- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.781
canım kaca kadar calıstın sen ben 37 kadar calısmayı dusunuyorumCanm izne ayrilamyrm maalesef boyle olmasi gerekyr ama artk dikkat etcm dha cok ara ogunleride duzene sokcm ins.
Allah herkesten razi olsun canim ezan okunuyo bbburda Allahim sifa versin kabul etsinn dualarimixiisagol kuzum yazdım senıde allah razı olsun
Hic caninu sikma her cocuk kilolu olacak diye bisey yok.ayrica saglikla kilonun alakasida yok.saglikli olsunda varsin zayif olsun.dogunca kili aldirirsin annesiiiii.zemm59, post: 40939610, member: 652578"]cnm 1600 yabirde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
Canm hurma yiyrm hergun ama sut icmyrm bugday olrk bulgr yesekte olr sanrmcanim uzme cok kafana takma benim kizim 2500 gr dogdu cok istahli cok saglikli ama hala ince uzun dal gibi felajet istahli sut meyve sebze delisi ama kilo almiyo .Ama illaki kilo alsi. Diyosan sol yana yatmak bugday ve hurma ile icilen soguk sut kilo aldirirmis bebege dr oyle soylemisti bana
tamam canım şifa olsun kuzucuğa inşallahAllahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed
canım bunlardan bırını okuyabılırsın
Cnm burda bebek magazasindan aldim anne cantasi diyince gosteriyolr .netten gozum gormeden almk istemedim .nerden aldınız çantayıı?
amın kuzum ıns allah razı olsuntamam canım şifa olsun kuzucuğa inşallah
Canm satly dimi yarma alrm.bende oMnbugday ekmegi degilde daha cok kirik bugdayla bizde yarma derler onunla yapilan yayla corbasi ve sutlu corba tarzi seyler hem doturuci hem bebege kilo aldirir
Maasallah yaa direkt 6 aylik doğmuş bu="ilyaz r84, post: 40942071, member: 197637"]kızlar şu habere bi bakın maşallah :)
http://www.ensonhaber.com/abdde-6-kilo-dogan-bebek-doktorlari-sasirtti-2015-05-13.html
ay maasallah ne yemıs annesı oyle yakızlar şu habere bi bakın maşallah :)
http://www.ensonhaber.com/abdde-6-kilo-dogan-bebek-doktorlari-sasirtti-2015-05-13.html
aynen canım tosuncuk olmuş datlu şeyMaasallah yaa direkt 6 aylik doğmuş bu
evet yahuu çokda tatlı maşallah düşünsene burada olsa nazar değmesin diye 6 aylık doğurdum felan denirdi herhalde hahahhahaay maasallah ne yemıs annesı oyle yavalla cok bi garibime gitti bizim kuzucuklar onun yanında kedi yavrusu gibi
Canm gecms olsn tez zamnda iyils ins. Tatlm benm doktrm multivtmni biraktrdi bana hemde 2 falan once sanrm neden bilmyrm simdide boyle soylyr cnm.sklyr dogal oltk gunde 1 muz yiyrm ben normalde ozmn yanina farkli meyvelerle yerim tam bugdy ekmegine gectm cnm zaten hic ekmeksz yapamam doymam zaten :) artk yazda gelyr sebzeleri daha cok yerim.Günaydınnnn topiğimizin göbüşlüü güzel annelerii:))
Ben bir haftadır vücuduma giren bi mıkropla ugrasıyorum,her gun serum alıyorum daha ıyıyım çok şükür,aman kesik karpuz falan almayın ben ordan kaptım mıkrobu,kusma,karın agrısı,ishal derken bünyemdeki su tukendi...İştahımda hala yerıne gelmedi...Ama oğlum gayet iyi..pzt günü kilosu 2200 gr dı...Her günümüze şükürr..
Gizemcimm bak kızıcam sana...ekmeği keserek daha kötü yaparsın,Ben su an günde 9 dilim ekmek yıyorum..Enerjinin düşmemesi ve tatlı krizine gırmemen için ekmek yemen sart,ayrıca cok fazla meyva yemek ,aşırı şekeri bunyene almak demektır,bu da bebege değil sana yağ olarak geri döner...Tam 2 ay oldu sanırım hiç kilo almadım ve bebegın kilo gidişatını az çok biliyorsun..Neyi nekadar yediğin çok önemli..Muz demişsin ama ben mesela muzu hiç tüketmıyor gibiyim çünkü pek sevdıgım bi meyva değil..Ayrıca fazlasıda kabızlık yapar aman dıkkat et...Birde beslenme seklınle beraber aldıgın multıvıtamın desteğinde çok onemlı..bende balıgı çok tuketmediğim için doktor doguma kadar kullanmam için İMOM adında bir omega3 tabletı verdi,hergün onu içiyorum...içinde başka vitaminlerde var....
evet yahuu çokda tatlı maşallah düşünsene burada olsa nazar değmesin diye 6 aylık doğurdum felan denirdi herhalde hahahhaha
geçmiş olsun canım.terlik çok güzel olmuş güle güle kullan hemde dediğin gibi ince duruyo nerden aldınEki Görüntüle 1525752 Iyi geceler kızar kaç gündür yazamıyordum çok şükür döndük evimize.
2 gündür karnım taş gibi oluyordu ama ağrım yoktu haftaya kontrolüm vardı ama dayanamadım bugün gittim ne olur ne olmaz diye çok şükür herşey yolunda meğerse o kızımın Ayakları totosuymuş başı aşağı dönmüş çünkü .hangi durumlarda acil gelmem gerekiyor dedim kanaman olursa su boşalırsa Sancı olursa birde karnın o taş gibi olması çok sık olursa yani beş dakikada bir olursa
Toplamda 3 kilo almışım buna ayrı sevindim :) 1 ay sonra kontrole Çağırdı ama ben 3 hafta sonra gelirim dedim ancak dayanırım
Bugün Terlik malzemesi aldım ve hemen yapıyım dedim çabucak bitti çok zevkliymiş umarım beğenirsiniz terlik kalında değil yazın pişmez ayaklarım
hahahahahaaaa aynencok garibime gitti bizde 24 haftalık bebek 3200 olmaz dıyoruz analar neler doğuruyo maasallah valla
Yok canm haftasina bisey demedi. Bende duzene daha dikkt etmem lazm cnm demek ki ins. Kuzunn kilosunduzene girmstr besleyemyrm ac mi kalyr die uzulyr mCnm hiç sıkma canını. Bizim kızda aynı şekildeymiş. Doktorumuz olsun Çıtı pıtı kızın olacak demişti. Ki ne kadar düzenli yemeye çalışıyorum ona rağmen. Ekmek arası sana Kilo aldırıyordur. Sebze ve et yemeklerini arttır biraz daha. Birde muz diyorlar bakalım. Bu hafta bizimki nasıl olacak. Haftasına birşey demedi değil mi?
canım 1000 tanede ben alayımAllahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed
canım bunlardan bırını okuyabılırsın
ekmek arası mıcnm muz yiyrma aslnda hergün birtane demek ki az gelyr ama ben süreklı ekmek arası falan yıyrm ki oda bana kilo yapyr oğlma değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?