2015 Temmuz Anneleri

zemm59, post: 40939610, member: 652578"]cnm 1600 ya birde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
Hic caninu sikma her cocuk kilolu olacak diye bisey yok.ayrica saglikla kilonun alakasida yok.saglikli olsunda varsin zayif olsun.dogunca kili aldirirsin annesiiiii.

Canm hurma yiyrm hergun ama sut icmyrm bugday olrk bulgr yesekte olr sanrm

Canm gecms olsn tez zamnda iyils ins. Tatlm benm doktrm multivtmni biraktrdi bana hemde 2 falan once sanrm neden bilmyrm simdide boyle soylyr cnm.sklyr dogal oltk gunde 1 muz yiyrm ben normalde ozmn yanina farkli meyvelerle yerim tam bugdy ekmegine gectm cnm zaten hic ekmeksz yapamam doymam zaten :) artk yazda gelyr sebzeleri daha cok yerim.

geçmiş olsun canım.terlik çok güzel olmuş güle güle kullan hemde dediğin gibi ince duruyo nerden aldın

Yok canm haftasina bisey demedi. Bende duzene daha dikkt etmem lazm cnm demek ki ins. Kuzunn kilosunduzene girmstr besleyemyrm ac mi kalyr die uzulyr m

cnm muz yiyrma aslnda hergün birtane demek ki az gelyr ama ben süreklı ekmek arası falan yıyrm ki oda bana kilo yapyr oğlma değil
ekmek arası mı
sağlıklı beslen canım, porsiyon et/sebze yemeği yanına 1 2 dilim ekmek ye.
bebeğe kilo aldırmak için pekmez demişlerdi bana. başka ne olur bakmak lazım netten

ama üzüleceğin gibi bebeğin kilosu düşük değil. tahmini kiloya zaten yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…