişti cumartesi gidicem bakalım kilosu iyiyse işe yaramış demektir

Canm izne ayrilamyrm maalesef boyle olmasi gerekyr ama artk dikkat etcm dha cok ara ogunleride duzene sokcm ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…